🔥عصبانی می کنند؛ تا انقلابی عمل نکنی❗️
🔻در پایان جنگ احزاب و در لحظاتی که علی(ع)، پشت عمربن عبدود را به خاک مالیده بود؛ او به روی امیرالمومنین آب دهان انداخت تا با عصبانی کردن ایشان راهی برای نجات پیدا کند؛اما امام علی از سینه او برخاسته، قدری قدم زدند بعد او را به درک فرستادند.
🔻#خشم از اقدامات دشمنان داخلی و خارجی یک انگیزه برای حرکت است و نباید آن را با عصبانیت های لحظه ای و حرف های تند تخلیه کنیم تا از وجود آن به اصطلاح راحت شویم؛ بلکه باید به پیروی از علی ع خشم را تبدیل به یک حرکت و #برنامه در مسیر پیشبرد اسلام و انقلاب کنیم.
🔻شانه خالی کردن از صبر انقلابی و اقدام بدون برنامه و تخلیه عصبی خود عمل غیر انقلابی و ضعف و تنبلی محض است.
🔻به همین دلیل امام راحل توصیه می کنند: فرزندان انقلابيام، بغض و کينه انقلابيتان را در سينهها نگه داريد...
🔻رهبر عزیز انقلاب هم در دیماه ۸۸ فرمودند: «همين طور جوانها گله مند، ناراحت و عصبانى؛ گاهى هم از بنده گله ميكنند كه چرا فلانى صبر ميكند؟ چرا فلانى ملاحظه ميكند؟ من عرض ميكنم؛ در شرايطى كه دشمن با همهى وجود، با همه ى امكاناتِ خود درصدد طراحى يك فتنه است و ميخواهد يك بازى خطرناكى را شروع كند، بايد مراقبت كرد او را در آن بازى كمك نكرد. خيلى بايد با احتياط و تدبير و در وقت خودش با قاطعيت وارد شد.»
✍حمیدرضا ابراهیمی
@gamedovomeenqelab
❌✅سنگاندازی در مسیر همکاری ایران و چین؛ از شایعه فروش کیش تا ورود نظامیان
@gamedovomeenqelab
💢 بوی کباب نیست، دارند خر داغ می کنند!
♦️#اصلاح_طلبان افراطی در تابستان داغ به خیالشان می خواهند ثمره ۷ سال فشار بر گرده مردم را برداشت کنند!
♦️افزایش #دلار، گرانی ارزاق و کالاهای اساسی مردم و عملیات خرابکارانه در جنگل و برخی مراکز مهم کشور تهیه چاشنی انفجار اجتماعی است.
♦️نامه نگاری خوئینی ها و توییت های تاجزاده و حجاریان هم جرقه انفجار است.
♦️بیچاره ها نمی دانند که این اتفاقات بوی کباب نیست دارند ...
🔴 امان از روزی که مردم بفهمند همه فشارهای این جریان سیاسی بر آن ها عمدی و به منظور تسلیم ملت ایران بوده است!
#روانبخش
@gamedovomeenqelab
🔴 #تاجگردون | اعتبار نامه تاجگردون چگونه رد شد؟
🔹از اتهامات تا سیر مراحل
@gamedovomeenqelab
✅ تا کنون اعتبار نامه چند نماینده در ادوار مجلس رد شده است؟
1️⃣ مجلس اول: حسن آیت
2️⃣ مجلس دوم: آقاشریف، رمضان پور
3️⃣ مجلس سوم: محمد تقی صابری
4️⃣ مجلس چهارم: سید حبیب هاشمی
5️⃣ مجلس پنجم: حمید بهرامی احمدی
6️⃣ مجلس ششم: سید مطهر کاظمی، براتعلی محمدی فر، حسن مرادی
7️⃣ 8️⃣ 9️⃣ 🔟 علیرغم برخی اختلاف ها هیچ اعتبارنامه ای رد نشد.
1️⃣1️⃣ غلامرضا تاجگردون
احتمالا فردا روزنامه های اصلاح طلبان رد صلاحیت تاجگردون را با بزرگنمایی به مسئله ای علیه مجلس تبدیل خواهند کرد!
منتظر می مانیم
@gamedovomeenqelab
⭕️*اعتبارنامه چیست*؟
با برگزاری انتخابات و انتخاب نمایندگان مردم در حوزههای مختلف، وزارت کشور باید برای هر منتخب یک اعتبارنامه صادر کند، این اعتبارنامه به منزله این است که صلاحیت نماینده به صورت قانونی تائید و وی پس از طی مراحل مختلف توانسته است، حایز آرای لازم شده و به مجلس راه پیدا کند. *اعتبارنامه در واقع گذرنامه منتخبان برای ورود به مجلس است*. حالا اگر در فاصله برگزاری انتخابات تا زمان تشکیل مجلس، مشخص شود که نمایندهای صلاحیت قانونی خود را از دست داده است یا اسناد و مدارکی کشف شود که در موقع بررسی صلاحیتها از نظر شورای نگهبان دور مانده باشد، در این صورت در هنگام تشکیل مجلس جدید و در زمان بررسی اعتبارنامهها این موضوع مد نظر قرار گرفته و در صورتیکه نمایندهای فاقد صلاحیت باشد، به تشخیص سایر نمایندگان اعتبارنامه وی رد، و اجازه ورود وی به مجلس داده نمیشود. رسیدگی به مقررات رسیدگی به اعتبارنامه نمایندگان دارای تشریفاتی است که در مواد ۲۷ تا ۳۹ آئیننامه داخلی مجلس به تفصیل در خصوص این تشریفات و روال قانونی صحبت شده است
@gamedovomeenqelab
⭕ بازخوانی فتنه 18 تیر کوی دانشگاه...
🔸از پایان سال ۱۳۷۶، بیش از گذشته، شروع به شایعهپراکنی پرحجم علیه نظام مقدس اسلامی کردند و کوشیدند آتش منازعات جناحی را در کشور داغ و برافروخته سازند. از سوی دیگر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بسیج، نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات، قوه قضائیه و صداوسیما را آماج حملات گسترده خود قرار دادند؛ تا در صورت بروز یک فتنه، آنان توانایی مقابله با فتنهگران را نداشته باشند. تبلیغات وسیعی نیز برای تخریب ذهنها پا به عرصه ظهور گذاشت؛ تا بین مردم و نظام فاصله بیندازند و راه را برای تلاش جاسوسهایشان و نفوذ در ارکان نظام هموار سازند.
🔸نفوذیهای در حاکمیت و روزنامههای زنجیرهای و به هم پیوسته؛ در پیوندی نامیمون، گوش به فرمان اربابان خود، و هموار کننده راه برای دشمنان نظام اسلامی بودند. نمایندگان مجلس پنجم، برای منع عناصر ضد انقلاب و نفوذیها از فعالیت در عرصه مطبوعات، طرحی را برای تغییر قانون مطبوعات به هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی تقدیم کردند.
🔸بیش از ده روزنامه اصلاحطلب و مشارکتی که از این اقدام نمایندگان مجلس پنجم در تیرماه ۱۳۷۸ به خشم آمده بودند یورش برنامهریزی شده را علیه این طرح به راه انداختند؛ بلکه بتوانند به اهداف از پیش تعیین شده برسند. همزمان مجمع روحانیون مبارز با صدور اطلاعیهای اعلام کرد: «طرحی توسط تعدادی از نمایندگان مجلس در دستورکار مجلس قرار گرفته که فقط تحدیدکننده مطبوعات است و سایه استبداد را بر فضای مطبوعات کشور میگستراند.» یک روز پس از چاپ این بیانیه در روزنامه ایران و در تاریخ ۱۳۷۸/۴/۱۳ روزنامه صبح امروز به مدیریت سعید حجاریان در یادداشت روز خود نوشت: «اگر طرح تصویب گردد، اغتشاش ایجاد میشود.» با هدایت حجاریان و همکاری عباس عبدی، روزنامه سلام در ۱۳۷۸/۴/۱۵ و یک روز مانده به مطرح شدن طرح تغییر قانون مطبوعات در صحن علنی مجلس، اقدام به انتشار سند محرمانه منتسب به وزارت اطلاعات نمود و با تیتر درشت نوشت: «سعید اسلامی پیشنهاد اصلاح قانون مطبوعات را داده است.»
🔸در روز جمعه ۱۸ تیرماه 78 برخی چهرههای سیاسی وارد کوی دانشگاه تهران میشوند و با سخنان بعضی از آنها، آتش فتنه شعلهور میگردد. از سوی دیگر، گروههایی سازمانیافته وارد خیابان کارگر میشوند و با کتک زدن مردم، به اموال عمومی خسارت وارد میکنند.
🔸روزنامههای زنجیرهای از روز شنبه ۱۹تیرماه وارد فاز شدیدتری میشوند. روزنامه خرداد در تیتر اول خود مینویسد: «کوی دانشگاه به خون کشیده شد!» روزنامه نشاط نیز مینویسد: «دفتر تحکیم وحدت یک هفته عزای عمومی اعلام کرد.» آشوبگران، دانشجو و دانشگاه را نشانه رفتهاند تا بین آنان و نظام فاصله بیندازند. فتنه پیچیدهای رقم میخورد. در خوابگاه دانشجویان نیز غائلهای علیه آنان شکل میپذیرد. آشوبگران اعلام میکنند که پنج دانشجو کشته شدهاند. نام آنها را بر روی پلاکاردها مینویسند: ذاکری، سهرابی، امامی، رهبری و نادری!
🔸شورای عالی امنیت ملی به ریاست سیدمحمد خاتمی هم تعداد کشتههای کوی دانشگاه تهران را تنها یک نفر افسر وظیفه اعلام نمود. علیرغم تلاشهای گسترده برای رونمایی از فتنه آشوبگران، تجمعات دیگری در دانشگاههای امیرکبیر، علم و صنعت، صنعتی شریف و شهیدبهشتی صورت میپذیرد. غائلهآفرینان تجمعات را به سمت دانشگاه تهران و کوی دانشگاه هدایت میکنند و با برنامهریزی از پیش طراحی شده، سینما ملت، بانکهای تجارت و سپه، چند اتوبوس واحد، پمپ بنزین، محل برگزاری نماز جمعه تهران، یک بیمارستان و چند دستگاه خودروی سواری و موتور سیکلت را به آتش میکشند و تعدادی از نیروهای حزب اللهی و زنان محجبه را با چاقو و تیغ موکتبری به شدت مجروح میکنند.
🔸امام خامنهای در تاریخ ۲۱ تیرماه ۷۸ با اشاره به حوادث کوی دانشگاه فرمودند: «آن طوری که نقل کردهاند، بعضی با آوردن نام مقدس یا حسین و یا زهرا وارد اتاق دانشجوی بسیجی یا دانشجوی جانباز بشوند و او را از خوابگاه بیرون بیاورند، یا آن طور حوادثی را به وجود بیاورند، آیا این درست است؟ اینها قلب را میفشارد... مراقب دشمن باشید، دشمن را خوب بشناسید، مبادا از شناسایی دشمن غفلت کنید. غریبههایی که خود را در لباس خودی در همهجا داخل میکنند، اینها را بشناسید، دستهای پنهان را ببینید... این معنای حرفهای مکرری است که من در این چند سال به ملت ایران و به مسؤولان عرض کردهام که دشمن در صدد نفوذ است. هر پنجرهای پیدا کند، وارد خواهد شد، هوشیاریتان را بیشتر کنید. دشمن، امنیت ملی را هدف گرفته است.»
متن کامل این یادداشت تفصیلی در نسیم آنلاین :
https://www.nasimonline.ir/Content/Detail/2357070
✍️#علی_ریاحی_پور
@gamedovomeenqelab
#خدا_رسوایشان_کرد
✅ به مناسبت سالگرد کودتای نوژه| خدا رسوایشان ساخت ‼️
🔻 امام خمینی(ره): آنها که به خود اجازه ورود در امور سیاست را نمیدادند، پشتیبان کسانی شدند که تا براندازی نظام و کودتا جلو رفته بودند و از کودتای نوژه سر در آوردند!؛ خدا رسوایشان ساخت.
@gamedovomeenqelab
📺 سریال 200 قسمتی در اختیار تهیهکننده سریالهای شکستخورده «سرباز» و «شاهرگ»/ چرخه سریدوزی سریال چه بلایی سر تلویزیون میآورد؟
🔹 محمدرضا شفیعی تهیهکننده سریال شکستخورده «سرباز» که تبدیل به یکی از کممخاطبترین سریالهای تاریخ شبکه سه شد و صدای انتقاد بسیاری از مردم و کارشناسان را درآورد، در روندی غیرمنطقی در حال ساخت همزمان چند سریال دیگر برای تلویزیون است؛ اتفاقی که ظاهرا رسانه ملی را تبدیل به «رسانه شفیعی» کرده است.
🔸 شفیعی در حال حاضر سریال ضعیف و شکستخورده «شاهرگ» را روی آنتن دارد. سریالی درباره تاریخ انقلاب که میتوان گفت ضعیفترین نمونه از جریان تولیدات سینمایی و تلویزیونی چند سال اخیر در این حوزه است. طبعا به شکل منطقی و طبیعی، پس از شکست یک مجموعه نمایشی در تلویزیون و عدم استقبال مخاطبان از آن، سازندگان این آثار باید تا مدتی از چرخه سریالسازی کنار گذاشته شوند یا حداقل سفارش کمتری توسط مدیران به آنها شود. این در حالی است که گویا این قاعده منطقی برای برخی از تهیهکنندگان تلویزیون صادق نیست.
🔹 با وجود این تولیدات سریدوزی شدهی ضعیف اما محمدرضا شفیعی تهیهکنندگی طولانیترین سریال تاریخ تلویزیون را برعهده گرفته است. پروژهای 200 قسمتی با نویسندگی مسعود بهبهانینیا و کارگردانی پوریا آذربایجانی که تاکنون 80 قسمت از آن نگارش و تصویب شده است و در مرحله پیشتولید قرار دارد. شفیعی پیش از این با قصهای که به درد تولید سریالی 10 قسمتی با استاندارد عرف تلوزیون هم نمیخورد، سریال 50 قسمتی «سرباز» را تولید کرد و طبعا از حالا باید نگران کیفیت سریال 200 قسمتیش بود.
🔸 او اما همزمان با پخش سریال «شاهرگ» و پیشتولید پروژه 200 قسمتی «خواب خانه»، تهیهکنندگی سریال «زمین گرم» که سعید نعمتالله کارگردان آن است را هم برعهده دارد که هماکنون در حال تولید است و از سوی دیگر قرار است به عنوان تهیهکننده در پروژهای به کارگردانی مجید اسماعیلی حضور داشته باشد. این یعنی شفیعی با پخش دو سریال شکست خورده، در تدارک ساخت سه سریال دیگر برای تلویزیون است.
🔹در سالهای اخیر شاهد ضعف مفرط و نزول روز به روز استانداردهای رسانه ملی هستیم و به نظر میرسد یکی از مهمترین عوامل آن حلقه بسته تولیدکنندگان، از جمله سریدوزی چندین پروژه همزمان توسط تهیهکنندگانی است که هیچ کنترلی روی کیفیت خروجی خود ندارند و آنتن تلویزیون را پر کردهاند از پروژههای بیمخاطبی که رسانه ملی را هر روز کممخاطبتر و شکستخوردهتر میکند. بازندهی این چرخهی غلط تولید طبعا هم تلویزیون است و هم مردمی که با پول آنها چنین آثاری تولید میشود، تنها برنده هم سازندگان این سریالها.
@gamedovomeenqelab
🔴 6 عضو هیئت رئیسه و 8 رئیس کمیسیونی که طرح سوال از رئیس جمهور را امضا کردند
🔺اعضای هیئت رئیسه: حجت الاسلام موسوی لارگانی، دکتر کریمی فیروزجایی، دکتر دهنوی، دکتر فرهنگی، دکتر امیرآبادی فراهانی، دکتر سلیمی
🔺دکتر حاجی بابایی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه، دکتر اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، دکتررضایی کوچی رئیس کمیسیون عمران، دکتر عباسی رئیس کمیسیون انرژی، حجت الاسلام ذوالنوری رئیس کمیسیون امنیت ملی، دکتر ساداتی نژاد رئیس کمیسیون کشاورزی، دکتر شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، حجت الاسلام آقاتهرانی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس، محمدصالح جوکار رئیس کمیسیون امورداخلی کشور و شوراهای مجلس، محمدصالح جوکار رئیس کمیسیون امورداخلی کشور و شوراهای مجلس
@gamedovomeenqelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢وزیر بهداشت: اگر فشار بیاورند ناگفتهها را میگویم
♦️ما میدانستیم بازگشاییها آمارها را بالا میبرد این جهل ما نبود، این ضعف اقتصاد ما بود.
♦️اگر بیشتر از این به ما فشار بیاورید من هم مجبورم حرفهایی بزنم که خارج از اندیشه بعضیها است.
♦️نیروهای مسلح و روحانیت، جوانمردانه پای ما ایستادند...
@gamedovomeenqelab
🔴 #سالروز_کودتای_نوژه| ماجرای کودتای نوژه چه بود؟
🔻 کشف و انهدام شبکه کودتای آمریکایی «نقاب» در پایگاه هوایی خلبان شهید نوژه همدان، یکی از مهمترین رویدادهای تاریخ انقلاب اسلامی در ۱۸ تیرماه ۵۹ است.
🔹کودتای نقاب (با سرواژه «نجات قیام ایران بزرگ») که بعدها به نام کودتای نوژه معروف شد، حرکت نظامی بود که چندی پس از به قدرت رسیدن نظام جمهوری اسلامی در ایران، توسط تنی چند از افسران ارتش شاهنشاهی ایران و با تمرکز افسران نیروی هوایی شاهنشاهی برای بازگرداندن شاپور بختیار و نابودی نظام نوپای جمهوری اسلامی، طرحریزی شده بود.
🔹برنامه کودتا در ۱۸ تیر ماه ۱۳۵۹ (۹ ژوئیه ۱۹۸۰) با دستگیری و کشته شدن تعدادی از عوامل آن فاش شد. پایگاه هوایی شاهرخی (حر) در شهر کبودراهنگ استان همدان مرکز فرماندهی آن بود. هدف نخست کودتا حملهٔ هوایی به منزل امام خمینی در تهران و سپس حمله به برج مراقبت فرودگاه مهرآباد و در ادامه تسخیر ساختمان مجلس و مراکز رادیو و تلویزیون و نهایتاً فتح ارتش و شکست انقلاب بود
✅ ماجرای خلبانی که کودتای نوژه را لو داد به روایت رهبر معظم انقلاب:
کودتای نوژه توطئه خطرناکی بود. اما این توطئه هم بهوسیله ارتشیها خنثی شد. یک #خلبان_جوان در نیمه شب آمد و درِ خانه ما را زد و با اصرارِ زیاد ما را وادار کرد که حرفش را گوش کنیم. حرفش این بود که این کودتا در ظرف بیستوچهار ساعت آینده انجام میگیرد. بعد هم عناصر دنبال کننده این قضیه - نظامیان و ارتشیهای متدیّن آن پایگاه - بیشترین نقش را در خنثی کردن آن کودتا داشتند. آن کسی که در این صحنه از ارتش دفاع کرد، خودِ ارتش بود. خودِ ارتش نگذاشت که این چنگال دشمن به او وصل شود و توطئه خود را در ارتش پیاده کند. آن جوان خلبان هم، بعدها جانباز شد
@gamedovomeenqelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢امروز با اخراج یک مفسد از خانهی ملت، روح امام شاد شد...
⏪فرازی از وصیتنامه امام خمینی(ره):
♦️از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این عصر و عصرهای آینده میخواهم که اگر خدای نخواسته عناصر منحرفی با دسیسه و بازی سیاسی وکالت خود را به مردم تحمیل نمودند، مجلس اعتبارنامه آنان را رد کنند و نگذارند حتی یک عنصر خرابکار وابسته به مجلس راه یابد.
#تاجگردون
@gamedovomeenqelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما انقلابمونو صادر کردیم.. حتی به خود آمریکا
اهتزاز پرچم فلسطین در اعتراضات امریکا و شعارهای مرگ بر امریکا و مرگ بر اسرائیل
اسامی کشته ها را کف خیابونا نوشتن.. بفرستید برای اونایی که فکر میکنن فقط جورج فلوید کشته شده ‼️
@gamedovomeenqelab
🔻خبرنگار آمریکایی: ژنرال سلیمانی محور کلیدی مبارزه با داعش در منطقه بود
🔹یک خبرنگار آمریکایی در مصاحبه با رادیو اسپوتنیک، با اذعان به نقش محوری سردار سلیمانی در مبارزه با گروه تروریستی داعش، ترور این ژنرال برجسته را تلاش واشنگتن برای گسترش نفوذ غیرقانونی خود در خاورمیانه دانست.
@gamedovomeenqelab
گزارش #فرهیختگان درباره طرح سوال از رئیسجمهور نمایندگان مجلس یازدهم؛ دولت پاسخی ندارد، جوابها را برسانید
🔻تا به امروز هر دو بار که روسای جمهور برای طرح سوال به مجلس رفتهاند، بهجای پاسخ صریح به سوالات نمایندگان و توضیح اینکه آماده تلاش برای رفع مشکلات هستند، آنچنان حاشیه رفتند که اصل موضوع و دغدغهای که برای آن طرح سوال از رئیسجمهور تصویب شده بود، به حاشیه رفت و نتیجه عملی و میدانی بعد از سوال هم برای بهبود زندگی مردم تقریبا هیچ بود.
🔻از آنجایی که طرح سوال در مجلس اصولا پیشزمینهای برای استیضاح بهحساب میآید، لذا هیچ ضمانت اجرایی یا ظرفیت قانونی برای اینکه رئیسجمهور و دولت ملزم به تغییر رویکرد خود درخصوص مسالهای شوند ذیل آن قابل تعریف نیست؛ یعنی طرح سوال توسط مجالس ما بیشتر بهمثابه یک زورآزمایی سیاسی-رسانهای است.
🔻سوالات نمایندگان دارای دو ویژگی بسیار ناامیدکننده هستند. اول اینکه رو به گذشتهاند، نه رو به آینده و برای اصلاح روندها و رفتارها در یک سال باقیمانده تا پایان دولت. دوم اینکه بسیار کلی و غیردقیق هستند.
@gamedovomeenqelab
🚨 رمزنگاری فتنه
۱. در ۹۷/۳/۲۸ دو هفته پیش از اجلاس منافقین در پاریس، آشنا از مرگ مریم رجوی «در این شلوغی» میگوید و طراح انفجار اجلاس بازداشت میشود.
۲. در ۹۸/۱۰/۱۶ روحانی تهدید ترامپ را با اشاره به انهدام ایرباس پاسخ میدهد و شد آنچه شد.
۳. و اکنون [۹۹/۴/۱۵] صحبت از «صحنهآرایی خطرناک» اسم رمز فتنه ۸۸ است.
#احمد_قدیری
@gamedovomeenqelab
⛔️ده چیز که قلب را میرانده است
از رسول الله صلی الله علیه وآله وسلم پرسیدند:
چرا دعا می کنیم ولی مستجاب نمی شود؟ در حالی که خداوند متعال فرموده است: « بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را »حضرت فرمودند: چون ده چیز قلب های شما را ازبین برده است:
۱- خدا را شناختید ولی اطاعت نکردید،
۲-قرآن را قرائت کردید ولی عمل نکردید،
۳-ادعای محبت رسول خدا را دارید ، ولی با اولاد او دشمنی کردید،
۴- ادعای دشمنی شیطان دارید ولی از او پیروی کردید، ۵-ادعا می کنید بهشت را دوست دارید ، ولی برای آن تلاش نمی کنید،
۶- ادعا می کنید از آتش می ترسید ، ولی بدن خود را در آن می اندازید
۷- به جای عیب خود به عیب دیگران پرداختید،
۸-ادعا کردید دنیا را دوست ندارید ، ولی به جمع اموال پرداختید،
۹- به مرگ اعتراف می کنید ولی برای آن آماده نیستید.
۱۰-مردگان را دفن کردید ولی عبرت نگرفتید.
بنابراین دعای شما مستجاب نمی شود. وقلبهایتان تاریک ودل مرده می شوید
📚مواعظ العددیه جلد ۲
@gamedovomeenqelab
+ برای جهش تولید چی نیاز داریم؟
- نیروی کار
+ بیش از ٣٠م جوان آماده به کار داریم
- علم و تخصص
+ ۵.١ نخبه و ١۵م تحصیلکرده داریم
- سرمایه
+ بیش از ۲۶۵۱۴.۶ هزار میلیارد نقدینگی داخل کشور داریم
- بازار
+ با احتساب کشورهای همسایه بیش از ۵٠٠م نفر بازار بالفعل داریم
پس گیر کار کجاست؟
"مهندس سیاوش"
@gamedovomeenqelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جمهوری اسلامی پول مردم رو میده به لبنانیها، پس چرا فرانسه اینقدر زباله گرد داره؟🤔🤔🤔
@gamedovomeenqelab