فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هدیه هیئتیها برای فرزندآوری
🔹هیئت یامهدی (عج) واوان در اسلامشهر اعلام کرده به هر زوجی که در آن منطقه تا تابستان ۱۴۰۰ فرزنددار شود، بستههای حمایتی و تشویقی اهدا میکند.
🔹این بستهها هم هدیه یک میلیونی به مادران و تأمین بخشی از هزینه پوشک و پوشاک نوزاد است. این هدیه البته برای فرزندان اول و دوم خانوادهها بود و برای سومین یا چهارمین فرزند، نیمی از هزینه بیمارستان برای به دنیا آمدن فرزند را تقبل میکنند.
🌺نقاشی و املا نویسی آقا محمدعلی ۷ ساله
🌹درباره شهید محسن حججی
🌹شهیدی که بسیار به او علاقه مند است .
@gangenahofte
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺تلاوت سوره فیل و توضیح آن توسط آقا محمدعلی ۷ ساله
@gangenahofte
🌺نقاشی و املا نویسی آقا محمدعلی ۷ ساله
🌺درباره امام زمان (ارواحنافداه) و نماز جماعت و تلاوت قرآن
🌸به مناسبت هفته قرآن و عترت و نماز🌸
@gangenahofte
ماجرای لایو ابتذال، والدین آفلاین و وزیر خوش خیال
🔻اگر بخواهیم خیلی خلاصه و مفید و به روز درباره #جنگ_نرم صحبت کنیم، معصومیت از دست رفته و غیرت و تربیت و سلامت روانی ازهم گسیخته ای است که در بستر شبکه های اجتماعی در حال تحقق است.
1⃣ بچه ۱۴ساله ای که اساسا بلحاظ فکری و استانداردهای جسمی و روانشناختی در محدوده سن بلوغ است، پای گپ و گفت وگو با یک پورن استار و قمارباز و فاحشه اینستاگرامی می نشیند که اعتراف می کند مفسد فی الارض است و بطور نمایشی و تصنعی یا نیمه واقعی اذعان دارد که از رفتارجنسی بچه ای در سن فرزند خیالی اش متعجب و حیرت زده شده است.
2⃣اینکه جزییات ماجرا و گفت و گو چه بوده نیاز به بررسی متخصصین و والدین فرزند دارد ولی بلحاظ مدیریت اداراکات اجتماعی و امنیت روانی جامعه، حضور مبتذل و تابوشکنانه نوجوانان در فضای مجازی محل تامل و تاسف جدی برای مسئولین و خانواده هاست.
3⃣ کاملا درست و به جا و دقیق است که فکر کنیم، ادراک اجتماعی و شخصیت یک فرهنگ اصیل، مورد حمله جدی واقع شده و فاجعه ای پیرامون بافت اجتماعی و چرخه نسل سازی در حال رقم خوردن است.
4⃣توجه و تخیل و تعقل نسل نوجوان به برکت! فضای مجازی افسارگسیخته دچار اختلال شده و #فردیت_مبتذل با محوریت شهوت رانی و هوس بازی و رهاشدگی در حال شکل گیری است. خلوتگاه افراد میزبان رشدجنسی گشته و خودآگاهی، قربانی ابتذال در لحظه می شود و دیگر نمی توانیم شخصیت تعمیم یافته در جامعه و تاریخ را شاهد باشیم که در قبال گذشته حس وفاداری و در نسبت با آینده، احساس مسئولیت و تعهد داشته باشد.
5⃣ با این فرمان و با تماشای سوختن زمین تربیت فرزندان این مرز و بوم و بدون مدیریت جدی و تدبیر ضرب الاجلی برای مهار و هدایت فضای مجازی، دیگر نباید انتظار انبوهی از شخصیت های مسئولیت پذیر و متفکر و متعهد برای آینده جامعه را داشته باشیم.
6⃣خانواده های آفلاین و مدیران خوش خیالی که از شهیدحججی ها برای توجیه نتوانستن ها و نخواستن هایشان بهره می برند آگاه باشند و بدانند که ذبح شخصیت نوجوانان و عدم رسیدگی به موقع در باب گرداب رسانه ای و ابتذال مجازی و اعتیاد مدرن، مساله ای غیرقابل قبول و جنایتی نابخشودنی است.
✍علیرضامحمدلو ،مدیر کانال انقلابی عصر جدید عصر رسانه👇
🆔 @andisheengelabi
️گنج نهفته
🌺نقاشی و املا نویسی؛ آقا محمدعلی ۷ ساله، کلاس اول 🌹برای شهید حاج قاسم سلیمانی
🌺نقاشی و املا نویسی آقا محمدعلی ۷ ساله
🌺برای رهبر انقلاب امام خامنه ای عزیز🌺
امام جمعه شاهیندژ تاکید کرد؛
لزوم توجه والدین به اوقات فراغت فرزندان/ حضور بدون کنترل فرزندان در اینترنت بحران آفرین است
حوزه/ حجت الاسلام فصیح نیا، با بیان اینکه عدم آگاهی والدین در مورد استفاده از فضای مجازی آسیب های جدی به فرزندان می زند، گفت: امروز با پیشرفت فناوری، فرزندان در سنین پایین وارد فضای مجازی شده و به بلوغ زود رس می رسند و این امر آسیب های روحی و روانی را برای آن ها به همراه دارد.
https://hawzahnews.com/x9WPc
🔆 چرا زنان موفق ایرانی توسط فمینیست ها سانسور میشوند؟
❣️1️⃣ خانم دکتر طوبی کرمانی متاسفانه در 22 شهریور 99 و در سن 73 سالگی دعوت حق را لبیک گفتند. ایشان دارای فوق دکترای فلسفه تطبیقی و کلام از دانشگاه کالیفرنیای آمریکا بودند و بر خلاف برخیها که با تحصیل در آمریکا یا اروپا غربزده و مخالف اسلام میشوند با پذیرش دبیرکل اتحادیه جهانی زنان مسلمان، منادی وحدت درجهان اسلام بوده است. از جمله آثار علمی و فرهنگی ایشان، تألیف بیش از 60 مقاله و تصنیف 12 کتاب علمی و اجتماعی و شرکت در بیش از 80 کنگره ملی و بینالمللی در داخل و خارج کشور است. دکتر کرمانی استاد فلسفه دانشکده الهیات دانشگاه تهران و اولین زن فوق دکترای فلسفه در ایران است.
❣️2️⃣ خانم دکتر مریم کوچکینژاد فارغالتحصیل دانشگاه شریف و استاد دانشگاه نورث وسترن آمریکا و یکی از 40 استاد برتر دنیا در رشته مدیریت است.
❣️3️⃣ دکتر طناز بحری، دکتر نخبه ایرانی و رئیس کلینیک هماتولوژی بیمارستان آراسموس روتردام هلند که حقوق 10 هزار یورویی را رها کرد و به ایران آمد.
🔹اینکه چرا وجود چنین زنان موفقی نزد فمینیستها، برجسته نشده است به این دلیل است که ایشان خاری در چشم فمینیستهای مدعی حقوق زنان بوده و با حجاب خود و با دفاع از مکتب اهل بیت، مورد سانسور رسانهای آنها قرار گرفتهاند.
🔹زن موفق از نظر فمینیستهای ایرانی، زنی است که برهنه و هرزه باشد و آرزویش این باشد که شبیه مردان شود و با کانون خانواده مبارزه نماید. لذا در نزد فمینیستها، زنی که تحصیلکرده و باحجاب باشد، به محاق سانسور رفته و دیده نمیشود. اما اگر یک زن هرزه، روسری خود را روی چوب بگیرد، همه فمینیستها و پادوهای غربزده و لمپن مثل علینژاد و... فریاد دفاع از حقوق زن سر میدهند.
🔹و اینگونه هست که فمینستهای ایرانی، رسوا شدهاند و حنای آنها رنگی ندارد و کذب بودنِ ادعایشان در دفاع از حقوق زن، فاش شده است.
🔹آری! فمینیست ایرانی، یک دنبالهرو و مترسک نظام سلطه است تا زن ایرانی را از خانواده جدا کند و با فاسد کردن زنان، جامعه ایرانی را نابود و کشور را در اختیار دشمن قرار دهد.
🔺اصول 18گانه محافظت از کودکان انلاین:
⁉️چگونه از کودکان خود در دنیای دیجیتال محافظت کنید؟
📎امروزه با وجود توسعه کمی و کیفی استفاده کودکان از موبایل و تبلت و اینترنت یکی از دل مشغولی های جدی والدین نگرانی از مواجهه کودکان با آسیب های اخلاقی و فکری در این فضای ولنگار می باشد....
✅برخی اقدامات ضروری برای تحقق امنیت کودکان و خانواده...
1. بعنوان والدین فرزندان نسل دیجیتال اطلاعات خود را به روز نگه دارید...
2. بر مبنای اصل همراهی ، با وجود شلوغی های کاری حتما همراه با آنها وارد دنیای مجازی شوید
3. بر مبنای اصل وضع قانون ،قوانین در خانه و بیرون از خانه را برای شیوه استفاده از گجت ها وضع نمایید(زمان،مکان،مقدار،نوع محتوا)
4. آموزش شیوه حفظ حریم خصوصی به عهده شما پدر و مادر گرامی می باشد پس بهتر است ابتدا خودتان و بعد به اعضای خانواده آموزش نمایید.
⭕️هرگز بدون اجازه شما، نام، شماره تلفن، آدرس پستی، نام مدرسه یا عکسشان را برای شخصی یا در شبکههای اجتماعی منتشر نکنند.
⭕️ایمیل اشخاصی را که نمیشناسند اصلا باز نکنند.
⭕️به پیغامهای عجیب و اذیت کننده جواب ندهند.
⭕️هرگز با شخصی که در دنیای مجازی میشناسند، قرار ملاقات نگذارند.
5. بر ای استفاده از اینترنت مکان عمومی در خانه را معین نمایید.
6. استفاده از گجت ها را در اتاق خواب و مکان های خصوصی ممنوع نمایید.
7. بر مبنای اصل رفاقت ،اجازه بدهید با شما راحت صحبت کنند
به کودکانتان گوشزد کنید که هر اتفاق ناراحت کنندهای در اینترنت برایشان افتاد، مستقیما و در اسرع وقت با شما در میان بگذارند. به آنها این اطمینان را بدهید که سرزنششان نمیکنید و دوستشان هستید
8. پیش از استفاده و خرید هر محصول فناوری متصل به اینترنت از آسیب های جسمی و روحی و رفتاری آن مطلع شده و آن ها با اعضای خانواده در میان بگذارید.
9. برای کودکان از ابزارهای نظارتی در گوشی و تبلیت و رایانه استفاده نمایید.(با جستجوی عنوان Parental Control میتوانید به موارد متعددی از نرم افزارهای مفید در این حوزه دسترسی پیدا کنید)
10.اصول رژیم مصرف رسانه ای را فراگرفته و منظبق بر شرایط خانوادگی در وضع قوانین خانگی استفاده نمایید.
11. با مطالعه محتوای آموزشی در وب سایت ها و کانال های آموزشی با عنوان سواد رسانه خود و خانواده خود را به سپر تفکر انتقادی و مهارت مدیریت مصرف رسانه ای مجهز نمایید.
12. در استفاده از هر نرم افزار، وب سایت، اپلیکیشن، بازی های کنسول و آنلاین ابتدا با جستجوی دقیق و مطالعه از مزایا و مضرات آن مطلع شده و منطبق بر رده بندی سنی از آن استفاده نمایید.
13. کارکردهای مثبت و مفید از فضای مجازی را فراگرفته(اعم از بازی های فکری و سایت های مفید و ... ) و بر مبنای استفاده اصولی با مدیریت زمان دقیق آن را در خانواده نشر دهیم .
14. پیش از بروز بحران و گرفتار شدن اعضای خانواده توسط شبکه دوستان در مدرسه و یا ... با طراحی هوشمندانه زمان هایی را برای گفتگو در این مورد در بین اعضای خانواده معین نمایید و شما اولین فرد معرفی کننده استفاده صحیح از این ابزارهای جذاب باشید.
15. به عنوان یک اصل از اپلیکیشن ها و برنامک های رایگان با توجه به تجارت نابرابر و نا عادلانه با توجه به نقض حریم خصوصی ، کمترین استفاده را نمایید و در صورت ضرورت پیش از استفاده و نصب اطلاعات حریم خصوصی آن را مطالعه نمایید.
16. رمز وای فای خانه تنها در اختیار پدر خانواده قرار گیرد.تا استفاده های غیر اصولی پرهیز شود.
17. به هیچ عنوان از اینترنت های شبانه با وجود (وسوسه گری شرایط هزینه پایین آن)با توجه به خسارت های متعدد روحی و رفتاری و همچنین جسمی و اختلالات فیزیولوژی استفاده ننمایید.
18. تا حد ممکن گجت ها را به صورت مشترک میان اعضای خانواده استفاده نمایید و از خرید لپ تاپ شخصی و موبایل شخصی ،تبلت شخصی بویژه برای کودکان به جد پرهیز کنید.
✍️سید علیرضا آل داوود
#سواد_رسانه
💞 همنشین درد
🎉 روز پرستار مبارک باد
🌸 رهبرانقلاب: هر لحظهای که در کار پرستاری، با احساس تکلیف در مقابل #انسان_دردمند میگذرانید، یک حسنهای را از خدای متعال دریافت میکنید.
۸۹/۰۲/۰۱
📥 دریافت نسخه فارسی
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=38764
📥 دریافت نسخه انگلیسی
http://english.khamenei.ir/news/7267
❣️ @khamenei_reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 رهبرانقلاب امروز:
"وضع پرستاران ما باید به نحوی باشد که با خیال راحت به کارخود بپردازند.
باید خیال خانوادههای آنها نیز از این بابت راحت باشد."
۹۹/۹/۳۰
#استخدام۳۰هزارپرستار
❣ @khamenei_reyhaneh
☀️ذات روشنی بخش
🌼 رهبر انقلاب: همهی ارزشهای معنوی را می توان از درون کانون گرم خانواده که محور آن، زن خانواده است؛ بیرون کشید. امیدواریم دختران و زنان جامعهی ما در الگوی زینب کبری دقت کنند.
🔅 جوهر ذات یک انسان اگر تعالی و روشنایی پیدا کند، همه چیز در مقابل او کوچک میشود و قدرت او برای همهی کارهای دیگر، تأمین می گردد.
٨۴/٠٣/٢۵
#میلاد_حضرت_زینب_مبارک
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
4_5978627186502928393.pdf
494.4K
📌 کتابچه بیانات رهبر انقلاب درباره حضرت زینب سلامالله علیها
🌷 عظمت زنانه، عزت مجاهدانه
حضرت آیتالله خامنهای: حضرت زینب کبری زن تاریخ است؛ این زن، دیگر ضعیفه نیست. نمیشود زن را ضعیفه دانست. این جوهر زنانهی مؤمن، اینجور خودش را در شرائط دشوار نشان میدهد. این زن است که الگوست؛ الگو برای همهی مردان بزرگ عالم و زنان بزرگ عالم.
۱۳۸۹/۰۲/۰۱
✳️ رهبر معظم انقلاب اسلامی دربارهی حضرت زینب (سلام الله علیها) این شخصیت برجستهی اسلام و تشیع سخنان زیادی را مطرح کرده و ابعاد مختلف شخصیت و مجاهدت ایشان را تبیین نمودهاند.
بخش زن، خانواده و سبک زندگی (ریحانه) پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR گزیدهای از بیانات حضرت آیتالله خامنهای را در اینباره بازخوانی میکند.
جهت دریافت جزوه این بیانات، بر روی فایل بالا کلیک کنید یا از طریق لینک زیر، مطالعه بفرمایید.
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=46308
❣ @khamenei_Reyhaneh
در بازی هایی که برد و باخت برای آن ها تعریف شده است باید سه بار آن را با کودک انجام داد:
- بار اول به او اجازه دهید شما را ببرد. این کار به اعتماد به نفس کودک کمک می کند.
- بار دوم کودک را ببرید، تا مفهوم شکست را دریابد.
- بار سوم کاری کنید که با تلاش بیشتر از دو دوره ی گذشته برنده شود تا یاد بگیرد برای موفقیت باید خیلی تلاش کرد.
💞 "درقدیم بیشتر میگفتند دختر باید سازگار باشد. برای پسر کأنّه وظیفه سازگاری را قائل نبودند. نه! اسلام این را نمیگوید.
اسلام میگوید که دختر و پسر هر دو باید سازگار باشند، هر دو باید بسازند. باید بنا را بر این بگذارند که زندگی خانوادگی را سالم و کامل و آرام و همراه با محبّت و عشقِ متقابل اداره کنند و این را ادامه بدهند و حفظ کنند.
.
❤ اگر چنانچه ان شاء الله این فراهم شد، که فراهم کردنش هم با تربیتهای اسلامی مشکل نیست، این خانواده همان خانوادهی سالمی خواهد بود که اسلام معتقد به اوست.
بیانات رهبر انقلاب در مراسم خطبه عقد زوجهای جوان؛ ۷۴/۵/۱۱
❣@khamenei_reyhaneh
#ازدواج_ريحانه