فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: شهید رئیسی جداً صبور و اهل مدارا بود. ۱۴۰۳/۴/۱۷
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: خصوصیات شهید رئیسی میتواند الگوی مدیریتی کشور باشد. ۱۴۰۳/۴/۱۷
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 تشکر مجدد رهبر انقلاب از مردم و مسئولان دولتی به سبب برگزاری یک انتخابات سراسری خوب. ۱۴۰۳/۴/۱۷
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بغض مخبر هنگام صحبت درباره شهید رئیسی در محضر رهبرمعظم انقلاب
♦️سرپرست ریاست جمهوری : حضرت آقا بسیار برای ما سخت و جانکاه است بدون آقای رئیسی محضر شما برسیم.
♦️دولت به لحاظ عاطفی روزهای سختی را گذراند و یکی از دلایلی که کمک کرد کارها انجام شود، همین غیرتی بود که نسبت به خون این عزیز در تک تک اعضای دولت وجود داشت.
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏠 #پنجره متفاوتی از دیدار پایانی اعضای هیئت دولت سیزدهم با رهبر انقلاب
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴استوری روز اول ماه محرم
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
✔️ اهمیت نقش عاطفه و گرایش در رفتار(۸)
۲)معرفی الگو
🌿 امام صادق(علیه السلام) اهمیت حمایت از محرومان و مقابله با مستکبران را ضمن بیان داستانی از حضرت عیسی(ع) چنین گوشزد نمودند:
«أَنَّ عِیسَی(ع) لَمَّا أَرَادَ وَدَاع أَصحَابِهِ جمَعَهُمْ وَ أَمَرَهُمْ بِضُعَفَاءِ الْخَلْقِ وَ نَهَاهُمْ عَنِ الْجَبَابِرَةِ؛
هنگامی که عیسی(ع) می خواست با اصحاب خود وداع کند، ایشان را جمع کرد و آنان را به توجه به مردم ناتوان فرمان داد و از نزدیکی به جباران و گردنکشان نهی کرد».
📚 (مجلسی، ۱۳۶۳، ج ۱۴، ص ۲۵۲)
🌹امام صادق(علیه السلام) می توانست در ضمن یک حدیث مستقل، به لزوم توجه به ناتوانان و مقابله با مستکبران سفارش کنند؛ چنان که در میان احادیث ایشان چنین توصیه هایی موجود است، ولی به جهت تأثیرگذاری جایگاه حضرت عیسی(ع) به عنوان یک الگوی الهی برای مسلمانان با نقل سخن از جانب ایشان، از این ظرفیت، جهت ایجاد انگیزه در مخاطبان بهره برد.
🔻ادامه دارد....
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
✔️نقش همدلی در رابطهی والدین با فرزند نوجوان(۴)
🌿 باید توجه کنیم همدلى و پذیرش احساسات نوجوان بهمعنای پذیرش رفتار او نیست. ما این پیام را منتقل میکنیم: همهی احساسات قابل قبولاند، ولی تمام رفتارها قابل قبول نیستند.
🔻ضمناً درک و همدلی، باید پیش از هر گونه راهنمایى یا حتى اظهار نظر، نشان داده شود. شاید در غالب اوقات هدف نوجوان از بیان ناراحتىاش فقط دریافت درک و همدلى باشد و حتى نیازى به راهنمایى وجود نداشته باشد.
🔹پایان
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
اجلس مع نفسك للحظة كلَّ ليلة ،
واسأل نفسك: ماذا فعلتُ اليوم لأجل الله تعالى؟
هر شب با خودت یه لحظه بنشین،
و از خودت بپرس: امروز برای خدا چه کردم؟!♥️
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
🌹پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة»
✔️به رسم ادب و ارادت هر روز صبح سلام می دهیم به ارباب بی کفن
💐السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن💐
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
🖤 سلام امام زمانم
به همراهیتان مشکی میپوشم
به همدردیتان اشک میریزم و عاشورا ميخوانم...
به رسم وفا و بندگی
فقط سلامتي و ظهورتان را میخواهم...
و
تنها
دعاي فرج شما را ميخوانم.....
«عزاداریم نذر ظهور مهدیست»
«أللَّھُمَ ؏َـجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج»
بحق سيدتنا الزينب علیها السلام
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️تلاوت_روزانه_قرآن_کریم
✅ سوره انفال آیه ۷۵
🇮🇷https://rubika.ir/ghadir_ch
💐🍂💐🍂💐🍂💐🍂
✔️تفسیر آيه ٧٥ سوره انفال:
🌀در اين آيه، به چهارمين گروه مسلمانان يعنى «مهاجران بعدى» اشاره كرده، مىگويد: «آنها كه بعد از اين ايمان بياورند و هجرت كنند و با شما در جهاد شركت جويند آنها نيز از شمايند» (وَ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْ بَعْدُ وَ هاجَرُوا وَ جاهَدُوا مَعَكُمْ فَأُولئِكَ مِنْكُمْ). يعنى؛ جامعۀ اسلامى يك جامعۀ مدار بسته و انحصارى نيست، بلكه درهايش به سوى همۀ مؤمنان و مهاجران و مجاهدان آينده نيز گشوده است.
🌀 و در پايان آيه اشاره به ولايت و اولويت خويشاوندان نسبت به يكديگر كرده، مىگويد: «خويشاوندان (نيز) نسبت به يكديگر و در احكامى كه خداوند بر بندگانش مقرّر داشته اولويّت دارند» (وَ أُولُوا الْأَرْحامِ بَعْضُهُمْ أَوْلى بِبَعْضٍ فِي كِتابِ اللّهِ).
🌀 در حقيقت در آيات گذشته سخن از ولايت و اولويّت عمومى مسلمانان نسبت به يكديگر بود و در اين آيه تأكيد مىكند كه اين ولايت و اولويّت در مورد خويشاوندان به صورت قويتر و جامعترى است، زيرا خويشاوندان مسلمان علاوه بر ولايت ايمان و هجرت، ولايت خويشاوندى نيز دارند.
🌀 و در آخرين جملۀ اين آيه كه آخرين جملۀ سورۀ انفال است، مىفرمايد: «خداوند به هر چيزى داناست» (إِنَّ اللّهَ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ) . و تمامى احكامى را كه در زمينۀ «انفال» و «غنائم جنگى» و «نظام جهاد» و «صلح» و «احكام اسيران جنگى» و مسائل مربوط به «هجرت» و مانند آن در اين سوره نازل كرده است همه را روى حساب و برنامۀ دقيقى بيان نموده كه با روح جامعۀ انسانى و عواطف بشرى و مصالح همه جانبۀ آنها كاملاً منطبق است.
📚برگزیده تفسیر نمونه
💐🍂💐🍂💐🍂💐🍂
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
🌷امام محمد باقر(علیه السلام) فرمودند: شيعَةُ عَلِيٍّ الْمُتَبَاذِلُونَ فِي وَلَايَتِنَا الْمُتَحَابُّونَ فِي مَوَدَّتِنَا الَّذِينَ إِذَا غَضِبُوا لَمْ يَظْلِمُوا وَ إِنْ رَضُوا لَمْ يُسْرِفُوا بَرَكَةٌ عَلَى مَنْ جَاوَرُوا سِلْمٌ لِمَنْ خَالَطُوا.
♦️ شيعيان على(عليه السّلام) كسانى هستند كه در راه دوستی ما مال خود را به يك ديگر مىبخشند،و در راه ولایت و مودّت ما به يكديگر محبت میورزند،اگر به خشم آيند ستم نمىکنند و اگر خوشنود شوند زياده روى نمىكنند، براى همسايگان بركت هستند،
و براى معاشرين خود سلامتى (، ایمنی و آسايش) هستند.
📚 خصال(شیخ صدوق): ص ۳۹۷
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
👈 نُه خصوصیت برجسته شهید رئیسی
✏️ رهبر معظم انقلاب در دیدار پایانی دولت سیزدهم در تاریخ ۱۷ تیرماه ۱۴۰۳، شهید رئیسی را الگوی دولتمردان معرفی کردند و ۹ خصوصیت برجسته ایشان را برشمردند که در این اطلاعنگاشت مرور میشود.
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
▪️احکام شرعی
🏴 رعایت نکردن نوبت
🔷 س ۸۶۱۸: آیا رعایت نکردن نوبت و حق تقدم دیگران در صف نانوایی یا معاینه پزشکی و امثال آن، حرام است؟
✅ ج: اگر ظلم در حق دیگران محسوب شود، حرام است.
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹پاداشسلام
بر امام حسینعلیهالسلام
#حجتالاسلاممسعودعالی
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
▪️ شهیدی که سر بی تنش سخن گفت
▪️ در جاده بصره خرمشهر شهید "علی اکبر دهقان" همین طور که می دوید از پشت از ناحیه سر مورد اصابت قرار گرفت و سرش از پیکر پاکش جدا شد.
در همان حال که تنش داشت می دوید، سرش روی زمین غلتید.
سر مبارک این شهید حدود پنج دقیقه فریاد " یاحسین، یا_حسین" سر می داد.
همه رزمندگان با مشاهده این صحنه گریه می کردند...
چند دقیقه بعد از توی کوله پشتی اش وصیتنامه اش را برداشتند، نوشته بود:
🏴 ألسلام علی الرأس المرفوع
خدایا من شنیده ام که امام حسین (ع) با لب تشنه شهید شده است، من هم دوست دارم اینگونه شهید بشوم…
خدایا شنیده ام که سر امام حسین (ع) را از پشت بریده اند، من هم دوست دارم سرم از پشت بریده بشود.
خدایا شنیده ام سر امام حسین (ع) بالای نیزه قرآن خوانده، من که مثل امام اسرار قرآن را نمی دانم، ولی به امام حسین (ع) خیلی عشق دارم، دوست دارم وقتی شهید میشوم سر بریده ام به ذکر " یا_حسین" باشد...
عاشقان را سر شوریده به پیکر عجب است
دادن سر نه عجب، داشتن سر عجب است
🌹شادی روح مطهر شهدا صلوات
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 دولتِ کار، امیدِ ملت
🇮🇷شهیدِجمهور خستگی را خسته کرد و توانِ جوانانِ این مرز و بوم را به رخ جهانیان کشید
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
✔️ اهمیت نقش عاطفه و گرایش در رفتار(۹)
۳) برخورد محبت آمیز
🌹شیوه دیگری که از سیره امام صادق(علیه السلام) جهت تقویت گرایش و انگیزه به دست می آید، برخورد محبت آمیز با افراد است. محبت باعث می شود انسان نسبت به شخص محبت کننده علاقه پیدا کند و او را دوست بدارد.
🌺 امیرالمؤمنین(علیه السلام) می فرماید: «بِلینِ الْجانِبِ تَأْنِسُ النفُوسُ؛
بر اثر نرم خویی، دیگران با انسان مأنوس می شوند ».
📚(تمیمی آمدی، ۱۳۶۶، ص۲۵۰)
👈در بحث تربیت، اگر محبت از سوی مربی باشد، سبب می شود تأثیرگذاری او افزایش یابد و سریع تر به اهداف تربیتی خوددست یابد؛ زیرا قلب انسان به هر کس علاقه مند گردد، امکان پذیرش و پیروی و همانندسازی از او بیشتر خواهد شد.
🔻ادامه دارد....
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
📌بایدها و نبایدهای زندگی مشترک
در ۵ سال اول، زندگی باید ها و نباید هایی وجود دارد که باید از آنها مراقبت کرد تا دچار چالش و آسیب نشویم.
در ابتدای زندگی مشترک باید پایه های زندگی به گونه ای محکم باشد که در سال های بعدی زندگی در انتخاب طرف مقابل در زندگی شک و شبه ای بین طرفین وجود نداشته باشد.
نباید در زندگی مشترک از الفاظ نامناسب همچون گله مندی، زخم زبان، طعنه و … در قبال همسر استفاده کنیم و عدم بکار گیری اینگونه فتارها خود از جنس محبت می باشد، لذا امر محبت صرفا اثباتی نیست، بلکه مسایل سلبی را نیز شامل می شود،لذا باید مراقب باشیم چه جملاتی را بر زبان جاری می کنیم.
باید در زندگی مشترک نسبت به رفتار و گفتار و اعمال خود هوشمندانه و متفکرانه عمل کنیم؛ چرا که طرف مقابل ما انسانی است که پیچیده ترین و هوشمند ترین موجود عالم است، لذا نمی توانیم هر رفتار و فعلی را که دوست داریم انجام بدهیم ،بلکه باید با اندیشه و تفکر رفتار کنیم.
باید در زندگی مشترک مراقب باشیم به یکدیگر توهین نکنیم، خصوصا آقایان نسبت به خانم ها رفتار مناسبی داشته باشند؛ چرا که بانوان شخصیتی حساس دارند البته خانم ها نباید غرور آقایان را لکه دار کنند و سعی شود در زندگی مشترک شخصیت طرف مقابل را خرد نکنیم.
باید در سال های اول زندگی استعدادهای متناسب با جایگاه هر یک از زن و شوهر پرورش پیدا کند، مثلا مادر در فرزند پروری یا مدیریت خانواده پدر در حوزه اقتصاد خانواده و نظام کلان خانواده توجه داشته باشند
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
✔️ ارتباط عاطفه محور
🌿ارتباط مرد با زن باید عاطفه محور باشد. مرد باید از لحاظ عاطفی زن را اقناع کند. پس اولین مثلث، مثلث عاطفه است. اگر مرد در حضور بچهها به مادر محبت کند، چون بچهها ذاتا به مادر گرایش دارند، عاشق پدر میشوند.
اما کل داستان مرد اقتدار است. مرد خیلی ابراز محبت نمیخواهد، امّا دریافت اقتدار و جایگاه از سوی همسر میخواهد. به همین دلیل اگر خانمی در حضور بچهها به همسر خود چشم بگوید، چون بچهها ذاتا از پدر حساب میبرند و چشم میگویند، قطعاً به مادر هم چشم خواهند گفت.
بچهها چشم گفتن را از مادر یاد میگیرند. پس لازم است مادر، جلوی بچهها پدر را سرزنش نکند و اگر حرف اشتباهی هم میزند بعدا و در خلوت بگوید، آنجا حرفت اشتباه بود و این معنای ولایت پذیری است.
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
🔴 راههای به دست آوردن روحیّات شخصی
🔰به دست آوردن روحیّات همسر بعد از عقد و در دوران زندگی مشترک، از دو راه بسیار ساده ممکن است:
1⃣ گفتگو
✳️ گفتگو با خود همسر در بارۀ روحیّات او، بسیار راهگشاست. گرِهی را که با دست باز میشود، با دندان باز نمیکنند. چرا باید به انتظار نشست تا گذر زندگی، ما را از روحیّات همسرمان آگاه کند؟ خوب است در گفتگوهایی صمیمی از همسرمان بخواهیم تا از حسّاسیتها و روحیّات خاص خود، صحبت کند. خودمان هم بدون این که منتظر بمانیم تا همسرمان در یک گفتگو از روحیّات ما جویا شده و یا با واکنشهامان از حسّاسیتهایمان سر در بیاورد، او را از حسّاسیتها و روحیّاتمان باخبر کنیم تا روند آگاهی از روحیّات به درازا نکشد.
2⃣ آشنا شدن با واکنشهای همسر
✅ همسرمان در برابر کارهای ما واکنشهایی دارد که نشاندهندۀ حسّاسیتها و روحیّات ویژۀ او خواهد بود. مثلاً نسبت به اصرار بر یک خواسته یا تعلّل در اجرای درخواست او، میزان رفت و آمد به خانۀ فامیل، کمحرفی، پُرحرفی، آمدن زیاد مهمان و...، همسر ما واکنشهایی را خواهد داشت که نشان میدهد نسبت به این موارد و مسائل دیگر، چه نوع و تا چه اندازه حسّاسیت دارد.
❇️اگر این روحیّات و حسّاسیتها را شناختیم، حتماً باید آن را درک کنیم و با این کار، مژدۀ درک متقابل را به همسرمان بدهیم.
⚠️ناگفته نماند که مشکل برخی از زنان یا شوهران، عدم شناخت روحیّات همسرشان نیست؛ بلکه مشکل، غرور آنهاست که توقّع دارند نه تنها همسرشان، بلکه تمام عالم، سازشان را با میل آنها کوک کنند.
📚تا ساحل آرامش، کتاب اول،ص ١۹۴
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch