eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
حملات حزب‌الله به مواضع اشغالگران 🔹مقاومت اسلامی لبنان اعلام کرد که بامداد امروز، تجمع نظامیان صهیونیستی در نقطه مرزی «حانیتا» را با گلوله‌های توپخانه به طور دقیق مورد اصابت قرار داده است. 🔹حزب‌الله در اطلاعیه دوم اعلام کرد که تحرکات نظامیان اشغالگر را در شهرک صهیونیست‌نشین «مسکاو عام» در نزدیکی مرز لبنان، با چند فروند موشک مورد هدف قرار داده که چند کشته و زخمی در پی داشته است.
حملات حزب‌الله برق شهرک‌های اسرائیل را قطع کرد 🔹رسانه‌های عبری اعلام کردند پس از حملات موشکی اخیر حزب الله برق شماری از شهرک‌های الجلیل علیا قطع شده است. 🔹منابع عبری زبان اعلام کردند بر اثر حمله موشکی حزب الله به شمال فلسطین اشغالی یک صهیونیست زخمی شده است.
⭕️ گوگل ارث تصاویر ماهواره‌ای امروز از پایگاه هوایی نواتیم در نقب را با ابرهای دیجیتالی جعلی پنهان کرده است تا آسیب‌های ناشی از حمله موشکی ایران را نشان ندهد. 🔹 ببینید بیشرفا چه چیزایی در دسترسشونه 🔹 به نظرتون همچین کسایی برای عملیات روانی نمیان تصویر جعلی ماهواره ای از صدمه به تاسیسات ایران درج کنن ؟
2.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اثر هنری در دل جنگ 🔹یک عکاس اردنی که درحال تصویربرداری از آسمان بوده، به شکلی اتفاقی از حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی نیز تصویربرداری کرده است. 🔹این تصویر همچنین ناکامی سامانه‌های دفاعی رژیم صهیونیستی را در رهگیری موشک‌ها نشان می‌دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
952.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 لحظه پرتاپ موشک‌ها از زاویه دید مسافران هواپیما در آسمان شیراز
🔸پاول دوروف: افشای اطلاعات کاربران تلگرام از ۲۰۱۸ آغاز شد 🔹مدیرعامل تلگرام: این پلتفرم از سال ۲۰۱۸، آدرس آی‌پی و شماره تلفن مجرمان را طبق سیاست‌های حریم خصوصی خود در بیشتر کشورها، در اختیار مقامات قرار داده است.
جالب بود تفاوت تراجکتوری (خط مسیر) ۴ نوع از موشک‌های ایران از جمله فتاح ۱ و فتاح ۲ را در این تصویر ترسیم کرده‌ام. 🔴 نقطه پرتاب 🟡‌نقطه اصابت
♥️وَ مَا رَمَیْت إِذْرَمیْتَ وَلّٰکِنَّ اللَّهَ رَمَیٰ♥ دشمنانتان را خدا را کشت. .
🖼 وعدۀ خدا حق است و نشد ندارد
📷 تصویر سیدحسن نصرالله و سردار نیلفروشان روی موشک‌های دیشب ایران
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همزمان با حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی عالم اهل سنت اقلیم کردستان به تشیع گراوید 🔸شیخ عیسی برزنجی عالم اهل سنت با انتشار ویدئویی، بعد از حمایت های همه جانبه ی جمهوری اسلامی از فلسطین و سکوت حکام فاسد اسلامی امشب بعد از پاسخ موشکی جمهوری اسلامی ایران نسبت به انتقام خون شهید هنیه و شهید نصر الله با چشمانی پر از اشک به تشیع گراوید.