✔️ رابطهی خود را با خدا اصلاح کنید.
🌺هر وقت در کارهایتان با راهبندان مواجه شدید، بدانید خدا راهبندان ایجـاد کـرده است و اگر بخواهید راهبندان برطرف شود، باید با او خلوت کنیـد و رابطـهتـان را بـا او اصلاح کنید.
حضرت امیر میفرمایند: 《من اصلح ما بینه و بین الله اصلح الله ما بسته و بین الناس》: کسی که آنچه بین او و خداست را اصلاح کند، خداوند هم آنچه بین او و مردم است را اصلاح میکند.»
#میرزا_اسماعیل_دولابی
📚مصباحالهدی، ص ۶۰
🆔eitaa.com/ghadir_ch
#داستانهای_تربیتی
✔️عدالت
✍روزی حضرت موسی(علیه السلام) از محلی عبور می کرد. بر سر چشمه ای در کنار کوهی رسید. با آب چشمه وضو گرفت و بالای کوه رفت تا نماز بخواند. در این موقع اسب سواری به آنجا رسید و برای آشامیدن آب از اسب فرود آمد. در موقع رفتن، کیسه ی پول خود را فراموش نمود و رفت. بعد از او چوپانی رسید. کیسه را مشاهده کرد و برداشت.
🔴بعد از چوپان، پیرمردی بر سر چشمه آمد. آثار فقر و تنگدستی از ظاهرش آشکار بود. دسته هیزمی بر روی سر داشت. هیزم را یک طرف نهاد و برای استراحت کنار چشمه خوابید. چیزی نگذشت که اسب سوار برگشت و اطراف چشمه را برای پیدا کردن کیسه جستجو نمود، ولی پیدا نکرد. به پیرمرد مراجعه نمود. او هم اظهار بی اطلاعی کرد. بین آن دو سخنانی رد و بدل شد که منجر به زد و خورد گردید. بالاخره اسب سوار آنقدر هیزم شکن را زد که جان داد. حضرت موسی(علیه السلام) عرض کرد: پروردگارا ! این چه پیشامدی بود؟ عدل در این قضیه چگونه است؟ پول را چوپان برداشت ولی پیرمرد مورد ستم واقع شد!
🔵خطاب رسید: ای موسی! همین پیرمرد، پدر آن اسب سوار را کشته بود و بین این دو قصاص انجام شد. در ضمن، پدر اسب سوار به پدر چوپان به اندازه ی پول همان کیسه مقروض بود. از این رو چوپان هم به حق خود رسید. من از روی عدل و دادگری حکومت می کنم.
📚سفینة البحار، ج٢، ص۴٣٣
🆔eitaa.com/ghadir_ch
#خلاقیت_کودکان
✔️عوامل ایجادخلاقیت
🔸اولین عامل ایجاد خلاقیت در کودکان،نقش والدین است،والدین به عنوان الگو و حامی حرف اول را می زنند.
👈نکته:کودکان همانی می شوند که ما هستیم، نه آن چیزهایی که ما می خواهیم.کودکان به والدین نگاه می کنند و از آنها الگو می گیرند.
پس تمام موضوع های مطرح شده در (خلاقیت کودکان) که تا به این جا مطرح شده است، با تأکید بر نقش والدین است. یعنی اگرکودک منظم یا خلاق یا هرعمل و رفتاردیگری از آنها می خواهیم اول باید ببینیم به عنوان پدر و مادر، خودمان چه الگویی برای فرزندانمان هستیم.
🔸یکی از عواملی که بر خلاقیت کودکان بسیار تأثیرگذار است،داشتن والدینی بسیار محکم و مقتدر و درعین حال مهربان است که قدرت ایجاد تعادل در کودکان را داشته باشند.والدین ضعیف، مظلوم نما و بدبین،الگوی خوبی برای کوکان نیستند و نمی توانند به شکوفایی خلاقیت در آنها کمک کنند.
🔸عامل بعد،که عامل مهم ایجاد خلاقیت است، محیط غنی است. محیط غنی برای تجربه و بازی های کودک. چه چیزی محیط را ضعیف می کند؟ (نظم، آموزش، نظافت و...) کسانی که خیلی شدید این عوامل را انجام می دهند،رفتار کنترل محور دارند.
👈محیط غنی:محیطی است که برای بازی ایمن باشد و با انگیزه و عمل در تعارض نباشند.دراین محیط کودک هر کاری که لازم دارد انجام می دهد بدون این که آشفتگی ایجاد کند و به دیگران و خودش آسیب زده و تخریب ایجاد کند،اما اصلاً به معنای آزادی مطلق نیست و باز روی کنترل تأکید می نمائیم.
🔸عامل بعد در ایجاد خلاقیت قانون است. بدون قانون نمی توانیم زندگی کنیم منتهی قانونی که مبتنی بر ارزش ها و آگاهی دهنده است.قانون هایی که مبتنی بر ذهنیت هستند، مخربند،والدین کنترل محور این گونه عمل می کنند که در دایره ی رفتار به آن سخت گیری می گوییم، این والدین قوانینی وضع می نمایند و با قدرت و زور و خشونت اجرا هم می کنند،(اگه این کار رو نکنی، مامانت نمیشم!!دوستت ندارم و...ببین چقدر بچه ی بدی شدی!!)
♦️این والدین از اهرم های محبت مشروط، اهرم احساس گناه و اهرم مقایسه،قوانین ذهنی و ساخته ی خودشان را وضع و اجرا می کنند در حالی که وضع قوانین باید برپایه ی ارزش ها و علم باید باشد،آگاهی دهنده و به رشد کودکان کمک کنند.
(ادامه دارد...)
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️مرگ آرام مغزی کودکان با موبایل.
بافت مغزی کودکان به خاطر داشتن رطوبت بیشتر یک رسانای عالی برای اشعه تلفن همراه بوده و به نسبت مغز افراد بزرگسال در مواجهه با این اشعه بسیار گرمتر می شود.
⭕️ این در حالیست که بطور معمول یک/چهارم سرطانهای دوران کودکی را تومور مغزی تشکیل میدهد.
اگر کودکان استفاده از تلفن همراه را از کودکی آغاز نموده،در اواسط سن نوجوانی کاندید تومور مغزی خواهند شد.این شرایط زمانی به اوج خطر نزدیک می شود که تلفن همراه به اتاق خواب راه یافته یا در بالین کودکان قرارگیرد.
👈 لازم است بدانیم هر شخصی که از تلفن همراه می خواهد استفاده کند،باید به نحوه استفاده از این وسیله رفاهی خطرناک توجه نماید.
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️علل حساسیت بیشتر کودکان در مواجه با تلفن همراه:
♦️مغز کوچک
♦️رطوبت بیشتر در مغز.
♦️افزایش آسیب های بافت مغز.
♦️عدم توجه کودکان در هنگام استفاده از این وسیله(علائمی مثل گرم شدن گوش،گرم شدن سر)و نیز تأئیربر کاهش اشتها و گاها ایجاد تهوع به علت افزایش حرارت و خشکی در مغز.
♦️فشار دادن گوشی به سر بویژه به طور مداوم و نگه داشتن گوشی در یک طرف سر و تغییر ندادن آن از یک طرف سر به طرف دیگر باعث جذب اشعه های خطرناک در مغز می شود.
♦️علت اصلی خطر گوشی های همراه و دستگاههای بی سیم وقتی است که مغز در میدان الکترو مغناطیسی که این دستگاهها دارند قرار می گیرد.
♦️از اثرات دیگر این دستگاهها و گوشی روی کودکان دختر،ناباروری،اوتیسم،اثرات آن روی جنین،کاهش رطوبت مغز و آلزایمر،اختلال عملکرد سیستم ایمنی و سرطان سینه و مغز می باشد.
♦️عدم اطلاع والدین از این موارد و ورود تلفن همراه به اتاق خواب کودکان شانس این اختلالات را به شدت بالا می برد.
♦️تأثیر میدان الکترو مغناطیس گوشی همراه بر مغز کودکان از طریق افزایش حرارت و ایجاد تغییر در پروتئین ها و نهایتاً ژنها عامل شروع این مرگ مغزی آرام یا سرطان مغزی شناخته شده است.
🆔eitaa.com/ghadir_ch
به رسم ادب و ارادت هر روز صبح سلام می دهیم به ارباب بی کفن
✨السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن✨
🆔eitaa.com/ghadir_ch
29_237594863510487210.mp3
7.96M
🌹تلاوت تحدیر (تند خوانی) جز ۲۹ قرآن کریم.
🆔eitaa.com/ghadir_ch