13.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ناراحتی خبرنگار مشهور کانال 14 اسرائیل از شکست رژیم صهیونیستی در برابر مقاومت؛ فکر میکردیم موفق شویم اما نشد!
«موشه ارل سگال»:
🔺فکر میکردیم با فشار نظامی و گرسنگی بر مردم غزه بتوانیم به تصرف در غزه ادامه دهیم اما اینگونه نشد؛ داستان به پایان رسید و ارتش دیگر نمیتواند به غزه بازگردد!
تازه بحران سیاسی از زمانی آغاز خواهد شد که تصاویر قاتلان فرزندان اسرائیل که آزاد میشوند منتشر شود!
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
12.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰وعده های پوچ نتانیاهو
🔸مواضع نتانیاهو را در این مدت " بعد از عملیات طوفان الاقصی " ببینید و مقایسه کنید با آنچه در نهایت " آتش بس " شد...
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
22.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰چرا نتانیاهو، تن به آتش بس داده است؟
👤حسین ریوران؛ معاون سیاسی و بین الملل دفاع از ملت فلسطین
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
11.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰شکست بزرگ تاریخی رژیم صهیونیستی
👤حسین کنعانی مقدم، دبیرکل انجمن بین المللی ضد صهیونیستی
🔸شرایط بر خلاف استراتژی نتانیاهو به سمتی پیش رفت که او ناچار به این شد که مفاد آتش بس را بپذیرد.
در درون حاکمیت رژیم صهیونیستی شدیدا این اتفاق یک شکست بزرگ تاریخی محسوب می شود.
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰اعتراف تلخ
🔸در ادامه واکنشها به احتمال توافق آتش بس در نوار غزه، رئیس پیشین شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اذعان کرد، اسرائیل برای رسیدن به هدفهای تعیین شده جنگ، شکست خورده است.
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
1_16426135337.mp3
52.04M
💢 انفعال جریان دانشجویی در مسئله فلسطین
👤 محمدصادق کوشکی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 آقایان اهل مذاکره پاسخ بدهند در چند دهه گذشته در مذاکره با غرب چه دستاوردی بدست آوردیم؟
👤مصطفی خوش چشم
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
💢 توافقنامه راهبردی دو ویژگی مهم دارد:
۱. بهانه را از روسها میگیرد. روسیه قرار بود که اخیرا یک اسکادران کامل تحویل دهد اما تحویل آن و برخی تجهیزات دیگر را به بهانه عدم امضای قرارداد راهبردی به دو تا سه ماه دیگر موکول کرد. اکنون این مسئله مرتفع شده و انتظار میرود روند تحویل و ساخت مشترک، سرعت بگیرد.
۲. در شرایطی که دولتمردان رویکرد مذاکراتی دارند و البته دشمن تصور بر ضعف ما دارد، تقویت اهرمها مهم است که یکی از مهمترین آنها همین تقویت همکاری با کشورهای همسایه و شرقی است تا بتوانیم در برابر آمریکا نیز توازنی داشته باشیم.
📍 محلل
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
- MP3 Recorder.mp3
7.7M
💢 تحلیل آتش بس میان حماس و اسرائیل
👤 علیرضا تقوی نیا
🔸️اهداف اعلام شده اسرائیل در این جنگ چه بود؟
🔸️چرا آتش بس یک شکست بزرگ برای اسرائیل است ؟
🔸️چرا اسرائیل قادر به نابودی حماس نشد ؟
🔸️چرا اختلافات داخلی در اسرائیل بعد از جنگ بالا می گیرد ؟
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
📸 ۱۰ عاملی که نتانیاهو را مجبور به زانو زدن در مقابل حماس کرد
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
🔹 اسلام سیاسی، حکومت اسلامیداشتن و امتداد آن در شئون مختلف منجمله دولتسازی و تقویت نهاد اجتماعی توأمان، ایده امام (ره) بود.
🔸 (در مقابلش) ترویج و دفاع از اعتقادات و کارهای خرد میدانی ایده انجمن حجتیه است. ناکارمدی و مشکلات در راه تحقق (اهداف انقلاب) بعضی نیروهای انقلابی را خسته کرده تا گمان کنند شاید اصلش درست نیست و نباید تلاش کرد.
🔻 حوادث اخیر منطقه نشان داد اگر مقاومت فاقد قدرت متمرکز (دولت) چون حماس، یمن یا در اضلاع بزرگتر چون دولت ایران نبود آمریکا بساط اسلامخواهی را از اساس در منطقه جمع میکرد. خطر #انجمن_حجتیه اکتفا به مناسک و حذف نمادهای انقلابی نیست؛ آنها در عمل چون آمریکا «اسلام ضعیف فاقد قدرت سیاسی» را خواهان هستند.
👤 محمدامین رضایی
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
💢 اختلافات ترامپ و نتانیاهو جدی است
👤 دکتر اسفندیار خدایی
🌿 نتانیاهو روابط بسیار گرم و نزدیکی با ترامپ دارد. در گذشته ترامپ نیز نشان داده که با اهداف نتانیاهو و جناح راست اسرائیل هماهنگتر است، از جمله انتقال سفارت آمریکا به اورشلیم، خروج از برجام، و به رسمیت شناختن حاکمیت اسرائیل بر بلندیهای جولان و نادیده گرفتن حقوق مردم فلسطین.
🌿 اما اتحاد نتانیاهو و ترامپ آنگونه که تصور میشود پایدار نیست و اختلافات اساسی بین آنها بزودی نمایان خواهد شد.
۱. دو پادشاه در یک اقلیم نگنجند. ترامپ و نتانیاهو به دنبال اهدافی هستند که بزودی آنها را مقابل هم قرار میدهد. آنها هر دو به دنبال قدرتنمایی هستند و هیچکدام نمیخواهند بازیچه دیگری شوند.
ترامپ در دور دوم به دنبال کارنامه ای تاریخی است تا در جمع روئسای جمهور بزرگ آمریکا قرار گیرد. او قرار نیست و نمیتواند در انتخابات بعدی نامزد شود چندان نیازی به حمایت اسرائیل و نتانیاهو و لابی اسرائیل هم ندارد.
ترامپ میخواهد جنگ اوکراین و غزه را تمام کند و گوشه چشمی به برنده شدن در جایزه صلح نوبل دارد، اما نتانیاهو میداند که با آتشبس غزه رسالتش تقریباً تمام است و باید بالاخره کنار رود. با توجه به جنایتهای غزه و محکومیت در دادگاه بینالمللی او حتی نمیتواند به اروپا سفر کند.
۲. آتشبس غزه: ترامپ با اعمال فشار بر نتانیاهو، او را وادار به پذیرش آتشبس با حماس کرد. این در حالی بود که نتانیاهو پیشتر بر ادامه عملیات نظامی تا دستیابی به "پیروزی کامل" تأکید داشت. فشارهای ترامپ و تیم او، از جمله فرستادهاش استیو ویتکوف، نقش مهمی در تغییر موضع نتانیاهو داشت.
۳. ترامپ به دنبال جنگ نیست اما نتانیاهو هست. ترامپ به این افتخار میکند که تنها رئیسجمهور اخیر بوده که در دوره او هیچ جنگی شروع نشده و از اینکه نتانیاهو او را به جنگ با ایران بکشاند ابا دارد. اخیراً ترامپ در شبکه اجتماعی خود ویدئویی را بازنشر کرد که در آن نتانیاهو به "اصرار وسواسگونه" برای درگیر کردن آمریکا در جنگ با ایران متهم شده بود. این اقدام نشاندهنده نارضایتی ترامپ از سیاستهای نتانیاهو و تلاشهای او برای تأثیرگذاری بر سیاست خارجی آمریکا است.
۴. عدم حضور نتانیاهو در مراسم تحلیف ترامپ: نتانیاهو تصمیم گرفت در مراسم تحلیف ترامپ شرکت نکند. ظاهراً این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که ترامپ ویدئویی انتقادی علیه نتانیاهو منتشر کرد که به تلاشهای او برای ایجاد جنگ بین آمریکا و ایران اشاره داشت. اما این اقدام فقط پیشدرآمدی از ظهور تنش روابط آنهاست.
۵. اختلاف در نگاه به ایران: هرچند هر دو بر مقابله با ایران تأکید دارند، اما ترامپ بهدلیل دیدگاه "اول آمریکا" ترجیح میدهد وارد جنگ مستقیم با ایران نشود، در حالی که نتانیاهو به دنبال جلب حمایت آمریکا برای اقدام نظامی علیه ایران است.
۶. اختلافات ایدئولوژیک: ترامپ دیدگاهی مبتنی بر معاملهگری دارد و به دنبال کسب نتایج ملموس و جلب توجه رسانهها و خودنمایی است و به ایدئولوژیهای آخرالزمانی صهیونیستها اعتقادی ندارد. اما نتانیاهو بهعنوان یک رهبر راستگرای اسرائیلی، سیاستهایش را بر اساس دیدگاههای ملیگرایانه و مذهبیمحور و ایدئولوژیک تنظیم میکند. این تفاوت باعث میشود که اهداف و منافع آنها سازگاری نداشته باشند.
۶. نگاه به خاورمیانه: ترامپ به دنبال بازسازی روابط با کشورهای عربی و ایجاد تعادل در منطقه است. اما نتانیاهو همچنان دیدگاه سختگیرانهای نسبت به حماس و فلسطینیان دارد و مانعی سخت در این مسیر است. ترامپ میداند که علیرغم تبلیغات لابی اسرائیل، منافع آمریکا و اسرائیل قطعاً یکی نیست و نمیخواهد بازیچه ماجراجوییهای نتانیاهو شود.
۷. اختلاف در نگاه به چین و روسیه: ترامپ سعی دارد روابط خود را با قدرتهای جهانی مانند چین و روسیه مدیریت کند و میداند که در جهان آینده شرق آسیا مرکز ثقل اقتصاد، سیاست و صنعت دنیا خواهد بود و منافع آمریکا در این است که بجای خاورمیانه بر شرق آسیا متمرکز شود. در حالی که نتانیاهو با سیاستهای خود، بدنبال آن است که آمریکا همچنان بر خاورمیانه تمرکز کند و به نفع اسرائیل در منطقه گرفتار بماند.
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus