فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تهدید به انفجار پیجر مجری مسلمان روی آنتن زنده CNN!
🔹رایان گرداسکی، کارشناس محافظهکار در حین بحث درباره مسائل خاورمیانه با مهدی حسن، مجری مشهور آمریکایی، بعد از اعلام حمایت مهدی حسن از مردم فلسطین با طعنه به او گفت: "امیدوارم پیجرت منفجر نشه!"
🔹این جمله که اشاره مستقیم به حمله پیجری ماه گذشته اسرائیل به نیروهای حزب الله لبنان داشت، جنجال بسیار گستردهای در سطح رسانههای آمریکا به راه انداخته است. به حدی که شبکه CNN مجبور به عذرخواهی شد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روایتی از دستگیری عجیب جمشید شارمهد، توسط وزارت اطلاعات
✨ختم دسته جمعی قرآن فقط با نفری یک آیه ✨💫
میخواهیم برای کمک به جبهه مقاومت، ختم قرآن بگیریم. با همین یک آیه یک آیه ها....
روی لینک زیر کلیک کنید و یک یا چندتا آیه بخونید.
👇
http://khatmnoor.ir
شما هم میتونید این پست رو برای دوستانتون ارسال کنید تا در ثواب ختم دسته جمعی قرآن کریم و دعا برای مظلومان عالم شریک شوید
🔸حزبالله: هنوز از تمام توان موشکی خود استفاده نکردهایم
🔹«محمود قماطی» نائب رئیس شورای سیاسی حزبالله اظهار داشت که همه مناصب خالی در ساختار فرماندهی این حزب پر شده است.
🔹این مسئول ارشد حزبالله تصریح کرد: سخنان و ادعاهای رژیم اسرائیل در خصوص اینکه مقاومت بخش بزرگی از توان موشکیاش را از دست داده، صرفا یک دروغ است و ما به دشمن میگوییم که هنوز از تمام توان موشکی خود استفاده نکردهایم.
🔸ایران: مصوبه اسرائیل علیه آنروا رامحکوم میکنیم؛شورای امنیت ماشین جنگی تلآویو را متوقف کند
🔹امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران: ما به شدت مصوبه اخیر رژیم اسرائیل برای هدف قرار دادن آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (آنروا) که به دنبال جلوگیری از ارائه حمایتهای حیاتی آن است، محکوم میکنیم.
🔻در جریان تحقیقات منابع امنیتی #ترکیه مشخص شد که سرویس اطلاعاتی #موساد چگونه کار خود را انجام میداده است.
موساد معمولاً اولین تماس خود را تحت پوشش یک شرکت تحقیقاتی برقرار میکرده؛ این در حالیست که هر شخصی را که با او تماس گرفته میشد ، وارد شبکه خود نمیکردند. موساد بیشتر ، کسانی را برای جاسوسی ترجیح میداد که خودشان نیز تمایل و انگیزهی کافی برای همکاری داشتند.
نتایج این تحقیقات نشان میدهد که سرویس اطلاعاتی اسرائیل ابتدا وظایف سادهای را به افراد محول میکرد ، تا افراد در شبکه ی ایجاد شده شرکت کنند و فعالیتشان ارزیابی شود. سپس به مرور زمان به صورت محتاطانه می توانستند فعالیتهایی مانند اخاذی و ترور را نیز به این وظایف اضافه کنند.
طی بررسیها مشخص شد این افراد می دانستند که برای سازمان اطلاعاتی یک کشور خارجی کار میکنند و با توجه به ماموریتهای محوله و نیز تعقیب افرادی از خاورمیانه، به وضوح مشخص بوده که این سرویس اطلاعاتی خارجی همان موساد است.
تحقیقات نشان میدهد که سرویس اطلاعاتی اسرائیل از منابع خود در فعالیت های فناورانه مانند ایجاد و مدیریت گروهها از طریق شبکههای اجتماعی، طراحی و راه اندازی وب سایت، ارائه خطوط عملیاتی، یافتن هکرهای رایانهای و تأمین خانههای امن و تأمین آمبولانس در مواقع مورد نیاز استفاده کرده است.
#شگردهای_جاسوسی_موساد
🔻شگردهای جاسوسی موساد
آفریقای جنوبی از موساد چه میگوید؟
مأموران اطلاعاتی آفریقای جنوبی اسنادی را در خصوص عملکرد سرویس مخفی اسرائیل منتشر کردهاند. اطلاعات منتشر شده از طریق کنترل یکی از عوامل موساد در آفریقای جنوبی جمعآوری شده است.
بر اساس یافتههای "ارزیابی اطلاعاتی" آژانس امنیت ملی آفریقای جنوبی موسوم به (SSA)، سرویس اطلاعاتی اسرائیل اغلب روسپیهایی را به کار گرفته و از ارتباط آنها با منابع عکس میگیرد تا در مواقع لزوم از این عکسها به عنوان حربهای برای شانتاژ و وادار کردن منبع برای اجرای دستورات استفاده کند.
همچنین این سرویس، مأمورانی را میفرستد تا مجموعهای از منشیهای سفارت و مهمانداران خطوط هوایی را فریب دهند زیرا آنها میتوانند اطلاعات بسیار ارزشمندی دربارهی دیپلماتها، فرودگاهها و شهرهای جهان عرب جمعآوری و ارائه کنند.
#شگردهای_جاسوسی_موساد
🔻درخت جاسوس!
پنهان کاری و فریب همیشه بخشی از جنگ بوده است. در طول جنگ جهانی اول، نزدیکی سنگرهای متضاد و ظهور عکسهای هوایی، تشخیص نیروهای دشمن را بسیار آسانتر کرد. اما سربازان به راهی برای "دیدن بدون دیده شدن" نیاز داشتند.
درختهای تقلبی برای اولین بار توسط فرانسویها برای شناسایی و اطلاع از تاکتیکهای جنگی و تسلیحات مورد استفادهی دشمن ابداع شد و بعداً توسط بریتانیا و آلمان هم مورد استفاده قرار گرفت. اما ساخت و جایگذاری آن کار آسانی نبود و فرآیند دقیقی داشت.
اگر در جنگ بودید و یک روز صبح از خواب بیدار می شدید و درختی کاملاً سالم و قطور را در نزدیکی خط مقدم میدیدید، مشکوک نمیشدید؟ به همین دلیل درختانی که قبلاً بمباران شده بودند، انتخاب مناسبتری بودند.
هنگامی که یک درخت انتخاب شد، با دقت اندازهگیری و عکسبرداری میشد و مراحل تهیهی یک کپی دقیق از آن با استفاده از صفحات فولادی و تکههای آهن و پلاستیک آغاز میگشت و سوراخهایی برای دید روی آن تعبیه میشد.
عملیات نصب درخت جدید در شب اجرا میشد و از صدای توپخانه برای پوشش استفاده میشد.
وقتی صبح شد، دشمن هیچ چیز جدید و مشکوکی نمیدید- فقط همان درختان خشکیدهای که روز قبل آنجا بودند! اما در داخل درخت یک افسر، تمام تحرکات دشمن را رصد میکرد و گزارش آن را به مافوق میداد.
امروزه نمونههایی از این درختان در موزهی جنگ استرالیا و انگلستان موجود است.
#ابزارهای_جاسوسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اسرائیل چگونه از فلسطینیها به عنوان سپر انسانی استفاده میکند؟
🔹با زیرنویس فارسی