💠 چرا از مرگ میترسیم؟
✨ استاد عالی: گاهی اوقات سبب ترس از مرگ، جهل است و گاهی نیز تعلقات شدید به دنیا است. اگر شما روی کف دست خود چسبی بزنید که مویی ندارد، میتوانید بهراحتی و بدون درد آن را بکنید. اما اگر آن را در جای پرمویی، مثلاً روی پا یا پشت دست خود بزنید که با صدها مو گره خورده، وقتی آن را میکنید، درد دارد. چه بسا انسان نسبت به امورات مختلف دنیا تعلقات شدید پیدا کرده و مانند هزاران زنجیر به جان او وابسته شده است. طبیعتاً [برای او] دل کندن از آنها و به سمت مرگ رفتن یعنی دوری کردن از محبوب!
🆔@ghadir_ch
🚩 خطر گسترش نفاق و دورویی در افراد جامعه
🔹حجتالاسلام قرائتی: پیغمبر (ص) فرمودند: من نگران هستم از اینکه شما دین را باور دارید، مسلمان هستید و «اشهد ان لا اله الا الله» میگویید اما ایمان در دل شما نرفته است.
🔹یک آیه داریم دین داخل مردم میشود. آیه اول که میگوید: مردم وارد دین میشوند « يَدْخُلُونَ فِي دِينِ اللَّهِ أَفْواجا» (نصر/۲) یعنی مردم وارد دین میشوند. گروه گروه «اشهد ان لا اله الا الله» میگویند. اما جای دیگر میگوید: مردم در دین آمدند، اما دین در قلب مردم نرفته است.
🆔@ghadir_ch
🚩 سالروز شهادت مردی است نابغه.. از فرزندان خمینی. که همه ایرانی ها و همه منطقه ما مدیون اوست..
او که گفت بر سنگ مزار پاکم بنویسید: « اینجا مدفن کسی است که میخواست اسرائیل را نابود کند.».
به امید روزی که آرزوی او را محقق سازیم💚 شادی روح پاک شهید حسن تهرانی مقدم صلوات 💚
🆔@ghadir_ch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بیانات امام خامنه ای درباره شخصیت جناب #عمار:
♦️صحابی بی نظیر…
♦️باید مثل عمّار بود…
♦️زمان شناس و وظیفه شناس
👆حتما ببینید
🆔@ghadir_ch
بسم الله الرحمن الرحیم
#بیست_اصل_تربیتی :
اصل هشتم : نگرش مثبت به کودک
هر یک از ما انسان ها تصوری از خودمان داریم که اصطلاحا آن را خودپنداره می گویند. خود پنداره ممکن است مثبت یا منفی ،ضعیف یا قوی باشد.
کسی ممکن است تصوری مثبت از خود داشته باشد و با دید واقع بینانه ای خودش را ارزیابی کند. در حالی که فرد دیگری ضعیف یا قوی باشد. وهمچنین فرد دیگری ممکن است تصویری منفی و بی کفایت از خود ارائه دهد. برای یک تربیت صحیح باید به کودک یا نوجوان کمک کنیم تا خودپنداره ای با کفایت و مثبت از خود داشته باشد. به این منظور لازم است صفات مثبت و منفی او را با واقع بینی ببینیم و مورد ارزیابی قرار دهیم.
می توانیم صفات مثبت او را با قید کلی به کار ببریم، ولی نباید صفات منفی او را به شکل کلی به او منعکس کنیم. به طورمثال :اگر نمره خوبی می گیرد ،می توانیم به او بگوییم این نمره نشانگر هوش بالای تو و یا پشتکار زیاد توست، ولی در مورد نمره کم درست نیست که بگوییم این نمره کم هوشی یا تنبلی تو می باشد.
ادامه دارد....
🆔@ghadir_ch
#تربیت_کودک
اعمال خشونت در رفتار با کودکان ممکن است به خشونت ورزی و از دست دادن اعتماد به نفس آنان بینجامد و تنفر از دیگران را در پی داشته باشد.
رکن اساسی در تربیت، "مدارا" است
🆔@ghadir_ch
✍حرفامون شدہ رساله توجیه المسائل
⇦غيبت… تو روشم ميگم
⇦تهمت… همه ميگن
⇦دروغ… مصلحتی
⇦رشوہ... شيرينی
⇦ماهوارہ... شبکه هاي علمي
⇦مال حرام...پيش سه هزار ميليارد هیچه!
⇦ربا... همہ ميخورن ديگه
⇦نگاہ بہ نامحرم... يه نظر حلاله
⇦موسيقي حرام.... ارامش بخش
⇦مجلس حرام..يه شب کههزار شبنميشه
⇦بخل... اگه خدا ميخواست بهش ميداد.
🆔@ghadir_ch
سلیمان و موری که به دهان قورباغه رفت
روزی حضرت سلیمان(ع) در کنار دریا نشسته بود، نگاهش به مورچهای افتاد که دانه گندمی را با خود به طرف دریا حمل میکرد.
سلیمان(ع) همچنان به او نگاه میکرد که در همان لحظه قورباغهای سرش را از آب دریا بیرون آورد و دهانش را گشود، مورجه به داخل دهان او وارد شد و قورباغه به درون آب رفت.
سلیمان(ع) مدتی به فکر فرو رفت و شگفت زده شد، ناگاه دید قورباغه سرش را از آب بیرون آورد و دهانش را گشود، آن مورچه از دهان او بیرون آمد ولی دانه گندم را همراه نداشت.
سلیمان(ع) آن مورچه را طلبید، و سرگذاشت او را پرسید.
مورچه گفت: «ای پیامبرخدا در قعر این دریا سنگی توخالی وجود دارد و کرمی در درون آن زندگی میکند که نمیتواند از آنجا خارج شود و من روزی او را حمل میکنم و خداوند این قورباغه را مامور کرده مرا نزد آن کرم ببرد.
قورباغه مرا به کنار سوراخی که در آن سنگ است میبرد، و دهانش را به درگاه آن سوراخ میگذارد، من از دهان او بیرون آمده و خود را به آن کرم می رسانم و دانه گندم را نزد او میگذارم و سپس باز می گردم به دهان قورباغه، سپس در آب شنا کرده و مرا به بیرون از آب دریا میاورد و دهانش را باز میکند و من از دهان او خارج می شوم.»
سلیمان(ع) به مورچه گفت: وقتی که دانه گندم را برای آن کرم میبری، آیا سخنی از او شنیدهای؟
مورچه گفت: آری او میگوید «یا من لا ینسانی فی جوف هذه الصخره تحت هذه اللجه برزقک، لا تنس عبادک المومنین برحمتک» ای خدایی که رزق و روزی مرا در درون این سنگ در قعر دریا فراموش نمیکنی، رحمتت را نسبت به بندگان با ایمانت فراموش نکن.
📙قصههای قرآنی، ص304
🆔@ghadir_ch
#تربیت_کودک
🔺بازیهای فکری میتوانند معجزه کنند🔺
✅برای کودکان کتاب بخوانید.
آنها را مورد احترام قرار دهید.
و به آنها به عنوان فردی موثر و خلاق نگاه کنید.
👈هر گونه بازی که بتواند دقایقی هرچند کوتاه ذهن کودک را درگیر خود کند، برای بالا رفتن سطح هوش او موثر و مفید است. از همان بازی بسیار آسان و ابتدایی (دالی موشه) گرفته تا بازیهای پیچیده هوش و خلاقیت، همه میتوانند هوش ذهنی او را بالاببرند.
البته سعی کنید زیادآنها را تحت فشار قرار ندهید زیرا امکان دارد نتیجه معکوس داشته باشد و آنها را از یادگیری موثر باز دارد.
🆔@ghadir_ch