631.1K
🔮در فضای مجازی چه باید کرد❓
(با توجه به" بیانیه گام دوم انقلاب")
🔰 چالش های اقتصادی و راهکار مدیریت جهادی
278.8K
درفضای مجازی چه باید کرد❓
تقسیم کلان وظایف بر اساس بیانیه #گام_دوم_انقلاب
273.4K
🔮در فضای مجازی چه باید کرد❓
(با توجه به" بیانیه گام دوم انقلاب")
🔆 تجربه از گذشته
499.3K
🔮در فضای مجازی چه باید کرد❓
(با توجه به" بیانیه گام دوم انقلاب")
🇮🇷 بیان دستاوردهای انقلاب
575.7K
🔮در فضای مجازی چه باید کرد❓
(با توجه به" بیانیه گام دوم انقلاب")
📈 مساله عدالت
291.3K
🔮در فضای مجازی چه باید کرد❓
(با توجه به" بیانیه گام دوم انقلاب")
👊 شکستن انحصار تبلیغاتی دشمن✅
153.8K
🔮در فضای مجازی چه باید کرد❓
(با توجه به" بیانیه گام دوم انقلاب")
🔰 ارائه توسط ادمین کانال
🔆مقدمه
💠 مدرسه انقلاب👇👇
@darseenghelab
473.9K
🔮در فضای مجازی چه باید کرد❓
(با توجه به" بیانیه گام دوم انقلاب")
🔵 ضرورت امیدافزایی👌
🔔 شماره جدید #خط_حزبالله منتشر شد: نه #آنارشیسم، نه #محافظهکاری
🔰 #سخن_هفته: خط حزبالله در یادداشت این شماره، دو جریان و تفکری که در مواجهه با نظریهی #نظام_انقلابی قرار دارند را بررسی کرده است. این یادداشت مهم را از دست ندهید.
♨️ #اطلاعنگاشت: ۷ پرسش و پاسخ از بیانیهی #گام_دوم_انقلاب: کلید همهی قفلها
❇️ #برش_دیدار: دولتیها مواظب باشند که از اروپائیها فریب نخورند!
✴️ #پرسشوپاسخ: بزرگترین آسیب محیط دانشجویی چیست؟
@khattehezbollah
نسخه قابل چاپ - نگاهی به کلیدواژههای مهم پیام «گامِ دوم انقلاب»
http://farsi.khamenei.ir/print-content?id=41681
#گام_دوم
#فتوای_جهاد
بخش اول
بسم الله الرحمن الرحیم
✅بیانیه گام دوم انقلاب، مدرن ترین و متعالی ترین فتوای شیعه
انقلاب اسلامی تحولی شگرف در تاریخ تشیع به حساب می آید. شناخت این تحول شگرف بدون شناخت زمینه و زمانه ای که انقلاب اسلامی در آن واقع شده است شناختی ناقص خواهد بود. امری که به وفور می توان آن را حتی در بین مومنین به انقلاب آن را مشاهده کرد. کمتر می توان دید نیرویی را از درون انقلاب که هم شیعه را به عنوان بستر تحقق انقلاب اسلامی به خوبی بشناسد و هم دوران جدید را که انقلاب اسلامی در آن جوانه زده است. شناخت دقیق و عمیق انقلاب اسلامی لازمه درک صحیح بیانیه گام دوم انقلاب است.
✅هویت یابی پیش نیاز درک صحیح بیانیه
آن چیزی که به صورت معمول از بیانیه گام دوم تصویر می شود منبعث و مبتنی است بر مبانی و آموزه های شناختی ای که محصول دنیای مدرن، زمانه تحقق این بیانیه است. به عنوان مثال ما می توانیم با اتصاف این بیانیه به «مدرن ترین و متعالی ترین فتوای جهاد شیعه» بدون ذره ای پایبندی به لوازم واقعی و خارجی این وصف، که در طول تاریخ تشیع نمونه های دیگر آن چه آثاری در پی داشته است، با بیانی زیبا به سادگی از کنار آن بگذریم تا حدی که حتی ما را به عنوان فردی با بصیرت و انقلابی و پیرو خط رهبری، رسانه های دنیا مدرن از نوع انقلابی اش در سر خط خبرهای اصلی خود قرار دهند و این بلایی است که همین امروز هم ما در آنیم و رهایی از آن که یکی از زیر ساخت های فضای رسانه ای مدرن است با وصف «نخستین و ریشه ای ترین جهاد» در بیانیه بر عهده ما نهاده شده است.
انقلاب اسلامی اگر چه واقعه ای است که در دوران مدرنیته واقع شده و قطعا متاثر از آن، اما هرگز نسبت آن به این اقتضاء، همراهی و تسالم نبوده و نخواهد بود -کما اینکه به صراحت در متن بیانیه ذکر شده - و در پی طرحی نو در انداختن است. انقلاب اسلامی در تثبیت این طرح نو در مواجهه با نیروهای عامل مدرنیته تا حد قتال پیش رفته و در این نبرد جهانی تا حد زیادی سربلند بوده است.
به نظر می رسد بیرون آمدن از حجاب مدرنیته و نظر کردن به فرمانی که رهبر انقلاب آن را صادر کرده اند آغاز نخستین و ریشه ای ترین جهادی است که بر ما جوانان تکلیف شده است. این امر نیازمند یک بیداری و هوشیاری مضاعف است. اگاهی به وضعیت فعلی خود و شناخت دقیق آن مبتنی بر هویت یابی عمیق از خود، تضادی است که رفع آن گره بزرگی از کار ما خواهد گشود. وقوف به اهمیت و جایگاه این آگاهی یعنی علم به هویت انقلابی اسلامی جوان ایرانی که مخاطب این فرمان است بدون دریدن این حجاب میسر نخواهد بود و این امر محقق نخواهد شد مگر با شناخت جایگاه رفیع علم در منظومه اندیشه ای اسلام و به تبع آن رهبری که صادر کنند این بیانیه است.
جایگاه علم و دانش در آن حد است که به حق رهبری آن را به عنوان مطالبه اول، حتی بالاتر از معنویت که اساس و بنیان انقلاب اسلامی است، قرار می دهد. اگر چه واژه علم در این متن بارها به همراه فناوری ذکر شده است اما با بررسی بیانات رهبری مشخص می شود که مراد نظر ایشان قطعا فراتر از علوم ابزاری و مهندسی است و نظر ویژه به علوم انسانی و اجتماعی که ناظر به شناخت انسان و نرم افزار مدیریت جامعه و دولت است دارند. این مختصر مجال توصیف جایگاه علم نیست اما باید توجه داشت که در پس تک تک اعمال و سکنات انسان علم نهفته است و اساسا فاعل مرید نمی تواند بدون علم عمل کند اگر چه به علم خود آگاه نباشد و کسی که در پی تغییر است ناگزیر از آگاهی از آگاهی خود است.
✅فتوای جهاد یا سوژه شناختی؟
مساله دومی که پس از شناخت دقیق و عمیق هویت مخاطب پیام رخ می نماید شناخت ماهیت پیام است. این امر از آن رو در پی هویت یابی اولیه رخ می نماید که بسته به این که چه تعریفی از خود انقلابی مان بکنیم با ماهیت این پیام مواجه می شویم. اگر مروری بر مقالاتی که در رابطه با این بیانیه توسط نیروهای انقلابی به نگارش در آمده داشته باشیم خواهیم دید که عمده نظرگاهی که به این پیام می شود از دریچه دنیای مدرن است و به این پیام به عنوان یک موضوع برای شناخت نظر می کنند. البته که از ویژگی های دنیای مدرن تکثرگرایی و نسبی اندیشی و شک گرایی در شناخت است و در پی بررسی این همه نوشته های متعدد، آخر الامر از این که به صورت مشخص تکلیف من با این چند خط نوشته ای که در وصف آن این همه سروده شده دقیقا چه است، دستم خالی است. و این خود من هستم که باید بنشینم و از این همه وجوهات متکثر به آن چیزی که هیچ قطعیتی در آن نیست دل خوش باشم و سرگرم، شاید فرجی حاصل شود و باز هم دنبال جلوه های جدیدتری از این پیام می گردم باشد که با شخصیت با بصیرت تری نیز آشنا شوم.
ادامه دارد...
#جهاد_آخر
@lastjihad
#گام_دوم
#فتوای_جهاد
بخش دوم
پر واضح است که اگر بخواهیم بلایی که با دستان خود بر سر شعارهای سال های گذشته و پیام ها و بیانات تاکنون رهبری آورده ایم تکرار نشود نیازمندیم تا هر چه زودتر آن هویت انقلابی اسلامی خود را بیابیم تا بتوانیم مواجهه ای به حق تر با این واقعیت انکار و خاموش نشدنی داشته باشیم.
مخاطب این پیام ما جوانان مومن انقلابی ایران اسلامی هستیم. صادر کننده آن رهبر انقلاب اسلامی است که علاوه بر نقش رهبری انقلاب در جایگاه ولی فقیه، زعامت شیعیان جهان را هم به عهده دارند و اگر بخواهیم با ادبیاتی سنتی تر سخن بگوییم بزرگترین مرجع تقلید جهان تشیع در حال حاضر نیز هستند. آنچه در ادبیات دینی ما از پیام مشخص مرجع و ولی فقیه نسبت به مخاطبینش ذکر می شود فتوا نام دارد و از آن رو که مصدر پیام مخاطبین خود را دعوت به جهاد کرده است باید این پیام را فتوای جهاد نامید. هدف این جهاد هم همانطور که در خود پیام ذکر شده است آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی (ارواحنافداه) است.
✅انقلابی جدید با انقلابی هایی تازه نفس
برای شناخت ماهیت پیام چیزی بیش از آنچه ذکر شد به نظر می رسد نیاز نباشد اما برای محقق کردن آن نیازمند قیام هستیم و در پی آن تفکر برای اقدام. این فتوا اگر چه خود داری وحدت کلی است و در پی تحقق یک امر خارجی است اما در درون خود اجرائی دارد که آن اجزا نیاز به نسبت یابی در مقیاس کل فتوا دارد. فرامین ذکر شده در این پیام برای محقق کردن هدفی است که آن هدف به صورت مجموعی و در صورت شناخت کلیت پیام و به شکل صحیح محقق خواهد شد. امری که تجربه تاریخی تشیع نیز گواه آن است که هرگاه امت اسلامی ملتزم به نسبت صحیح با رهبر دینی خود بوده است به پیروزی رسیده است.
فرامینی که در این فتوا گرد آمده برای کسانی که با ادبیات رهبری آشنا هستند تازگی ندارد و به کرات بدانها اشاره شده است و شاید بتوان جمع بندی بیانات 30 ساله رهبری دانست که به صورت یک کلام واحد امری در سن بلوغ انقلاب از ایشان صادر شده است. درک کلیت و عمق آن از پس یک نوشتار و یک مقاله و یک کتاب بر نمی آید. برای عمل به این فتوا نیاز به جمعیت های متشکل یا به تعبیر امام بزرگوار ما هسته های مقاومت است.
ابزار مورد نیاز برای تحقق آن نیز با جهادهایی که شیعه پیش از آن داشته متفاوت است اگر برای قتال نیاز به اسلحه و موشک و تانک و جنگنده بود سلاح این جهاد آن طور که از ظاهر آن بر می آید علم و معنویت و هنر است. تشخیص اینکه دقیقا چه تجهیزاتی برای این جهاد نیاز است هم خود نیاز به علم دارد. با توجه با این تجهیزات جایگاه نفرات و عِده مشخص می شود. پس از این دیگر با سابقه نمی شود برای خود ظاهر انقلابی درست کرد و فرماندهی انقلابی ها را به نام حزب و گروه خود زد چه رسد به فعالیت های قبل انتخاباتی. انقلابی ماندن نیازمند کسب این تجهیزات است و بدون آن نمی توان دم از انقلابی گری زد
در این فتوا رهبری برای ما ملاک های انقلابی بودن در دوره جدید را مشخص کرده است. پس از این، آن جوان ایرانی که در گوشه آزمایشگاه مشغول تدارک تعالی کشورش ایران است قطعا یک جوان انقلابی است اگر چه ظاهرش خلاف این باشد و اگر نیت خود را اصلاح کند قطعا در شمار مجاهدین فی سبیل الله نوشته خواهد شد. چنین شخصیتی هنگام راه رفتن بر بال ملائکه قدم خواهد زد و اگر مراقب احوال خویش باشد همچون رزمندگان هشت سال دفاع مقدس که یک شبه ره صد ساله را رفتند انگشت نمای بزرگان و عارفان واصلی چون حضرت روح الله خواهد شد.
اگر تاکنون با بیانات شیوای ایشان همچون داستان هایی زیبایی که نویسندگان ماهر با آن خوانندگان و شنوندگان را سحر می کنند مواجه می شدیم، به فتوای ولی فقیه دیگر مکلف هستیم و نمی توانیم از زیر بار شانه خالی کنیم به بهانه های واهی. به یاد بیاوریم پیروان خمینی را که یک جمله «حصر آبادان باید شکسته شود» با ایشان چه می کرد و یا در آن دوران خفقان پیام امام را که از کشوری دیگر بدون امکانات الکترونیکی و ارتباطی امروز در اسرع وقت به اقصی نقاط ایران منتقل می کردند. جهاد امروز ما به مراتب مشکل تر و پیچیده تر از مبارزات دهه پنجاه و قتال دهه شصت است اما به همان میزان امکانات نیز بیشتر است اگر چه اجر این جهاد آن طور که گفته اند جمع جهاد اکبر و جهاد کبیر است اما مسیر برای ما هموار تر است. آن طور که نوید داده شده است خلقت انسان چشم به راه قدم های ماست اگر باور کنیم خودمان را و به هنگام برخیزیم.
پی نوشت:
لازم به ذکر نیست اگر این سیاهه فقط بر بصیرت ما بیفزاید شایسته وصف #هو_الحجاب_الاکبر خواهد بود.
#محمدعلی_نظری
#جهاد_آخر
@lastjihad
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📎🔹️قاسمی در پاسخ به خبرنگار کیهان:
۱۵ توصیه در پیام «گام دوم» مربوط به سیاست خارجی و در کمیتهای در حال مطالعه است
🔸سخنگوی وزارت امور خارجه بااشاره به اینکه ۱۵ توصیه در سیاستهای جدیدی که توسط رهبر معظم انقلاب اعلام و گام دوم نامیده شد، درباره سیاست خارجی مطرح شده است،اظهار داشت: این موضوع در کمیتهای در حال مطالعه است.
▫بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه، صبح دوشنبه در نشست خبری با حضور خبرنگاران داخلی و خارجی به تشریح آخرین تحولات در عرصه سیاست خارجی پرداخت و به سؤالات مطرح شده پاسخ داد.
خبرنگار کیهان از قاسمی پرسید:«برنامه وزارت امور خارجه برای عملیاتی کردن بخشهای سیاست خارجی بیانیه گام دوم انقلاب چیست؟».
قاسمی در پاسخ گفت: در حدود ۱۵ توصیه در سیاستهای جدیدی که توسط رهبر معظم انقلاب اعلام و گام دوم نامیده شد، درباره سیاست خارجی مطرح شده است. تصورم این است بخش عمدهای از آنها از گذشته و در گذشته در حال اجرا بوده و باید با جدیت بیشتری و نگاه عمیق و دقیقتری این موارد پیگیری شود.
وی با بیان اینکه این موضوع در کمیتهای در حال مطالعه است، اظهار داشت: ما سعی خواهیم کرد که به عنوان مجری سیاست خارجی کشور همه این نکات را در فرآیندهای آتی سیاست خارجی و روابط دیپلماتیک در عرصه جهانی، بینالمللی و منطقهای با دقت تمام اجرا کنیم.
➖صبر ایران حدی دارد
سخنگوی وزارت خارجه بااشاره به اینستکس گفت: تاکنون در ثبت این سازوکار موفقیت لازم را از اروپا ندیدیم و با کندی بسیار پیش رفته است و البته این صرفا گام اول است، آنچه اهمیت دارد گامهای بعدی آنهاست و خواسته ما از آنها اجرایی کردن این سازوکار است.
قاسمی افزود: آنها نمیتوانند در این شرایط این انتظار را داشته باشند که تعهدات ایران کاملا اجرا شود، ما بارها به آنها تاکید کردیم که صبر ما حدی دارد...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/154960
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🖌 #یادداشت_روز
🔹افق ۱۴۳۷ چرا از نان شب واجبتر است؟
#محمد_ایمانی
🔸شأن نزول بیانیه اخیر رهبر انقلاب که افق ۱۴۳۷ شمسی (۲۰۵۹ میلادی) را نشانهگذاری میکند، چیست؟ بیانیه چه نسبتی با واقعیات دارد؟ و پشتوانه و تضمین آن کدام است؟
۱- بیانیه «گام دوم انقلاب»، همزمان با موقعیتشناسی با شکوه مردم در روز ۲۲ بهمن صادر شد. در روزی که ملت بزرگ ایران در بحبوحه طوفان فشارهای دشمن، مسابقه باریدن و جاری شدن با آسمان گذاشته بودند و زیر برف و باران، سرود سرزندگی میخواندند، حکیم انقلاب نقشه چهل ساله دوم انقلاب اسلامی را ترسیم میکرد. کدام هماهنگی میان امام و امت، از این آشکارتر، و کدام حجت برای مدیران، از این هماهنگی، مسئولیت برانگیزتر؟ رویشهای چند برابری در برابر ریزشها یک واقعیت است و به پشتوانه همین رویانندگی مدام انقلاب است که میشود چنان پیام مطمئنی را صادر کرد. حضور خیرهکننده مردم به ویژه جوانان در جشنی که دشمن وعده میداد هرگز برپا نخواهد شد، مجال بزرگی فراهم کرد تا رهبر انقلاب به پشتوانه همین مردم، از افق روشن و موفقیت قابل دسترس سخن بگوید. روح کلی بیانیه، تکیه به ظرفیتهای پایانناپذیر همین مردم به ویژه نخبگان و فناوران جوان به جای خوشبینی و اعتماد به دشمن است. مسیر بزرگراه تمدن اسلامی، حتما از عرض تمدن ضد انسانی غرب میگذرد؛ مستکبران ما را راحت نمیگذارند و تمدن ما نیز، ستمناپذیر و استکبارناپذیر است.
۲- اغلب مردم ما در زندگی شخصی، آیندهفروشی را نمیپذیرند و حتی در سختترین شرایط اهل آیندهنگری و سرمایهگذاری بلندمدت هستند. این رویکرد درست، دقیقا نقطه مقابل عمل برخی تکنوکراتمآبانی است که به عنوان مثال، ادعا میکردند با فروش بخشی ولو مهم از فناوری و توانمندی ملی، ۱۵۰ میلیارد دلار پول بلوکه شده را به انضمام ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه خارجی به کشور میآورند اما در عمل، صندوق همیشه به راه «توسعه ملی» را خالی کردند و سهم صندوق از درآمدها در لایحه بودجه را از ۳۳ درصد (تکلیف قانونی) به ۱۰ درصد رساندند که با مخالفت رهبری روبرو شد. بنابراین، اتفاقا در همین شرایط دشوار اقتصادی فعلی که ترکیب تحمیل دشمن و کوتاهی برخی مدیران است، باید مبتنی بر ظرفیت انقلاب، به آیندهنگری و راهبردنگاری اهتمام مضاعف کرد؛ آن هم به پشتوانه همین مردم کف خیابان که مردم باور دارند نسخه انقلاب در صورت التزام مدیران، هر بنبستی را میشکند.
۳- بیانیه، اشارتی به نظریه «نظام انقلابی» دارد. اما نظام انقلابی چه توجیهی دارد؟ طیفی از سیاستبازان همواره مدعی بودهاند انقلاب با پیروزی در گام اول و تاسیس نظام جدید تمام میشود و ادامه انقلابیگری، معارض نظم و قانون و روال عادی امور است. پراید ۴۵ میلیونی و گوشت ۱۲۰ هزار تومانی، حاصل به هم رسیدن طیفهایی است که میان «روحیه جهادی و انقلابی» یا «اشرافیگری و عرض و طول بخشیدن به میز و موقعیت خویش»، دومی را برگزیدند و از منطق انقلاب و الزامات دائمی آنجا ماندند. در تلقی «ائتلاف التقاط و اشرافیت»، انقلاب باید در ۲۲ بهمن ۵۷ تمام شده باشد! انگار آرمانها محدود به دوره اعتراض برای برکناری رژیم پهلوی بوده و پس از آن باید یک رژیم مشابه با بزک دموکراتیکتر درست کرد و در عین حال، به همان ارزشهای ضد انسانی، طاغوتی و وابستهگرایانه برگشت! چنین تلقی -یا تلقین- کردند که باید از دوره انقلابیگری عبور کرد و به نُرمالیزاسیون در حوزه سیاست و فرهنگ رسید.
۴- چرا باید انقلابی ماند و همچنان بعد از چهل سال، انقلابی عمل کرد؟ چون ...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/154869
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🖌 #یادداشت_روز
🔹حرکت هوشمند با مسیریاب «گام دوم»
#محمد_صرفی
🔸یکی از کاربردیترین برنامهها و نرمافزارهایی که این روزها در سراسر دنیا تولید و استفاده میشود، برنامههای مسیریاب هستند. مسیریابها در ابتدا برنامههایی بسیار ساده و ابتدایی بودند که اغلب شامل یک نقشه بود. نقشهای که نشان میداد از نقطه الف به نقطه ب چگونه باید رفت و چه مسیر یا مسیرهای احتمالی برای رسیدن به مقصد وجود دارد. مسیریابها با گذر زمان و بنا به نیاز کاربران و پیچیدگیهای زندگی امروزی، ارتقا یافته و جزئیات و نکات بیشتری را به کاربر ارائه میدهند و به اصطلاح هوشمندتر شدهاند. چالشها، موانع، حجمبار ترافیک، شرایط جوی، تخمین زمانی، تشخیص مکانهای خاص و... از دیگر امکانات مسیریابهای جدید هستند.
حال فرض کنید شما در یک شهر عادی نیستید و میخواهید از نقطهای به نقطهای دیگر برسید. علاوه بر ترافیک، پیچیدگی و ناآشنایی با بخشهایی از مسیر، خطراتی خاص نیز شما را تهدید میکند. برخی تابلوها را به عمد عوض میکنند تا شما را گمراه کنند. راههای به ظاهر کوتاهتر و فریبندهای (اما در واقع بنبست) وجود دارد که برخی همراهان شما اصرار به استفاده از آنها دارند. کسانی هستند که رسماً و آشکارا میگویند نخواهند گذاشت شما به مقصد خود برسید و با تمام توان مانع شما خواهند شد، تا جایی که در برخی خیابانها خرده شیشه و میخ ریختهاند تا خودروی شما زمینگیر شود و در برخی خیابانها حتی مینگذاری نیز کردهاند! ذهن نسل جوانی که اهل بازیهای کامیپوتری است، با چنین فضاهایی بیگانه نیست و حداقل در بازی آن را دیده و تجربه کرده است.
پیچیدگی این شهر خیالی در برابر پیچیدگیهای دنیای واقعی امروز تقریباً هیچ است. وقتی در یک شهر بزرگ و شلوغ و امن، برای رفتن از نقطهای به نقطهای دیگر ، نیاز به مسیریاب وجود دارد و زندگی هوشمند استفاده از چنین امکانی را میطلبد، چگونه میتوان در سطحی بسیار وسیعتر و به مراتب پیچیدهتر و البته با هزار و یک چالش و خطر، بدون چنین برنامهای، پای در مسیر نهاد و گام برداشت؟ پیام رهبر انقلاب موسوم به «گام دوم»، همان برنامه مسیریاب است که برای حرکت چهل سال آینده کشور، نوشته نه، بلکه هوشمندانه، با دقت و جزئیات فراوان طراحی شده است. وقتی مسیر پر از چالش و راههای انحرافی است، حرکت بدون مسیریاب، در خوشبینانهترین حالت به خستگی، گم شدن و دور خود چرخیدن منجر میشود و با واقعبینی میتوان گفت چنین مسافری قربانی خواهد شد و هرگز به مقصد نخواهد رسید.
مسیریابها اگر چه طراحی دقیق، پیچیده و هوشمندانهای دارند که ناشی از بکارگیری فناوریهای مختلف و اطلاعاتی عمیق و دقیق است اما کار کردن با آنها ساده و راحت است. لازم نیست کاربر مهندس نرمافزار و فناوری اطلاعات باشد تا بتواند از این برنامه استفاده کند که اگر چنین بود، طراحی چنین برنامهای نقض غرض محسوب میشد. کافی است کاربر حداقلی از سواد را داشته باشد و بر اساس اطلاعات برنامه عمل کند و در طول راه، فریب مسیریابهای قلابی را نخورد. مسیریاب «گام دوم» نیز چنین است. نرمافزاری کامل و جامع که در عین هوشمندی بالا و پیچیدگیهای خاص خود در طراحی، استفاده از آن برای کاربر بسیار راحت است و کافی است اراده استفاده وجود داشته باشد. این سادگی در فهم و استفاده نیز خود یکی از دلایل هوشمندی بالای این برنامه است.
اگرچه نرمافزارها و برنامههای عمومی برای تمامی اقشار جامعه طراحی میشوند، اما...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/154769
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔹گزارش خبری تحلیلی کیهان
راهبرد «گام دوم» برای اجراست نه سخنرانی و همایش
http://kayhan.ir/fa/news/154766
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper