eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.2هزار دنبال‌کننده
22.1هزار عکس
11.7هزار ویدیو
209 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸پذیرش ۱۰۵۸ مجروح در بیمارستان‌های مناطق شمالی رژیم صهیونیستی 🔹وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی اظهار داشت بیمارستان‌های واقع در شمال این رژیم طی امروز و روز گذشته (سه‌شنبه) ۱۵۷ مجروح را پذیرش کرده است. 🔹وزارت بهداشت این رژیم افزود: بیمارستان‌های مناطق شمالی همچنین ۱۰۵۸ مجروح را از ابتدای ماه جاری بستری کرده‌اند. 🔹این وزارتخانه همچنین افزود که بیمارستان‌های مذکور از هفتم اکتبر سال گذشته ۱۹ هزار و ۴۷۵ مجروح را پذیرش کرده‌اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مقاومت اسلامی عراق اعلام کرد به یک هدف مهم در ام‌الرشراش فلسطین اشغالی حمله پهپادی کرده است
🔸پرواز پهپادهای صهیونیستی بر فراز بیروت 🔹شبکه «المیادین» بامداد پنجشنبه گزارش داد که هواپیماهای جنگی رژیم صهیونیستی در ارتفاع بسیار پایین در آسمان بیروت و ضاحیه جنوبی پرواز می‌کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📢پیام تبریک رهبر انقلاب به مناسبت قهرمانی تیم‌های ملی تکواندوی نوجوانان پسر و دختر ایران در جهان 🔹️پس از کسب سکوی اول جهان توسط تیم ملی تکواندوی دختران و پسران جمهوری اسلامی ایران در مسابقات قهرمانی نوجوانان جهان در کره جنوبی، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی ضمن ابراز خوشنودی از این موفقیت، کسب این جایگاه بزرگ را به ورزشکاران، کادر فنی تیم ملی و دست‌اندرکاران فدراسیون تکواندوی ایران تبریک گفتند. 🔹️این پیام طی تماسی از سوی دفتر مقام معظم رهبری به دکتر اصغر رحیمی دبیر کل و مدیر فنی تیم‌های ملی تکواندو ابلاغ شد. ۱۴۰۳/۷/۱۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸حمله پهپادی مقاومت عراق به شمال فلسطین اشغالی 🔹گروه «مقاومت اسلامی عراق» طی بیانیه‌ای گفت که با استفاده از هواپیمای بدون سرنشین به یک هدف مهم ارتش رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی حمله کرده است.
🔻مأمور پنه لوپه، همسایه‌ی آدم‎کش پنه‌لوپه، مأمور موساد که با نام اریکا چمبرز هم شناخته می‎شود، یکی از افرادی بود که در قتل علی حسن سلامه، رهبر فلسطینی دست داشت. گلدا مایر، نخست وزیر وقت اسرائیل دستور اجرای "عملیات خشم خدا" را صادر کرد. او به مأموران موساد دستور داد همه‌ی اعضای گروه سپتامبر سیاه را پیدا کنند و به قتل برسانند. سلامه از ۵ حمله جان سالم به در برد، اما در نهایت سال ۱۹۷۹ در پی انفجار یک ماشین در بیرون از آپارتمانش در بیروت به شدت مجروح و در نهایت کشته شد. ۴ محافظ شخصی او و دو رهگذر هم در این انفجار جان خود را از دست دادند. علت انفجار جاسازی یک بمب دستی در اتومبیلی در خیابان محل سکونت سلامه بود. اما دکمه‌ی بمب را چه کسی فشار داد؟ گفته می‌شود مأمور پنه‎لوپه، زنی که همسایه‌ی سلامه بود، با او در یک ساختمان زندگی می‌کرد و بین‌ او و همسر سلامه دوستی هم شکل گرفته بود و از تمام رفت و آمدهای آنها خبر داشت، در حالی که در بالکن خانه‌اش در حال نقاشی بود دکمه‌ی کنترل از راه دور بمب را فشار داد. بعد از این انفجار، مأمور پنه‎لوپه ناپدید شد و همه‌ی متعلقاتش را هم جا گذاشت. از جمله یک پاسپورت بریتانیایی که نام "اریکا چمبرز" در آن نوشته شده بود.
🔺تروریست‌های غرب آسیا در یک قاب...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌نتانیاهو؛ ما پیروزیم... 🔝این ویدیو رو یه خارجی گذاشته تو صفحش