در توضیح بیشتر میتوان گفت که جریان تحریف و تحریم دو بازیگر اصلی جنگ هیبریدی(ترکیبی) کنونی نظام سلطه علیه دولت و ملت ایران میباشد؛ زیرا دو ستون اساسی در جنگ هیبریدی کنونی؛ یکی جنگ اقتصادی – معیشتی(با تأکید بر تحریم) است و دیگری، جنگ رسانهای – روانی(مبتنی بر وارونه نشان دادن حقایق مربوط به ایران) است.
نقطهی کانونی این جنگ خاموش، معطوف به ناامیدسازی مردم و در گام بعدی، ایجاد بیتفاوتی در آنها نسبت به وضعیت کشور و سرنوشت آن است. به عبارتی، دشمن با هدف قرار دادن معیشت مردم از یک سو و روی آوردن به عملیات روانی و رسانهای برای تیره و تار نشان دادن اوضاع کشور و از بین بردن هرگونه امید به بهبود اوضاع موجود از سوی دیگر، درصدد است تا با شیوهای تدریجی و خاموش، مردم را در قبال سرنوشت کشور و انقلاب دچار بیتفاوتی و بیعملی کند.
پیامد خسارتبار این قضیه، دچار کردن مردم به حالتی است که اصطلاحاً «استسباع» نامیده میشود. معنای عامیانهی این اصطلاح، خودباختگی و شیرگیر شدن است. آنگونه که شهید مطهری(ره) در کتاب «پیرامون انقلاب اسلامی» در بیان معنای این اصطلاح آورده است، بعضی از حیوانات کوچک وقتی با حیوانات درندهای روبرو میشوند؛ مثلاً وقتی خرگوش با شیر مواجه میشود، حالت استسباع پیدا میکنند؛ یعنی اراده فرار از آنها سلب میشود؛ قدرت تصمیمگیری را از دست میدهند؛ خودباخته و مفتون میشوند... بنابراین، دشمن در راهبرد استسباعی خود درصدد آن است تا با فشار و سیاهنمایی، افکار عمومی داخل کشور را به این نتیجه برساند که چارهای جز تسلیم در مقابل دشمن نیست. مسلم است که این سناریو برای دشمن، هزینهی چندانی ندارد
جریان تحریف و راهبرد استسباع
دشمن در راهبرد استسباعی خود درصدد آن است تا با فشار و سیاهنمایی، افکار عمومی داخل کشور را به این نتیجه برساند که چارهای جز تسلیم در مقابل دشمن نیست. مسلم است که این سناریو برای دشمن، هزینهی چندانی ندارد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت عید قربان(10/05/1399)با اشاره به جنایت تحریم علیه ملت ایران و تأکید بر اینکه به موازات جریان تحریم، یک جریان «تحریف حقایق» و واژگون نشان دادن واقعیات هم وجود دارد، فرمودند: «هدف این جریان، ضربه زدن به روحیهی مردم و دادن آدرس غلط دربارهی علاج تحریم است.»
ایشان تحریف واقعیات را خط ثابت تبلیغاتی رسانههای غربی در طول ۴۱ سال گذشته خواندند و خاطرنشان کردند: «در این خط تبلیغاتی، نقاط قوت بهطور کلی انکار و یا در مورد آن سکوت میشود اما اگر نقطهضعفی باشد، دهها و حتی صدها برابر بزرگنمایی میشود.»
رهبر انقلاب در خصوص آدرس غلط دادن برای رفع تحریمها نیز فرمودند: «در این خط تبلیغاتی گفته میشود اگر میخواهید تحریمها برطرف شود، کوتاه بیایید و ایستادگی نکنید و متأسفانه برخی در داخل هم این آدرس غلط را تکرار میکنند... .»
معظمله با تأکید بر اینکه جریان تحریف واقعیات به مقاصد خود نرسیده است، خاطرنشان کردند: «اگر جریان تحریف شکست بخورد، قطعاً جریان تحریم هم شکست خواهد خورد، زیرا عرصهی کنونی، میدان جنگ ارادهها است و اگر ارادهی ملت ایران مستحکم باقی بماند، بر ارادهی دشمن غلبه خواهد کرد.»
اشتراک راهبردی جریان تحریف و جریان تحریم برای شکست جمهوری اسلامی در جنگ ارادهها مهمترین نکتهای است که در این بخش از فرمایشات معظمله قرار دارد.
در واقع، دوگانهی تحریف و تحریم در تلاشی همراستا و همپوشان تلاش میکنند تا مانع از به بار نشستن انقلابیگری درونگرا و اثبات کارآمدی آن در حل مشکلات جامعه شوند؛ با این تفاوت که جریان تحریف، معطوف به سمتگیری ذهنی بوده و در آن تلاش عمده متمرکز بر تغییر محاسبات است و جریان تحریم، صورت عملی دارد و در قالب فشارهای عملی بر زندگی و معیشت مردم خود را نشان میدهد.
به بیان دقیقتر، رابطهی دوسویهای میان این دو قرار دارد؛ البته نه از نوع علی و معلولی یکجانبه، بلکه از نوع علت و معلولی دوجانبه. به عبارتی، وابستگی متقابل میان این دو وجود دارد؛ به این ترتیب که ابتدا با توطئههای مختلف تلاش کردند تا تصویر داخل ایران را دگرگون سازند و سپس با تحریمها، تلاش کردند تا زمینههای لازم برای تغییر محاسبات در داخل کشور توسط جریان تحریف شکل بگیرد و سپس، بر مبنای تصویرسازیهای همین جریان تحریف و ارسال پیامهای ضعف به خارج، به تشدید تحریمها روی آوردند.
نکتهی دیگر اینکه با توجه به وابستگی هستیشناختی این دو به همدیگر، همانگونه که رهبر معظم انقلاب نیز به دقت به آن اشاره کردند، شکست یکی، شکست دیگری را نیز در پی دارد.
براین اساس، سؤال این است که برای شکست این دوگانه، کار را باید از کجا شروع کرد؟
شروع کار به طور طبیعی باید از شکست جریان تحریف باشد؛ زیرا همانگونه که آمریکاییها در مواردی هم اعلام کردهاند، نقطه امید آنها در به ثمر نشستن توطئههای مختلفشان ازجمله تحریمهای فلجکننده، به طور عمده متمرکز بر دو گزاره است؛ جنگ شناختی(جنگ روانی – رسانهای) برای تغییر محاسبات مردم، مسئولان و نظام و پیادهنظام داخلی آنها در داخل کشور که میتوان از آنها با عنوان «شبکه همکار داخلی غرب» یاد کرد؛ شبکهای که تفکر آمریکایی و سبک زندگی آمریکایی دارد و کارویژهی اساسی آن، بزک کردن، تئوریزه کردن و مطلوب نشان دادن غرب و نامطلوب نشان دادن شرایط داخلی کشور است. بنابراین، شبکه همکار داخلی، اساساً تکمیلکننده بخشی از جورچین جنگ شناختی دشمن است.
در سال های گذشته با هر بار افزایش درآمدهای نفتی جامعه ایرانی با افزایش تقاضای کاذب و نوعی توهم پولی مواجه می شود. موضوعی که منجر به افزایش تقاضای کالا و خدمات در کشور و عدم تناسب تقاضا با عرضه کالا در کشورشده و در نهایت منجر به افزایش قیمت ها می شد.
از طرفی بدون شک افزایش تولید و ایجاد تعادل میان عرضه و تقاضا، کاری پر دردسر و البته زمان بر بود. موضوعی که باعث می شد دولت ها عموما در این مواقع برای مقابله با کمبود عرضه و ایجاد تعادل میان عرضه و تقاضا دست به واردات کالاهای مختلف بزنند.
اقدامی که به دلیل وجود درآمدهای ارزی ناشی از فروش نفت خام، شاید ساده ترین اقدام ممکن از سوی دولتمردان به شمار آید. اقدامی که اگر چه تا حدودی می توانست موجب تنظیم مقطعی بازار شود اما در بلند مدت به واسطه آسیب به بنیان های تولیدی کشور به وجود یک تورم ساختاری در اقتصاد ایران منجر شد.
مسئله ای که حالا و در سال های اخیر به دلیل شرایط تحریمی و کاهش درآمدهای ناشی از فروش نفت عریان تر از گذشته قابل مشاهده است. با این حال و حتی در بدترین شرایط کشور به لحاظ درآمدهای ارزی همواره نرخ تورم کالاهای اساسی و مواد غذایی از نرخ عمومی تورم رقم پایین تری بوده است که عمده دلیل آن را می توان تخصیص ارز ترجیحی یا سایر حمایت های یارانه ای از واردات کالاهای اساسی دانست.
برای مثال در سال گذشته در حالی که نرخ عمومی تورم از سوی بانک مرکزی رقمی بیش از 40 درصد اعلام شد این نرخ برای کالاهای اساسی حدود 25 درصد بود که نشان دهنده وجود حمایت های دولتی از کالاهای اساسی و مایحتاج عمومی مردم است.
موضوعی که به نظر می رسد در سال جاری رفته رفته در حال رنگ باختن بوده و فشار قیمت ها سفره زندگی مردم را روز به روز کوچک تر کرده است. حذف ارز ترجیحی از واردات مواد اولیه تولیدات کشاورزی در کنار افزایش قیمت کالاهایی چون لبنیات، حبوبات، برنج و.... طی ماه های اخیر، بیانگر افزایش فشار بر سبد معیشت خانوارهای ایرانی است.
عوامل و دلایل افزایش قیمت کالاهای اساسی در ماه های اخیر پرداخته ایم:
1) افزایش نرخ ارز: اگر چه موضوع نقدینگی و افزایش حجم آن را می توان یکی از دلایل افزایش قیمت کالا و خدمات در ایران دانست. اما تجربه تاریخی در اقتصاد ایران ثابت کرده افزایش شدید قیمت ها در ایران همواره همراه با افزایش و نوسانات نرخ ارز بوده است به طوری که تمام نرخ های تورم بالا در اقتصاد ایران ( از جمله دهه 70، ابتدای دهه 90 و در حال حاضر) همزمان با افزایش شدید نرخ ارز بوده است. موضوعی که از آن می توان به عنوان دلیل اصلی افزایش قیمت ها در یکسال اخیر یاد کرد. نرخ ارز در بازار آزاد و نیمایی نسبت به سال گذشته با افزایشی صد در صدی مواجه بوده است. در این شرایط طبیعی است علاوه بر اینکه واردات مستقیم کالا و خدمات با هزینه های بیشتری مواجه شده است تولیدات داخلی نیز با افزایش هزینه های تولید مواجه می شود چرا که برای مثال در بخش تولیدات حوزه صنعت و معدن، تولیدات داخلی حدود 25 درصد به واردات وابسته است به طوری که سالیانه برای تولید حدود 120 میلیارد دلار کالا چیزی قریب به 30 میلیارد دلار واردات انجام می شود که نشان دهنده وابستگی 25 درصدی صنعت ایران به واردات مواد اولیه و واسطه ای است. حتی در تولید محصولات غذایی و کالاهای کشاورزی و دام و طیورو... نیز اگر چه بخش بسیار زیادی از نیاز کشور از طریق تولید داخلی تامین می شود اما واقعیت این است که بخش قابل توجهی از نهاده های دامی مانند ذرت و سویا یا مواد اولیه تولیدات کشاورزی مانند کودهای شیمیایی یا سموم و بذرها و.. وارداتی است که با توجه به افزایش نرخ ارز یا تغییر نرخ تخصیصی به واردات از ارز ترجیحی ( دلار 4200 تومانی) به ارز نیمایی ( بیش از 21 هزار تومان) با افزایش قیمت مواجه شده اند.
2) تورم صادراتی: موضوع دیگری که در ماه های اخیر و شاید بتوان گفت برای اولین بار شاهد آن بوده ایم تورمی است که به واسطه صادرات برخی از کالاها و کمبود عرضه آن کالا در کشور ایجاد شده است. به نحوی که با افزایش نرخ ارز و کاهش شدید ارزش پول ملی، صادرات هر کالایی از ایران به خارج از کشور در حال حاضر دارای مزیت صادراتی است. از طرفی به دلیل ایجاد محدودیت های ارزی برای کشور طبیعی است که سیاست های صادراتی از سوی دولتمردان تشویق شود. اما باید به این نکته توجه داشت که اولویت صادرات باید با کالاهایی باشد که برای تامین نیاز داخلی کشور مازاد عرضه و تولید برای آن کالا وجود دارد و افزایش صادرات آن منجر به کمبود کالا در داخل کشور نمی شود. برای مثال با بررسی قیمت بسیاری از کالاهای داخلی متوجه می شویم عمده افزایش قیمت این کالاها از جمله محصولات کشاورزی و غذایی و... عمدتا به دلیل صادرات این کالاها به کشورهای همسایه و کاهش عرضه آن در داخل کشور است. نمونه بارز این موضوع را می توان قیمت حبوبات مختلف از جمله عدس، لوبیا و... دانست به نحوی که در حال حاضر یک بسته 900 گرمی لوبیا یا عدس در شرایط فعلی قیمتی کمتر از یک دلار دارد، رقمی که در سال گذشته بسیار کمتر هم بوده است همین موضوع باعث شده قیمت عمده حبوبات نسبت به سال گذشته با افزایشی گاها صد درصدی مواجه شود که دلیل عمده آن را می توان صادرات حبوبات ایرانی به کشورهای همسایه دانست.
3) سوء تدبیرهای دولت: نقش بی تدبیری ها و تصمیمات اشتباه دولت را نیز می توان عامل سوم در افزایش قیمت کالاهای اساسی و اقلام خوراکی و در نهایت کوچک تر شدن سفره های مردم دانست. یکی از عمده ترین سوء تدبیری های دولت طی دو سال گذشته را می توان اتلاف منابع ارزی کشور طی سال های 97 و 98 دانست.
موضوعی که باعث شد در این سال ها ارز ترجیحی 4200 تومانی به رغم وجود بازگشت تحریم ها و خروج آمریکا از برجام به واردات بسیاری از کالاهای لوکس و غیر ضرور تعلق بگیرد.
موضوعی که در نهایت منجر به هدررفت چیزی بیش از 70 میلیارد دلار ارز ترجیحی و نیمایی برای واردات کالا به کشور، آن هم بدون تاثیر واقعی در کنترل قیمت ها شد. اتلاف منابع ارزی در دو سال گذشته باعث شده دولت در حال حاضرحتی برای واردات کالاهای اساسی و اولیه ای مانند نهاده های دامی و مواد اولیه کشاورزی نیز ارز دولتی تخصیص ندهد.
موضوعی که بدون شک منجر به افزایش فشارهای اقتصادی بیش از این به اقشار آسیب پذیر جامعه خواهد شد. در کنار این موضوع وضعیت نامشخص و متزلزل وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت کشور است. در حال حاضر بیش از 4 ماه است که این وزارتخانه به عنوان مهمترین وزارتخانه در ایجاد تعادل در بازار عرضه و تقاضا، نظارت بر بازار و متولی امر صادرات و واردات بدون وزیر اداره می شود.
✅ #درمان_چشم_زخم
🔰انسان چگونه می تواند از چشم بد در امان باشد؟
🔹 انسان نمی تواند دائم نسبت به دیگران گمان بد داشته باشد که آن ها دارای چشمان شور هستند بلکه عده کمی ممکن است دارای چشمان شور باشند ولی حدش این قدرها که برخی گمان می کنند نیست که بخواهد زندگی اشخاص را دگرگون کند؛ پس در این زمینه نباید دچار مبالغه شد.
🔸 اصل چشم زخم مورد قبول است که هم در قرآن آمده و هم در روایات به آن اشاره شده است. خداوند متعال در قرآن کریم می فرماید: «وَ إِنْ يَكادُ الَّذينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَ يَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون»(سوره مبارکه قلم/51) یک تفسیر از این آیه شریفه مربوط می شود به چشم زخم. یعنی این ها هنگامی که قرآن را می شنوند می خواهند با چشمانشان تو را نابود کنند. در روایتی منسوب به حضرت علی(ع) آمده است که: «وَ قَالَ ع الْعَيْنُ حَقٌّ وَ الرُّقَى حَقٌّ وَ السِّحْرُ حَقٌّ»(نهج البلاغة صبحی صالح/ص546) یعنی چشم زخم و افسون و سحر حقیقت دارد.
🔰راههای درمان و محفوظ ماندن از چشم زخم:
1️⃣ صدقه دادن: صدقه بلاهای متعدد از جمله چشم زخم را دفع می کند.
2️⃣ ذکر «لا حول و لا قوة الا بالله العلیّ العظیم»
3️⃣ ذکر شریف «ما شاء الله لا قوة الا بالله»
4️⃣ خواندن آیه شریفه «وَ إِنْ يَكادُ الَّذينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَ يَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون»(سوره مبارکه قلم/51)
5️⃣ خواندن معوذتین؛ سوره های مبارکه فلق و ناس
6️⃣ اسفند دود کردن؛ در روایات آثار متعددی برای این کار ذکر شده است از جمله دفع شیاطین جن و دفع چشم زخم
🚫 برخی کارهایی که عوام در این زمینه انجام می دهند که متضمن دروغ و تهمت و اسراف است، خرافات است و هیچ وجه شرعی ای ندارد.
✳️ کسی که چشمان شوری دارد وظیفه دارد که اگر نگاه کرد حتماً ذکر شریف «ما شاءَ اللَّهُ لا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّه» را به زبان بیاورد تا اثر چشم زخم خودش را خنثی کند.
♨️ https://eitaa.com/esfandan1 👈
#اسرائيل براى سالها به زنان يهودى اتيوپيايى تبار بدون اطلاع انها داروى #نابارورى تزريق ميكرد ( به راحتى در قالب واكسن امكانپذير است) كه اين عمل باعث افت ۵۰% بارورى انها طى يك دهه شد! نهايتا در سال ٢٠١٣ اين دولت مجبور به #اعتراف به اينكار شد.
اين اعتراف باعث تظاهراتهاى خشونت بار اين اقليت #افريقايى شد. اين جامعه قبلا هم در سالهاى ١٩٩٦طعم #تحقير را چشيده بود وقتى كه خون اهدايى انها به بهانه احتمال ابتلا به #ايدز دور انداخته شده بود. ظاهرا در درون قوم برگزيده ، بعضيها برگزيده ترند.
#نژاد_پرستى در بين مقامات اسرائيل گاهى بصورت كاملا اشكار ميباشد تا جايى كه سخنگوى وزارت دفاع انها #مهاجران_افريقايى تبار را به سرطان تشبيه كرده.
♨️ https://eitaa.com/esfandan1 👈
4_5965238961692476482.mp3
7.39M
﷽
🍃💔 @karbbala_ir 💔🍃
🌴جا موندم...
🌴 مثلرقیہاربعینجاموندم...
🎤 با نوای: محمدحسینحدادیان
🥀کانال کربلا🥀
🍃💔https://eitaa.com/esfandan1 💔🍃
#ما_ملت_امام_حسینیم #اربعین
Meisam motiee - Soye Ninaya (320).mp3
8.48M
﷽
🍃💔 یاحسین علیه السلام💔🍃
🌴 ڪنار قدمهای جابر🥀
🌴سوی نینوار هسپاریـم...🥀
🎤 با نوای: حاجمیثممطیعی
🥀کانال کربلا🥀
🍃💔https://eitaa.com/esfandan1 💔🍃
#ما_ملت_امام_حسینیم #اربعین