بسمالله الرحمن الرحیم
متاسفانه این پیام بصورت ناجوانمردانه درحال انتشار گسترده توسط معاندان داخلی است :
#سعیدجلیلی ، عضو شورای عالی امنیت ملی :
«بعضی از معاندین گمان میکنند ،
کشف بزرگی کردهاند که پدر و پدربزرگ من افغان بوده اند !»
او افزود : «همهی ما امت واحدهی اسلامی هستیم .
برتری آدمها به حفظ تقوای الهی است !!»
پی نوشت : درواقع یک افغانی الاصل ، عضو "شورای امنیت ملی" ماست که کاندید ریاست جمهوری ایران هم شده بود
👈 این هم ازپدربزرگ قالی باف که در ازبکستان مدفونه وسعیدجلیلی که افغانی است وپدربزرگش مال جلیل آباد هرات است.بعضی ازمسئولان ملت و کشور'ایرانی نیستند!
یه فکری بکنیم برای پبشگیری ازهجوم ۱۷ میلیون افغانی
*اخراج_افغانی_مطالبه_ملی*
☝️☝️☝️
🚨 اما حقیقت ماجرا چیست؟
👈 #سعیدجلیلی متولد ۱۵ شهریور ۱۳۴۴ در شهر مشهد است.
{ مادر سعیدجلیلی ترک و آذری زبان اردبیلی هستند و پدر سعیدجلیلی محمدحسن جلیلی معلم و مدیر دبستان نواب صفوی ناحیه یک مشهد و دانشآموخته زبان فرانسه و از کردهای استان کردستان عزیز که در زمان پهلوی به اطراف مشهد تبعید شده بودند…}
👈 محمدباقرقالیباف در یکم شهریور سال ۱۳۴۰ در شهر طرقبه، شهری در استان خراسان رضوی و از مراکز مهم گردشگری استان، چشم به جهان گشودند
پدر ایشان آقای حسین قالیباف، کرد بوده و مادرشان فارس بودند.
پدر آقای قالیباف یعنی حاج حسین قالیباف یکی از کسبه قدیمی و از معتمدان محل زندگیش بوده است و مادرشان یعنی خیرالنساء بوژ مهرانی اهل نیشابور است.
🚨قابل توجه هموطنان گرامی بخصوص جبههی انقلاب:
پازل اول دشمن تخریب چهرههای برجسته حکومتی و پازل دوم ایجاد اختلاف بین جبههی انقلاب که پشتیبان اصلی ولایت و رهبری و مردم و کشور هستند و پازل سوم ترور شخصیتی چهرههای شاخص که در بزنگاه های مختلف بازوی امامخامنهای هستند
🇮🇷 انتقاد دلسوزانه از مسئولان داشته باشیم اما تخریب ممنوع است
👈 بنظرتون چرا رهبری جامعه از برخی از چهرههای تندروی غیرانقلابی هم در مجمع تشخیص مصلحت نظام استفاده میکنند؟ و برخی چهرههای برجسته اصلاحات که حتی سابقه حضور و حمایت در فتنه ۸۸ را هم در کارنامه خود دارند عضو هستند و رهبری از آنان استفاده میکند ؟؟
چون رهبری نگاهی ورای اتفاقات جامعه دارند و پدرانه و رهبرانه در فکر جذب حداکثری و استفاده از همهی پتانسیل ها در شرایط مختلف را دارند و رمز موفقیت امامخامنهای در رهبری جامعه با همهی این فشارها و سختی ها و تحریمهای دشمنان همین نگاه دوراندیشانه است
پس ما هم بیاییم :
مراقب فتنهی آخرالزمانی باشیم
مراقب تخریبها باشیم
مراقب باشیم کاری نکنیم که دشمن به راحتی اینگونه به چهرههای شاخص انقلاب اسلامی توهین و جسارت کرده و در حقیقت دست امام جامعه را برای شرایط سخت خالی کنند
⛔️ مراقب فتنهی آخرالزمانی باشیم
#قریش_حسین_پور
#کانال_تحلیلی_حامیان_ولایت
❇️ بِسمِ الله الرَّحمن الرَّحیم ❇️
با سلام و احترام محضر شما هموطنان گرامی و مخاطبینِ ارجمندِ #کانال_تحلیلی_حامیان_ولایت
🇮🇷 #موضوع_کنفرانس: مقایسه دو دوره انقلاب اسلامی و پهلوی
🎬 ( قسمت سوم )
📽 دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه صنعت
🔥 مثل همیشه با حضور و روشنگری:
🔰#جناب_دکترقریش_حسین_پور
♻️#دکترای_مدیریت_استراتژیک
♻️#تحلیلگر_مسائل_سیاسی_اجتماعی
♻️#فعال_فضای_مجازی
♻️#داروساز
📆 تاریخ برگزاری: دوشنبه
۱۴۰۳ / ۱۱ / ۲۹
⏰ زمان برگزاری: ساعت : ۲۲
👥 حضور پرمهرِ شما هموطنان موجب خرسندی ماست
#کانال_تحلیلی_حامیان_ولایت
@Gh63_Soldier_VelyatFagih
🍃🌹🍃࿐჻ᭂ🍃:🌹🍃:🍃🌹🍃჻ᭂ࿐
با سلام ودرود بیکران به پیشگاهِ مقدس امام زمان ( روحی وارواح العالمین لتراب مقدمه الفدا ) وادایِ احترام به ارواح پاک ومطهرامام عزیز وشهدای گرانقدر وآرزوی سلامتی وطول عمرِ باعزت وبابرکت برای رهبرمعظم انقلاب#امام_خامنه_ای_مدظلهالشریف🌹
سلام وعرض ادب واحترام محضر شما استادفرهیخته جنابِ #دکترقریش_حسین_پور و آرزوی سلامتی وتوفیق روزافزون برای شما ، مثل همیشه امشب هم با موضوعی دیگری با عنوان :
🇮🇷 مقایسه دو دوره یِ انقلاب اسلامی و پهلوی
🎬 ( قسمت سوم )
📽 دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه صنعت
در خدمت شما استاد ارجمندهستیم
ضمن عرضِ خیرمقدم به شما ، دعوت میکنم که با روشنگریهایِ بی بدیلتون همه حاضرین ومستمعین رو به فیض برسانید به برکتِ ذکرشریف صلوات بر محمد و آل محمد
#اللهم_صلی_علی_محمدوال_محمدوعجل_فرجهم
#کانال_تحلیلی_حامیان_ولایت
بسمالله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت هموطنان گرامی
شبتون بخیر و نیکی
با قسمت سوم مقایسه دوران انقلاب اسلامی با دوران پهلوی با موضوع تخصصی:
#دستاوردهای_بخش_صنعت_و_معدن
در خدمت شما بزرگواران هستیم
👈 بررسی سیر تحولات صنعتی و معدنی در دوران پیش از انقلاب نشان دهنده وابستگی زیاد در تکنولوژی، ماشین آلات و حتی مواد اولیه است، به طوری که هنگام تاخیر در ورود ماشین آلات و قطعات یدکی مورد نیاز، اکثر واحدهای تولیدی به حالت تعطیل درآمده اند.
👈 صنعت، معدن و تجارت در سال پیروزی اتقلاب ساختار صنعت کشور در سال پیروزی انقلاب عمدتا با محوریت خودرو، صنایع نساجی، صنایع غذایی، لوازم خانگی و ماشین سازی بوده است که این بخش ها نیز هر یک با ظرفیت های بسیار محدود و پایین مشغول به تولید بوده اند.
👈 تولید خودرو سواری در این سال با ظرفیت حداکثر ۱۶۰ هزار دستگاه انجام می شد، ظرفیت تولید لوازم خانگی شامل یخچال و فریزر، ماشین لباس شویی و تلویزیون ۶۵۰ هزار دستگاه، فولاد ۲.۴ میلیون تن، سیمان ۷ میلیون تن، محصولات پتروشیمی ۳ میلیون تن، آلومینیوم ۴۵ هزار تن و دارو ۲۷.۳ میلیارد عدد بوده است.
👈 در سال پیروزی انقلاب سه شهرک و ناحیه صنعتی درحال بهره برداری بوده و واحدهای صنعتی تولید کننده در کل کشور یک هزار و ۵۰۳ واحد بوده که با اشتغال نزدیک به ۱۵۰ هزار نفر فعالیت می کردند.
۱
👈 در سال ۵۷ تعداد ۱۹۵ معدن فعال در دست بهره برداری بوده که ظرفیت استخراج آن ۱۹.۵ میلیون تن بوده است.
👈 درآن سال تعداد ۳۵۰ هزار واحد صنفی در کشور در حوزه خرده فروشی، توزیع و تولیدات صنفی فعال بودند.
👈 صندوق مکانیزه فروش در واحدهای صنفی تقریبا وجود نداشت و سهم فروشگاههای بزرگ و زنجیره ای از خرده فروشی ۱.۵ درصد بود.
👈 در حوزه تحقیق، توسعه و فنی و مهندسی نیز عملکرد قابل ذکری وجود ندارد.
👈 در حوزه تجارت خارجی کشور ایران به عنوان کشور مصرف کننده دارای تراز تجاری منفی ۱۰ میلیارد دلاری بود
۲
👈 عموما تأمین نیازهای اساسی کشور براساس واردات برنامه ریزی شده بود.
👈 کل صادرات غیرنفتی ایران در سال ۵۷ نیم میلیارد دلار و واردات آن سال ۱۰/۴ میلیارد دلار و کل حجم تجارت ایران ۱۰/۹ میلیارد دلار بود
👈 صنعت، معدن و تجارت در ۴۰ سالگی انقلاب بهره گیری از توانمندی های داخل کشور و باور این امر که ما نیز می توانیم دارای صنعتی پویا و سالم باشیم، محرک اصلی مردم و مسئولان برای قطع رابطه سلطه پذیری از بازارهای بین المللی به معنی نفی تقسیم کار در سطح جهانی و امتناع از مشارکت و محدودیت های استکباری است.
👈 این امر به وضوح در قانون اساسی کشور تبیین شده است.
👈 بعد از گذشت ۴ دهه از پیروزی انقلاب اسلامی و اجرای پنج برنامه توسعه و در آستانه برنامه ششم، تحولات شگرفی در زمینه توسعه و خودباوری و خوداتکایی کشور در حوزه صنعت، معدن و تجارت صورت گرفته است.
۳
👈 با فاصله کوتاهی از پیروزی انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی ایران و عراق شرایط کشور را که به سمت ثبات پیش می رفت را تحت تاثیر قرار داد.
👈در این دوران با فشارهای بین المللی، اجرای سیاست های جایگزینی واردات توسط مسوولان اقتصادی صنعتی کشور بیش از پیش مورد توجه قرار گرفت، به طوری که وزارت خانه های صنعتی در قالب دو محور بهره برداری از وضعیت موجود و ایجاد ظرفیت های جدید فعالیت های خود را تنظیم کردند
👈 درطول هشت سال جنگ تحمیلی تعداد زیادی از طرحهای صنعتی نیز راه اندازی شدند که از آن جمله میتوان به صنایع آذرآب و صنایع جنبی مس باهنر اشاره کرد.
👈 از طرفی به دلیل مشکلات و تنگناهای ارزی، تکمیل طرحهای نیمه تمام مورد توجه بیشتر واقع شد.
👈 در سال های جنگ تمامی ارگان ها و نهادهای مختلف اقتصادی کشور دست در دست هم تلاش کردند تا از موجودیت و کیان کشور دفاع کنند و در این مسیر موفق هم بودند
۴
👈 با خاتمه جنگ تحمیلی و صدور فرامین امام خمینی (ره) درباره بازسازی سریع کشور، دولت برنامه اول توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور را تهیه و به تصویب مجلس شورای اسلامی رساند.
👈 در همین زمینه بخش صنعت به عنوان یکی از بخش های مهم اقتصادی بیش از پیش مورد توجه قرار گرفت.
👈 اکنون با گذشت ۴۵ سال از پیروزی انقلاب نیز صنعت، معدن و تجارت به عنوان پیشران اقتصاد کشور در راستای استقلال اقتصاد کشور تلاش می کند.
👈 برخی از فعالیت هایی که در طی این سال ها در بخش های صنعت، معدن و تجارت انجام شده را می توان به صورت کمی با وضعیت پیش از انقلاب مقایسه کرد.
👈 افزایش بنگاه های اقتصادی از جمله اقدامات صنعت، معدن و تجارت بوده است.
👈 بررسی این موضوع در شاخص توسعه واحدهای صنعتی نشان می دهد در سال ۵۷ تعداد واحدهای صنعتی یک هزار و ۵۰۳ واحد بوده که این عدد در پایان آبان ماه ۹۷ به ۸۵ هزار و ۷۶ واحد و امسال بیش از ۹۰ هزار واحد افزایش یافته است.
۵