به رسم ادب و ارادت هر روز صبح سلام می دهیم به ارباب بی کفن
✨السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن✨
🆔@ghadir_ch
🌹🌹🌱🌹🌹🌱🌹🌹🌱
🍃سوره البقرة ــ آیه ۱۵۰
وَمِنْ حَيْثُ خَرَجْتَ فَوَلِّ وَجْهَكَ شَطْرَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ وَحَيْثُ مَا كُنْتُمْ فَوَلُّوا وُجُوهَكُمْ شَطْرَهُ لِئَلَّا يَكُونَ لِلنَّاسِ عَلَيْكُمْ حُجَّةٌ إِلَّا الَّذِينَ ظَلَمُوا مِنْهُمْ فَلَا تَخْشَوْهُمْ وَاخْشَوْنِي وَلِأُتِمَّ نِعْمَتِي عَلَيْكُمْ وَلَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ
از هر جاى كه بيرون شوى روى خويش به جانب مسجدالحرام كن. و هر جا كه باشيد روى بدان سوى كنيد تا هيچ كس را، جز ستمكاران، با شما مجادلهاى نباشد. از ايشان مترسيد، از من بترسيد تا نعمت خويش بر شما تمام كنم، باشد كه هدايت شويد.
🌹🌹🌱🌹🌹🌱🌹🌹🌱
🌹🌹🌱🌹🌹🌱🌹🌹🌱
🍃(تفسیرآيه ١٥٠سوره البقره) -در اين آيه، حكم عمومى توجّه به مسجد الحرام را در هر مكان و هر نقطهاى تكرار مىكند، مىگويد: «از هر جا خارج شدى و به هر نقطه روى آوردى، صورت خود را به هنگام نماز متوجّه مسجد الحرام كن» (وَ مِنْ حَيْثُ خَرَجْتَ فَوَلِّ وَجْهَكَ شَطْرَ الْمَسْجِدِ الْحَرامِ) . درست است كه روى سخن در اين جمله به پيامبر «صلّى اللّه عليه و اله» است ولى مسلّماً منظور عموم نمازگزاران مىباشد، ولى در جملۀ بعد براى تأكيد و تصريح اضافه مىكند: «و هر جا شما بوده باشيد روى خود را به سوى آن كنيد» (وَ حَيْثُ ما كُنْتُمْ فَوَلُّوا وُجُوهَكُمْ شَطْرَهُ) .
🍃سپس در ذيل همين آيه به سه نكتۀ مهم اشاره مىكند:
🍃١-كوتاه شدن زبان مخالفان! مىگويد: «اين تغيير قبله بخاطر آن صورت گرفت كه مردم حجّتى بر ضدّ شما نداشته باشند» (لِئَلاّ يَكُونَ لِلنّاسِ عَلَيْكُمْ حُجَّةٌ) . هر گاه اين تغيير قبله صورت نمىگرفت از يكسو زبان يهود به روى مسلمانان باز مىشد و مىگفتند: ما در كتب خود خواندهايم كه نشانۀ پيامبر موعود اين است كه به سوى دو قبله نماز مىخواند و اين نشانه در محمّد« صلّى اللّه عليه و اله »نيست، و از سوى ديگر مشركان ايراد مىكردند كه او مدّعى است براى احياء آيين ابراهيم آمده، پس چرا خانۀ كعبه را، كه پايه گزارش ابراهيم است فراموش نموده. امّا حكم تغيير قبلۀ موقّت به قبله دائمى، زبان هر دو گروه را بست. ولى از آنجا كه هميشه افراد بهانهجو و ستمگرى هستند كه در برابر هيچ منطقى تسليم نمىشوند، استثنايى براى اين موضوع قائل شده، مىگويد: «مگر كسانى از آنها كه ستم كردهاند» (إِلاَّ الَّذِينَ ظَلَمُوا مِنْهُمْ) . اين بهانه جويان به حقّ شايستۀ نام ستمگر و ظالمند، چرا كه هم بر خود ستم مىكنند و هم بر مردم كه سدّ راه هدايت آنها مىشوند.
🍃٢-از آنجا كه عنوان كردن اين گروه لجوج را با نام «ستمگر» ممكن بود در بعضى، توليد وحشت كند مىگويد: «از آنها هرگز نترسيد، و تنها از من بترسيد» (فَلا تَخْشَوْهُمْ وَ اخْشَوْنِي) . اين يكى از اصول كلّى و اساسى تربيت توحيدى اسلامى است كه از هيچ چيزى و هيچ كس جز خدا نبايد ترس داشت.
🍃٣-تكميل نعمت خداوند به عنوان آخرين هدف براى تغيير قبله ذكر شده، مىفرمايد: اين بخاطر آن بود كه شما را تكامل بَخشم و از قيد تعصّب برهانم «و نعمت خود را بر شما تمام كنم تا هدايت شويد» (وَ لِأُتِمَّ نِعْمَتِي عَلَيْكُمْ وَ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ) .
📚برگزیده تفسیر نمونه جلد اول
🌹🌹🌱🌹🌹🌱🌹🌹🌱
🆔eitaa.com/ghadir_ch
امیرالمؤمنین علیه السلام:
👈شفاى دردهاى خود را از قرآن بجوييد و در سختیها و گرفتاریهايتان، از آن كمك بخواهيد؛ چرا كه در آن، درمان بزرگترين دردهاست و آن، درد كفر و نفاق و انحراف و گمراهى است...
هر كس كه قرآن در روز قيامت، برايش شفاعت كند، شفاعت میشود و هر كس كه قرآن در روز قيامت، از او شكايت كند، محكوم میگردد
📚خطبه 176 نهج البلاغه
🆔@ghadir_ch
✍رهبر انقلاب
پیر شدن کشور، کم شدن نسل جوان در چندین سال بعد، از همان چیزهایی است که اثرش بعداً ظاهر خواهد شد، وقتی هم اثرش ظاهر شد، آن روز دیگر قابل علاج نیست.۹۲/۲/۱۲
🆔@ghadir_ch
‼️ارتباط با مسلمان اسمی
🔷س 5319: حکم ارتباط با کسانی که به صورت اسمی مسلمان هستند، اما گاهی منکر دین اسلام و خدا میشوند چیست؟
✅ج: اگر در ظاهر، اظهار اسلام میکنند، یعنی شهادتین را گفتهاند و ما خبر نداریم که قلباً مسلمان هستند یا نه و گاهی وقتها ممکن است اعمالی انجام دهند که خلاف دستورات اسلام باشد، حکم مسلمان را دارند. اما اگر ما میدانیم که آنها معتقد به اسلام نیستند و فقط به صورت زبانی یک چیزی میگویند و فقط اظهار اسلام میکنند، خیر، در اینجا حکم مسلمان را ندارند و ارتباط با آنها اجمالاً با ارتباط با مسلمانان فرق میکند. اگرچه نمیگوییم بهطورکلی ارتباط با آنها جایز نیست. ارتباط با آنها اشکالی ندارد، اما نباید مفسدهای داشته باشد و موجب تأیید عقاید باطل آنها بشود. همچنین خود کسی که با آنها ارتباط دارد، نباید متهم شود که با افراد لاابالی سروسرّی دارد.
📕منبع: khamenei.ir
🆔@ghadir_ch
🌹🌹🌹نتیجه_مسابقه شماره ۱۴🌹🌹🌹
با سلام و تشکر از بزرگوارانی که در مسابقه این هفته شرکت نمودند.
🔹هدیه این هفته طبق قرعه کشی تقدیم می گرددبه:
برادرگرامی مهدی محمدی نیک
خواهر گرامی مرضیه اکبری
خواهر گرامی سمیه اکبری
خواهر گرامی افسانه اسماعیلی
خواهر گرامی فاطمه خور
خواهر گرامی حدیثه غیاثی
جواب سوال:آیه ۱۴۳
ان شالله همیشه در پناه قرآن کریم باشید.
💐💐💐💐💐💐
VID_20210310_054316_637.m4a
367.7K
✍ موضوع: اگر گناه هم کردید از ما رو برنگردونید.
#استاد_عالی
🆔@ghadir_ch
چگونه احساسات کودکانمان را درک کنیم؟
افکار مداوم احساسات کودکان باعث سردرگمی، عصبانیت و عدم شناخت احساسات و باورنکردن آنها در کودکان میشود.
با کلماتی مانند "اوه" ، " فهمیدم " و ... حرف کودک را تأیید کنید و نشان دهید احساس او را درک کردهاید.
برای احساسهای کودک اسمی پیدا کنید و آرزوها و خواستههای کودک را در عالم خیال برآورده سازید.
بعد از تشخیص احساس و تأیید آن نباید نصیحت را دنبال کنیم. بعضی کودکان علت ترس، عصبانیت و ناراحتی خود را به زبان نمیآورند و بعضی کودکان دلیل احساس خود را نمیدانند، بعضی میل به ابراز دلیل ندارند چون میترسند از دید بزرگترها قانعکننده نباشد.
🆔@ghadir_ch
#خلاقیت_کودکان
🔸یک نکته درخصوص تشویق کودک:
👈تشویقی خلاقیت را پرورش می دهد که معنوی، شخصیتی ،عاطفی،احساسی و شوق و شور درونی باشد.
🔴جایزه ی مادی و تشویق بی جا مانع خلاقیت است.جایزه ی مادی و پاداش دادن بچه را معامله گر بار می آورد؛ و همین تفکر است که کودکان در بزرگسالی دائماً دوست خواهند داشت که در مسابقات شرکت کنند. این افراد نمی توانند خلاقیت بالایی داشته باشند، چون ذهن دائماً درگیر مسائل دیگر است.
🔸نکته ی بسیار مهم: جدایی کار از وجود است. وقتی می گوییم کار از وجود جدا است، یعنی ما والدین این توانایی را به دست آوریم که زمانی کودک ما کاری انجام داد خصوصاً کار اشتباه،در ذهن خودمان تحلیل کنیم که این یک کودک و دارای یک وجود است، ولی یک کار اشتباهی انجام داده، کار را می توان نقد کرد ولی وجود را نه.
♦️وجود کودک همیشه باید تأیید شود. ما هیچ جا نداریم که گفته باشند وجود باید نقد شود، بچه و بزرگ هم ندارد، آن چیزی که باید نقد شود، کار است. وجود همیشه محترم است. و در این حالت است که درک مسئول به وجود می آید.
(ادامه دارد...)
🆔@ghadir_ch
#تربیت_فرزند
زمانی که از دست فرزندمان عصبانی هستیم چه کار کنیم؟
هرگز به عنوان تهدید از جمله "من مادرت نیستم" و یا "من دیگه پدرت نیستم" استفاده نکنید. لازم نیست ناراحتی و عصبانیت خود را با جمله "دیگه تو رو دوست ندارم" همراه کنید.
👈هنگام عصبانیت خیلی صادقانه می توانید فقط ناراحتی و خشم خود را بگویید،به کودک بگویید که از دست او ناراحت هستید! همین!
"خیلی ناراحتم که اتاقت نامرتبه"
♦️انتظار خود را از کودک بیان کنید.
"دوست دارم وقتی بازی با اسباب بازی هات تموم شد اونا رو سر جاشون بذاری"
👈شما می توانید از دست کودک عصبانی شوید، غمگین شوید، ناراحت شوید و ... اما هیچ کدام از این موارد ربطی به دوست داشتن او ندارد.
🆔@ghadir_ch