ادامه مناظره👈 قدیری ابیانه: اگر اعضای FATF با پولشویی مخالفند چرا خاوری را تحویل نمیدهند؟
👈قسمت دوم
... در خصوص حضور در سازمانملل نیز جمعبندی نظام اینگونه بود که در مجموع منافع ما بیشتر از زیانش است اما FATF هم اینگونه است؟ یا آنها میخواهند تحریم خود موثرتر بکنند؟
سفیر سابق ایران در مکزیک ادامه داد: ارزیابی بنده بهعنوان یک کارشناس این است که نباید وارد این کنوانسیون شویم. تازه اگر وارد لیست سفید شویم و آنها بگویند از طرف ما بلامانع است اما کافی است آمریکا تشر بزند و بگوید نکنید، اروپاییها تجارتشان با آمریکا بیش از ۱۰۰۰ میلیارد دلار است و ما زیر ۲۰ میلیارد دلار. پس آنها نمیآیند برای زیر ۲۰ میلیارد رابطهشان را با آمریکا خراب کنند.
✔چرا دولت پیشاپیش اعلام کرد اگر آمریکا از برجام خارج شود ما میمانیم؟!!
قدیری تصریح کرد: ما در اینجا از دولت انتقاد میکنیم که چرا پیشاپیش اعلام میکرد آمریکا از برجام خارج شود ما در برجام میمانیم، خوب میگویند ایران که میماند. اینجوری دستمان برایشان رو شده است، از این اشتباهات متاسفانه دولت زیاد داشت، ما دنبال این نیستیم که بگوییم با غرب رابطه نداشته باشید یا دنبال جذب سرمایهها نباشید که از خارج به ایران بیاید، ولی میگوییم اول خودمان را درست کنیم، سرمایههای ما سرگردان است، یک روز سراغ خرید طلا، یک روز خرید دلار و یک روز جای دیگر، این سرمایه دارد به ضرر اقتصاد کشور عمل میکند و آقایان نشستهاند سرمایه از خارج بیاید تا مشکل را حل بکند.
وی افزود: سرمایهها باید بروند به سمت تولید، این تصور که دیگران برای ما کاری خواهند کرد غلط است. به شما بگویم همه کشورها، چه آمریکا و چه اروپا، چین و روسیه دنبال تحقق منافع ما نیستند، هر کشوری دنبال منافع خودش است، ما هم دنبال منافع خودمان هستیم، ممکن است در تعریف منافع دیدگاهمان فرق کند، شما که میروید نانوایی نان میخرید نمیروید آنجا که به نانوا کمک کرده باشید شما نیاز به نان دارید. نانوا هم برای کمک به شما نیست که نان میپزد. میخواهد خرج خودش را در بیاورد، موقعی که یک معاملهای جور میشود که هر دو طرف نفع ببرند. اینجا توافق حاصل میشود. در مذاکره بینالملل هم همین است، باید فقط منافع خودمان را ببینیم. البته درچیستی و چگونگی تأمین منافع بین کارشناسان اختلاف دیدگاه است، اما در نهایت این نظام است که تصمیم نهایی را میگیرد.
این استراتژیست گفت: ما باید روی نیروهای خودمان تکیه کنیم، یکی از اشکالاتی که کمک کرد به این رکود وحشتناک، وعدههایی بود که آقای روحانی داد، بنده چون هم دکترای مدیریت دارم و هم در سیاست خارجی بودم و هم در مسایل اقتصادی سررشته دارم، بعضیها میآمدند مراجعه میکردند، میگفتند میخواهم مثلا ساختمان بسازم؟ بسازم یا بگذارم برجام به نتیجه برسد؟ میگفتم بساز معطل برجام نشو، اما خیلیها معطل برجام شدند بهخاطر وعدههایی که آقای روحانی و دولت دادند و همین باعث شد خیلی از پروژهها و سرمایهگزاریها متوقف شد و همین باعث رکود شد.
✔مردم و مسئولین باید طبق اقتصاد مقاومتی جلو بروند.
قدیریابیانه یادآور شد: هی وعده دادند رابطه با خارج فلان میشود، آن زمان هم برای من روشن بود که این اتفاقات نخواهد افتاد. الان هم میگویند بایستید ببینیم اروپا چه میکند، ما نباید بایستیم، ما باید کار خودمان را بکنیم، باید هم مردم و هم مسئولین طبق اقتصاد مقاومتی جلو برویم، فقط هم به مسئولین حوزههای مختلف بستگی ندارد، من و شما هم موثریم، اگر این مسئله حل شد که چه بهتر اما اگر نشد خودمان را معطل نکرده باشیم.
وی اظهار کرد: مثلا همین چشمانداز ۱۴۰۴ که قرار است یک چشمانداز پنجاه ساله هم تدوین شود، چشمانداز که تدوین میشود در دنیا به این معنی است که میخواهی در فلان سال بهکجا برسید، همه باید تلاش کنند به آن چشمانداز برسیم، مثلا شما دانشجویان در حوزه تحصیلی خود، تا سال ۱۴۰۴ ببینید مثلا در بحث کشاورزی قرار است به کجا برسیم، چقدر گندم تولید کنیم، چقدر گوشت، این مقدار تولید چقدر دانشجو و فارغالتحصیل نیاز دارد و برنامهریزی کنیم.
این فعال سیاسی افزود: سوال من این است که در این دانشگاه و یا دقگر دانشگاهها یکبار به دانشجویان معرفی شده که چشمانداز چیست؟ جایی نوشتهاند؟ مطمئنم نه در اینجا و نه در نقاط دیگر کشور انجام نشده و این اشکال بزرگ است، کسی خود را مسئول تحقق این چشمانداز نمیداند در صورتی که همه باید خود را مسئول بدانند.
Www.goo.gl/Z4831S
👈ادامه مناظره در 👇
ghadiri.ir/post/6375
@Ghadiri1404
GHADIRI.IR
ادامه مناظره👈 قدیری ابیانه: اگر اعضای FATF با پولشویی مخالفند چرا خاوری را تحویل نمیدهند؟
👈قسمت سوم و پایانی
... ✔سوال دانشجوی دیگری اینگونه مطرح میشود که: امروز مهمترین مشکل جامعه ما اقتصاد است، اگر به عملکرد اقتصادی دولت که شعار پیگیری وضعیت اقتصادی را سر میداد نگاه کنیم و اقداماتی که در زمینه سیاست خارجی انجام داد زمینه را برای تحریم بیشتر آماده کرد و امروز شاهد سه برابری ارزش دلار هستیم، عدم حمایت دولت از تولیدکنندگان را چه باید کرد؟
سوال: در برجام در برابر تعطیلی صنعت هستهای چه چیزی گرفتیم؟
قدیری ابیانه در پاسخ به این سوال اظهار کرد: دوستان امروز در اینجا گفتند آقای روحانی در جایی به رهبری گفتند مگر آمریکاییها اجیر ما هستند که هرچه بگوییم عمل کنند سوال من این است مگر ما اجیر آمریکاییها هستیم که هرچه آنها بگویند عمل کنیم.
وی افزود: مذاکره نوعی بده بستان است ما در برجام فقط بدهاش را دیدهایم و بستانش را ندیدیم، چطور میشود شورای نگهبان که دستگاه نظارتی است حق قضاوت ندارد ولی آقای شکوهی که عضو ستاد فلان فرد در انتخابات بود خودش حق قضاوت دارد و میگوید انتخابات باطل است.
این استراتژیست ادامه داد: در مورد آقای احمدینژاد و مشایی صحبت شد. باید بگویم زمانی که احمدینژاد پیروزی تیم بیسبال آمریکا را تبریک گفت, چرا هیچ کدامتان اعتراض نکردید، زمانی که احمدینژاد رئیسجمهور بود مقدار هنگفتی بودجه گذاشت برای آقای مشایی که در امورات فرهنگی هزینه کنند. این پولها کجا رفت؟ چرا توضیح نمیدهند و از پاسخ فرار میکنند؟
قدیریابیانه در بخش پایانی صحبتهای خود با جمع بندی موارد مطروحه گفت: این کارهایی که این افراد کردند خلاف مصلحت است و من شخصاً الان معتقدم آقای روحانی دارد لطمه میزند به انقلاب، چون لباس روحانیت بر تنش است و اینگونه عمل میکند و احمدینژاد هم زیر شعار و پرچم امام زمان(عج) علیه منافع کشور عمل میکند و همه آنها دارند ضربه میزنند، وی در پایان.گفت بهتر است توقعمان را بر اساس درآمدهای کشور تنظیم کنیم.
Www.goo.gl/Z4831S
متن.مناظره👇
ghadiri.ir/post/6375
dana.ir/news/1435599.html
@Ghadiri1404
GHADIRI.IR
قدیری ابیانه:👈سن بازنشستگی باید با توجه به سن متوسط یا امید به زندگی تعیین گردد.
✔در کشورهای مختلف سن بازنشستگی را با توجه به افزایش امید به زندگی تعیین نموده و به همان نسبت افزایش میدهند.
✔مثلا در آلمان و آمریکا سن بازنشستگی را به ۶۷ سال رسانده و آمریکا ۷۰ سال را برای سن بازنشستگی تعیین نموده و هر سال یک سال به ۶۷ سال اضافه میکند.
✔به طور متوسط در جهان در قبال هر ۶ و اندی نفر شاغل یک نفر بازنشسته است.
✔در قبل از پیروزی انقلاب اسلامی سن متوسط یا امید به زندگی در ایران ۵۲ سال بود و لذا ۳۰ سال کار را ملاک بازنشستگی تعیین کرده بودند و عملا افراد در حدود ۵۰ سالگی بازنشسته شده و لذا در زمان حیاتشان عملا بطور متوسط دو سال از مزایای بازنشستگی استفاده می کردند و این علیرغم این واقعیت بود که حجم صادرات نفت به ازای هر ایرانی در هر ماه بیش از ۸ برابر صادرات نفت به ازای هر ایرانی در لایحه بودجه سال ۱۳۹۸ بوده است.
✔اینک عمر متوسط برای مردها ۷۲ سال و برای زنها ۷۶ سال است.
✔به عبارت دیگر به ازای هر سال عمر مردان در قبل از انقلاب عمر به یک سال و نیم افزایش یافته است و لذا سالهای کاری برای بازنشستگی نیز باید به یک و نیم برابر سن بازنشستگی قبل از انقلاب یعنی ۴۵ سال کاری و ۶۵ سال سن افزایش یابد.
✔اما علیرغم افزایش امید به زندگی سالهای کاری و سن بازنشستگی به همان مقدار باقی مانده و افراد عملا در ۵۰ سالگی بازنشسته می شوند و بجای بهرهمندی از دو سال مزایای بازنشستگی این مدت به ۲۲ سال افزایش یافته است.
✔به همین لحاظ متاسفانه تعداد بازنشستگان بیش از تعداد شاغلین شده و بار مالی زیادی بر مردم که صاحب بیت المال هستند وارد آمده و بخش مهمی از بودجه کشور صرف حقوق کارمندان و بازنشستگان میشود.
✔مثلا در ۱۷ سالی که یک کارمند آلمانی بیش از یک ایرانی کار می کند، در آلمان به یک نفر حقوق می دهند و در ایران به دو نفر.
✔در آمریکا با بیش از ۳۰۰ میلیون نفر جمعیت حدود ۸۰۰ هزار و در ژاپن با ۱۳۰ میلیون جمعیت کمتر از ۴۰۰ هزار کارمند دارند و ما در ایران ۸ و نیم میلیون حقوقبگیر از حکومت داریم که ۴ میلیون نفر آن شاغل و ۴ و نیم میلیون نفر آن بازنشسته هستند!
✔مجلس و مسئولان هم سال به سال در حال کاهش سالهای کاری برای بازنشستگی هستند!
✔همین رفتار موجب گردیده که تا کنون ۱۸ صندوق بازنشستگی از ۲۰ صندوق دچار ورشکستگی شوند.
✔در ایران این تصور غلط رایج است که استخدام افراد برای ایجاد اشتغال برای مستخدمین است، حال آنکه استخدام باید برای انجام کاری ضروری باشد.
✔این در حالی است که مطابق با گزارش مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، ساعت مفید کاری در ادارات دولتی ایران ۲۲ دقیقه در روز است، در حالی که ساعت مفید کاری در ژاپن روزانه ۸ ساعت و در کره جنوبی ۹ و نیم ساعت است.
به عبارت دیگر یک کرهای به اندازه ۲۶ ایرانی است.
✔در ایران معتقدند که افراد مسنتر باید کنار روند تا جوانها هم نجربه آموزی کنند، حال آنکه پستهای حکومتی محل بکارگیری تجربیات است و نه تجربه اندوزی.
✔در جهان سعی می کنند از تجربه کارکنان خود حداکثر بهره را در اتخاذ تصمیمات سازنده ببرند اما در ایران سعی می کنند نیروهای کارآزموده و با تجربه را کنار بزنند.
✔اقدام مجلس شورای اسلامی در ممنوعیت بکارگیری افرادی بازنشسته، کاری مضر و بر اساس سن بازنشستگی مربوط به قبل از انقلاب است که عمر متوسط یا امید به زندگی ۵۲ سال بوده است.
✔به طور مثال اگر به تصمیم مجلس عمل شود بسیاری از متخصص ترین افراد در زمینه ضدجاسوسی و مقابله با تروریستها در وزارت اطلاعات و با تجربه ترین جراحان در وزارت بهداشت و درمان باید کنار گذاشته شوند.
✔این تصمیم غلط مجلس و خطراتی که به عنوان نمونه برای سلامت مردم و امنیت جامعه در بر دارد مسئولان را بر آن داشته تا با مراجعه به مقام معظم رهبری مجوز ادامه بکار این نوع نیروها را اخذ نمایند.
اگر نیروهایی که در راس دستگاهها علیرغم ناتوانیشان ادامه کار میدهند، راهکار آن این نیست که کشور را از خدمات نیروهای توانا محروم نمائیم.
ضرورت دارد مجلس در این قانون تجدید نظر نماید و اصولا در این تغییر در مبانیای که منجر به اتخاذ چنین تصمیماتی میشود تجدید نظر نماید.
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.com
خبر👈: فرشاد مومنی، اقتصاددان اصلاح طلب: راهبرد آمریکا، بلاتکلیف نگه داشتن اقتصاد ایران است. ... در شرایط بلاتکلیفی همه هزینههای گزینههای متفاوت رقبایمان را میپذیریم ولی نمیتوانیم از دستاوردهای این هزینهای که دادیم استفاده کنیم.
نظر👈: بیشترین نقش را در بلاتکلیف نگهداشتن وضعیت اقتصادی کشور, دولت با وعدههای بیاساس برجامی ایجاد کرد و این وضعیت را با سراب همکاری اروپا نیز ادامه میدهد.
همین مسئله موجب توقف سرمایهگذاری در تولید در داخل کشور بر اثر انتظار برای تحقق سراب تغییر شد.
ریشه اصلی تشدید مشکلات کشور همین وعدههای بیاساس و حتی در موارد زیادی وعدههای دروغ بود.
@Ghadiri1404
GHADIRI.IR
👈ممانعت از نامگذاری یک فروشگاه پوشاک در قم به نام شهید مهدی ادواردو آنیلی
خبر:👈 یک مغازه در قم اسم مغازه خود را شهید مهدی ادواردو آنیلی گذاشته است.
اما مرکز اماکن نیروی انتظامی می گوید ترویج این نام مروج فرهنگ غرب است و اسم طایفه ی یهودی هاست! نمی گوید ترویج فرهنگ مسلمان شدن، گذشتن از مال دنیا و شهادت است. می گوید در قبرستان یهودی هاست! نمیگوید سنبل تازه مسلمانیست.
وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قم نیز به این نامگذاری اعتراض کرده است.
نظر: 👈 هر چند اقدام این مراکز در ممانعت از بکارگیری نامهای لاتین برای مراکز تجاری امری مثبت و قابل تقدیر است اما باید توجه داشته باشند که نام شهید آنهم برای شخصیتی چون شهید ادواردو آنیلی شامل آن هدفی که بابت آن از انتخاب نام خارجی ممانعت میشود نیست.
لازم به ذکر است که فروشگاههایی در تهران و مشهد با نام ادواردو آنیلی تأسیس شده است و نیز در بهشت زهرا قبری سمبولیک به نام این شهید اختصاص دادهاند و میدانی در شهر خمین نیز به اسم این شهید نامیده شده است.
goo.gl/DS8jaa
@Ghadiri1404
GHADIRI.IR
قدیری ابیانه: بدهی 21 هزار میلیارد دلاری دولت امریکا/ دولتمردان از آمریکا نترسند.
کارشناس سیاسی با اشاره به اینکه آمریکا درحال حاضر رو به افول و ضعیفتر از 40 سال قبل است، گفت: میزان بدهی دولت فدرال آمریکا به بیش از 21 هزار میلیارد دلار است.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، محمدحسن قدیری ابیانه شامگاه دوشنبه در همایش چهل سال تحریم، چهل سال ایستادگی و چهل سال پیشرفت با اشاره به اینکه در طی عمر 40 ساله پیروزی انقلاب اسلامی دشمنان توطئههای بسیار زیادی شکل دادند، گفت: هر یک از این دسیسهها به تنهایی میتوانست یک کشور قدرتمند را از بین ببرد.
سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا با اشاره به اینکه در هشت سال دفاع مقدس تمام ابر قدرتهای جهان بر علیه ایران بودند و به عراق تسلیحات میرساندند، افزود: در طی جنگ تحمیلی حتی سیم خاردار نیز از ایران دریغ میشد، پیروزی کشور در این جنگ بسیار ارزشمند بود.
وی با اشاره به اینکه در زمان قبل از پیروزی انقلاب اسلامی جریان تحرکات و انقلابها در جهان به دنبال دینزدایی بود زیرا در آن زمان در کلیساها پذیرش ظلم را نشانه ایمان ترویج می کردند اما با پیروزی انقلاب اسلامی که پذیرش ظلم را گناه میداند روند گرایش به دین تقویت گردید.
قدیری ابیانه با بیان اینکه مقاومت کشور در برابر استکبار طی سالیان گذشته و اینکه ما هستیم، خود به تنهایی یک موفقیت است، ادامه داد: با توجه به اینکه حجم صادرات نفت در قبل از انقلاب به ازای هر ایرانی ۵ برابر حجم صدرات نفت در شرایط،قبل از تحریمهاست گفت به همین لحاظ به دستاوردهای انقلاب اسلامی در طی این 40 سال میتوان ضریب پنج داد، امید به زندگی در کشور از 52 سال به 72 سال افزایش یافته، علم پیشرفت کرده است و در هر نقطه دانشگاه و دانشجو وجود دارد.
کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه دشمنان در پی تحریمهای فعلی به دنبال قحطی در ایران بودند، گفت: بسیاری از جاسوسان از وجود مایحتاج مردم در بازار اظهار تعجب میکردند.
✔مقام معظم رهبری عامل مقاومت و ایستادگی مردم ایران است
وی با بیان اینکه یکی از مراکز پژوهشی آمریکا مشکل مقاومت و ایستادگی در ایران را وجود رهبر انقلاب عنوان کرده است، افزود: به گفته این مرکز مقام معظم رهبری نقشه راه آمریکا را میداند و فریب نمیخورد.
قدیری ابیانه با اشاره به اینکه باور برخی دولتمردان در کشور به لزوم مذاکره با آمریکا است، ادامه داد: طی چند سال اخیر شاهد بودیم که دولت پس از اجرای امتیازات خواسته شده از ایران و اعلام لغو تحریمها متوجه شد که در این مذاکرات فریب خورده است.
این فعال سیاسی اضافه کرد: افرادیکه به وعدههای الهی ایمان ندارند از تهدیدهای آمریکا میترسند و گاهی میگویند در قبال امتناع از خسارات جنگ بهتر است تا به دشمن امتیاز بدهیم، اما خداوند ترس را در دل دشمن قرار داده است.
✔برآورد مراکز پژوهشی امریکا از خسارات جنگ احتمالی ایران و امریکا
وی گفت: مراکز پژوهشی آمریکایی برآورد کردند که اگر میان ایران و آمریکا جنگی برپا شود در روز اول تمام ناوگان آمریکا در منطقه نابود و 20 هزار نفر از نیروهای این کشور از بینمیرود.
قدیری ابیانه با بیان اینکه ترس از دشمن در مذاکرات اثر خواهد داشت، افزود: یکی از اشکالات هیأت دولت در مذاکرات این بود که مجذوب و مرعوب دشمن بودند.
سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا، حمایت کشور از حزبالله، سوریه، یمن و فلسطین را موجب تقویت امنیت برای خودمان هم میشود اضافه کرد: بیگانگان ادعا میکنند که ایران در هفت سال گذشته هفت میلیارد دلار به این کشورها کمک کرده است، این یعنی به ازای هر ایرانی در هر ماه یک دلار و چند سنت. آیا این مبلغ ارزش امنیت، دوری از جنگ.و خطر داعش را ندارد؟
✔دولت امریکا 21 هزار میلیارد دلار بدهکار است
وی با اشاره به اینکه موفقیت انقلاب اسلامی در هر زمینه اسرائیل را به نابودی و دولتهای دستنشانده مثل عربستان را ضعیف میکند، ادامه داد: آمریکا در حال حاضر رو به افول و ضعیفتر از 40 سال قبل است، میزان بدهی دولت فدرال آمریکا بیش از 21 هزار میلیارد دلار است که۴۳۰ برابر درآمد سالانه نفت ایران است.
قدیری ابیانه با بیان اینکه سالیانه دو هزار میلیارد دلار به بدهی دولت آمریکا افزوده میشود که معادل ۴۰ سال درآمد نفت ایران است گفت: آمریکا حدود هفت هزار میلیارد دلار در عراق و افغانستان هزینه کرد که معادل ۱۴۰ سال درآمد نفت ایدان است و با این وجود راه به جایی نبرد.
کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه در حال حاضر 14 کشور تحریم مالی هستند، افزود: این کشورها به دنبال حذف دلار آمریکا از تجارت جهانی هستند، این اقدام برای آمریکا خسارت بیشتری از برخورد بمب اتم به کشورش به همراه دارد.
ادامه مصاحبه در
chaharmahal-bakhtiari.farsnews.com/news/13970919001272
👈ادامه مصاحبه قدیری ابیانه:👈 بدهی 21 هزار میلیارد دلاری دولت امریکا/ دولتمردان از آمریکا نترسند.
.
... وی با اشاره به اعتقاد غلط مردم نسبت به درآمد نفتی کشور، اضافه کرد: در سال جاری برای صادرات نفت، گاز و معیانات گازی ۹۶ هزار میلیارد تومان پیشبینی میشود که به هزای هر ایرانی در هر ماه ۱۰۰ هزار تومان است، در حالی که تصور مردم دهها، صدها و هزاران برابر این واقعیت است. این باور غلط مردم را به دولتها بیاعتماد میکند.
این فعال سیاسی با بیان اینکه دولت برای تأمین امکانات رفاهی و تأمین حقوق ماهیانه بازنشستگان و کارمندان روبه استقراض آورده است، ادامه داد: میزان بدهی دولت در حال حاضر ۸۰۰ هزار میلیارد تومان است که به ازای هر ایرانی حدود ۱۰ میلیون تومان میشود.
قدیری ابیانه با اشاره به اینکه باور غلط در خصوص درآمدها و اختلاسها ضمن ایجاد شبهه دستاوردهای 40 ساله انقلاب زمینهساز ایجاد اغتشاش است، گفت: اگر مطالبهای در کشور وجود دارد باید بر مبنای واقعیت باشد.
✔پرداخت وام میلیاردی بدون ضمانت عین فساد است
وی با بیان اینکه حقوقهای نجومی ضرر مالی زیادی برای کشور داشته است، افزود: بدتر از این ضرر مالی معرفی نجومی بگیران به عنوان ذخیرههای نظام است، وقتی افرادی با این طرز فکر در مسند مبارزه با فساد هستند وضعیت بهبود نمییابد، پرداختهای وامهای میلیاردی بدون اخذ ضمانت عین فساد است.
سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا با اشاره به اینکه فساد و اختلاس در هر دولت وجود داشته است، اضافه کرد: در دولت فعلی این اقدام بیش از حد شده است.
قدیری ابیانه ادامه داد: اگر مشکلی از طرف مسؤولان وجود دارد به خاطر این است که مردم در انتخاب خود اشتباه کردند، وقتی خود مردم رأی دادند نباید از نظام خورده بگیرند.
وی با بیان اینکه وعدههای هنگام انتخابات باید پیگیری شوند، گفت: باید از نامزد ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی پرسید پول این وعده داده شده از کجا تأمین میشود؟! درآمد دولت که مشخص است.
کارشناس مسائل سیاسی وعده افزایش ۲۰ برابری یارانه را پوچ بیان کرد و افزود: درآمد دولت کفاف این افزایش را نمیدهد.
قدیری ابیانه به وجود اشکالاتی در قانون انتخابات کشور اشاره و اضافه کرد: برای نمایندگان مجلس وجود مدرک دانشگاهی فوق لیسانس الزامی است و نه برای نامزدهای ریاست جمهوری اما در انتخابات به دلیل وجود صدها داوطلب ریاست جمهور ما مضحکه دنیا شدیم.
وی با بیان اینکه در دنیا در صورت وجود اشکال در عملکرد وزیر و رئیس جمهور حزب مربوطه با او برخورد میکند، ادامه داد: در کشور ما برادر ریاست جمهور شریک صرافی خود را به عنوان رئیس یکی از بانکهای دولتی منصوب میکند اما مردم به رئیس جمهور مجدداً رأی میدهند، متأسفانه این فرهنگ در ایران وجود اعلام شد چنین وعدهای بیان نشده است، تا کسی بخاطر دروغ گفتن عزل نشود وضعیت همین است.
قدیری ابیانه با بیان اینکه مردم باید هزینههای دولت را تأمین کنند، افزود: جوانان و دانشجویان باید از خود مطالبه داشته و به دنبال ایجاد شغل باشند.
chaharmahal-bakhtiari.farsnews.com/news/13970919001272
@Ghadiri1404
GHADIRI.IR
قدیری ابیانه:👈 بدهی دولت به ازای هر ایرانی ۱۰ میلیون تومان است.
تسنیم: ۱۷/۹/۹۷/ محمدحسن قدیری ابیانه گفت: دولت برای اینکه حقوقها به موقع پرداخت شود و امورات اولیه جاری انجام شود مجبور به استقراض شده و تاکنون میزان بدهی دولت به ازای هر ایرانی حدود ۱۰ میلیون تومان شده است.
محمدحسن قدیری ابیانه بعد از ظهر امروز در مراسم روز دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد با بیان اینکه در بودجه ۹۷ پیش بینی شده برای صادرات نفت، گاز و میعانات گازی حدود ۹۶ هزار میلیارد تومان درآمد داشته باشیم، افزود: این یک پیشبینی است، بنابراین ممکن است محقق شود، ممکن هم است محقق نشود.
وی افزود: کل بودجه عمومی سال ۹۷ به ازای هر ایرانی ۴۶۲ هزار تومان در ماه است که ۴۵۵۰۰ تومان بخاطر یارانه به مردم میدهند، بنابراین ۴۱۶ هزار و ۵۰۰ تومان برای هر فرد باقی میماند. اگر اختلاس نباشد که هست، اگر حقوقهای نجومی نباشد که هست، اگر اسراف و ریخت و پاش نباشد که هست، با ۴۱۶ هزار و ۵۰۰ تومان هم نمیتوان نیازهای مردم را برطرف کرد.
✔ایران چقدر بدهی دارد؟
کارشناس مسائل بینالملل بیان کرد: دولت برای برای اینکه حقوقها به موقع پرداخت شود و امورات اولیه جاری انجام شود مجبور به استقراض شده است و تاکنون میزان بدهی دولت به ازای هر ایرانی حدود ۱۰ میلیون تومان است. لذا از لحاظ اقتصادی در وضعیت خوبی قرار نداریم.
قدیری ابیانه بیان کرد: در ایران مردم بر این تصورند که حکومت باید نیازهای مردم را برآورده کند در حالیکه در همه جای دنیا، مردم میدانند که باید نیازهای حکومت را تأمین کنند. در قانون اساسی کشور ما گفته شده آموزش و پرورش رایگان است اما نگفته که چون آموزش و پرورش رایگان است، نباید به معلم هم حقوق داد.
وی خاطرنشان کرد: اگر دانشجویان فکر میکنند دولت میتواند امکانات مورد نیاز آنها را تأمین و برای همه افراد شغل ایجاد کند، اشتباه میکنند. دولت موظف است زمینه اشتغال را فراهم کند، یکی از زمینه اشتغال هم این است که ظرفیت دانشگاهها بالا رود تا افراد بیشتری با تحصیل در دانشگاه، مهارتهای زندگی و مهارتهای کاری را بیاموزند.
کارشناس مسائل بینالملل تصریح کرد: دانشجو و هر ایرانی باید واقعبین و آرمانگرا باشد. به این معنی که واقعیات را بشناسد و با شناخت واقعیات، آینده کاری، نیازهای مردم و زندگی را فراهم کند.
قدیری ابیانه ادامه داد: اینکه دانشجو درس را فقط برای پاس کردن بخواند، و در واقع هیچ مهارت و توانایی کسب نکند هنگامی که فارغالتحصیل شود و مدرک خود را بگیرد، انتظار دارد کار و شغل مناسبی برای او فراهم گردد.
وی افزود: یک مشکلی که در آموزش و پرورش و دانشگاههای ما وجود دارد، این است که مدارس و دانشگاههای ما، حفظمحوری است. باید جدول مندلیف را حفظ کنید. این حفظیات چه کمکی به دانشجو و جامعه میکند و چه دردی را دوا میکند؟ ما باید طوری تحصیل کنیم، طوری رشد کنیم تا بتوانیم دست دیگران را نیز بگیریم و کمک کنیم.
کارشناس مسائل بینالملل بیان کرد: روز دانشجو را باید روز پاسخگویی بنامیم و دانشجویان و مسئولین دانشگاه باید در این روز پاسخگوی وقت و سرمایهای که خرج تحصیل خود کردهاند باشند. دانشجو نه تنها امید آینده کشور است بلکه شما جوانان دانشجو سرمایه امروز کشور نیز هستید.
قدیری ابیانه خاطرنشان کرد: برخی افراد هستند راه حل مشکلات را دخیل بستن به آمریکا میدانند، آمریکا را به عنوان کدخدا میشناسند. تمام این مذاکراتی که با آمریکا برگزار شد و به برجام نافرجام منتهی شد، براساس این بود که بگویند ما میتوانیم با کدخدا به تعامل برسیم.
akharinkhabar.ir/money/4818852
@Ghadiri1404
GHADIRI.IR
👥مناظره زیباکلام و قدیریابیانه درباره تقابل ایران و آمریکا
مناظره صادق زیباکلام استاد دانشگاه و فعال سیاسی اصلاحطلب با محمدحسن قدیری ابیانه تحلیلگر اصولگرا، با موضوع تقابل چهلساله ایران و آمریکا، در دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد.
آفتابنیوز: قدیری ابیانه در این مناظره که عصر امروز (۲۱ آذر) به همت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه رازی برگزار شد درباره چرایی تقابل با آمریکا، گفت: ابتدای انقلاب نگاه دولت بازرگان این بود که میتوانیم با آمریکا رابطه داشته باشیم و در نتیجه سفارت آمریکا در ایران را تعطیل نکردیم، اما پس از اشغال سفارت اسنادی بدست آمد که به وضوح نشان میداد آمریکا دنبال توطئه، ترور و ضربه به انقلاب ما بوده است. شاید اگر آمریکا از دشمنی با ما دست برمیداشت رابطه با ما با آمریکا قطع نمیشد اما اینچنین نشد و دشمنی آنها ادامه داشت و دارد.
وی با بیان اینکه آمریکا بدنبال کمک کردن به هیچ کشوری نیست و منافع خود را دنبال میکند، اظهار کرد: اگر رابطه با آمریکا میتوانست برای کشوری رونق بیاورد، برای مصر میآورد. آمریکا بدنبال این نیست که رابطه سالمی با ما داشته باشد. آنها دنبال منافع خودشان هستند و باید این موضوع را تشخیص بدهیم.
وی با بیان اینکه داشتن رابطه با هر کشوری را باید بررسی کرد و اگر منافعش بیشتر بود، میتوان این رابطه را برقرار کرد، گفت: رابطه با آمریکا هم منافعی دارد، اما مضراتش بیشتر است. البته شاید زمانی به این نتیجه برسیم که منافع این رابطه بیشتر است و آن زمان با این کشور ارتباط برقرار کنیم.
این تحلیگر مسائل سیاسی با رد این اظهارنظر زیباکلام که نظام برای توجیه مشکلات به برجسته کردن موضوع استکبارستیزی نیاز دارد، گفت: رهبر معظم انقلاب بارها فرمودهاند که تنها ۱۰ تا ۱۵ درصد مشکلات به آمریکا برمیگردد و مابقی ریشه داخلی دارد. باید بدانیم برای رفع مشکلات به کار و تلاش بیشتر نیاز داریم که متاسفانه جزو ملتهای کمکار هستیم و بخشی از دلیل عقبماندگی کشور هم همین است.
وی افزود: ۷۰ تا ۸۰ درصد مشکلات اقتصادی موجود نتیجه عملکرد مردم است و تا زمانی که فرهنگ کار در جامعه بالا نرود، این مشکلات را خواهیم داشت. اگر همه به وظایف خود به درستی عمل کنیم تحریمها چندان تاثیرگذار نیست.
قدیری ابیانه در خصوص مذاکره با آمریکا نیز گفت: در مذاکرات برجام آنهایی که میپنداشتند مذاکره با آمریکا به نفع ماست به این نتیجه رسیدند که این مذاکرات دستاوردی نداشت و تحریمها حذف نشد. دشمنی آنها با ما به خاطر مسائل هستهای نیست و خودشان خوب میدانند ما دنبال سلاح هستهای نیستیم. آنها با استقلال ما مشکل دارند.
این فعال اصولگرا افزود: آنها اکنون نیز میگویند ما موشک نداشته باشیم، ما موشک را برای دفاع از خودمان و ارتقای توان بازدارندگیمان میخواهیم. آنها اگر بدانند ما نمیتوانیم از خودمان دفاع کنیم، به ما حمله میکنند، اما میتوانیم و توان دفاعیمان را هم افزایش میدهیم.
قدیری ابیانه در پاسخ به این اظهار نظر که دشمنی با آمریکا دستاوردی برای ما نداشته است نیز گفت: همین که کشور ما تجزیه نشده و استقلال داریم، از جمله این دستاوردهاست. ما آمریکا را کدخدا نمیدانیم و با علم به واقعیت، آمریکا را دشمن خود میپنداریم.
aftabnews.ir/fa/news/562104
@Ghadiri1404
GHADIRI.IR
آمریکا کدخدا یا شیطان مناظره قدیری ابیانه و زیباکلام کرمانشاه ۲۱ نه ۹۷ قسمت اول.aac
15.87M
🎵صوت مناظره قدیری ابیانه و زیباکلام:👈 آمریکا شیطان بزرگ یا کدخدا (قسمت اول)
کرمانشاه: دانشگاه رازی
📆۲۱ آذر ۱۳۹۷
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.com
آمریکا میخواهد پول جنگ یمن را از عربستان بگیرد
farsnews.com/news/13970921001278
آمریکا کدخدا یا شیطان مناظره قدیری ابیانه و زیباکلام کرمانشاه ۲۱ نه ۹۷ قسمت دوم.aac
47.28M
🎵صوت مناظره قدیری ابیانه و زیباکلام:👈 آمریکا شیطان بزرگ یا کدخدا (قسمت دوم)
کرمانشاه: دانشگاه رازی
📆۲۱ آذر ۱۳۹۷
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.com
قدیری ابیانه:👈 تصویب FATF موجب گرانی اجناس میشود
محمدحسن قدیری ابیانه، کارشناس مسائل سیاسی گفت: فقط 15 درصد از گرانیهای اخیر تقصیر تحریمها بوده و من معتقدم اگر FATF را تصویب کنیم قیمتها افزایش پیدا میکند.
محمدحسن قدیری ابیانه، کارشناس مسائل سیاسی در گفتوگو با جامجم آنلاین گفت: از آنجایی که مسئولین FATF مقامات آمریکایی هستن که در وزارت خزانه داری آمریکا، مسئول تحریم ایران هستند؛ عضویت در FATF موجب دسترسی آمریکا به اطلاعاتی میشود که از آن طریق میتواند جلوی دور زدن تحریمها را بگیرد. اگر این اتفاق بیافتد برمشکلات مالی ما افزوده میشود و در نتیجه نه تنها شاهد بهبود اوضاع نخواهیم بود، بلکه جلوگیری از دور زدن تحریمها موجب افزایش قیمتها نیز خواهد شد.
او ادامه داد: مواردی نشان میدهد رئیس جمهور به آنچه گفته واقف نبوده، مثل وقتی که اعلام کرد از امروز همه تحریمهای نفتی، بانکی، هوایی و... بالمره لغو میشود. به نظر میآید او باور داشته که لغو می شود و گرنه از لحاظ سیاسی این کار او یک نوع خودکشی محسوب میشود. بنابراین من مایلم باور کنم ایشان باورش این بوده و قصد فریب افکار عمومی را نداشته است.
این کارشناس سیاسی اضافه کرد: مواردی هم بوده که آقای روحانی مطالب غیر واقع یا ناقص مطرح کرده مثلا ایشان در روزهای تبلیغات انتخاباتی گفت سالانه 950 هزار شغل ایجاد خواهیم کرد! اما بعد از انتخابات به این قول خودش یک تبصره اضافه کرد و گفت اگر سرمایهگذاری خارجی بشود میتواند این میزان شغل ایجاد کند، او این اگر را باید پیش از انتخابات مطرح میکرد.
قدیری ابیانه بیان کرد: اما بدتر از آن این خواهد بود که ایشان بداند چنین اتفاقی نمیافتد و برای جلب افکار عمومی چنین مطالبی بیان کرده باشد. مثلا همانطور که دیدیم ایشان برای تخریب رقیبش گفت اگر به او رای بدهید در خیابانها دیوار میکشد، در حالی که میدانست چنین حرفی قطع به یقین خلاف واقع است.
سفیر اسبق ایران در مکزیک با اشاره به غیر قابل اعتماد و اعتنا بودن وعده رئیس جمهور پیرامون کاهش قیمتها به شرط تصویب FATF گفت: آقای روحانی قبلا وعده برجامی داده بود و نه تنها محقق نشد، بلکه نقطه مقابل آن اتفاق افتاد. حتی در روزهای انتخابات هم وعده 100 روزه داد که محقق نشد، اما باز هم همان وعده دروغ را تکرار کرد. این برای رئیس جمهور خوب نیست که مدام وعدههای نشدنی بدهد!
او همچنین در خصوص پیشنهاد روحانی برای پرسش از مردم که آیا با ارزان شدن اجناس مخالفند یا خیر تصریح کرد: اولین سوالی که باید از افکار عمومی پرسید این است که آیا وعده های قبلی آقای روحانی در خصوص برجام محقق شده است یا نه؟ خب معلوم است که مردم با ارزان شدن قیمت اجناس موافقند، اما چه کسی گفته ارزان میشود؟ اتفاقا من معتقدم اگر FATF را تصویب کنیم قیمتها افزایش پیدا میکند.
این کارشناس سیاسی اضافه کرد: معتقدم فقط 15درصد گرانیهای اخیر به دلیل تحریمها بوده و یک مقداری از آن تقصیر خود دولت است. دولت یک نمایشی درست کرد که با برجام همه چیز گل و بلبل میشود و حتی مشکل آب خوردنمان هم حل میشود. همین تصور غلط باعث رکود در بازار شد. چرا که همه سرمایهگذارها منتظر ماندند که نتیجه برجام مشخص شود، این انتظار و در نتیجه کاهش سازندگی خودش موجب رکود و کاهش ارزش پول ملی شد.
قدیری ابیانه بیان کرد: خود من به عنوان کسی که هم معمار هستم و هم در مسائل اقتصادی نظراتی دارم وقتی سوال میپرسیدند فلان ساختمان را بسازیم یا بگذاریم برجام نتیجه بگیرد؟ میگفتم کارتان را انجام بدهید و به این حرفها گوش نکنید. اما خیلیها منتظر ماندند تا شرایط جدید حاکم شود.
او در پایان گفت: رئیس جمهور نباید وعده های عمل نشدنی بدهد و دنبال حرف درمانی باشد، بلکه او باید دنبال عمل درمانی باشد.
jamejamonline.ir/online/3552950361167676962
@Ghadiri1404
GHADIRI.IR
قديري ابيانه:👈كار آمدي، بهترين ملاك سن بازنشستگي مديران است
اخيرامقام معظم رهبري، در جلسه درس خارج خود، به نواقص و ايراداتي چند كه در قانون بازنشستگي موجود بوده، اشاره كرده اند وبه مجلس توصيه نمودند كه ايرادات آن را برطرف كنند. با توجه به اين موضوع، دكترمحمدحسن قديري ابيانه؛ ديپلمات اسبق ايران درمكزيك و استراليا و كارشناس مديريت استراتژيك در گفت وگو با رسالت با تاكيد براينكه كارآمدي بهترين ملاك سن بازنشستگي مديران است، گفت: پست هاي مديريتي وحكومتي، محل كسب تجربه و تجربه اندوزي، نيست.
👈ادامه مصاحبه در👇
magiran.com/n3840210
@Ghadiri1404
GHADIRI.IR
خبر👈 دکتر ظریف: چرا کیهان و صداوسیما بخش اول جمله اوباما را تیتر میکنند که «اگر میتوانستیم یک پیچ و مهره از هستهای ایران باقی نمیگذاشتیم» اما جمله بعد را که میگوید «اما نمیتوانیم» سانسور میکنند.
نظر👈 دکتر قدیری ابیانه: "اگر می توانستیم" یعنی نمی توانیم. ضمن اینکه عبارت نمیتوانیم را هم در کیهان و هم در صدا و سیما نقل کردهاند.
goo.gl/DS8jaa
@Ghadiri1404
GHADIRI.IR
قدیری ابیانه: 👈وحدت حوزه و دانشگاه، وحدت علم و دین است
۲۷ آذر ۹۷
قدیری ابیانه با بیان اینکه وحدت حوزه و دانشگاه، وحدت علم و دین است، گفت: برخی روشنفکرنماها با تقلید کورکورانه از غرب و بدون توجه به تحریفات صورت گرفته در سایر ادیان شعار جدایی دین از سیاست سر میدهند.
محمدحسن قدیری ابیانه، سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا، در گفتوگو با خبرنگار سرویس آیین و اندیشه شبکه خبری تهران نیوز با تأکید بر اینکه علم و دین در اسلام مکمل یکدیگر هستند، اظهار داشت: دین مسیر حرکت را نشان میدهد و علم موتور حرکت به سمت اهداف متعالی است. علم اگر در مسیر دین نباشد به بیراهه میرود و اگر دین به توان علمی مجهز نشود حرکت آن کند میشود.
وی گفت: در جهانبینی اسلامی پایان زندگی با مرگ تمام نمیشود و عالم دنیا عرصهای برای آزمایش انسان است تا به حیات ابدی راه یابد بر همین اساس انسان باید در مسیر دین به علم نیز مجهز شود تا حیات ابدی برتری را کسب کند.
قدیری ابیانه با استناد به روایتی از پیامبر اسلام که فرمودند «جوهر قلم عالم از خون شهید بالاتر است»، عنوان کرد: اسلام بهگونهای است که هر چه شخص عالمتر باشد به دینداری نزدیکتر میشود. قرآن پر است از آیات دعوت به تفکر و تدبر و علمآموزی و فراوان هستند احادیثی که بر علمآموزی تأکید دارند بهنحویکه در حدیث نبوی وجود دارد که میفرمایند: کلاس علمآموزی مکان عبادت است؛ البته به شرطی که آن علم در مسیر خدمت به بشریت و اعتلای جامعه بشری باشد.
سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا با تأکید بر اینکه شعار وحدت حوزه و دانشگاه در راستای اعتلای جامعه بشری گفته شد، بیان داشت: در حقیقت وحدت حوزه و دانشگاه، وحدت علم و دین است و در این راستا دفاتر نهاد نمایندگی ولیفقیه در دانشگاهها ایجاد گردید و دروس معارفی برای دانشپژوهان پیشبینیشده است.
وی با اشاره به اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی قدمهای خوبی در مسیر وحدت حوزه و دانشگاه برداشتهشده است گفت: قطعاً این گامها کافی نیست؛ با توجه به تحریمها و فشارهای دشمنان پس از پیروزی انقلاب اسلامی آنچه باعث ماندگاری نظام جمهوری اسلامی ایران در این ۴۰ سال شد همین همسویی علم و دین بود.
وی افزود: انقلاب اسلامی امروز بهقدری پیشرفت کرده است که در موارد متعددی جزء چند کشور اول جهان محسوب میشود و این مساله بهویژه در دورانی که اصالت و انحطاط با شکست جوامعی که دین را کنار گذاشتند بیش از گذشته مشهود بوده و از اهمیت بالایی برخوردار است، البته زمانی که صحبت از دین میکنیم منظور اسلام ناب است که در امتداد ادیان الهی بوده و کاملتر از سایر ادیان محسوب می شود.
قدیری ابیانه بیان داشت: در جوامع غربی و در برخی از کشورها به علت تحریفاتی که در انجیل و تورات صورت گرفت باعث شد کلیساها و کنیسهها انواع تحریفات و خرافات را به دین تحمیل کنند؛ از اینرو دین در جوامع غربی به عاملی ضد علم تبدیل شد تا حدی که کلیساها عقل و استدلال را دشمن ایمان ارزیابی کردند.
این کارشناس مسائل بین الملل ادامه داد: خرافات در جوامع غربی باعث شد دین از عقلانیت دور شود و درنتیجه حاکمیت کلیسا و یا کنیسه در هر جا که حاکم بود دگماتیسم و عقبافتادگی به ارمغان آورد به همین لحاظ بعد از جدایی دین از سیاست در جوامع غربی و با کنار زدن حاکمیت کلیسا این جوامع از رشد علمی، صنعتی و اقتصادی خوبی برخوردار شدند هرچند دچار انحطاط اخلاقی هستند.
قدیری ابیانه اضافه کرد: اما در اسلام که تأکید بر تعقل، تعلم و علمآموزی در کنار دینمداری دارد موجب پیشرفت صحیح جوامع اسلامی شد.
وی در پایان اظهار داشت: روشنفکرنماهایی که امروز در یک تقلید کورکورانه خواستار جدایی دین از سیاست میشوند بدون در نظر گرفتن این تفاوت که بین قرآن تحریفنشده و با انجیل و تورات تحریفشده تفاوت اساسی و واقعی وجود دارد خواستار این امر هستند.
👈سایت و اینستاگرام قدیری ابیانه:
Ghadiri دات IR
👈شبکه های اجتماعی@:
Ghadiri1404
⁉️آیا میدانید که نمیدانید⁉️
⛽️یارانه ۵۰ لیتر بنزین معادل قیمت یک بخاری برای مدارس
🔥فاجعه شین آباد اینبار در زاهدان تکرار شد.
فاجعهی آتشسوزی بخاری مدرسهای در زاهدان موجب مرگ و مجروح شدن تعدادی از خردسالان هموطنمان شد؟
آنوقت ما پولی را که باید صرف محرومان شود به صورت یارانه بنزین اختصاص میدهیم به نحوی که یارانه ۵۰ لیتر بنزین دست کم معادل ۳۰۰ هزار تومان است!
و بدتر آنکه این یارانه را از سهم محرومان از بیت المال عمومی برداشت و بر محرومیت محرومین به نفع اقشار برخوردارتر جامعه هزینه میکنیم.
👈سایت و اینستاگرام دکتر محمد حسن قدیری ابیانه:
Ghadiri دات IR
👈شبکه های اجتماعی@:
Ghadiri1404
قدیری ابیانه: 👈⛽️دست دولت برای پرداخت یارانه بنزین در جیب فقراست
رادیو گفتگو - فصل تجارت - کارشناس مدیریت استراتژیک گفت: چه کسی اجازه دارد در جیب فقرا –حتی کپرنشین ها- دست برد و برای آن فردی که می خواهد 50 لیتر بنزین بزند، 300 هزار تومان یارانه دهد؟
محمدحسن قدیری ابیانه با حضور در برنامه "حجره" عملکرد مجلس هفتم در تثبیت قیمت سوخت را "خیانت به کشور با نیت خدمت" تعریف کرد و افزود: «مجالس ما از زیر بار مسئولیت شانه خالی میکنند.»
وی با اعلام اینکه مجلس نیز برای کسب محبوبیت موضوع یارانه را از سر خود باز کرده است، گفت: «قیمت سوخت در ایران هیچگاه و حتی یک روز بالاتر از قیمت جهانی نبوده.»
قدیری ابیانه با نقد این عبارت که "دولت می خواهد کسری بودجه اش را از مردم تامین کند" با بیان اینکه دولت باید هزینه های واقعی خود را تامین کند، اگر از مردم ایران تامین نکند از کشور خارجی باید تامین نماید؟ ادامه داد: «نگاه اینگونه است که دولت را جدا از ملت می دانند. اما اگر دولت برای تامین هزینه دفاعی یا حقوق معلمان یا... را ندارد از کجا باید جبران کند؟»
وی ادامه داد: «ما از درآمدهای نفتی تصورات غلطی داریم. درست است که در سوخت مزیت نسبی داریم؛ اما مزیت م این است که نباید مثل سایر کشورها با کشتی نفت را به ایران حمل کنیم.»
قدیری ابیانه فروش نفت سفید بشکه ای دو دلار را حماقت محض خواند و افزود: «نفت خام اگر 80 دلار قیمت گذاری شده باشد، یعنی ارزان ترین نفت دنیاست و این عمده فروشی در محل تولید، لیتری نیم دلار است.»
این کارشناس حوزه استراتژیک به رادیو گفت وگو گفت: «فراورده اموال بیت المال و متعلق به ملت است و این 80 میلیون لیتر نیز به مردم تعلق دارد؛ 80 میلیون لیتر یعنی به ازای هر ایرانی یک لیتر! در یک ماه سی لیتر می شود و دولت سی تا 6 هزار تومان در هر لیتر یارانه می دهد؛ یعنی از هر ایرانی از بچه شیرخواره تا مسن ترین افراد، ماهی 180 هزار تومان برمی دارد که بنزین 7 هزار تومانی را لیتری 1000 تومان به فروش برسد و وارد باک خودروها شود.»
قدیری ابیانه در ادامه چنین بیان کرد :«چه کسی اجازه دارد در جیب فقرا –حتی کپرنشین ها- دست برد و برای آن فردی که می خواهد 50 لیتر بنزین بزند، 300 هزار تومان یارانه دهد؟ در حالیکه با این پول می توانیم 30 کیلو برنج بخریم و در اختیار آن فرد کپرنشین قرار دهیم ولی از سهم این افراد فقیر یارانه بنزین را می پردازیم.»
وی با بیان اینکه سرمایه کشور را در باک بنزین خودروها می ریزیم؛ درحالیکه باید از محل این سرمایه راه و جاده و پالایشگاه بسازیم، و فقر زدایی کنیم خاطرنشان کرد: «بیت المال مختص همه است ولی ماهی 180 هزار تومان از جیب هر ایرانی برداشت می کنیم تا بنزین را ارزان تر بفروشیم.»
tnews.ir/site/1131124161799.html
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.com
👈📅برنامه های قدیری ابیانه در دی ماه به بعد ۱۳۹۷ در تهران، کرمان، بردسیر، باغین، رفسنجان، کوهبنان، راوند، زرند، بهشهر، خلیل شهر، گلوگاه، صفاشهر، مشهد، اهواز، قزوین، قم، اردبیل
📅۵ دی چهارشنبه تهران: ساعت ۱۹- مسجد امام جعفر،صادق ع شرق تهران
📅👈برنامه ۶ و ۷ و 8 دی ماه کرمان: پنجشنبه تا جمعه
📅 ۶ دی پنج شنبه کرمان:
🗓کرمان: ساعت 9 صبح حوزه علمیه
🗓شهرستان بردسیر: بعد أز نماز ظهر و عصر مخاطب عمومی
🗓شهر باغین: عصر پنج شنبه ساعت 15 مخاطب عمومی
🗓رفسنجان: نماز مغرب و عشا شهرستان مخاطب عمومی
📅۷ دی جمعه استان کرمان:
🗓شهرستان کوهبنان ساعت ۷:۳۰ صبح مخاطب عمومی ¤ نشست دوم جمعه
🗓شهرستان راور: ساعت 10 صبح مخاطب عمومی
🗓شهرستان زرند: ساعت 15 مخاطب عمومی
🗓کرمان: بعد أز نماز مغرب و عشا شهرستان کرمان مخاطب عمومی
📅8 دی کرمان شنبه: ساعت 13 دانشگاه باهنر یادواره شهید ادواردو آنیلی
📅9 دی یکشنبه مازندران:
🗓- بهشهر: ساعت ۱۳
🗓- خلیل شهر ساعت ۱۶
🗓- شهرستان گلوگاه ساعت ۱۸
📅۱۰ دی دوشنبه صفاشهر (فارس): دو جلسه با سپاه
📅۱۱ دی سهشنبه مشهد: ساعت ۸ صبح قرارگاه خاتم موسسه رهاب
📅۱۸ دی سهشنبه اهواز:
🗓- ساعت ۱۰:۳۰ حوزه علمیه
🗓- بعد از ظهر دانشگاه چمران جهت اساتید
🗓- عصر جهت نخبگان و دانشجویان در یک مسجد
=============
📅۱۳ بهمن شنبه شال قزوین: به دعوت دفتر امام جمعه
📅۲۱ بهمن یکشنبه قم: بعد از نماز عشا - پردیسان مسجد حضرت زینب کبری (س)
👈📅برنامههای سال ۱۳۹۸
📅۲۰ فروردین ۹۸ اردبیل: دانشگاه محقق اردبیلی
👈حکایت قدیریابیانه از بلایی که ترامپ بر سرِ آمریکا آورد
سفیر پیشین ایران در مکزیک و استرالیا گفت: ترامپ یک نعمت برای ایران محسوب میشود زیرا هیچ کس به اندازه این فرد نمیتوانست در جامعه آمریکا شکاف ایجاد کند و اکنون میان آمریکا و اروپا اختلاف وجود دارد.
به گزارش افکارنیوز، محمدحسن قدیریابیانه در همایش «چهل سال تحریم، چهل سال ایستادگی، چهل سال پیشرفت» در شهرکرد، اظهار کرد: در ۴۰ سال پس از پیروزی انقلاب توطئههای بسیاری علیه انقلاب اسلامی شکل گرفت که هر کدام از آنان میتوانست یک کشور قدرتمند را از بین ببرد.
وی با بیان اینکه در جنگ تحمیلی هشت ساله تمام قدرتهای دنیا علیه ایران بودند و به عراق سلاح دادند، افزود: پیروزی در این جنگ، پیروزی بزرگی بوده و آثار بسیاری برجای گذاشت.
قدیریابیانه تصریح کرد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، روند دنیا به سمت دینزدایی بود اما پس از پیروزی انقلاب روند تغییر یافت و اسلام به پرچم مبارزه با ظلم، استبداد و استعمار تبدیل شد.
قدیریابیانه با اشاره به اینکه اسلام هراسی در غرب برای این است که اسلام جاذبه دارد و آن ها از این امر میترسند، گفت: با پیروزی انقلاب، امام خمینی (ره) وحدت جهان اسلام را مطرح کردند و امروز دنیا، ایران را محور تمدن اسلامی میداند و آمریکا از هیچ توطئهای برای ایران دریغ نکرده و ۴۰ ساله شدن انقلاب، شکست بزرگی برای استکبار جهانی است.
وی با بیان اینکه قبل از انقلاب روزی پنج میلیون و چهارصد هزار بشکه نفت از کشور صادر میشد و اکنون روزی دو میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه نفت صادر میشود و این یعنی میزان صادرات نفت به ازای هر ایرانی یک پنجم قبل از انقلاب است تصریح کرد: با این وجود دستاوردهای بزرگی داشتیم و امید به زندگی در کشور پس از انقلاب از ۵۲ سال به ۷۲ الی ۷۶ سال افزایش داشته است.
سفیر پیشین ایران در مکزیک و استرالیا با اشاره به اینکه کسانی که به وعدههای الهی اعتماد ندارند از تهدید آمریکایی میترسند و گاهی هم خیرخواهانه کوتاه آمده و امتیازاتی به دشمن میدهند، ابراز عقیده کرد: باید کسانی را برای مذاکره فرستاد که مرعوب و مجذوب دشمن نباشند و یکی از اشکالات تیم مذاکره کننده این بود و در بین آنان البته کسانی نیز پیدا شدند که نیت داشتند به ضرر ملت ایران عمل کنند.
وی خاطرنشان کرد: مرکز پژوهشی نظامی آمریکا ارزیابی کرده که اگر آمریکا به ایران حمله کند در روز اول حمله کل ناوگان آنها در منطقه غرق شده و حداقل ۲۰ هزار کشته خواهند داد و به خاطر این موارد است که آمریکا به ایران حمله نمیکند.
قدیریابیانه با نقل او این جمله از شهید طهرانی مقدم که "تنها افراد ضعیف در حد امکانات کار میکنند" افزود باید بیش از امکانات موجود کار کرد و اظهار کرد: ایران در زمینه موشکی و انرژی هستهای دنبال انرژی هستهای صلح آمیز بود و تحریمها علیه ایران بیش از سایر تحریمها در دنیا بود اما با تلاش دانشمندان ایرانی موفقیتهای بزرگی بدست آوردیم.
وی نقش شهادت شهدای مدافع حرم در حفظ امنیت کشور بسیار موثر ذکر کرد.
قدیریابیانه با اشاره به اینکه هر زمان انقلاب اسلامی موفقیتی کسب کرد، رژیم صهیونیستی و کشورهای دست نشانده مانند آل سعود به ضعف نزدیکتر شدند، ادامه داد: آمریکا رو به افول است و بسیار ضعیفتر از چهل سال پیش شده است.
سفیر پیشین ایران در مکزیک و استرالیا ادامه داد: دولت امریکا امروزه ۲۱ هزار میلیارد دلار بدهی دارد که بیش از ۴۳۰ برابر درآمد سالانه نفت ایران است و هر ساله به اندازه چهل سال درآمد نفت ایران بر این بدهی افزوده میشود و ترامپ یک نعمت برای ایران محسوب میشود زیرا هیچ کس به اندازه این فرد نمیتوانست در جامعه آمریکا شکاف ایجاد کند و اکنون میان آمریکا و اروپا و سایر همپیمانان نیز اختلاف وجود دارد.
قدیریابیانه گفت: اکنون ۱۴ کشور در تحریم مالی آمریکا به سر میبرند و به دنبال تجارت با پول کشورهای خود و حذف دلار هستند که این امر تهدید بزرگی برای آمریکا است و بیش از هزار نخبه در دنیا کتابهایی نوشتند که آمریکا رو به افول است و دنیا به سمت چند قطبی شدن پیش میرود و ایران نیز محور قطب اسلامی رو به شکلگیری است.
وی با بیان اینکه منکر مشکلات اقتصادی و کاهش ارزش پول ملی نیستیم، افزود: ایران کشوری ثروتمند و نفت خیز است چرا مشکل معیشت، اشتغال، درمان و ... دارد؟.
قدیریابیانه با بیان اینکه مطالبات باید براساس واقعیت باشد، اضافه کرد: معمولا تصورات مردم از درآمدهای نفتی دهها، صدها و گاه هزاران برابر واقعیت است و این امر موجب شده تا مردم تصور کنند حکومت مسئول تامین نیازهای مردم است در حالی که در جهان مردم میدانند که باید هزینههای دولت را تأمین کنند.
سفیر پیشین ایران در مکزیک و استرالیا بیان کرد: وجود حقوقهای نجومی در کشور و حتی دادن وامهای کلان بدون ضامن عین فساد اقتصادی است.
۲۰ آذر ۹۷
@Ghadiri1404
قدیری ابیانه:👈 عارف در مقابل افتضاح دو عضو فراکسیون امید سکوت کرده است/ بر رعایت ادب تأکید دارند اما از نماینده هتاک دفاع میکنند
فعال سیاسی اصولگرا گفت: سران اصلاحات مثل عارف که لیست امید را تهیه و از نامزدهای این لیست حمایت کردند اما در مقابل این افتضاحات به بار آمده سکوت و در پشت پرده حتی حمایت هم می کنند.
گروه سیاست نامه نیوز: دو عضو فراکسیون امید این روزها موضوع بحث و گفتگو در شبکه های اجتماعی هستند. درازهی نماینده سراوان با رفتار و توهین هایش در گمرک و صحن مجلس و معصومه آقاپور نماینده شبستر با تهدید مردم. اصلاح طلبان از جمله مدعیان کار حزبی و تشکیلاتی هستند و معتقدند باید در قالب تحزب قدرت را به پاسخگویی شفاف مجبور کرد اما این روزها محمدرضا عارف در مقابل رفتار دو نماینده عضو فراکسیون امید سکوت پیشه کرده است حال آنکه مجلس نیز بخشی از قدرت محسوب می شود. درباره چرایی این رفتار دوگانه با محمدحسن قدیری ابیانه گفتگو کردیم.
محمدحسن قدیری ابیانه در گفتگو با نامه نیوز درباره توهین دو عضو فراکسیون امید به مردم و سکوت محمدرضا عارف در این زمینه گفت: روش اصلاح طلبان این است که شعاری بدهند و عکس آن عمل کنند. شعار شفافیت می دهند اما با مشخص شدن رأی شان در امور مختلف مخالفت می کنند. شعار سلامت مالی می دهند اما از شفاف شدن حقوق ها و پاداش ها ممانعت به عمل می آورند. شعار مردمسالاری را می دهند اما در فتنه 88 با وجود تفاوت 11 میلیون رأی بین موسوی و احمدی نژاد، پیروزی موسوی را تبریک می گویند. در حالیکه در محافل خصوصی اعتراف می کنند تقلبی در کار نبوده اما در فضای رسانه ای شعار تقلب سر می دهند.
وی افزود: اصلاح طلبان در مصادر حساس دولت قرارگرفتند و شریک خسارات وارد بر کشور هستند اما سعی می کنند خود را مبرا از این تقصیرها و نتایج آن معرفی کنند. شعار شایسته سالاری می دهند اما برای قرار دادن نام افراد در لیست انتخاباتی تقاضای 2 میلیارد تومان پول می کنند. از داشتن طرح اقتصادی صحبت می کنند اما هیچ برنامه ای برای بهبود وضعیت اقتصادی ارائه نمی دهند چون ترجیح شان این است که به مسائل حاشیه ای مثل برگزاری کنسرت و حضور خانم ها در ورزشگاه و دفاع از بی بندوباری بپردازند.
این فعال سیاسی اصولگرا تأکید کرد: اصلاح طلبان شعار خروج از حاکمیت دادند اما برای ماندن در قدرت حتی به بیگانگان متوسل شدند. از اعتماد به ملت ایران دم می زنند اما بعد شعار ایرانیان نمی توانند را مطرح می کنند. خود را دلسوز مردم و محرومان نشان می دهند اما حاضر نیستند هزینه هایی را که صرف سگ و گربه خود می کنند برای تأمین بخاری مناطق محروم اختصاص دهند.
وی ادامه داد: اصلاح طلبان بر رعایت ادب تأکید دارند اما بی ادبی را به اوج خود رساندند و از نماینده هتاک هم دفاع می کنند. برای ورود به مجلس میلیاردی هزینه می کنند اما به جای دفاع از مردم به کارچاق کنی برای واردکنندگان خودروهای لوکس میلیاردی روی می آورند.
این استاد تأکید کرد: اصلاح طلبان خود خطا می کنند و ضرر می آفرینند و وعده های بی جا می دهند و حاضر نیستند مسئولیت اعمال و رفتار خود را برعهده بگیرند. عملکردشان در بسیاری موارد افتضاح است اما خود را اصلاح طلب می نامند. دم از ایران و ایرانی و ایرانیت می زنند اما فرزندان شان در کشورهای تحریم کننده ایران به خوشگذرانی و الواتی مشغول اند، در حالیکه حجاب و آداب اسلامی را رعایت نمی کنند. خود را خط امامی می نامند اما با اصل ولایت فقیه و حکومت ولایت فقیه دشمنی می ورزند.
وی افزود: سران اصلاحات مثل عارف که لیست امید را تهیه و از نامزدهای این لیست حمایت کردند اما در مقابل این افتضاحات به بار آمده سکوت و در پشت پرده حتی حمایت هم می کنند. البته مشکل اصلی فراکسیون امید در ماهیت آن است نه در رئیسش. شاید عارف عاقل ترین این جمع باشد اما این سئوال مطرح است که آیا مردم در انتخابات بعد نیز فریب شعارهای توخالی آنها را خواهند خورد؟
namehnews.ir/fa/news/520542
@ghadiri1404
www.ghadiri.ir
👈اگر امیر کبیر زنده بود چه میکرد.
گویند زمان صدر اعظمی امیر کبیر وی دستور داد ارتش ایران شروع به ساخت توپ و تجهیز نیروهای مسلح به توپخانه نماید اما در همان زمان انگلیسی ها در ایران چو را انداختند که امیر کبیر اموال ملت ایران را خرج ساخت سلاح هایی می کند که ارتش به آن نیاز ندارد و بهتر است که این پولها را خرج خورد و خوراک فقیران و بد بختان کند.
در آن زمان هم انگلیسی ها مطرح می کردند که اگر ایران رابطه خوبی با کشورهای دیگر داشته باشد به تسلیحات گران قیمت که بیخود است نیاز ندارد چون ایران درگیر جنگ نیست که بخواهد برای چنین تسلیحاتی هزینه کند و ادعا می کردند جامعه بین المللی وهمان کشورها امنیت ایران را تضمین می کنند.
درباریان هم همین ماجرا را بهانه کردند تا امیر کبیر را تخریب و سرنگون کنند.
در همان زمان شاه دستور داد که طرح امیر کبیر برای تجهیز ارتش به توپخانه متوقف شود امری که در نهایت منجر به آن شد که وقتی انگلیسی ها به ایران حمله کردند ارتش ایران تاب مقاومت در مقابل توپخانه آنها را نداشته باشد و به راحتی جنوب ایران را اشغال کردند و همه ارزاق مردم را مصادره کردند و کار به جایی رسید که بیش از نیمی از جمعیت ایران بر اثر قحطی و گرسنگی مردند.
farsnews.com/news/13971003000179
@Ghadiri1404
GHADIRI.IR
ریشه یابی فتنه ها قدیری ابیانه ارادک ۵ دی ۹۷.aac
44.82M
👈🎵سخنرانی قدیری ابیانه: ریشههای فتنه های قبلی و آینده
✅فتنه آینده، فتنه اجتماعی است..
✅ابعاد فتنه اجتماعی
✅اقدام فتنه گران برای تشدید تحریمها علیه ملت ایران
✅اقدام سازمان سیا برای استخدام خمینیستها
✅هدف دشمن تجزیه ایران است.
✅ابعاد اسناد لانه جاسوسی
✅تکنیکهای دشمن برای تاثیر در ذهنیت تصمیمسازان
✅خیانت اصلاح طلبان به کشور
✅اهمیت و تاثیر یوم الله ۹ دی
👈سایت و اینستاگرام قدیری ابیانه:
Ghadiri دات IR
👈شبکه های اجتماعی@:
Ghadiri1404
قدیری ابیانه:👈 کادر اقتصادی وزارتخارجه نباید صرفاً از بین نیروهای این دستگاه انتخاب شود
محمّدحسن قدیری ابیانه، سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا و کارشناس مسائل استراتژیک در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس انتقاداتی را درباره برخی رویکردها و ساختارهای وزارت امور خارجه مطرح کرد.
وی با بیان اینکه وزارتخارجه، تربیت کننده نیروهای دیپلمات است تا بتوانند در حیطه مسائل دیپلماتیک و روابط دوجانبه و چندجانبه فعالیت کنند، تصریح کرد: هیچ دستگاهی به اندازه وزارتخارجه این امکان را ندارد. امّا در بُعد اقتصادی، این دستگاههای اقتصادی هستند که تربیت کننده نیروهای اقتصادی و دارای نیروهای باتجربه بویژه در بعد تجارت بینالملل هستند.
قدیری ابیانه ادامه داد: متأسفانه سالهاست این روال در وزارتخارجه در پیش گرفته شده که تمام مأموریتهای خارج از کشور، توسط کادر وزارت خارجه انجام میشود و در نتیجه نیروهایی که اصولاً به مسائل اقتصادی کشور اشراف ندارند و فاقد تجربه لازم هستند، برای مسائل اقتصادی به نمایندگیها اعزام میشوند و طبیعتاً نمیتوانند خدمات لازم را ارائه کنند. آنها نه به امکانات کشور مسلّط هستند، نه نیازهای آن؛ بلکه حداکثر در حد یک مکاتبه با وزارتخارجه یا دستگاه محل عمل میکنند.
سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا افزود: با توجه به اینکه مسائل اقتصادی جزء مسائل اصلی کشور است، ضروری است سیاست خارجه ما هم در خدمت پیشرفت اقتصادی کشور باشد و برای این کار باید کادر اقتصادی سفارت از بین مجربترین و مناسبترین نیروهایی که در ایران وجود دارند انتخاب شوند نه اینکه محدود بشود به کادر وزارت خارجه.
قدیری ابیانه در همین زمینه به تجربه ابتدای انقلاب اشاره کرد و گفت: اوایل انقلاب دستگاههای اقتصادی نیروهایی را به وزارتخارجه مأمور میکردند و حقوق آنها را نیز از طریق وزارت خارجه پرداخت میکردند. این نیروها بعد از مدت اقامت در وزراتخارجه و آشنایی با روال کار آن، به نمایندگیها اعزام میشدند امّا به مرور، دستگاههای مختلف تلاش کردند تا از زیر اشراف سفیر خارج شوند و بتوانند مستقل از سفیر و وزارتخارجه عمل کنند.
وی با بیان اینکه این موضوع مشکلاتی را پدید آورد، خاطرنشان کرد: وزارتخارجه ترجیح داد کلاً پای مأموریان اقتصادی دستگاهها را از اعزام به سفارتخانهها بریده و کارکنان خود را اعزام کند.
قدیری ابیانه ادامه داد: در مورد سفارتی که خود من مسئول آن بودم سه نفر یکی پس از دیگری به عنوان کارشناس اقتصادی مشخص شدند که هیچ کدام کار اقتصادی نکرده بودند یا تبحری در این رابطه نداشتند.
وی با بیان اینکه معتقد هستم کادر اقتصادی وزارتخارجه باید از کارشناسان و مسئولان بخش بینالملل دستگاههای اقتصادی مثل سازمان صنایع، وزارت اقتصاد و وزارت صنعت، معدن و تجارت انتخاب شوند، اظهار داشت: افرادی که هم به مسائل آن وزارتخانه و امکانات اقتصادی کشور واقف باشند و هم تجربهای در زمینه روابط بینالملل داشته باشند. در غیر اینصورت، بخش اقتصادی سفارتخانهها با هر چارتی، عملاً عقیم خواهد بود.
سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا ادامه داد: متأسفانه چنین مشکلی در رابطه با رایزنهای مطبوعاتی نیز داریم؛ یعنی مسئولین مطبوعاتی سفارتخانههای ما نیز از بین کادر وزارتخارجه انتخاب میشوند. در حالی که با توجه به تجربه مستمری که در همین حوزه در وزارتخارجه داشتهام، با قاطعیت عرض میکنم که وزارتخارجه باید از بین کسانی که کار رسانهای کردهاند؛ اعم از رادیو و تلویزیون، مجلات و روزنامهها و نیز به زبان خارجه مسلط هستند انتخاب شوند.
قدیری ابیانه افزود: البته هستند کسانی در وزارتخارجه که در بُعد مطبوعات و اقتصاد خیلی خوب درخشیدهاند اما تعداد آنان بسیار معدود است و در نتیجه در انجام فعالیتهای مطبوعاتی نیز پای وزارتخارجه میلنگد.
وی، «نوبتی شدن مأموریتها» را یکی دیگر از اشکالات وزارتخارجه دانست و گفت: ممکن است کسی اقامت دوسالهاش در مرکز به پایان رسیده باشد امّا نوبتش برای مأموریت بعد نرسیده باشد؛ و دیگرانی که مأموریت نرفتهاند در اولویت قرار گیرند. این در حالی است که به کرّات پیش آمده که کسانی که نوبت اعزامشان به خارج میرسد تسلّط کافی به امور را ندارند؛ گویی اعزام به مأموریت، برای حل مشکل مأموریت کارکنان است تا انجام وظایفی که بر عهده آنان است.
قدیری ابیانه، وجود کادرهای کمتجربه یا بیتجربه در نمایندگیها را از موانع پیشرفت امور مربوط به وزارتخارجه دانست و اضافه کرد: گویی عدالت را در اعزام مأموریت میبینم، در حالی که عدالت یعنی کسی که توانایی بهتر انجام کار را دارد به مأموریت اعزام شود.
وی درباره یک ایراد دیگر دستگاه سیاستخارجه کشور گفت: صنایع و بخش خصوصی در کشور در حالی که میتوانند خود از طریق اینترنت، اطلاعات بسیاری را کسب کنند معمولاً اطلاعات را از وزارت