کانال محتوایی غدیر
🌸🌸🍃🌸🌸🍃🌸🌸🍃🌸🌸🍃🌸🌸 ✔️نکات_تربیتی (۳۲) 💠 ویژگیهای تربیت مرسوم 3⃣ عادت دادن (۲) ⛔️ علی رغم اینکه برخی
🌸🌸🍃🌸🌸🍃🌸🌸🍃🌸🌸🍃🌸🌸
✔️نکات تربیتی (۳۳)
💠 ویژگیهای تربیت مرسوم
4⃣ تربیت مستقیم (۱)
✅ روشهای تربیتی دو نوع است:
▫️مستقیم
▪️غیر مستقیم.
🔆 مـسـتـقیـم؛ یعنـی امر و نهی کردن و از جنس دستـــــــــــور دادن است.
روش غیر مستقیم ؛ الگـــــو دادن، قصـه گـفـتن
و چیزهایی از این قبیل .
📢ما نمیگوییم نبــاید دستور داد، حتی یک جاهایی باید امر و نهی هم کرد،اشکال ندارد؛
⛔️ولی اینکه تنها روش تربیتی والدین امر و نهی یا دستور باشد جواب نمیدهد و کار را خراب میکند.
🍃استاد تراشیون
ادامه دارد ...
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
✔️تعلیم وتربیت
تربیت، برانگیختن استعدادها و قوای گوناگون انسان و پرورش آنها است که باید با کوشش و سعی متربّی نیز توأم باشد و در نتیجه انسان به منتهای کمال نسبی خود به میزان طاقت و توانایی نایل شود.
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
✔️نکته کلیدی و مهم اینکه: دورۀ تربیت انسان، یک دورۀ نامحدود است. شروع آن از آغاز حیات است و تقریباً تا رسیدن مرگ ادامه مییابد؛ لذا هیچ دوره ای از زندگی انسان را نمی شود دورۀ ویژۀ تربیت به حساب آورد و گفت: مثلاً انسان در این دوره تربیت میشود و قبل از این دوره یا بعد از آن تربیت نمی شود! … وقتی میگوییم از آغاز زندگی، اگر این آغاز زندگی، از پهنای ساعت اوّل ولادت نباشد آن طور که برخی از روان شناسان میگویند شروع دوران تربیت از ماه سوم تا بی نهایت؛ یعنی تا لحظة مرگ است. لذا به پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم در قرآن دستور داده میشود: «و قل ربّ زدنی علماً»؛ یعنی، بگو: پروردگارا! دانش مرا افزون کن…. دوران تربیت انسان تا لحظه مرگ ادامه دارد و یک دوران بسیار وسیع و نامحدود است.
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
خدايا...
شاهدي كه راضيم به رضايت،
تسليم خواسته ي توام،
من آني را مي خواهم كه
تو به آن رضا هستي نه خودم
ايمان دارم مطلوب تو،بهترين خواهد بود
⭐شب بخیر🌟
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
🌹پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة»
✔️به رسم ادب و ارادت هر روز صبح سلام می دهیم به ارباب بی کفن
💐السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن💐
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
سلام_مولاجـانم!!!
چه خوشبختم که صبحم با سلام بر شما آغاز می شود !!
و ابتدا عطر یاد شما در قلبم می پیچد
چه روز دل انگیزی است روزی که نام شما بر سردرش باشد و شمیم شما در هوایش ...
من در پناه شما آرامم ، دلخوشم ، زنده ام ...
شکر خدا که شما را دارم ...
🍃الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج🍃
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
19.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✔️تلاوت_روزانه_قرآن_کریم
✅ سوره توبه آیه ۳۴
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
🌻🌻✨🌻🌻✨🌻🌻✨
✔️تفسیرآيه ٣٤ سوره توبه : كنز ممنوع است!
💠 در آيات گذشته سخن از اعمال شرک آميز يهود و نصارى بود كه براى دانشمندان خود يك نوع الوهيّت قائل بودند، در اين آيه مىگويد: آنها نه تنها مقام الوهيّت را ندارند بلكه صلاحيّت رهبرى خلق را نيز دارا نيستند، بهترين گواه اين سخن خلافكاريهاى گوناگون آنهاست، روى سخن را به مسلمانان كرده، مىگويد: «اى كسانى كه ايمان آوردهايد! بسيارى از علماى اهل كتاب و راهبان، اموال مردم را به باطل مىخورند، و خلق را از راه خالق باز مىدارند» (يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنَّ كَثِيراً مِنَ الْأَحْبارِ وَ الرُّهْبانِ لَيَأْكُلُونَ أَمْوالَ النّاسِ بِالْباطِلِ وَ يَصُدُّونَ عَنْ سَبِيلِ اللّهِ).
💠 آنها به صورتهاى مختلفى اموال مردم را بدون مجوّز و از طريق باطل مىخورند. يكى اين كه: حقايق تعليمات آيين مسيح (ع) و موسى (ع) را كتمان مىكردند تا مردم به آيين جديد (آيين اسلام) نگروند و منافع آنها به خطر نيفتد و هدايايشان قطع نشود.
💠 و ديگر اين كه: با گرفتن «رشوه» از مردم حقّ را باطل و باطل را حقّ مىكردند و به نفع زورمندان و اقويا حكم باطل مىدادند.
💠 يكى ديگر از طرق نامشروع درآمدشان اين بود كه به نام «بهشت فروشى» و يا «گناه بخشى» مبالغ هنگفتى از مردم مىگرفتند. و امّا جلوگيرى كردنشان از راه خدا روشن است زيرا آيات الهى را تحريف مىكردند و يا به خاطر حفظ منافع خويش مكتوم مىداشتند.
💠 سپس قرآن به تناسب بحث دنياپرستى پيشوايان يهود و نصارى به ذكر يك قانون كلّى در مورد ثروت اندوزان پرداخته، مىگويد: «و كسانى كه طلا و نقره را جمعآورى و گنجينه و پنهان مىكنند و در راه خدا انفاق نمىنمايند آنها را به عذاب دردناكى بشارت ده» (وَ الَّذِينَ يَكْنِزُونَ الذَّهَبَ وَ الْفِضَّةَ وَ لا يُنْفِقُونَها فِي سَبِيلِ اللّهِ فَبَشِّرْهُمْ بِعَذابٍ أَلِيمٍ). آيۀ فوق صريحاً ثروتاندوزى و گنجينه سازى اموال را تحريم كرده است و به مسلمانان دستور مىدهد كه اموال خويش را در راه خدا، و در طريق بهرهگيرى بندگان خدا به كار اندازند، و از اندوختن و ذخيره كردن و خارج ساختن آنها از گردش معاملات به شدّت بپرهيزند، در غير اين صورت بايد منتظر عذاب دردناكى باشند. اين عذاب دردناك تنها كيفر شديد روز رستاخيز نيست بلكه مجازاتهاى سخت اين دنيا را كه بر اثر به هم خوردن موازنۀ اقتصادى و پيدايش اختلافات طبقاتى دامان فقير و غنى را مىگيرد نيز شامل مىشود.
📗برگزیده تفسیرنمونه
🌻🌻✨🌻🌻✨🌻🌻✨
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch