فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری پنجشنبههای حسینی
تويي يكي يه دونه ي خدا حسين عليهالسلام
#السلام_علیک_یا_اباعبدالله_الحسین
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
🏴 #نذر_نان
با هر ۱۰۰ هزارتومان هزینه نان صبحانه ۴۰۰ زائر را تامین نمائید.
امروز ما هم در پذیرایی زوار اربعین شریک باشیم.
💳 با هر توان مالی شما هم بانی موکب باشید و در ثواب عظیم پذیرایی زوار اربعین حسینی سهیم و شریک شوید
_____⊰✾✿✾⊱___________
۵۸۹۲۱۰۷۰۴۶۹۰۹۶۸۸
بنام موکب چریک پیر
_____⊰✾✿✾⊱___________
شما هم قطره ای از دریا باش و
با هرتوان مالی موکب امام حسین علیه السلام را یاری کن✋
جمله آخرم اینکه رسانه موکب ارباب باش!!!
میگی!!چطوری؟؟؟
استوری کن!!!
و داخل گروههایی که عضوی به اشتراک بگذار!!!
--- ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ --
🌹پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة»
✔️به رسم ادب و ارادت هر روز صبح سلام می دهیم به ارباب بی کفن
💐السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن💐
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
اے صاحب ایام بگو پس تو ڪجایے ؟
کے مےشود اے دوسٺ کنے جلوه نمایے
#العجل_مولاے_من!!!
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️تلاوت_روزانه_قرآن_کریم
✅ سوره توبه آیه ۲۱
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
🥀🥀🍃🥀🥀🍃🥀🥀🍃
✔️تفسیر آيه ٢١ سوره توبه:
💠 در اين آيه مىگويد خداوند سه موهبت بزرگ در برابر اين سه كار مهمّ (ايمان، هجرت و جهاد) به آنها مىبخشد:
✔️ ۱ ــ «پروردگارشان آنها را به رحمت گستردۀ خود بشارت مىدهد» و از آن بهرهمند مىسازد (يُبَشِّرُهُمْ رَبُّهُمْ بِرَحْمَةٍ مِنْهُ).
✔️ ۲ ــ «آنها را از رضايت و خشنودى خويش بهرهمند مىكند» (وَ رِضْوانٍ).
✔️ ۳ ــ «و باغهايى از بهشت در اختيار آنها مىگذارد كه نعمتهايش دائمى و هميشگى است» (وَ جَنّاتٍ لَهُمْ فِيها نَعِيمٌ مُقِيمٌ).
📗برگزیده تفسیرنمونه
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
✔️ اقتصاد، اولویت دولت چهاردهم
🍃 رهبر انقلاب:
همه میدانند که بنده نسبت به مسائل فرهنگی خیلی حسّاسم؛ مسائل فرهنگی و مسائل اجتماعی مسائل بسیار مهمّی است، شاید بیش از همهچیز اهمّیّت دارد؛ لکن امروز از لحاظ زمانی، اولویّت با مسائل اقتصادی است. ۱۴۰۳/۵/۷
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
💠 حکم صله رحم تلفنی
❓سؤال: آیا می توانیم صله رحم را تلفنی انجام دهیم؟
✅ پاسخ: صله رحم متوقف بر مراوده و رفت و آمد نیست و با احوالپرسی و پیغام فرستادن از طریق تلفن یا نامه هم محقق میشود.
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️خاطره آقای دکتر مخبر از ملاقات با رهبر:
پس از شهادت آیتالله رئیسی، هربار که خدمت حضرت آقا میرسیدم ایشان با تأثر میفرمودند:
آقای مخبر! خیلی حیف شد!!!
🍃هدیه به ارواح مطهرشهداءصلوات🍃
#شهید_جمهور
#شهید_رئیسی
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
🌹 شهید علیرضا موحد دانش :
♦️مردم بدانید راهى را که در آن گام نهاده ایم که همانا راه حسین (علیهالسلام) است و به اختیار انتخاب کرده و تا آخرین نفس و آخرین رمقى که به تن داریم در سنگر رضاى خدا خواهیم ماند
♦️موحد دانش دست راستش از مچ قطع بود پشت سرش قایم کرده بود. ظهیرنژاد دستش را آورد دست موحد را بگیرد، یکباره علیرضا دست قطع شدهاش را در شکم ظهیرنژاد زد.
ظهیرنژاد به عقب رفت و متعجبانه او را نگاه کرد. دستهای موحد را دید لبخندی زد و او را در آغوش گرفت و خداحافظی کردند.
♦️تاریخ ۱۳ مرداد ۶۲ حین عملیات والفجر ۲ در منطقه حاج عمران در سمت فرماندهی تیپ ۱۰ سیدالشهدا (علیهالسلام) آسمانی شد.
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توجه توجه
دومین جشنواره شحره طوبی در حال برگزاریست
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از رنجهایشان💔
تک و تنها ، بدون کفش، با چشم گریون ...
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬کلیپ: زمان مناسب برای تقویت باورهای دینی فرزندان
👤 #حجت_الاسلام_والمسلمین_تراشیون
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
🔴 اخلاق، سرآمد همه علوم
🔸 بو علی بن سینا هنوز به سن ۲۰ سالگی نرسیده بود كه علوم زمان خود را فرا گرفت و در علوم الهی، طبیعی، ریاضی و دینی زمان خود سرآمد عصر شد.
🔸روزی به مجلس درس ابو علی بن مسكویه، دانشمند معروف آن زمان حاضر شد.
🔸با كمال غرور، گردویی را به جلوی ابن مسكویه افكند و گفت: مساحت سطح این را تعیین كن.
🔹ابن مسكویه جزوههایی از یك كتاب كه در علم اخلاق و تربیت نوشته بود.
(كتاب طهارت الاعراق)، به جلوی ابن سینا گذاشت و گفت: تو نخست اخلاق خود را اصلاح كن تا من مساحت سطح گردو را تعیین كنم، تو به اصلاح اخلاق خود محتاجتری از من به تعیین مساحت سطح گردو.
🔸 بوعلی از این گفتار شرمسار شد و این جمله راهنمای اخلاقی او در همه عمرش قرار گرفت.
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
✔️آموزش قرآن به کودکان
✍ همه آنچه برای هدایت و راهنمایی انسان ضروری است، در قرآن بیان شده و مهم ترین معارف اسلام در قرآن است که این مهم آن را در مقایسه با منابع اسلامی دیگر از جایگاه والاتری برخوردار می کند، به همین سبب در سیرۀ امام صادق (علیه السلام) به آموزش قرآن به فرزندان اهتمام خاصی داده شده و حضرت می فرمایند:
«عَلَیکمْ بِتِلَاوَةِ الْقُرْآن؛
بر شما باد به تلاوت قرآن. »
و نیز حضرت می فرمایند:
«وَ کان یجمَعُنَا فیأْمُرُنَا بِالذِّکرِ حَتَّی تَطْلُعَ الشَّمْسُ وَ یأْمُرُ بِالْقِرَاءَةِ مَنْ کانَ یقْرَأُ مِنَّا وَ مَنْ کانَ لَا یقْرَأُ مِنَّا أَمرَهُ بالذِّکرِ؛
[پدرم] ما را جمع می کرد و دستور می داد تا طلوع آفتاب ذکر بگوییم و دستور می داد هر کس می تواند قرآن بخواند و آنکه نمی تواند ذکر بگوید.» این کار حضرت باعث انس و عادت کودکان البته بطور غیر اجباری از کودکی با قرآن می شود. خواندن قرآن و فرا گرفتن آن برای حضرت مهم تر از رعایت آداب و شرایط آن است.
در این خصوص روایت شده است: «کانَ إِسمَاعِیلُ بنُ أَبی عَبْدِ اللَّهِ(ع) عِنْدَهُ فَقَالَ یا بُنَی اقْرَأِ الْمصْحَفَ فقَالَ إِنِّی لَسْتُ عَلَی وُضُوءٍ فَقَالَ لَا تَمَسَّ الْکتَابَةَ وَ مَسَّ الْوَرَقَ؛
اسماعیل پسر امام صادق (علیه السلام) نزد او بود. امام به او فرمود: پسرم! قرآن بخوان. اسماعیل گفت: وضو ندارم. امام فرمود: [قرآن بخوان؛ امّا] به نوشتة قرآن دست نزن و به ورق آن دست بزن!»
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
▫️ «خود رای» شدن نوجوانان نتیجه رفتارهای متضاد والدین
🔹هماهنگ نبودن والدین در نحوه رفتار با نوجوان: در بعضی خانواده ها، والدین در تربیت نوجوان شان یک صدا نیستند. یعنی رفتار پدر و مادر با نوجوان شان شبیه هم نیست. در این خانواده ها نوجوان راه خودش را می رود و پدر و مادر هم به فکر مشکلات خودشان هستند.
🔹در این حالت والدین و فرزندان فقط یک «هم خانه بودن» را در کنار یکدیگر تجربه می کنند. در این خانواده ها به جای این که والدین در رفتار با نوجوان شان وحدت رویه داشته باشند، خود نوجوان موضوع اختلاف می شود. مثلا مادر می گوید فرزندش اصلا این کار را انجام ندهد و پدر اصرار می کند که نوجوان حتما باید این کار را انجام دهد و نوجوان هم کاری را که دوست دارد، انجام می دهد. این موارد دست به دست هم می دهد تا نوجوان احساس آرامش نکند و به دوستان نامناسب پناه ببرد. اگر در یک خانواده بین اعضای خانواده، احترام متقابل برقرار باشد،نو جوان کمترین خطر را احساس می کند و در نتیجه رفتارهای پر خطر او هم به کمترین میزان ممکن کاهش می یابد.
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
🌷🌷🌸🌷🌷🌸🌷🌷🌸🌷🌷🌸🌷🌷
✔️اختلاف نظر در تربیت فرزند!!!
👈هر پدر و مادری در مورد نحوه تربیت فرزند خود دیدگاه های متفاوتی دارند.
اگر شما و همسرتان در مورد شیوه های فرزند پروری اختلاف نظر دارید پس بهتر است در مورد آن صحبت کنید.
یکی از مهم ترین مشکلات خانوادگی اختلاف بر سر نحوه تربیت کودکان است.
وقتی شما و همسرتان در مورد نحوه تربیت فرزندان یک نظر واحدنداشته باشید پس دوگانگی رفتار و تربیت برای فرزند ایجاد می شود.همچنین باعث افزایش تعارضات بین شما و همسرتان و یا سایر اعضای خانواده می شود.
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥀هو الشهید🥀
📔#دخترشینا🌹
❇️ خاطرات مرحومه قدم خیر محمدی کنعان .. همسر سردار شهید حاج ستار ابراهیمی 🌹
🖌 خاطره نگار : بهناز ضرابی زاده🌹
قسمت : پنجاه_و_سوم🌹
✔️نقش همدلی در رابطهی والدین با فرزند نوجوان
🌿اگر چه «همدلى» پایهاى مهم و ضرورى براى موفقیت در هر رابطهی انسانى است، اما این احساس صادقانه و توانایى بیان آن در رابطهی والدین با فرزند نوجوان اهمیتى بىمانند دارد.
🔹منظور از همدلى درک درست از احساسى است که فرد مقابل ما در خود دارد و در کلامش نشان مىدهد. براى همهی مادران و پدرانى که میخواهند در دوران نوجوانى رابطهی خوبى با فرزند نوجوانشان داشته باشند و بسیارى اوقات از نبودِ چنین رابطهای آزردهخاطرند، یک راه کلیدىِ حفظ و بهبود این رابطه داشتن توانایى همدلى است.
♦️بیشتر والدین براى ابراز همدلی با کودکان خردسال خود، آمادگى بیشتری احساس میکنند، اما با نوجوانان چنین نیست. برای مثال، وقتی کودک نوپای شما بهدلیل خالی شدن باد پوقانهاش گریه میکند، شما متوجه دلشکستگی او میشوید، احتمالاً او را در آغوش میگیرید و به او نمىگویید نباید براى چنین موضوعى ناراحت شود. اما وقتی فرزند شما نوجوان باشد و ناراحتی خود را بهخاطر گم شدن چیزی ابراز کند، احتمال دارد به او بگویید، «تقصیر خودت است که گمش کردی، پس دیگه نباید ناراحت باشى»، یا «اینکه چیزى نیست، بیخودى ناراحت نباش.» این دو هیجان فرقی با هم ندارند، اما واکنش شما به آنها کاملاً متفاوت است. در هر دو مرحلهی سنی، مهم است که بهجای سرزنش کردن، بىاهمیت تلقى کردن موضوع، یا مقصر تلقى کردن او، ابراز همدلی نمایید.
🔹یادگیری و تمرین کارآمد همدلی، مهارتی است که تا آخر عمر همراه شما خواهد بود. اگر آن را بهطرز مؤثر بهکار بگیرید، کانال ارتباطی مورد اعتماد و گشودهای را برای شما فراهم میکند که میتوانید از طریق آن ارتباط برقرار نموده و نظرات خود را به فرزند نوجوانتان انتقال دهید.
🔹والدین تنها با حضور در کنار فرزندان خود میتوانند کارهای بسیار زیادی انجام دهند. گاهی اوقات، لزومی ندارد مسالهی فرزندان خود را حل کنید. تنها کافی است درک و تفاهم خود را نشان دهید. وقتی برای گوش دادن و درک کردن زمان صرف میکنید، کار مهمى انجام دادهاید.
🔻نمونهای از ناهمدلى این است که بگوییم، « اینکه چیز مهمى نبود»، یا «تو نباید از این چیزها ناراحت بشوی». این قبیل جملات به این معناست که فرزند شما نباید به هیجانات خودش اعتماد کند، بلکه باید به گفتار شما در مورد احساسات خود تکیه داشته باشد. در صورتی که فرد از کودکى با این پیامها بزرگ شده باشد، یاد میگیرد که درک خود از احساساتش (و بعداً قضاوتهای خود) را کمارزش بشمارد و این امر در نهایت ممکن است به اعتمادبهنفس پایین او منجر شود.
باید توجه کنیم همدلى و پذیرش احساسات نوجوان بهمعنای پذیرش رفتار او نیست. ما این پیام را منتقل میکنیم: همهی احساسات قابل قبولاند، ولی تمام رفتارها قابل قبول نیستند.
♦️ضمناً درک و همدلی، باید پیش از هر گونه راهنمایى یا حتى اظهار نظر، نشان داده شود. شاید در غالب اوقات هدف نوجوان از بیان ناراحتىاش فقط دریافت درک و همدلى باشد و حتى نیازى به راهنمایى وجود نداشته باشد.
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch