🏴🎙گزارش ساعت به ساعت روز #عاشورا بر اساس مقاتل (عاشورای ۲۱ مهرماه ۵۹ شمسی)
🕑 حدود ساعت ۱۴
🏴شهادت حضرت عباس(ع)
عاقبت امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) تنها ماندند. #عباس (ع) اجازه میدان خواست اما امام او را مامور رساندن آب به خیمه ها کرد. دشمن بین دو برادر فاصله انداخت. عباس(ع) دلاور در حالیکه با شجاعت تمام سعی در آوردن مشک آب برای زنان و کودکان داشت در محاصره دشمن دو دستش قطع شده و با عمودی آهنین بر سرش زدند که از اسب بر زمین افتاد. اباعبدلله سراسیمه خود را بر پیکر قطعه قطعه برادر رساند. دشمن کمی به عقب رفت. امام(ع) برای دومین بار بعد از مرگ برادر عزیزش گریه کرد و فرمود «اکنون دیگر پشتم شکست.»
🎙گزارش ساعت به ساعت روز #عاشورا بر اساس مقاتل👇
🏴@gamedovomeenqelab
جامعه شناسی کربلا
اهل و اهالى مجتمع خيمه گاه كربلا از نژادهاى مختلف بودند: عرب سامى، فارس آريائى، ترك منچورى، افريقائى حامي، يعنى از كل نژاد بشر. و نيز در ميان قبايل عدنانى و قحطانى: خندقى، قريش، ثقفى، اسدى، ازدى، جملى، بجلى، سعدى، شنامى شامى و ... بودند.
در اين جامعه كوچك (به علاوه شهداى كوفه مانند حضرت مسلم (ع) هانى، قيس بن مسهر و دو فرزند حضرت مسلم) از هر صنف و قشر اجتماعى حضور داشتند: كشاورز، دامدار، تاجر، بازارى خرده پا، كارگر، استاد كجاوه و تعمير گر آن، نظامى، آموزگار، برده و آزاد، حضور داشتند گوئى هر قشرى از جامعه نماينده خود را انتخاب و به آن مجمع اعزام كرده است.
و همينطور از نظر سنّى و جنسى: دختر شيرخوار، دختركوچك، دختر دمبخت، دخترنامزد، زن، مادر، مادربزرگ، خاله، عمه، و زنبيوه. پسر شيرخوار، نوجوان، جوان، پسرنامزد، مرد ميان سال و پيرمرد.
و نيز: كسى كه مسلمان زاده است، كسى كه از بدريّون بوده و معلوم است كه بتپرست مسلمان شده، بوده است، مسيحى تازه مسلمان شده، وابسته امويان كه اينك حسينگرا شده و نيز افسرى از افسران دشمن كه سمبل توبه كاران گشته و به حسين(ع) پيوسته است.
مدافعان: سرباز شيرخوار، سرباز نوجوان، سرباز جوان، سرباز ميان سال، افسر نظامى نسبتا حرفهاى، سرباز پير، نظامى بازنشسته دوباره به ميدان برگشته.
عابد دانشمند، دانشمند عابد، مجاهد سابقه دار، قارى قرآن، صحابه پيامبر(ص) تابعى معروف، فرد مردّد كه به ترديدش غالب آمده است، گنه كار توبه كارى كه هم گناهش سخت بزرگ بوده و هم توبهاش بس بزرگتر و ...
شهيدانش: از على اصغر شش ماهه تا پيرمرد (حدود) ۹۰ ساله بدرى كه در ميانشان زن شهيد نيز حضور دارد.
بالاخره سمبل هايش: سمبل رهبرى، سمبل دين، سمبل دانش، سمبل عزت، سمبل تعصب نسبت به حق، سمبل شرف خاندان، سمبل بى خانمان، سمبل بى خاندانى كه در شرف دينى و مروت به اوج اعلا رسيده است، سمبل عطوفت و دلسوزى، سمبل بردگى به سوى آزادگى، سمبل آزادى خواهى انسانى و ...
جامعه اى كه افراد و اعضاى آن غربال شده و از صافى ها گذشته اند، حتى هاشميان حاضر در آن گزينش شده اند. معيار گزينش چگونگى تكوّن شخصيتى و نوع انديشه بود كه مبادا فردى ناهمگون به عضويت اين جامعه سمبل، در آيد.
گويند از عبداللّه ابن جعفر اَبر سخاوتمند عرب پرسيدند: بخشى از خانواده و فرزندانت به كربلا رفتند خودت نرفتى (؟). گفت: آن۷۲ نفر كسانى بودند كه نامشان در لوح محفوظ تعيين شده بود نام ما سزاوارى قرار گرفتن در آن ليست را نداشت. ابن عباس نيز در پاسخ اين سؤال گفته است: اسامى آنان را پيشتر مى دانستيم و براى ما روشن بود كه راهى به آن دايره نداريم.
امام(ع)در مكه - صحراى عرفات - سخنرانى مىكند:
من كان باذلا مهجته فينا فليرحل معنا فإنّى راحل غدا ان شاء اللّه:
هر كس در راه مكتب ما از جان بگذرد با ما بيايد كه من فردا (به سوى عراق) حركت خواهم كرد، ان شاء اللّه .
اين نداى دعوت به شهادت و فراخوانى به مرگ هدف دار است. چه كسى به اين ندا پاسخ مثبت مى دهد غير از نخبگانى كه بلنداى شخصيتشان در اوج اعلاى انسانيت است. دعوت اين چنينى در فراخوانهاى رسول خدا (ص) و على (ع) نيز نبود بل آن قسمت از آيات قرآن و كلام خدا كه به جنگ و جهاد مربوط است با وعده هاى پيروزى ظاهرى نيز قرين است. نداى حسين(ع) در دشت عرفات يك آواى منحصر به فرد و استثنائى بود با محتواى استثنائى .
پس از حركت از عرفات برخى از اعضاى اين جامعه كوچك جایشان خالى بود كه آنها را در بين راه دانه به دانه پيدا كرد و هر كدام را در اين تابلوى زيباى هستى در جاى خود بگذاشت، زهير بن قين از اين هاست. برخى ديگر نيز مقدر بود با صد مشكل از خلال ديده بانان اموى از دروازه كوفه برون آمده و از بى راهه ها خود را به جامعه حسين(ع) برسانند، تنها در صبح عاشورا بود كه خورشيد بر اين جامعه تابيد و آن را از هر حيث كامل يافت. يكى از علل مهلت خواهى يك شبى نيز همين بوده است.
هر چه در متون مربوط دقت كردم به «تعادل و تراجيح» پرداختم، دليلى بر اين نيافتم كه فردى يا افرادى ابتدا به جامعه ويژه حسينى بپيوندد و سپس از آن جدا شده و روى گردان شود.
افسانه است كه مى شنويم: مردم زيادى در اطراف امام جمع شده بودند چون ديدند خبرى از مال و منال دنيوى نيست پراكنده شدند. افسانه اى كه متأسفانه سيماى روايت نيز به خود گرفته است. افسانه تر اينكه: در شب عاشورا بعد از سخنرانى امام عده زيادى با استفاده از تاريكى شب راه خود را گرفتند و رفتند. در حالى كه جمله اى از آن سخنرانى [این بود:]
«انّى لااعلم اصحابا اوفى ولا خيرا من اصحابى»: من با وفاتر و نيك نهادتر از ياران خودم، يارانى را سراغ ندارم.
#جامعه_شناسی_کربلا
🏴@gamedovomeenqelab
جامعهشناسی کربلا
– حسين كشته شد.
– كجا؟
– در كربلا.
– كربلا كجاست؟ تاكنون چنين نامى نشنيده بوديم. چرا در مدينه نه؟! چرا در مكه نه؟! در كوفه و دمشق نه؟! كربلا كجاست؟ كى كشته شد؟
_ در دهم محرم، عاشورا.
– در محرم؟! ماه حرام؟! ماهى كه آدم كشى به حق، نيز در آن حرام است -؟!
– قوم و قبيله اش با او نبودند؟
– نه، عدهاى از هر قبيله و عشيرهاى با او بودند جمعا ۷۲ نفر.
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
نام نو، مكان نو، زمان شگفت، ياران استثنائى، همه استثنائى، همه شگفت، همه نوپديد، همگى چاشنى و چاشنىدار براى پيامرسانى پيام حسين(ع)،
همه كاروانها و كاروانسراها، زبانها و دهانها، بازارها، مسجدها و محفلها به ابزار تبليغ حسين(ع) تبديل شدند. حسينى كه در سرتاسر ممالك اسلامى (حتى در مدينه جدش) يك منبر – و بقول امروزیها يك تريبون – نداشت اينك همه كس و همه چيز وسيله تبليغ و اطلاعرسانى او و مكتب و جامعه كمّاً كوچك و كيفاً بزرگ او، شده اند.
اولين اثر اين تبليغ، ضربهاى بود كه بر پيكر منطقهاى تك بعدى بزرگان، وارد شد: منطق عبداللّه بن عمر منطق فقاهت و عبادت بدون سياست، منطق عبداللّه ابن عباس منطق آموزش عالى فارغ از سياست، منطق عبدالرحمن بن ابوبكر منطق رفاه و گريز از دردسر، منطق عبداللّه بن زبير منطق سياست ماكياولى. كه همگى منطق حج و عمره در زير پرچم رئيسالحج اموى، نيز بود.
در سال ۶۰ هجرى اينان بودند «بزرگان اسلام» كه اگر امويان امكانات مادى را از حسين(ع) سلب كرده بودند اينان امكانات معنوى، علمى و تبليغى را از او سلب كرده بودند، خودشان مرجع و روششان الگو براى مسلمانان شده بود و دكانهايى بودند كه امامت را تكه تكه كرده و در قفسههاى خود جاى داده بودند، خفقانى كه از اين جهت ايجاد شده بود دقيقاً بيشتر و براى امت نابود كنندهتر از خفقانى بود كه با قدرت سياسى، نظامى امويان ايجاد مىشد.
مردم در هر بلده و ديارى با شنيدن شهادت حسين(ع) با خود مىانديشيدند، چرا مرگ را انتخاب كرد؟ چرا نماند مثل عبداللّه بن عمر سالى يك بار حج كند و يك بار به عمره رود؟- يا مانند او به عبادت بپردازد -؟ يا مانند عبداللّه بن عباس به پرورش شاگردانى چون عكرمه بپردازد و به پرسشهاى فقهى عادى مردم پاسخ دهد -؟ چرا و چرا؟-
آنگاه خودشان پاسخ خودشان را مىدادند: پس معلوم مىشود به خاطر دين بايد از جان هم گذشت، بايد همه شيرينىهاى زندگى را فدا كرد.
و نقص اساسى منطقهاى فوق براى همگان روشن گشت.
بدين سان تأسيس حكومت اسلامى در جامعهاى كه اصول انديشهاش غيراسلامى و مصداق كامل «تعرُّب بعد الهجرة» شده بود، نه ممكن بود و نه منتج، حسين(ع) در صدد اصلاح بود و پيام و بس.
حسين(ع) جامعهاى ساخت و به نمايش گذاشت.
اى شخص جامعه شناس! هل ترى من فطور؟: آيا خلائى، كمبودى در آن مىبينى؟ كاستىاى و يا زيادىاى در آن است؟ ثُمّ ارجع البصر: از نو نگاه كن با دقت كرّتين: با ديد مكرر، چشم مكرر ينقلب اليك البصر خاسئا و هو حسير: باز مىگردد بررسى نقادانهات به سوى خودت خسته و وامانده.
#جامعه_شناسی_کربلا
🏴@gamedovomeenqelab
ظھرعاشورا...
نمیدانم از ڪدام تصویر برایت بگویم💔!
از ذوالجناح ڪه بیسوار میآید؟
از سیلبانوان حرم ڪه برسر میزنند؟
از آمدن مادری به گودترین نقطهی عالم؟
از علقمهی بیمشک؟
از چشمانخونشدهی صاحبالزمان؟
مگر دشنهاش را در سیب فروبردهبود ڪه اینگونه گودال قتلگاه راعطر افشانڪرد؟
.
#آجرڪاللهیاصـٰاحبالزمان
#پایکارحسینایستادهایـم
🏴@gamedovomeenqelab
تیرها بسته دخیل به گلو
و سیعلم الذین ظلموا
مقصد نیزه ها شد پهلو
و سیعلم الذین ظلموا...
خدا داره میبینه
بلند شو از رو سینه
خدا داره میبینه
بلند شو از رو سینه
آبش نمیدی باشه
خنجر نکش از کینه...
کمتر اذیتش کنین😭😭😭
نزدیک سه ساعته توی گوداله..
کمتر اذیتش کنین
چشم مادرش خیره سوی گوداله...
🏴@gamedovomeenqelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #نماهنگ|حجت الاسلام و المسلمین عالی حال و هوای نوکرای امام حسین(ع) در روز #عاشورا ...
#امام_حسین_علیه_السلام
#شهادت
#روضه
#محرم
#عاشورا
☑️ #حجت_الاسلام_عالی
🏴@gamedovomeenqelab
51.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید | فیلم کامل سخنرانی حجتالاسلام و المسلمین مسعود عالی در مراسم عزاداری شب عاشورا، در حسینیهی امام خمینی(ره). ۹۹/۶/۸
#محرم۱۴۴۲
#عاشوراء
☑️ #حجت_الاسلام_عالی
🏴@gamedovomeenqelab
#مکتب_سلیمانی
#خاطره
✍🏻نشسته بودم بغل دست حاجی، یک دفعه زد روی پایش، از صدای نالهاش ترس برم داشت ! گفتم: حاجی چیزی شده؟ مشکلی پیش اومده؟ گفت: من سه چهار روزه از حال آقا بیخبرم....
پدرش فوت کرده بود ، میان سنگینی غم از دست دادن پدر، قلب و فکرش پیش حضرت آقا بود. فقط سه چهار روز بود جویای حالش نشده بود. آنوقت اینطور آه میکشید. اینطور خودش را سرزنش میکرد...
📚منبع: کتاب سلیمانی عزیز
#ما_ملت_امام_حسینیم
#شهیدحاجقاسمسلیمانے
#سرداردلها
🏴@gamedovomeenqelab
45.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✔️نماهنگ مداحے بسیار زیبا...
▪️اگہ تنها بشہ امام
دیگہ زندگے حرومہ
اگہ غریب بشہ علے
دیگہ زندگے کدومہ ...
⚫️ دُنیاآبادِ صَدِقہ سَرِ حِیدَر، عآلَم خآڪِ مَحضَرِ قَنبرِ حِیدَر...
🎙#حاج_حنیف_طاهری
#ما_ملت_امام_حسینیم
🏴@gamedovomeenqelab
سلوک در مکتب روضه_9.mp3
13.85M
#سلوک_در_مکتب_روضه ۹
#عاشورا بالاترین صحنهی نمایش #امیدواری است...
صحنهای که انسان در اوج مصائب، امید خویش را از دست نداده، و با اعتماد به الله، بسمت مقصد نهایی اش به حرکتش ادامه میدهد..
و لو اینکه حرکتش، قرنها بعد، به ثمرِ نهاییاش، ختم شود.
🏴@gamedovomeenqelab
از خیمه دویدم.mp3
4.26M
🏴 #نوای_حسینی
دیر رسیدم من...
ناله کشیدم من...
🏴@gamedovomeenqelab
✍ نطفهی آوارگی امروز بشر،
از لحظهی آوارگی تو بسته شد؛ دخترک...
🌪و قرنهاست که دنیا ،
پایِ لحظهی جان دادن تو، در چنگال کابوس "نیزه و سَــر"، دارد جان میدهد...
راستی رقیه جان؛ تو نمیدانی؟
تا پایان قصهی خرابههای دنیا، چند شب دیگر باید بخوابیم و بیدار شویم ؟
#عاشوراء
#شام_غریبان
🏴@gamedovomeenqelab
🔴فوت ۱۰۳ بیمار کووید۱۹ در شبانه روز گذشته
سخنگوی وزارت بهداشت عنوان کرد:
🔸️ مبتلایان جدید: ۱،۷۵۴ نفر
🔸️ قربانیان جدید: ۱۰۳ نفر
🔸️ کل مبتلایان: ۳۷۳،۵۷۰ نفر
🔸️ کل قربانیان: ۲۱،۴۶۲ نفر
🔸️ بهبود یافتهها: ۳۲۱،۴۲۱ نفر
🔸️ بیماران بدحال: ۳،۷۵۹ نفر
🏴@gamedovomeenqelab
🌷اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد
🌷اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد
🌷اگر ...
🌴ولی اگر ولایت قضا بشه ، نمیشه جبران کرد
🌴یکبار در سقیفه قضا شد ، حضرت زهرا (س) را شهید کردند ،
🌴یکبار در صفین قضا شد ، حضرت علی (ع) را شهید کردند .
🌴یکبار در کوفه قضا شد ، تابوت امام حسن (ع) تیرباران شد.
🌴یکبار در کربلا قضا شد ، بر پیکر امام حسین (ع) اسب تازاندند.
🌴🚩 مواظب باشیم ولایتمان قضا نشود.
عاشورای حسینی تسلیت باد.🖤
#ما_ملت_امام_حسینیم
نشر با ذکر #صلوات🌹
🏴@gamedovomeenqelab
⚠️ #هشدار | قلم ها را نعل وارونه زده اند‼️
🔻عاشورا هم تمام شد و انصافا بچه های هیئتی منهای استثنائاتی در رعایت شیوه نامه های بهداشتی سنگ تمام گذاشتند. خداوند قبول فرماید؛ دست مریزاد
◾️اما این پایان ماجرا نیست و برای یزیدیان آلبانی نشین، مزدوران اسپرم سالار سلطنت طلب، کاتبان وهابی ، گوساله های سامری BBC و من و تو ، ابناء بنی اسرائیل مقیم ایران! ،دوستان محترم ولی غافل و احساساتی فعال در فضای مجازی تازه آغاز کار است!!
▪️جماعت فوق بلافاصله با پایان عاشورا، اسب قلم هایشان را زین بسته و بر نوک مداد هایشان نعل وارونه میزنند تا با #تحریف واقعیات بر پیکر تعظیم شعائر حسینی و هیئت های حسینی بتازند و هر افزایش آمار مبتلایان به کرونا را به حساب هیئات دین و امام حسین(ع) بگذارند.
▪️جالب اینست کرونای این جماعت یک کرونا مذهبی است و فقط در مراسمات دیده میشود ولی در سواحل خزر و در جزایر کیش ، میتینگ سلبریتی ها و جشن های عروسی و... خبری از آن نیست.
▪️ اسیر نشدن در پروپاگاندای رسانه ای و تکنیک #تکرار ، هوشیاری ویژه ای را میطلبد. به هوش باشیم.
🖌 #محمدصادق_سلطانزاده
🏴@gamedovomeenqelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مقتل خوانی آیت الله سید محمدباقر حکیم در روز عاشورا
🏴@gamedovomeenqelab
در زیارت عاشورا چیزی حدود هجده دعا
میکنیم که متناسب با آن، هجده مقام را از خدا میخواهیم.
درخواستهای انسان در زیارت عاشورا، دنیوی و مادی و فانی نیست، بلکه همگی معنوی است.
ما در زیارت عاشورا، همراه با این دعاها، هجده مقام را از خدا درخواست میکنیم که بعضی از آنها بهقدری بالاست که اگر زیارت عاشورا وجود نداشت، نمیتوانستیم باور کنیم که کسی جرأت درخواست آنها را از خدا داشته باشد.
و اما آن مقامها:
۱- مقام خونخواهی امام حسین علیهالسلام
⬅️ ان یرزقنی طلب ثارک
اینکه کسی بخواهد خونخواهی امام حسین را بکند، مقام خیلی بالایی است، چون خونخواهِ اصلی ابیعبدالله، امام زمان است.
۲- مقام وجاهت عند الله
(آبرومندی نزد خدا)
⬅️ اللهم اجعلنی عندک وجیها
۳- مقام معِیَّت(همراهی) با معصوم
⬅️ ان یجعلنی معکم فی الدنیا و الآخرة
⬅️ مع امام منصور
(این درخواست، بسیار ویژه است، چون تمام
انبیا و اولیا آرزویش را داشتهاند).
۴- مقامی که درخواست میکنیم تمام مراحل زندگی ما، درهمتنیده با معصوم باشد.
⬅️ اللهم اجعل محیای محیا محمد و آل محمد...
۵- مقام شهادت
⬅️ و مماتی ممات محمد و آل محمد
چون مرگ همه معصومین از پیامبر تا امام حسن عسکری علیهمالسلام، با شهادت بوده.
۶- رسیدن به مقام محمود
⬅️ ان یُبِلِّغنی المقام المحمود
در قرآن آیهای داریم که به پیامبر میگوید: نماز شب بخوان تا به مقام محمود برسی. مقام محمود از نگاه بیشتر مفسران، یعنی مقام شفاعت.
خود شفاعت شدن، یک مقامی است که به هر کسی نمیرسد (لا یملکون الشفاعة... شفاعت به هر کس نمیرسد).
حالا یک مقامی هست که از شفاعتشدن بالاتر است و آن هم مقام شفاعتکردن است و ما در این فراز، این را از خدا میخواهیم.
۷- مقام مشارکت در مصیبت ولیّ معصوم
⬅️ لقد عظمت الرّزِیّة... بک علینا
⬅️ و اسئل الله بحقکم... ان یعطینی بمصابی بکم...
(یعنی مصیبت شما را، مصیبت خودم میدانم)
⬅️ الحمد لله علی عظیم رزِیّتی
(دقیقا در اینجاست که انسان مصیبت را برای خودش میداند)
این مقام، خیلی عظیم است و خیلی باید دربارهاش بحث کرد.
داستان زیارت عاشورا، داستانِ یکیشدن با اهلبیت است، قرار است از این طریق، به شجره حیات متصل شویم.
۸-مقام برائت
(برای دوری و تبرّیجستن از بعضی جریانها و افراد و نیز بعضی خصوصیتها)
⬅️ و بالبرائة من اعدائکم
۹- مقام لعن
این مقام، آنقدر مهم است که در زیارت عاشورا بر سلام اولویت دارد. اول صدتا لعن میدهیم و بعد صد سلام.
(جاروب کن خانه را، سپس میهمان طلب)
⬅️ اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد
نکته: چهره اصلی برائت و لعن، بعد از ظهور دیده میشود، چون ما مردم اصلا تا قبل از ظهور نمیفهمیم کسانی که باعث و بانی ماجرای کربلا بودهاند، ما را از چه نعمات زیاد و برکات بزرگی محروم کردهاند.
ما الآن از دنیای بعد از ظهور چیزی نمیدانیم و درک نمیکنیم. اصل برائت در آن زمان اتفاق میافتد.
یعنی وقتی ظهور انجام میشود و میفهمیم چه چیزی را از ما گرفتهاند، تازه حسّ واقعیِ برائت را درک خواهیم کرد.
۱۰- مقام سِلم
⬅️ انی سلم لمن سالمکم
⬅️ و ولیّ لمن والاکم
این مقام، عبارت است از مقام دوستی با دوستان و دوستداران اهلبیت، برای تشکیل یک شبکه متحد در راه تحقق منویّات این خاندان.
۱۱- مقام حَرب
⬅️ حرب لمن حاربکم
این مقام، یعنی مقام دشمنی با دشمنان اهلبیت، برای پالایش آن شبکه متحد و همچنین مبارزه با موانع رشد بشر.
آیا شما فکر میکنید هر کسی میتواند به مقام مجاهدت برسد؟
۱۲-مقام ایثار
ما در زیارت عاشورا این مقام را درخواست میکنیم و لااقل ادای آن را درمیآوریم.
ایثار یعنی بذل بهترینها، و ما زیارت عاشورا بهترین داشتههای خود را فدای امام میکنیم.
⬅️ بابی انت و امی
۱۳- مقام قربة الی الله
باید گفت: مقام قرب و نزدیکی به خدا، بالاترین مقام ممکن است.
⬅️ انی اتقرب الی الله...
⬅️ اللهم انی اتقرب الیک...
۱۴- مقام دوستی و نزدیکی به اهلبیت
⬅️ انی اتقرب الی الله و الی رسوله و الی ...
این مقام نیز، امتداد مقام قربة الی الله است.
۱۵_مقام معرفت اهلبیت
(چرا که در حدیث داریم: من مات و لم یعرف امام زمانه، مات میتة جاهلیة)
⬅️ اکرمنی بمعرفتکم و معرفة اولیائکم...
۱۶- مقام ثبات قدم و اهل تزلزل نبودن
⬅️ ان یثبّت لی عندکم قدم صدق
⬅️ ثبّت لی قدم صدق عندک مع الحسین...
۱۷- مقام رجعت، که هرکسی قادر نیست به این مقام برسد و شخص باید خیلی کارها در این راه انجام دهد.
⬅️ و ان یرزقنی طلب ثارکم مع امام منصور
۱۸- مقامی که خدا به ما درود بفرستد
⬅️ اللهم اجعلنی فی مقامی هذا ممن تناله منک صلوات و رحمة و مغفرة
لازمان و لامکان
⬅️ فی هذا الیوم و فی موقفی هذا و ایام حیاتی
(یعنی الآن و اینجا و همه روزهای عمرم)
⬅️ و لا جعله الله آخر العهد منی...
(یعنی الیالابد باشد و محدود به حال نباشد)
🏴@gamedovomeenqelab
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماهنگ انیمیشنی «وداع»
🔺 با صدای سیدمجید بنیفاطمه
🏴@gamedovomeenqelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️نوحه معروف ممد نبودی از کجا آمد؟
🔺حدود ۵۰ سال پیش جهانبخش کردی زاده معروف به بخشو مداحیی را سرود که سالها بعد شد حسین فخری و کویتیپور بعد از فتح خرمشهر بر اساس آن سبک، ممد نبودی ببینی را خواندند
🔹این همان نوحه است
🏴@gamedovomeenqelab
⚫️این رسم علمدارهای ماست!
اماننامه را باز نمیکنند.
🏴🏴🏴🏴🏴
🏴@gamedovomeenqelab