eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.1هزار عکس
13.4هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 نماینده رژیم صهیونیستی: چرا شورای امنیت دائم برای ما تشکیل جلسه می‌دهد؟ آیا موضوعی دیگری در جهان وجود ندارد؟ 🔸 حزب‌الله از ۷ اکتبر برای پشتیبانی از حماس به ما حمله می‌کند. از آن روز بیش از ۸ هزار موشک شلیک شده و حزب‌الله بیش از ۶۰ هزار نفر را در شمال اسرائیل آواره کرده است. 🔸 هرروز موشک به سوی ما شلیک می‌شود و پهپاد به سوی ما می‌آید. حزب‌الله همه چیز را هدف قرار می‌دهد. هدف ما بازگرداندن امنیت به مرزهای شمالی خودمان است و می‌خواهیم آوارگان را به خانه‌هایشان برگردانیم. 🔸 حزب‌الله مشکل دولت لبنان نیز هست. ما می‌توانیم با دولت لبنان بنشینیم گفت‌وگو کنیم و مشکل را حل کنیم. حزب‌الله بازیچۀ دست ایران است و باید سلاحش گرفته شود. باید حزب‌الله و سپاه در فهرست تروریست‌ها قرار گیرند. 🔸 حزب‌الله جنگل‌های ما را به آتش کشیده و در جلسۀ آب‌وهوایی سازمان ملل باید به این موضوع پرداخته شود. اسرائیل برای دفاع از خودش هرکاری لازم باشد انجام خواهد داد. 🔲 نماینده آمریکا در شورای امنیت: آمریکا هیچ نقشی در حمله ای که در لبنان رخ داد نداشت! 🔸حزب‌الله از ایران سلاح می‌گیرد و به اسرائیل حمله می‌کند و ده‌ها هزار نفر را در شمال اسرائیل آواره کرده است. ایران و حزب‌الله دائم اسرائیل را تهدید می‌کنند. 🔸ایران از طریق کمک به حزب‌الله قوانین را نقض می‌کند! 🔲 دفاع انگلیس از نسل‌کشی رژیم صهیونیستی 🔅 نماینده انگلیس در شورای امنیت نیز همانند همتای آمریکایی خود به دفاع از اقدامات رژیم صهیونیستی پرداخت و مدعی شد حزب‌الله حمله‌ای بدون دلیل را علیه اسرائیل انجام داده است. 🔅 او گفت: «ما مصمم به حمایت از اسرائیل برای دفاع از شهروندانش در برابر چنین تهدیدهایی هستیم.» 🔅 نماینده انگلیس در ادامه گفت که اسرائیل هنگام «دفاع از شهروندانش» باید به‌طور کامل قوانین حقوق بشری بین‌المللی را رعایت کند. 🔅 او مدعی شد ایران با نقض قطعنامه‌های متعدد شورای امنیت اقدام به ارسال سلاح‌های پیشرفته به لبنان می‌کند.
🌷 شهید احمد محمود وهبی که بود؟ 🔅 زندگی‌نامه فرمانده شهید احمد محمود وهبی "حاج ابو حسین سمیر" 🔅 محل و تاریخ تولد: عدلون (جنوب لبنان)، ۱ نوامبر ۱۹۶۴. 🔅 از زمان تأسیس مقاومت اسلامی به صفوف آن پیوست و در بسیاری از عملیات‌های نظامی در دوران اشغال جنوب لبنان توسط اسرائیل شرکت کرد. 🔅 در سال ۱۹۸۴ توسط دشمن اسرائیلی اسیر شد. 🔅 از فرماندهان میدانی در عملیات کمین انصاریه در سال ۱۹۹۷ بود. 🔅 تا سال ۲۰۰۷ مسئولیت‌های متعددی در واحد آموزش مرکزی بر عهده داشت. 🔅 از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۲ مسئولیت آموزش در نیروی رضوان را بر عهده گرفت. 🔅 از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴ فرماندهی واحد آموزش مرکزی را به عهده داشت و نقش مهمی در توسعه توانایی‌های نیروی انسانی در بخش‌های مختلف مقاومت اسلامی ایفا کرد. 🔅 تا ابتدای سال ۲۰۲۴ فرمانده نیروی رضوان بود. 🔅 از فرماندهان اصلی در مقابله با حملات تکفیری‌ها در مرزهای شرقی لبنان و استان‌های مختلف سوریه بود. 🔅 عملیات‌های نظامی نیروی رضوان را در جبهه پشتیبانی لبنان از ابتدای نبرد "طوفان الاقصی" تا ابتدای سال ۲۰۲۴ هدایت کرد و پس از شهادت فرمانده شهید حاج وسام الطویل، بار دیگر مسئولیت واحد آموزش مرکزی را بر عهده گرفت. 🔅 او در تاریخ ۲۰ سپتامبر ۲۰۲۴ در یک عملیات ترور ناجوانمردانه توسط رژیم تروریست اسرائیل در منطقه ضاحیه جنوبی بیروت به شهادت رسید.
📸 ابراهیم عقیل حالا پس از سال‌ها، دوباره کنار رفیق شهیدش، عماد مغنیه است
🔴یدیعوت آحارونوت: ابراهیم عقیل از مهره های کلیدی ارتباط حزب‌ الله با ایران بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(توصیه رهبری) ⊰᯽⊱┈──🌸❊╌──⊰᯽⊱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جایگاه جمهوری اسلامی.. جایگاه یمن... در کشتیرانی دنیا را ببینید👌
📷 از وحدت شیعه و سنی چه خیری دیده اید؟