eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.2هزار دنبال‌کننده
22.2هزار عکس
11.8هزار ویدیو
209 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
داغِ تو یعنی قدِ خمیده... ▪️نوحه‌خوانی محمود کریمی در شب تاسوعای حسینی در حسینیه امام خمینی (ره)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️هر مکانی شأن خودش را دارد جواب کسانی که بی به هیئت و مجلس عزای (ع) می آیند .. 🎙استاد عالی
🔹در یک قرن گذشته ، روزگاری که غرب با تمام قدرت در حال تسخیر قلبها جهانیان بود کسی تصورش را نمی کرد که در قلب برلین ، تصویری اینچنینی با نمادهای مقاومت توسط جوانان غربی خلق شود .
🔹شعاری زیبا بر روی پیراهن مردی در اتاوا یِ کانادا : می گفتند فلسطینی ها مثل قهرمانان می جنگند حالا می گویند قهرمانان مثل فلسطینی ها می جنگند .
📌 سواد و خلاقیت رسانه‌ای را ببینید. همین عکس رای‌های بسیاری برای ترامپ جمع خواهد کرد! ▪️پرچم آمریکا به اهتزاز درآمده، خون مجروحیت روی صورت ترامپ غوطه‌ور شده، مشتانی گره کرده و چهره‌ای مصمم، و عکس از زاویه‌ای عالی. ▪️خبرگان رسانه‌ای صهیونیسم را ببینید. رای‌های مجازی را با یک بازی عالی به رای‌های واقعی تبدیل می‌کنند. ▪️بسیاری از کارشناسان معتقدند این حادثه ساختگی بوده است.
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نمازخواندن بازیکنان استقلال در سونای استادیوم آزادی «هادی شکوری» بازیکن سابق استقلال: 🔹در زمانی که با جواد نکونام هم‌بازی بودم قبل از هر بازی با هم به زیارت امامزاده صالح می‌رفتیم. 🔹خیلی از بچه‌ها به خاطر قضاوتهای دیگران اعتقادات خودشان را بروز نمی‌دهند. استادیوم یک سونای خشکی داشت؛ برای اینکه دیگران نبینند بچه ها در این مکان نماز می‌خواندند.
💢 رسانه‌‌های دهه ۶۰ هجری قمری
29.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📡میدونستی تونل نجات مسلمونای بوسنی رو تو دهه 70 ایران ساخته؟! 🔻اوایل دهه 70 که جنگ بوسنی با صربها استارت خورد، 400هزار نفر از مسلمونای سارایوو تو یک محاصره کامل غذایی و تسلیحاتی قرار داشتند. این وسط، مستشاران نظامی ایرانی بودند که با پیشنهاد حفر تونل از زیر باند فرودگاه ظرف 6 ماه یک تونل 800 متری رو طراحی کردن و مسلمونا رو از محاصره نجات دادن. قصه کامل و جذابش رو میتونی تو ویدئوی بالا ببینی
«زاینده‌رود» در آستانه احیا 🔹استاندار اصفهان: طرح انتقال آب دریا به فلات مرکزی ایران پس از چندین سال بلاتکلیفی با آغاز عملیات تأمین و انتقال آب اصفهان از چند منبع مختلف در دولت سیزدهم شروع شد، اکنون در آستانه احیای زاینده‌رود هستیم.