به رسم ادب و ارادت هر روز صبح سلام می دهیم به ارباب بی کفن
✨السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن✨
🆔eitaa.com/ghadir_ch
الســلام علیکـــ یامـولانا یا صـاحب الزمـان (عج)
مولاےمهربانم
نامتان را كه مےبرم
دلم چه قرص مےشود
چنان كوه ها كه ستونهاے زمينند
عمود سياره سرگردان قلبم مےشود
نامتان را كه مےبرم
اقيانوس موّاج دلم چه رام مےشود
تمام ترديدها كه ته نشين مےشوند
تصوير تماشائےمهرتان در آن جلوهگر مےشود
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا خَلِيفَةَ اللَّهِ وَ نَاصِرَ حَقِّهِ✋
در افق آرزوهایم
تنها ♡أللَّھُمَ ؏َـجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج♡ را میبینم...
🆔eitaa.com/ghadir_ch
🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿
سوره بقره ــ آیه ۲۰۰
فَإِذَا قَضَيْتُمْ مَنَاسِكَكُمْ فَاذْكُرُوا اللَّهَ كَذِكْرِكُمْ آبَآءَكُمْ أَوْ أَشَدَّ ذِكْرًا ۗ فَمِنَ النَّاسِ مَنْ يَقُولُ رَبَّنَآ آتِنَا فِي الدُّنْيَا وَمَا لَهُ فِي الْآخِرَةِ مِنْ خَلَاقٍ
پس هنگامی كه مناسك [حجّتان] را انجام دادید، خدا را آن گونه كه پدرانتان را یاد میكنید یا بهتر از آن یاد كنید. در این میان گروهی از مردم [كوتاه فكر] میگویند: ای پروردگار ما! به ما در دنیا [كالای زندگی] عطا كن. و آنان را در آخرت هیچ بهرهای نیست.
🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸
🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸
🌱شأن نزول آيه ٢٠٠سوره بقره :
در حديثى از امام باقر «عليه السّلام» مىخوانيم كه: در ايّام جاهليّت هنگامى كه از مراسم حجّ فارغ مىشدند در آنجا اجتماع مىكردند و افتخارات نياكان خود را بر مىشمردند (و افتخارات موهومى براى خود بر مىشمردند) آيه نازل شد و به آنها دستور داد كه به جاى اين كار (نادرست) ذكر خدا گويند و از نعمتهاى بىدريغ خداوند و مواهب او ياد كنند.
🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸
🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿
🌱تفسيرآیه ۲۰۰ سوره البقره:
اين آيه همچنان ادامۀ بحثهاى مربوط به حجّ است:
🌱 نخست مىگويد: «هنگامى كه مناسك (حجّ) خود را انجام داديد ذكر خدا گوييد همان گونه كه پدران و نياكانتان را ياد مىكرديد بلكه از آن بيشتر و برتر» (فَإِذا قَضَيْتُمْ مَناسِكَكُمْ فَاذْكُرُوا اللّهَ كَذِكْرِكُمْ آباءَكُمْ أَوْ أَشَدَّ ذِكْراً) .
🌱منظور از اين تعبير اين نيست كه هم نياكانتان را ذكر كنيد و هم خدا را، بلكه اشارهاى است به اين واقعيّت كه اگر آنها بخاطر پارهاى از مواهب لايق يادآورى هستند پس چرا به سراغ خدا نمىرويد كه تمام عالم هستى و تمام نعمتهاى جهان از ناحيۀ اوست. صاحب صفات جلال و جمال و ولى نعمت همگان است. «ذكر خدا» در اين جا تمام اذكار الهى بعد از مراسم را شامل مىشود. در اينجا مردم را به دو گروه تقسيم مىكند مىفرمايد: «گروهى از مردم مىگويند خداوندا! در دنيا به ما نيكى عطا فرما ولى در آخرت بهرهاى ندارند» (فَمِنَ النّاسِ مَنْ يَقُولُ رَبَّنا آتِنا فِي الدُّنْيا وَ ما لَهُ فِي الْآخِرَةِ مِنْ خَلاقٍ)
📚برگزیده تفسیر نمونه جلد دوم
🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿
🆔eitaa.com/ghadir_ch
🌹امام جعفرصادق (عليهالسلام) میفرمایند:لايَبقي مُؤمنٌ مَيِّتٌ اِلاّ دَخَلتْ عَليهِ الفَرحةُ في قَبرِه.
♦️در وقت ظهور حضرتش، هيچ مؤمن از دنيا رفته ای باقي نميماند مگر آن که سرور و شادماني قبر او را فرا ميگيرد.(تجلی کامل اجابت دعای اللهم ادخل علی اهل القبور السرور؛ لحظه ظهور میباشد)
🌹 اللّهم عجّل لولیک الفرج
📚(بحار، ج ٥٢، ص ٣٢٨)
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️ شیعه حق ندارد مأیوس و ناامید بشود.
✍️مسئلهى انتظار ظهور صاحبالزّمان (علیه الصّلاة و السّلام) یکى از آن مسائل پُرمغز و پُرمعنا و داراى مضامین عالى در مجموعهى تفکّرات شیعه است. این امیدى که در دل یک انسان به وجود مىآید، به برکت ایمان و اعتقاد و یقین به وجود منجى و به حضور منجى، این امید خیلى داراى ارزش و قیمت است. یقیناً مایهى حرکتهاى بزرگ در جوامع اسلامى و در جوامع شیعى و مایهى اصلى حرکت عظیم انقلاب اسلامى، همین عقیده و همین انتظار فرج است.
👈شیعه یاد گرفته است که با فضیلتترین اعمال، انتظار فرج است. معناى این جمله آن است که در هر شرایطى - ولو سختترین شرایط باشد - شیعه حق ندارد مأیوس بشود و ناامید بشود؛ [چون] منتظر است، منتظر فرج، منتظر گشایش، منتظر بازشدن افق و نَفْس این انتظار به او نیرو میدهد و او را قدرتمند میکند و به او نشاط میدهد؛ و نیرو و نشاط و امید هر جا بود، زندگى به طرف سامان پیش میرود؛ به طرف اصلاح حرکت میکند.۱۳۷۲/۱۱/۰۸
🆔eitaa.com/ghadir_ch
💠اهمیت دعا برای تعجیل فرج💠
✍آیت الله بهجت (ره) : مداحی که حال خوبی هم دارد، به خدمت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف رسیده و آن حضرت به او فرموده است: بعد از صلوات بر محمد و آل محمد علیهم السلام گفته شود: «وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ؛ در فرج آنان شتاب کن». البته معلوم است که دعا کردن برای فرج مطلوب است. اگر ما برای تعجیل فرج دعا نکنیم، یا در دعا کردن جدی نباشیم، یا آثار جدیت در ما نباشد، به ضرر دنیای ما هم خواهد بود، چه رسد به آخرت؛ و از شروط استجابت دعا، توبه از معاصی است.
👈خلاصه اینکه: اگر در دعا کردن برای فرج قاصر باشیم، یا در آن تساهل و تکاسل و سهل انگاری و سستی کنیم و این مطلب را جداً نخواهیم، در حقیقت دنیا را نخواسته ایم؛ زیرا امور مخالف فرج بر ضرر مردم است. و بدون فرج، مسلمان ها دنیایی نخواهند داشت؛ چنان که می بینیم کفار، آنها را مال المصالحۀ خود و متعدد و متفرق کرده اند و هر کدام از آنها که مخالف منافع آنهاست، دیگران را به جان او می اندازند و خودشان کنار می نشینند، و سرانجام هر طرف پیروز شد، به سود کفار خواهد بود.
🔹سیصد سال قبل نوشته اند که آب های مسلمان ها را باید مسموم کرد، و مزارع آنها را باید سوزانید تا به اندک هجوم، تسلیم شوند.(ر.ک: خاطرات مستر همفر)
📚 در محضر بهجت، ج۳، ص۶۰
🆔eitaa.com/ghadir_ch
سلام آقای من
مولا جانم امام زمان صبحت بخیر به احترام غم مادرت،بیا "مهدی"
به قدرعمرکم مادرت، بیا"مهدی"
به چادری که شده پرچم عزاداری
به پرچم علم مادرت، بیا"مهدی"
🌹روزتون مهدوی،،التماس دعای فرج🤲🏻🤲🏻
🆔eitaa.com/ghadir_ch
#سیره_عملی_شهید
#نماز_شب
🔷اوایل ازدواجمان بود!
یک شب، از صدای دلنشین
قرآن بیدار شدم.
نور کم سویی به چشمم
خورد؛از خودم پرسیدم:
این نور از کجاست ؟
بعد از مدتی متوجه شدم
آن نور، از چراغ قوه ای
است که علی روشن کرده
بود تا نماز شب بخواند...!
چراغ بزرگتری را روشن
نکرده بود که مبادا من از
خواب بیدار شوم.
🌷همسر شهیدشهید علی شفیعی
🆔eitaa.com/ghadir_ch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️در زمان غیبت، اعتقادات را تقویت کنیم.
📚حجت الاسلام والمسلمین رفیعی
🆔eitaa.com/ghadir_ch
❣یا صاحب الزمان
غم هجران تو اےیار مرا شیدا ڪرد
غیبٺ و دورے تو حال مرا رسوا ڪرد
دورے تو اثر جمع بدےهاے من اسٺ
شرمسارم گنهم چشم تورا دریا ڪرد.
🆔eitaa.com/ghadir_ch
🌙 #ظهور تو را میخواهیم🙏
قوم بنی اسرائیل با دعا ۱۷۰ سال ظهور پیامبرشان را جلو انداختند
♦️نذرفرج امام زمان(عج الله تعالی فرجه الشریف)ترک یک گناه .
🌹اللهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرج.
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✅شاکر باشیم
✍چراکه، کار سختی که تو داری :
آرزوی هر بیکاری است
خانه ی کوچکی که تو داری:
آرزوی هر کرایه نشینی است
دارایی کم تو: آرزوی هر قرض داری است
لبخند تو: آرزوی هر مصیبت دیده ای است
بیشتر به داشته هایت بیندیش تا نداشته هایت،
و بخاطرشان خدا را شکر کن.
🆔eitaa.com/ghadir_ch
به رسم ادب و ارادت هر روز صبح سلام می دهیم به ارباب بی کفن
✨السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن✨
🆔@ghadir_ch
🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁
سوره بقره ــ آیه ۲۰۱
وَمِنْهُمْ مَنْ يَقُولُ رَبَّنَآ آتِنَا فِي الدُّنْيَا حَسَنَةً وَفِي الْآخِرَةِ حَسَنَةً وَقِنَا عَذَابَ النَّارِ
و گروهی از آنان میگویند: ای پروردگار ما! به ما در دنیا نیكی و در آخرت هم نیكی عطا كن، و ما را از عذاب آتش نگاه دار.
🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁
🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂
🌱(تفسیرآيه ٢٠١سوره البقره) - «و گروهى مىگويند پروردگارا! به ما نيكى عطا كن و در آخرت نيكى مرحمت فرما و ما را از عذاب آتش نگاهدار» (وَ مِنْهُمْ مَنْ يَقُولُ رَبَّنا آتِنا فِي الدُّنْيا حَسَنَةً وَ فِي الْآخِرَةِ حَسَنَةً وَ قِنا عَذابَ النّارِ) .
🌱 در حقيقت اين قسمت از آيات اشاره به خواستههاى مردم و اهداف آنها در اين عبادت بزرگ است، زيرا گروهى هم مواهب مادّى دنيا را مىخواهند و هم مواهب معنوى را بلكه زندگى دنيا را نيز به عنوان مقدّمۀ تكامل معنوى مىطلبند!
🌱در اين كه منظور از «حَسَنَةً» در آيه چيست؟ در حديثى از پيامبر اكرم «صلّى اللّه عليه و آله» مىخوانيم: «كسى كه خدا به او قلبى شاكر و زبان مشغول به ذكر حقّ، و همسرى با ايمان كه او را در امور دنيا و آخرت يارى كند ببخشد، نيكى دنيا و آخرت را به او داده و از عذاب آتش باز داشته شده» .
🌱 البتّه «حسنه» به معنى هر گونه خير و خوبى است و مفهوم وسيع و گستردهاى دارد كه تمام مواهب مادّى و معنوى را شامل مىشود، بنابراين آنچه در روايت فوق آمده بيان مصداق روشن آن است.
📚برگزیده تفسیر نمونه جلد دوم
🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁
🆔eitaa.com/ghadir_ch
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
✔️هشت گروه طلبکار
🌺از حضرت زین العابدین امام سجاد (علیه السلام) سؤال کردند: چگونه صبح کردید؟
🌸حضرت در پاسخ فرمودند:
صبح کردم در حالی که،هشت گروه از ما طلبکارند:
1⃣◀️ خداوند، طلب عبادت می کند؛
2⃣◀️ پیامبر اکرم (صلی الله علیه واله) می خواهد به سنّتش عمل کنیم؛
3⃣◀️ خانواده، نفقه و خرجی می خواهند؛
4⃣◀️ نفس، خواهش هایی از ما دارد؛
5⃣◀️ شیطان، می خواهد از او پیروی کنیم؛
6⃣◀️ دو فرشته موکل (رقیب و عتید)، می خواهند درستکار باشیم؛
7⃣◀️ عزرائیل در پی گرفتن جانمان است؛
8⃣◀️ قبر در انتظار جسد بی جان ما است.
📚بحار الانوار، ج ۴۶، ص ۶۹
🆔eitaa.com/ghadir_ch