💠سید علیرضا آل داود در برنامه زنده رادیو گفتگو:
✅«جهاد تبیین» با هر ادبیات و منطقی ممکن نیست
💠آل داود در رادیو گفت وگو با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری برای تحقق جهاد تبیین، چارچوبها و سلاح هایی را تعیین فرمودند اظهارکرد: با هر ادبیاتی نمی توان جهاد تبیین را انجام داد.
🌐 http://seda.ir/sh/?3537234
سند فساد یا فسادستیزی؟ | خبرگزاری فارس
https://www.farsnews.ir/news/14001202000174/%D8%B3%D9%86%D8%AF-%D9%81%D8%B3%D8%A7%D8%AF-%DB%8C%D8%A7-%D9%81%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%B2%DB%8C
✅الزامات «جهاد تبیین» در فضای مجازی/ ۳ نقطه ضعف جبهه انقلاب در این فضا
✍سیدعلیرضا آل داود
🛑رهبر حکیم انقلاب اسلامی در ۶ ماه گذشته بارها به فریضه قطعی و فوری جهاد تبیین اشاره کرده اند.از آنجایی که پس از کوید۱۹ عمده فعالیت ها در بستر فضای مجازی دنبال می شود و این فضای رها شده در داخل تحت مدیریت و کنترل دشمنان مردم ما است، لزوم این جهاد در برابر دشمن بیش از پیش واجب می شود.
🛑در همین حال شاهد هستیم که در این فضا، دشمن از انواع فناوریها در حوزههایی مانند علوم داده و هوش مصنوعی برای تولید محتوای هدفمند و مهندسی ذهن مخاطب با بستر پلتفرم های خارجی که ما را در محاصره تبلیغاتی قرار داده اند استفاده میکند که باید در این زمینه تبیین صورت گیرد.
🛑از مهمترین جنگ افزارهای سایبری دشمن بر ضد ما که باید در خصوصش تبیین صورت بگیرد نوع ساختار و چرایی نفوذ شبکه غیراجتماعی تصویر محور اینستاگرام در ایران با محوریت جریان تحریف است که با بهره گیری از هوش مصنوعی، فیلترینگ حبابی و دروازه بانی محتوایی شیطنت آمیز ضد ارزشهای اسلامی و ایرانی ما فعالیت میکند و این در حالیست که شبکههای اجتماعی و پیام رسان های غربی دیگر نیز هم اکنون اقدامات خصمانهای را در بستن صفحات رسمی ارگانهای رسمی کشور به کار گرفتهاند که در میان آنان اینستاگرام کثیف ترین نوع دیکتاتوری رسانه ای و تروریسم سایبری را به معرض نمایش گذاشته است.
🛑حال در این فضای مجازی ول علاوه بر کنشگری در برابر پلتفرمهای خارجی، با توسعه سخت افزار، نرم افزار و فناوریهای نوظهور بومی میتوانیم قوی شویم.
🛑در این شرایط قسمت بسیار مهم «جهاد تبیین» در فضای مجازی تبیین چرایی و لزوم راه اندازی شبکه ملی اطلاعات در داخل کشور است. لازم به ذکر است پیشرفتهترین کشورهای دنیا شبکه ملی اطلاعات دارند و به بومی سازی و حکمرانی فضای مجازی و حاکمیت سایبری اهمیت میدهند. اینها الزامات «جهاد تبیین» در فضای مجازی است.
💠با توضیحات فوق الذکر به طور خلاصه میتوان جهاد تبیین در فضای مجازی را اینگونه تعریف کرد: «جهاد تبیین»پر فضای مجازی یعنی یک جریان جهادی-انقلابی اصیل برای ابهام زدایی از شبهات، اخبار جعلی و تحریف در سطح جامعه وجود داشته باشد.
🛑اما متاسفانه اکنون مخاطبان ایرانی به واسطه فضای مجازی ول و حضور در پلتفرمهای خارجی در جنگ شناختی ترکیبی تغییر ذائقه پیدا کرده و نسبت به ارزشهای خودش دچار ابهام شده که از الزامات جهاد تبیین اینست که باید در این فضا به صورت فوری تابآوری مردم را در برابر حملات شناختی دشمن بالا ببریم،
🛑در آخر باید گفت ما با ۳ ضعف در جبهه انقلاب در فضای مجازی مواجه هستیم:
۱.فقدان راهبرد در حوزه حکمرانی سایبری انقلاب اسلامی و عدم اهتمام کافی برای اجرای بیانیه راهبردی گام دوم انقلاب
۲.ضعف گفتگوی هدفمند با یکدیگر و تشتت میان نیروهای خودی
۳. ضعف دانشی در حوزه تبیین در فضای مجازی و رسانه(فقر سواد رسانه ای، سواد فضای مجازی، سواد دیجیتال، روش های اقناع مخاطب و...)
🛑ادامه دارد
منتقدان دلسوز #طرح_حمایت برای قانونمند شدن فضای مجازی در کشور موافق پیاده سازی قوانین و راهبردهای حاکمیت سایبری - داده ها و قانون #GDPR اتحادیه اروپا در ایران هستند؟
دکتر رضا #تقی_پور، رئیس کمیسیون مشترک طرح صیانت:
🔹️ربط دادن کاهش سرعت 🇺🇸اینستاگرام به #طرح_صیانت شبیه به شوخیست.
🔹️بررسی طرح صیانت در مجلس، شفافیت بیسابقهای داشته است.
🔹️هدف از این طرح رفع تبعیض میان سرورهای مجازی داخلی و خارجی است.
🔹️بسترهای مجازی خارجی باید قوانین و ارزشهای جمهوری اسلامی ایران را رعایت کنند.
🔹️امروز تاکتیکهای جنگ رسانههای اجتماعی در کشور ما پیاده شده است.
🔹️رسانه نباید به ما تحمیل کند که چه تصمیمی را اتخاذ کنیم.
🔴 فیلترینگ یا محدودسازی پهنای باند در طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی مطرح نشده است
🔻رضا تقی پور رییس کمیسیون مشترک بررسی طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی:
🔹اعضای کمیسیون مشترک بارها از مردم و منتقدین خواهش کرده اند که به جای توجه به مسائل فضای مجازی این طرح مجلس را به خوبی مطالعه کنند؛ زیرا در متن طرح به محدودسازی یا بستن شبکه اجتماعی هیچ اشاره ای نشده است.
🔹امروز بعد از ۵ ماه بررسی کلیات طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی کلیات آن در کمیسیون مشترک به تصویب رسید در این پنج ماه ۴۸ جلسه برگزار شده است که تمام این جلسات به صورت پخش زنده بوده است پس این که بیان می شود کمیسیون مشترک در عرض ۵ یا ۱۰ دقیقه طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی را به تصویب رسانده است کاملا غلط است.
🔹تمام جلسات کمیسیون مشترک ثبت و ضبط شده است و حدود ۱۴ جلسه توسط کمیسیون مشترک برگزار شده است و ۳۴ جلسه نیز با حضور کارشناسان مرکز پژوهشها، تشکلها و اتحادیه ها برگزار شده است که حاصل تمام این جلسات ختم به این طرح مصوب شده است.
🔹حتی نام طرح قبلی نیز در طرح جدید تغییر کرده است و این طرح به نام نظام تنظیم گری خدمات فضای مجازی مطرح شده است و موضوعاتی همچون محدودسازی یا فیلترینگ در طرح جدید مطرح نیست.
🔹این که مطرح میشود در طرح مجلس مسدود سازی یا فیلترینگ وجود دارد اصلاً چنین موضوعی در طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی نیامده است و هر کسی که این موضوع را مطرح می کند دروغ می گوید.
🔹همچنین اصلاً در رابطه با محدود سازی پهنای باند شبکه های اجتماعی در طرح مذکور به آن هیچ اشاره ای نشده است.
🔹شبکه های اجتماعی خارجی ابتدا باید به قانون ایران پایبند باشند و اگر موردی در این رابطه قبول نداشته باشند میتوانند از طریق گفتوگو و مذاکره آن را حل و فصل کنند و اگرمذاکرات به نتیجه نرسید تصمیم ادامه کار یا عدم استفاده از آن شبکه اجتماعی بر عهده مسئولان اجرایی کشور خواهد بود.
🔥 @Moohem
باز هم دیکتاتوری و نمایش سایبر تروریسم آمریکا در #اینستاگرام
حذف خبر رادیو گفتگو مرتبط با حاج قاسم و پیروزی آقای رئیسی
حذف یادداشت در خصوص #کاپیتولاسیون_مجازی و...
با این وضعیت تاسف بار مصمم تر از گذشته از #طرح_حمایت_از_حقوق_کاربران دفاع خواهم کرد ان شاء الله...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۹۹درصد مخالفان #طرح_حمایت که به غلط و دروغ آنرا طرح صیانت میخوانند مرید و مراد محمد خاتمی هستند که میخواست دانشجویان را از سالن بیرون کند!
بزرگوارا تَه سرکوب آزادی بیان هستند و امروز با طرحی که به سرنوشت فرهنگ ایرانی-اسلامی ما گره خورده و دنبال مسدود سازی و فیلتر نیست، حمله میکنن
✍️ سید علیرضا آل داود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ توضیحات مختصر و با زبان ساده در خصوص طرح صیانت از فضای مجازی
🎥استاد مومن نسب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شادمهر عقیلی چگونه با کمک شبکه قمار جیب مردم را خالی میکند؛ و بانکها چطور به شبکه قمار خدمات میدهند؟!
کمتر از یک دقیقه به درگاه بانک وصل شد تا جیبش رو خالی کنند!
گردباد نیوز
شادمهر عقیلی چگونه با کمک شبکه قمار جیب مردم را خالی میکند؛ و بانکها چطور به شبکه قمار خدمات میده
آل داود در گفتگو با روزنامه رسالت:
نقش رمزارزها در نقل و انتقال پول قمار
الگوریتم سایتهای شرطبندی به گونهای طراحیشده که مخاطب را به سمت باخت هدایت میکند
سیدعلیرضا آل داود، تحلیلگر فضای مجازی درباره نحوه عملکرد سایتهای شرطبندی و قمار اظهار کرد: الگوریتم سایتهای شرطبندی بهگونهای طراحیشده که مخاطب را به سمت باخت هدایت میکند و فرد تا اندازه مشخصی میتواند سود کند و از مرحلهای به بعد برای اینکه باختهای قبلی را جبران کند، به سمت بازیهای بیشتر میرود.
وی با اشاره به اینکه چرا حجم بالای گردش مالی سایتهای شرطبندی توسط بانک مرکزی با دقت رصد نمیشود، افزود: درگاه واسط خدمات بانکی (PSP) نقش بسیار مهمی در انتقال پول برای این سایتها دارند، اما چرا کشوری که شرطبندی را کسبوکاری حرام تلقی میکند، با غفلت نظارت از سوی بانک مرکزی مواجه شده است.
http://snn.ir/003nmE
تجربه #اوکراین نشان داد اگر قوی نباشید یا با ساده لوحی به گرگ های عالم اعتماد کنید، حتما دریده خواهید شد.
بنازم به آقایی که گفت هزینه سازش بیشتر از مقاومت است.
تا سید علی هست هیچ خطری ایران عزیز ما را تهدید نخواهد کرد.
جانم فدای او
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*#طرح_صیانت به زبان ساده...*
اگه حوصله نداری متن طرح صیانت رو بخونی
این رو ببین
💬علی زکریائی
#جهادتبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 ببینید
💢 سایبرنتیک و دوز فاشیسم
⬅️ اصطلاحی در دانش جامعهشناسی مطرح است با عنوان #دوز_فاشیسم.
دوز فاشیسم بهمعنای میزان اقتدارگرایی، فشار و اجباری است که از سوی یک حکومت بر مردم وارد میشود.
✳️ در ابتدا تصور جامعهشناسان بر این بود که دوز فاشیسم صرفاً از طریق ساز و کار قدرت سخت (به اصطلاح، پلیسی کردن جو جامعه) حاصل میشود.
✴️ اما امروزه پیادهسازی فرایندهای حاکمیتی و اجتماعی از طریق #دانش_سایبرنتیک اثبات کرده میزان دوز فاشیسم نهفته در #جوامع_سایبرنتیکی، بهمراتب از جوامع میلیتاریستی و پلیسی بالاتر است.
پس چرا مردم در جوامع سایبرنتیکی، متوجه این فشار و اجبار نیستند⁉️
کنترل سایبرنتیک چون از طریق قدرت نرم اعمال میشود، افراد را از طریق #وابستهسازی کنترل میکند، نه اجبار مبتنی بر قدرت سخت، هر چند که قدرت سخت و نیمهسخت را نیز برای آن دسته از مردم که متوجه اغوای سایبرنتیک میشوند، در نظر دارد.
⬅️ بههمین دلیل است که بهظاهر، فشار اجتماعی در چین بیشتر است اما بیشترین میزان دوز فاشیسم و کنترل اجتماعی در تمام کشورهای جهان، متعلق به انگلیس است‼️
حاکمیتهای سایبرنتیکی، با سوءاستفاده از خصلتهای منفی انسانها نظیر راحتطلبی، تنبلی، گرایش به مسائل غیر اخلاقی و ... و حتی بعضاً مثبت نظیر علاقه به بیشتر دانستن؛ ظواهر فریبندهی سایبری را بهگونهای عرضه میکنند که باعث وابستگی هر چه بیشترشان شود، در نتیجه تحت #کنترل قرار میگیرند.
🔹 آیا میتوانید موبایل خود را کنار بگذارید⁉️ این یعنی شما هم....
#سامانه_امید
💠 #سایبرنتیک همان حاکمیت است.
✍️مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️زنگ عبرت
📍اوکراین سومین قدرت اتمی دنیا بود؛
چه کسانی این بلا را بر سرش آورند؟
باید اینترنت جدیدی راه بیفته که توسط دولت ها کنترل بشه
غربگراها: اینها دنبال کره شمالی شدن ایران هستن، متحجر های کاسب فیلتر!
همونا وقتی میفهمن ترزا می نخست وزیر سابق انگلیس اینو گفته:
انگلیس بسیار نایس داره از امنیت روانی مردمش و حاکمیت سایبریش صیانت میکنه و حقشه
#طرح_حمایت
طرح حمایت، آزمایش سخت مجلس به نام انقلابی/آیا مجلس به فرمان جهاد تبیین رهبر حکیم انقلاب لبیک عملی می گوید؟
✍سید علیرضا آل داود
در روزگاری زیست میکنیم که دنیای رسانه ای- مجازی شده امروز دیگر فاصله ای با دنیای حقیقی ندارد و تاحد زیادی این ۲ فضا تبدیل به یک فضا شده اند.
اما در کشور ما به دلایل مختلف مخصوصا در ۸ سال گذشته با تغییر نوع تهاجم دشمنان زیر بمباران جنگ شناختی ترکیبی قرار گرفته است و امروز شبکه بنفش ها که با هزینه بیت المال در پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی حضور فعال دارد و همچنان گویا از بیت المال ارتزاق میکند، با دروغ های عجیب و استفاده گسترده از تکنیک های جنگ روانی نظیر دروغ بزرگ بسته شدن اینترنت، برچسب زنی کره شمالی شدن ایران، اهریمن سازی نقض حریم خصوصی، ترس از دست رفتن فرصت های کسب و کار مردم و... به عنوان پیاده نظام جنگ شناختی مافیای دلالی پهنای باند اینترنت و سران فتنه های ۸۸ و ۹۸ در کشور لجن پراکنی میکنند.
در این شرایط از یک طرف شرایط کوید ۱۹ و از طرفی خیانت غربگراها در تعطیلی مراکز تولیدی و بی تدبیری منتج به کوچ کسب کار های مردم به پلتفرم های نا امن خارجی شد که یک نوع سپر دفاعی انسانی در میان مدت در این پلتفرم ها شکل گرفت و کشور به دلیل بی قانونی در این فضا به سمت آسیب ها و تهدید ها حرکت کرد، یعنی فضایی که اگر روحانی شبیه به محل مرکز تحصیلش انگلیس یا شبیه به کشور کدخدا آمریکا آنرا با قانون مدیریت میکرد، تبدیل به یک فرصت چشمگیر و بزرگ برای ایران اسلامی میشد.
اما در این میان عده ای قانون گریز با سو استفاده از سپر دفاعی انسانی ایجاد شده در پلتفرم های خارجی اقدام به شورش علیه قانونمند شدن فضای مجازی در ایران کردند.
عده ای هم با هیاهوهای مصنوعی رباتی درست شده در توییتر و اینستا دچار اختلال محاسباتی شده و فکر کردند این مخالفت ها صدای مردم است در حالیکه اگر سری به آمارهای سامانه های داده کاوی بزنیم با شرایط دیگری روبرو می شویم.
کاهش سن بزه، تولید محتوای هوشمند ضد ارزش های ملی - مذهبی توسط ضد انقلاب و مهندسی ذهن کودکان، نوجوانان و مردم بی پناه در فضای مجازی، فقر شدید سواد رسانه ای در میان مسئولان، مدیران و مردم، نگرانی از تاثیر و تهدیدات جنگ شناختی ترکیبی بلند مدت بر ضد کشور، استحاله فکری فرهنگی جامعه به نفع ارزش های لیبرالیستی و لزوم قانونمند شدن فضای مجازی در عصر کوانتوم و هوش مصنوعی باید کشور را به سمت رگولاتوری در این فضا مطابق با ارزش های ایرانی اسلامی هدایت کند.
حال در شرایطی که رهبر حکیم انقلاب اسلامی دستور به جهاد تبیین داده اند نیروهای مردمی و انقلابی باید لبیکی عملی و قلبی به این فریضه قطعی و فوری گفته و وارد این جهاد شوند.
اینجاست نقش حاج قاسم های فضای مجازی پر رنگ می شود، البته خدا کند ما شبیه کسانی نشویم که با تصاویر یادگاری با حاج قاسم به قوه قانونگذاری کشور راه یافتند و وقت آزمایش و اقدام تصمیم خلاف حاج قاسم گرفتند...
قانون حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی بی شک آزمایش مجلس به ظاهر انقلابی است...کمتر از ۲ سال به پایان این مجلس باقی است و قطعا یکی از محورهای جهاد تبیین با تعریف واژه انقلابی ذیل منویات رهبری عزیز برای جامعه خواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام موسی کاظم علیه السلام:
أفضَل مَا یَتَقَرَّبُ بِه العَبدِ إلَی الله بَعدَ المَعرِفَهُ بِه الصَّلاه وَ بِرُّ الوالِدَینِ و تَرکُ الحَسَد و العُجبُ و الفَخر
بهترین چیزی که به وسیله آن بنده به خداوند تقرب میجوید، بعد از شناختن او، نماز و نیکی به پدر و مادر و ترک حسد و خودبینی و به خود بالیدن است.
تحفالعقول، ص ۴۱۲،