آزادی مفرط برای نوجوان ، بیشتر مخرب است نه موثر.
✅شما با آزاد گذاشتن فرزند پسرتان در هر زمینهای و برآورده کردن همه نیازهای او، فردی متکبر و خودخواه از او میسازید و موجب میشوید که او فکر کند در همه مکانها و زمانها، هر کاری که دلش بخواهد میتواند انجام دهد.
✅ و وقتی این نوجوان طی زندگی با مسائلی غیر از آنچه باب میل اوست روبرو شود، یأس و ناامیدی سراسر وجودش را فرا میگیرد و عاقبت او چیزی نمیشود جز احساس پوچی و..
💟 @nooredideh_nojavan 👈
استقلال طلبی
قبل از نوجوانی او یاد گرفته در کارها و زندگی خود به والدین تکیه کند چون آنها را قوی و قدرتمند میداند که میتوانند کارهای مهم را به تنهایی انجام دهند، قادر به انجام خیلی از کارها هستند که او قادر نیست و بطور کلی در کودکی فرد والدین خود به همه کار توان احساس میکند و در سایه آنها و با تکیه بر آنها فعالیتهای خود را انجام میدهد. کم کم با ورود به دوره نوجوانی طرز فکر و برداشت نوجوان نسبت به والدین تغییر مییابد.
او دیگر کمتر تمایل دارد فعالیتهایش را در حضور خانواده انجام دهد. بیشتر گرایش به حضور در گروه همسالان دارد و میخواهد استقلال خود را از خانواده هم به خانواده ، هم به خود و هم به همسالانش ثابت کند. بنابراین از هر گونه فعالیتی که او را وابسته به خانواده نشان میدهد دوری میکند. از نظر او خانواده باید روی توانایی و قدرت او حساب کنند و به او اعتماد داشته باشند چرا که او دیگر بزرگتر شده است و میخواهد خودش مسئولیت زندگیاش را به عهده بگیرد. استقلال طلبی زمینه اولیه ورود او به اجتماع را فراهم میسازد و او را برای پذیرش مسئولیتهای اجتماعی آماده میکند. هر چند جهتگیری ناصحیح آن توام با مسائل و مشکلاتی برای او و اطرافیان خواهد بود.
#رفتاربانوجوان_نوردیده 👇
join @nooredideh_nojavan
برخی از والدین #محبت را یک نیاز جانبی میدانند که اگر پاسخ داده شود بد نیست؛ اما اگر به آن بیتوجه باشیم اتفاق خاصی رخ نمیدهد.
👈 این دسته از والدین، نیازهای ظاهری مثل غذا، پوشاک، مسکن و ... را اصلیترین نیازها میدانند که اگر تأمین شد، زندگی فرزندشان تأمین شده و اگر هم تأمین نشد، زندگی فرزندشان پا در هوا است.
📣 نباید فراموش کرد که بسیاری از ناهنجاریهای تربیتی ریشه در احساس نیاز شدید فرزندان به محبت دارد.
برای اثبات این مدعا کافی است سری به کانونهای اصلاح و تربیت بزنیم و ببینیم چه تعداد از کودکان و نوجوانانی که مرتکب #جرم و جنایت شده و به این کانونها آمدهاند، نیازشان به محبت از سوی خانواده تأمین شده است؟!
@nooredideh
بسم الله الرحمن الرحیم
در بحث نقش مادری ، میشه از مادر به عنوان مدیر رشد نام برد که میدونه چجوری کارهای مختلف را به افراد متفاوت واگذار کنه تا خانواده به سمت رشد حرکت کنند .
اما نباید فراموش کرد که مادر هم به حمایت و همراهی نیاز دارد. همراهی مادربزرگ ، پرستار ، مهد و غیره امکاناتی هستند در اختیار والدین نه جایگزین اونها.
بهترین حامی مادر و پشتیبان مادر، همسرش و پدر بچه ها میتونه باشه.
پس نباید از نقش مهم پدر غافل شد.
تا الان بیشتر در مورد مادر سخن گفته شده و به نقش مادری پرداخته شده.
اما آیا فرزندپروری و تربیت فرزند فقط کار مادره؟مسلما خیر
در قران ، بیشتر روی لفظ والدین تاکید شده. اینها رو نباید از هم جدا کرد. ما میخواهیم با عنوان خانواده، به موضوع نگاه کنیم و خانواده جایی برای آرامش و رشد همه افراده .حفظ تعادل و اینکه هر کس در هر نقش به اندازه و به جا باشه مسئله مهمیه.
نقش والدینی از قبل از ازدواج شروع میشه و حتی بعضی ها میگن از ۲۰ سال قبل. ما طبق تربیتی که داشتیم یکسری اخلاق ، ویژگی هاو ارزش ها داریم که براساس اونها همسر انتخاب می کنیم .
و روایت هم می فرماید برای نطفه های تان محل مناسب پیدا کنید.
بعد از اون، نقش همسران در تامین امنیت روانی همدیگه، سکینه و آرامش بودن برای همه، همونطور که آیه قرآن می فرماید لتسکنوا الیها...
یعنی از قبل از بارداری نقش حمایتی پدر شروع میشه.
زن و مرد با آرامش خاطر و حمایت از هم، از یک جایی به بعد زمینه ورود فرزند و فرد جدیدی را به خانواده آماده میکنند.
اینجا نقش حمایتی پدر، تامین لقمه حلال و ملزومات برای مادر است. آرامش روحی، امنیت روانی، سلامت جسم از مولفههای مهم حمایتگری هستند.
اوایل بارداری به نسبت تغییراتی که در بدن مادر شکل میگیرد ،حالت تهوع، اختلال خواب و تغییرات خلقی پدید می آید. نقش حمایتی پدر در اینجا میتونه به صورتهای مختلف باشه:
مثلاً حمایت گرفتن از غذای آماده منزل مادر یا مادر خانم، یا تهیه غذای خانگی از بیرون وانتظار غذای آماده نداشتن و آستین همت رو بالا زدن...
بعد از اینکه آقا از سرکار رسید منزل و استراحت کوتاهی داشت،میتونه دست همسرش رو بگیره و یک پیاده روی دو نفره داشته باشند.
کار کارمندی که نظم ویژه خودش رو داره، اگر شرایط شغلی آقا به شکلی هست که کمتر در منزل هست، برای مدتی شرایط رو تغییربده تا بتونه بیشتر کنار خانواده اش باشه که این مدت، بیشترین نیاز به حضورش احساس میشه. ادامه دارد.
#خانواده_چند_فرزندی
https://eitaa.com/joinchat/774570008C9052be5167
☘️ "فرزندان ما ناجی ما نیستند"!
اغلب مي پنداريم فرزندی که خیلی به والدینش توجه دارد فرزندی نمونه و وفادار است ولی چنین نیست، واقعیت این است که وقتی فرزندی همیشه نگران شماست یعنی خودش یک آسیب دیدهٔ واقعی است که مسئول آسیبش شمایید!
یک والد خوب والدی است که ذهن فرزندش از او آسوده باشد و به فرزند توانایی و قدرت آسوده فاصله گرفتنِ را بدهد. وقتی فرزندتان از شما دور نمیشود وقتی همیشه نگران شماست وقتی تمام برنامه هایش را با شما تنظیم میکند نه نشانه وفاداری او بلکه نشانه آسیب خوردگی اوست. توجه کنید وقتی مرتب با فرزندتان صحبت میکنید و در گفتگوها گوشزد میکنید که در این زندگی، چقدر سختی و عذاب کشیده اید چقدر رنج دیده اید و در واقع مرتب به فرزندتان القا میکنید که من قربانی این زندگی هستم و تو تنها چشم امید و ناجی من هستی.
حالا او خودش را نجات دهنده شما تصور میکند و هیچ لحظه ای را برای نجات شما از دست نمیدهد، غافل از اینکه خودش تمام زندگیش را با نگرانی برای شما از دست میدهد. در قبال رسیدگی و عشقی که به فرزندانمان میدهیم آنها را مدیون و بدهکار و ناامن نکنیم، به آنها کمک کنیم زندگی های مستقل و ذهن های آرام داشته باشند.
فرزندان ما ناجیان ما نیستند.
🔻جبران خليل جبران در كتاب پيامبر ميگويد: "فرزندان شما به حقيقت فرزندان شما نيستند؛ آنها دختران و پسران زندگي اند در سوداي خويش آنها از كوچه وجود شما گذر مي كنند اما از شما نيستند، اگرچه با شمايند، به شما تعلق ندارند. عشق خود را بر آنها نثار كنيد، اما انديشه هايتان را براي خود نگه داريد. زيرا آنها را نيز براي خود انديشه اي ديگر است.
جسم آنها را در خانهٔ خود مسكن دهيد اما روح آنان را آزاد گذاريد زيرا روح آنان در خانهٔ فردا زيست خواهد كرد كه شما حتي در رويا نمي توانيد به ديدار آن فردا برويد، ممكن است تلاش كنيد كه شبيه آنها باشيد اما مكوشيد كه آنان را مانند خود بار بياوريد زيرا زمان به عقب باز نخواهد گشت و با ديروز درنگ نخواهد كرد."
@nooredideh
🔴از هفت سالگي تا هجده سالگي دو كار در كنار تحصيل، كودكان و نوجوانان را ميسازد.
🔸داشتن دوستي خوب تا روزي چند ساعت با هم حرف بزنند و از طريق حرف زدن اسيبهاي كودكي را جبران كنند و خود را بشناسند.
🔸عضو ورزش گروهي باشند (بسكتبال واليبال فوتبال) و هفته يي چند ساعت در زمين ورزش بدوند.
⚠دوست خوب دوستي است كه طاعت خدا برایش مهم باشد، درس بخوانند و دردسر درست نكنند.
@nooredideh_nojavan
مهمترین عوامل مؤثر در تربیت و تعادل روحی فرزندان
تعادل روحی و روانی به عوامل زیادی ربط پیدا میکند اما دو تا از کلیدیترین عوامل تعادل روحی فرزندان در خانواده عبارتند از اینکه: «رابطه پدر با مادر از سر محبت و رحمت باشد» و «رابطه مادر با پدر سرشار از تواضع و احترام باشد».
البته هر دو خوب است به یکدیگر احترام و محبت داشته باشند ولی بر اساس اقتضائات خاص روحی زن و مرد احترام برای مرد و محبت برای زن اولویت پیدا میکند.
وقتی بچه ها اینگونه روابطی را میبینند گویی هر چیزی سر جای خودش قرار گرفته و تعادل در خانه برقرار خواهد شد.
Join @nooredideh
پدر عزيز صفات و ویژگیهای مردانه را با رفتارهای خود به پسرتان ياد دهيد.
منظور از صفات مردانه؛ خشن، سلطهجو، خود رای، زورگو و... بودن نیست،
بلکه به معنای قاطعیت، مسئولیتپذیری، منطقی بودن و توانایی ایجاد تغییر در موقعیتهای سخت و دشوار است.
رفتار پدر باید توام با محبت ومهربانی باشد.
بدون مهربانی، الگوی مردانه پدر را بیتاثیر میکند.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
join @nooredideh
🔸ارزشمندترین یادگیری های انسان با تجربه کسب می شود
♦️بچه هایی که تجربیات حسی فراوان دارند پرسشگر ، تحلیل کننده و استدلال گرا بار می آیند .
🔻امروزه فرزندان ما تجربیات حسی کمی دارند .
🔹محیط زندگی برای آنان مملو از تجربیات ارزشمند است ، پس اجازه دهید فرزندانتان کودکی کنند و مانند بچه های گذشته زندگی کنند .
🔸آنها را در کارهای خانه دخالت دهید حتی کارهایی که در نگاه اول به نظر خارج از توانایی آنهاست می تواند با کمک و نظارت شما تبدیل به کاری ساده ، ارزشمند و آموزنده شود.
Join @nooredideh
با بهانهجوییهای کودک چگونه رفتار کنیم؟
اسم هیجانات مختلف را به او یاد بدهید. با کودکتان درباره هیجانات مختلف صحبت کنید برای مثال برای او قصه بگویید یا نقاشی بکشید. هر چه شناخت کودک شما از هیجاناتش بیشتر باشد کار شما در مراحل بعدی آسانتر خواهد بود.
به او راهکار بدهید.
برای مثال به جای اینکه بگویید «نق نزن» و یا بخواهید او را ادب کنید به او بگویید «احساس میکنم تو الآن از چیزی ناراحتی. ولی وقتی گریه میکنی من درست متوجه نمیشم که چی میخواهی. اگر چیزی میخواهی میتونی دربارهاش با من حرف بزنی».
به او توجه کنید. همانطور که گفته شد اغلب اوقات بچهها به دلایل بسیار سادهای شروع به بهانهگیری میکنند.
بنابراین لازم است حواستان به رفع خستگی، گرسنگی و سایر نیازهای مهم آنها باشد.
@nooredideh
انتقاد ناپذیری، ویژگی و خصلت بعضی از نوجوانان هست
🔸عده ای از نوجوانان در طلایی ترین دوران خودشون تحمل شنیدن انتقاد از دیگران را به هیچ عنوان ندارند
👈 اين درحالی هست كه از دیگران هم به شدت انتقاد میکنند.
🔹اگر به اين خصلت بها بدهند و باهاش مبارزه نداشته باشند نهایتا باعث میشه تا رشد لازم و کافی رو در نوجوانی نداشته باشند ،
👈زیرا اين دوران ، دوران شنیدن سخن انسان هاي باتجربه و دلسوز هست.
Join @nooredideh
بچه هایی که مدام مورد انتقاد قرار می گیرند همان برخورد را با خودشان خواهند داشت و نهایتا اشخاصی خواهند شد با عزت نفس پایین.
والدین فکر می کنند؛
اگر به طور دائم از کودکان خود انتقاد کنند و اشتباه آنها را یادآوری کنند، به آنها کمک می کنند...!!
تصور والدین بر این است که کودکان با این تذکرات پرورش خواهند یافت. اما از خودتان سوال کنید: آیا دوست دارید کسی در محل کار یا خانه مرتباً اشتباهات شما را گوشزد کند!؟
در پس تمام انتقادات این جمله قراردارد:
"اگر فقط بیشتر شبیه من بودی و مثل من زندگی می کردی بهتر از این بودی."...!!؟
اما هیچ کس حتی فرزند شما دقیقا خود شما نیست.
پس بچه ها را به دلیل تلاشی که می کنند تحسین کنید حتی اگر ناموفق باشند چرا آنها ریسک کرده اند.
@nooredideh
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم در بحث تربیت نوجوان باید جوانان مان را طبق آموزه های دینی تربیت کنیم . در فرهنگ دینی ۷ سال سوم تربیت فرزند به عنوان وزیر و مشاور حساب میشود یعنی که باید از دوران نوجوانی فرزندمان را استقلال طلب بار بیار بیاریم . صاحب فکر و هدف مانند تربیت امام حسین برای فرزندانش:
✅ مروری بر بصیرت و آگاهی فرزندان حسنی و حسینی و دغدغه های زیبای این نوجوانان و جوانان
🔺در کربلا از همه سنین داریم . فرد پیری مانند حبیب بن مظاهر .
خردسالانی مانند حضرت سکینه و حضرت رقیه
و شیرخواری مانند حضرت علی اصغر ،
نوجوانی مانند قاسم بن الحسن
و جوانی مانند حضرت علی اکبر
🌹یکی از زیبایی های کربلا هم همین هست است که از همه سنین و از هر دو نوع جنس زن و مرد داریم . و هرکدام میتوانند از واقعه کربلا برای خود الگوگیری کنند.
🌹نوجوانان و جوانان ما این بخش را با دقت بخونند :
🌹حضرت قاسم بن الحسن فرزند امام حسن مجتبی علیه السلام که در کربلا حضور داشتند وقتی امام حسین علیه السلام شب عاشورا به اصحابشان شهادت همه ایشان را وعده دادند .از امام سوال کردند آیا من نیز به شهادت میرسم . امام از این نو جوان فهمیده سوال کردند شهادت در نزد شما چگونه است؟
🌹🌹قاسم بن الحسن تربت یافته مکتب امام حسن و امام حسین فرمودند : "احلی من العسل "
مرگ در نزد من از عسل شیرین تر است .
👈البته اینجا مرگ منظور مرگ در راه خدا یعنی شهادت است .
✅✅ ببینید این نو جوان فهمیده چه نگاه زیبایی دارند به زندگی و شهادت
🔺وقتی دغدغه های نوجوانان و جوانان ما مسائل با اهمیت و بزرگ باشد، از لحاظ روحی بزرگ میشوند و ووقتی روح ها و اندیشه ها بزرگ شد میتوانند کارهای بزرگ انجام دهند .
🔺علت اینکه دشمنان خارجی و نفوذی های داخلی بر روی علائق و خواسته ها و دغدغه های نوجوانان و جوانان ما کار میکنند تا ذائقه ایشان را به دلخواه خودشان تغییر دهند هم همین هست . اینها نمی خواهند که جوانان ما کارهای بزرگ انجام دهند .
🔺دشمنان ما میخواهند با مشغول کردن ذهن جوانان ما به چیزهای پوچ و بی ارزش و حتی ضدارزش، بر ایشان مسلط شوند و جلوی پیشرفت اینها را بگیرند . پیشرفت جوان گرفته شود ایران اسلامی هم عقب می ماند .
✅تاکید رهبر معظم انقلاب بر بصیرت جوانان و سپردن کار به جوانان به خاطر این هست که جوانان موتور حرکت جامعه اند اگر کارهای بزرگ به ایشان سپرده شود و به اینها اعتماد شود این جوانان حسینی و ولایی می توانند کوهها را جابجا کنند.
🌹خداوند به حق آقا اباعبدالله الحسین علیه السلام و گل روی حضرت #قاسم بن الحسن جوانان ما را هدایت کند .
📝محمدلو
@hagigatevasel
فاطمه جماران. ۷.۱۲.۹۷.mp3
6.31M
🔉 #بشنوید
♦️ سخنرانی استاد حسن رحیمپور ازغدی با موضوع: دختر"نبوت"، مادر"انسانیت"
( از لالایی های فاطمه زهرا س، تامقاومت اقتصادی)
🌹میلاد حضرت فاطمه س _ روز مادر_ نشست (مادر، "سربازخدا" در جهاد مقدس "انسان پروری") _حسینیه جماران_ ۱۳۹۷
🌍 @ebratha_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ببينيد| سخنان مادر گرامی رهبرمعظم انقلاب درباره روش تربيت فرزندانشان
➕بيانات رهبرمعظم انقلاب درباره نوع تربيت مادرشان
❖
زن کیست؟؟!!
اولین کسی که با دیکتاتوری عظیم فرعون دلیرانه به پا خواست.یک مرد نبود بلکه یک زن بود(بانو آسیه)
اولین کسی که مکه و کعبه را آباد کرد مرد نبود بلکه یک زن بود(بانو هاجر)
اولین کسی که از مبارکترین آب روی زمین زمزم نوشید مرد نبود بلکه یک زن بود(هاجر خاتون)
اولین کسی که به محمد المصطفیﷺ ایمان آورد مرد نبود بلکه یک زن بود (بانو خدیجه)
اولین کسی که خونش برای اسلام ریخته شد و شهید شد یک مرد نبود بلکه یک زن بود(بانو سمیه)
اولین کسی که مالش را در راه اسلام داد یک مرد نبود بلکه زن بود(بانو خدیجه)
اولین کسی در قرآن که خداوند از بالای هفت آسمان به حرفش گوش داد یک زن بود نه مرد.(سوره مجادله آیه 1)
اولین کسی که سعی صفا و مروه را انجام داد یک مرد نبود بلکه زن بود(بانو هاجر)
اولین زنی که با همه مخالفتها وارد معبد اورشلیم شد مریم بود
تنها زنی که دیوار کعبه برایش شکافته شد تا فرزندش را درون خانه خدا بدنیا بیاورد ، فاطمه بنت اسد مادر حضرت علی ،ع، بود
تنها کسی که به حمایت از شوهر و امامش میخ در به تنش فرو رفت و دم نزد و شفیع گنهکاران شیعه در روز قیامت است زهرا بود
اکنون میلیونها حاجی باید حرکات آن زن را انجام دهند وگرنه حج آنها قبول نمی شود
واما کسی که کاخ یزید را به لرزه دراورد مرد نبود زینب بود زینب
می نویسیم تا همه بدانند
زن افتخار است
⊰❀•❀🌸❀•❀⊱
🔰 به منطق غربی در مورد زن معترض هستیم.
رهبر انقلاب در نشست تصویری با جمعی از مداحان:
🧕 "ما سر تا پا اعتراض به منطق غربی و روش غربی و سبک زندگی غربی در مورد زنیم.
تبلیغات پُرحجم غربی وانمود میکنند که با نگاه اسلامی جلوی پیشرفت زن گرفته میشود؛ این یک دروغ واضح و حرف کاملاً مغرضانه است.
✅ در کشور ما در هیچ مقطعی از تاریخ، این همه زن فعّال در فعّالیّتهای اجتماعی، فرهنگی و علمی نداشتیم. همهی اینها از برکت جمهوری اسلامی و نگاه اسلام به زن است که نگاه تکریم است."
➡️ ۹۹/۱۱/۱۵
#سبک_زندگی
❣ @khamenei_reyhaneh
🌷 انقلاب پیروز نمیشد اگر...
🔹 رهبر انقلاب: "اگر زنها به انقلاب نپيوسته بودند، انقلاب پيروز نمیشد.
جوانها از خانه براى پيوستن به صفوف انقلاب بيرون نمیآمدند؛ مادرهايشان نمیگذاشتند. مادرهايشان حداقل آنها را تشويق نمیكردند.
🔸 اگر زنها دل در گرو انقلاب نداشتند، مردها اينجور آزادانه در صفوف انقلاب جانفشانى نمیکردند."
➡️ ۷۰/۸/۲۲
مجموعه طرح #زنان_پیشرو
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
🌸 به نگاه اسلام به زن افتخار میکنیم
🔺 رهبر انقلاب اسلامی در نشست تصویری با جمعی از مداحان بهمناسبت سالروز ولادت حضرت زهرا(س):
"نگاه اسلام و جمهوری اسلامی به زن، نگاه تکریم و احترام است درحالیکه نگاه رایج غرب، نگاه کالایی و ابزاری است.
در اسلام، زن و مرد از لحاظ ارزشهای الهی و انسانی تفاوتی ندارند. البته در کنار وظایف مشترک، هریک از زن و مرد وظایف ویژهای هم دارند و به همین علت است که خداوند متعال ترکیب ساختمان جسمی آنها را متناسب با این وظایف ویژه آفریده است.
ما به نگاه اسلام افتخار میکنیم و در مقابل نگاه غرب به زن و سبک زندگی، سراپا اعتراض هستیم."
۹۹/۱۱/۱۵
#انقلاب_فاطمی
#میلاد_حضرت_زهرا سلام الله علیها
❣ @khamenei_reyhaneh
🌹 باحجاب و کارامد
1️⃣ اولین طرح از مجموعهی #موهبت_خمینی؛ بازخوانی نگاه بنیانگذار انقلاب اسلامی به زن مسلمان ایرانی
🌺 حضرت امام خمینی: آری در اسلام زن باید #حجاب داشته باشد... زن میتواند هر لباسی را که حجابش را به وجود آورد اختیار کند.
☀️ اسلام میخواهد شخصیت زن را حفظ کند و از او انسانی #جدی و #کارآمد بسازد. ما هرگز اجازه نمیدهیم تا زنان فقط شیئی برای مردان و هوسرانی آنان باشند. ۵۷/۱۰/۰۷
❣ @khamenei_reyhaneh
🌹 مؤمن و دانشمند
2️⃣ دومین طرح از مجموعهی #موهبت_خمینی ؛ بازخوانی نگاه بنیانگذار انقلاب اسلامی به زن مسلمان ایرانی
🌺 حضرت امام خمینی: "شما بانوان در ایران ثابت کردید که در پیشاپیش این نهضت قدم برداشتید، شما سهم بزرگی در این نهضت اسلامی ما دارید، شما در آتیه برای مملکت ما پشتوانه هستید.
☀️ شما در تحصیل کوشش کنید که برای فضائل اخلاقی و اعمالی مجهز شوید... دامان شما یک مدرسه ای است که در آن باید جوانان بزرگ تربیت بشوند."
۵۸/۰۱/۲۱
❣️ @khamenei_reyhaneh
🌹 آزاد و توانمند
3️⃣ سومین طرح از مجموعهی #موهبت_خمینی ؛ بازخوانی نگاه بنیانگذار انقلاب اسلامی به زن مسلمان ایرانی
🌺 حضرت امام خمینی (ره): تبلیغات سوء شاه و کسانی که با پول شاه خریده شدهاند، چنان موضوع آزادی زن را برای مردم مشتبه کردهاند که خیال میکنند اسلام آمده زن را خانهنشین کند.
☀️چرا با درس خواندن و کار کردن و مسافرت کردن زن مخالف باشیم؟ چرا زن نتواند کارهای دولتی انجام دهد؟ زن، چون مرد در تمام اینها آزاد است. ۵۷/۱۰/۰۷
📥 دریافت کیفیت بالا http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=44812
❣️ @khamenei_reyhaneh
🌼 زنان آینده ساز
🔹رهبر انقلاب: "بحمدالله مظاهر عظيم شركت زن در تصميمگيری هاى اجتماعى، در پيشبرد انقلاب، در رقم زدن آينده همه جا به چشم ميخورد.
🔸اجتماعات، نمازجمعه ها، ميتينگ ها و راهپيمایی هاى ما در اين كشور با حضور، همّت و روح انقلابى زنان مزيّن است.
اين را حفظ كنيد؛ اين از بركات انقلاب، اسلام و عفاف است."
➡️ ۶٢/١٠/١۶
🧕 مجموعه طرح #زنان_و_انقلاب_اسلامی
❣️ @Khamenei_Reyhaneh