📖 هنگامی که فتنه هایی همچون شب تار به شما هجوم آورد ، به قرآن پناه برید !
☀️ قَالَ رَسُولُ اَللَّهِ (صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ) :
⛅️ .... فَإِذَا اِلْتَبَسَتْ عَلَيْكُمُ اَلْفِتَنُ كَقِطَعِ اَللَّيْلِ اَلْمُظْلِمِ فَعَلَيْكُمْ بِالْقُرْآنِ ، فَإِنَّهُ شَافِعٌ مُشَفَّعٌ وَ مَاحِلٌ مُصَدَّقٌ وَ مَنْ جَعَلَهُ أَمَامَهُ قَادَهُ إِلَى اَلْجَنَّةِ وَ مَنْ جَعَلَهُ خَلْفَهُ سَاقَهُ إِلَى اَلنَّارِ وَ هُوَ اَلدَّلِيلُ يَدُلُّ عَلَى خَيْرِ سَبِيلٍ وَ هُوَ كِتَابٌ فِيهِ تَفْصِيلٌ وَ بَيَانٌ وَ تَحْصِيلٌ وَ هُوَ اَلْفَصْلُ لَيْسَ بِالْهَزْلِ وَ لَهُ ظَهْرٌ وَ بَطْنٌ ، فَظَاهِرُهُ حُكْمٌ وَ بَاطِنُهُ عِلْمٌ ، ظَاهِرُهُ أَنِيقٌ وَ بَاطِنُهُ عَمِيقٌ ، لَهُ نُجُومٌ وَ عَلَى نُجُومِهِ نُجُومٌ ، لاَ تُحْصَى عَجَائِبُهُ وَ لاَ تُبْلَى غَرَائِبُهُ فِيهِ مَصَابِيحُ اَلْهُدَى وَ مَنَارُ اَلْحِكْمَةِ وَ دَلِيلٌ عَلَى اَلْمَعْرِفَةِ لِمَنْ عَرَفَ اَلصِّفَةَ ... .
⛅ .... هرگاه فتنه هایی همچون شب تار شما را دربر گرفت ، به قرآن پناه برید؛ زيرا قرآن شفيعى است كه شفاعتش پذيرفته است و شکایت کننده ای است که سخن او تصديق مىشود ؛ هركس قرآن را راهنما و پیشوای خود قرار دهد ، او را به بهشت می رساند و هر كس آن بی اعتنا گردد ، او را به جهنم می افکند ، قرآن بهترين راهنماست كه به بهترين راه هدايت مىكند و كتابى است كه در آن تفصيل و بيان و راه دست یابی به مقاصد (سعادت دنیا و آخرت) نهفته است، جداكنندۀ حق از باطل و برطرف کننده اختلاف است، قرآن شوخى و بازیچه نيست ؛ ظاهرى دارد و باطنى، ظاهرش بیان حكم خدا و باطنش سراسر علم و معرفت است ؛ ظاهرش خرّم و زيباست و باطنش عمیق و ناپیدا ، آسمانی در دل آسمان دیگر ، آسمانهایی که شگفتىهايش پایانی ندارد و تازههايش كهنه نمی گردد ، قرآن مجموعه ای از چراغهاى هدايت و نور افکن های حكمت است و برای کسی که با آن آشنایی یابد بهترین راهنما برای کسب معرفت است ..... .
📚 الکافي ج ۲، ص ۵۹۸
⛰ پناه بردن به قرآن به چه معنا است؟
📝 پاسخ به این سوال ، در چند محور به تفصیل در «کانال معارفی بَيِّنَات» خواهد آمد.
✍ غلامعلی کریمی
👈 مطالب معارفی و بصیرتی در کانال «بَيِّنَات» به آدرس :
🆔 @gh_karimi
⛰ پناه بردن به قرآن به چه معنا است؟
☀️ قَالَ رَسُولُ اَللَّهِ (صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ) :
🌿 .... فَإِذَا اِلْتَبَسَتْ عَلَيْكُمُ اَلْفِتَنُ كَقِطَعِ اَللَّيْلِ اَلْمُظْلِمِ فَعَلَيْكُمْ بِالْقُرْآنِ ، ... .
🍃 .... هرگاه فتنه هایی همچون شب تار شما را دربر گرفت ، به قرآن پناه برید؛..
🔰 پاسخ به این سوال در چند محور قابل تبیین می باشد.
1⃣ انس با قرآن ، بگونه ای که فرد و جامع قرآنی فکر کنند، قرآنی سخن بگویند ، قرآنی تصمیم بگیرند و قرآنی عمل کنند ، که نتیجه آن خروج از تنگناهای ، عبور از فتنه ها و کسب موفقیتهای پی در پی می باشد؛ «وَمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجًا»
2⃣ نورانیت حاصل از انس با قرآن کریم که موجب خروج از تاریکیها و ظلمات و حرکت در نور و روشنایی است که در این صورت تاریکی و غباری باقی نمی ماند؛ «اللَّهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَالَّذِينَ ».
3⃣ طلب هدایت از قرآن کریم ؛ چنانچه در آیات فراوانی از قرآنی کریم و همچنین روایات پر شماری به آن اشاره شده است؛ «ذَٰلِكَ الْكِتَابُ لَا رَيْبَ فِيهِ هُدًى لِّلْمُتَّقِينَ»
4⃣ آثار وضعی و برکاتِ حاصل از تلاوت آیات و سور قرآن کریم چنانچه روایت فراوانی از اولیای خدا در این زمینه موجود می باشد.
🌹ارادتمند جمیع دوستان
✍ غلامعلی کریمی
📖 هرروز حتماً یک صفحه قرآن بخوانیم
🗓امروز صفحه ۲۳۳ قرآن کریم
🍃 سوره هود آیات ۹۸ تا ۱۰۸
🆔 @gh_karimi
KHAMENEI.IRصفحه دویست و سی و سه قرآن کریم - KHAMENEI.IR.mp3
زمان:
حجم:
2.5M
🎙تلاوت صفحه ۲۳۳ قرآن کریم
🍃 سوره هود آیات ۹۸ تا ۱۰۸
🆔 @gh_karimi
بینات
🎙تلاوت صفحه ۲۳۳ قرآن کریم 🍃 سوره هود آیات ۹۸ تا ۱۰۸ 🆔 @gh_karimi
🕰 فقط ۲ دقیقه و ۳۷ ثانیه برای قرآن وقت بگذارید!🌿
هدایت شده از بینات
🌷هفده شهریور از «ایّام الله» است
🏴 سالروز قیام خونین هفدهم شهریور ۱۳۵۷ و کشتار وسیع و کم سابقه مردم ایران به دست رژیم سفاک پهلوی و عوامل صهیونیسم ، تسلیت باد.🇮🇷
💐 هدیه به ارواح طیبه شهدای مظلوم و سرافراز این قیام اسلام خواهانه ، فاتحة مع الصلوات.
🌿⚘ الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم وَ أَهْلِكْ عَدُوَّهُمْ مِنَ الْجِنِّ وَ الإِْنْسِ مِنَ الأَْوَّلِينَ وَ اﻵْخِرِينَ. ⚘🌿
👈 مطالب معارفی و بصیرتی در کانال «بَيِّنَات» به آدرس : 👇
🆔 @gh_karimi