دکتر جلیلی:
عرصه میدان، عرصه واقعی است نه رمانتیک.
سیاست خارجی باید از فرصتها استفاده کند.
شعار ما در حقیقت خلاصهای از کل برنامه ماست.یک جهان فرصت، یک ایران جهش و هر ایرانی یک نقش باشکوه.
در داخل کشور یک جهان از فرصتهای اقتصادی، طبیعی، مادی، نیروی انسانی وجود دارد که لازمه استفاده حداکثری باید در کنار آن یک جهش ایران باشد.
ما معتقدیم در صحنه روابط بینالملل فرصتهایی که وجود دارد بسیار بیشتر از تهدیدها است. سیاست خارجی باید بتواند فرصتها را به شکل حداکثری استفاده کند و تهدیدها را به صفر برساند و کاهش دهد.
در این عرصه میدان یک عرصه واقعی است و رمانتیک نیست. باید واقعیتهای دیده شود و در دنیا مناسبات و میدان چیست و امروز چه فرصتها و تهدیدهایی وجود دارد.
پیشنهادم به شهید رئیسی محور قرار دادن اشتغال و ارزآوری بود.
فرصتهای داخل به ما این امکان را میدهد که به خوبی نفشآفرینی کنید و با استفاده از هوش مصنوعی و کوانتوم قدرت خود را ارتقاء دهید و برای خود جایگاهی پیدا کنید.
بحث فرصتهای اقتصادی میتواند به زندگی و معیشت مردم ارتباط پیدا کند. برای دولت شهید عزیزمان آیتالله رئیسی گفتم شما دو اولویت اشتغال و ارزآوری را در دولت محور قرار دهید و روی آن تمرکز و کار کنید.
نگاه و این مباحث در برنامه هفتم فرصتهای خوبی که وجود دارد دولت چهاردهم همزمانی شروع کارش با همزمانی کلیدخوردن برنامه هفتم است.
در دوران مسئولیت من آمریکا به اهدافش نرسید.
در روابط بین الملل، معادله قدرت نباید تضعیف شود. تحرکات دشمن به دلیل تقویت زیرساخت قدرت ماست.
در ۶ سالی که مسئولیت مذاکرات با بنده بود، تهدیدهای متعددی در اطراف کشور ما مانند حمله آمریکا به افغانستان و عراق بود.
با این حال اما آمریکا هیچ کدام از تهدیدهای خود را نتوانست عملیاتی کند که ناشی از فهم هوشمندانه از میدان بود.
کار رئیسجمهور این است که بداند جهت چه باید باشد و به موقع تصمیم بگیرد و زمان را از دست ندهد.
سیاست خارجی در عمل باید بیاید تا مشخص شود فایدهای دارد یا خیر؟ من در سیاست خارجی بحثی که دنبال میکنم بر اساس تعداد سفر و ملاقات نیست و بر اساس نتیجه کار است.
باید سرمایههای خود را ارتقاء دهیم نه هزینه کنیم.
اگر کسی اعلام میکند در مقام دشمنی با ملت ایران است، وظیفه همه مردم است هر دولتی که سر کار است در جهت منافع و امنیت ملی کشور به آن دولت کمک کنید.
دولتی مانند شهید رئیسی وقتی این مباحث را دنبال میکنند و این مباحث را به شهید رئیسی عرضه کردیم و نباید در برابر اینها منفعل بود و باید فعال باشیم که خود همان کسی که در مقام دشمنی با ملت ایران است میآید میگوید راهبرد فشار حداکثری شکست فاحش است.
باور دارم که شما چگونه میتوانید تهدیدها را به حداقل برسانید وقتی از حداکثر فرصتها استفاده میکنید و سرمایههای خود را ارتقاء دهید نه اینکه هزینه کنید. وقتی قدرت را ارتقاء میدهید. در عرصه اقتصادی لازمه آن یک روابط گسترده و تعاملات با جهان است.
اگر ۱۰ پتروپالایشگاه مثل خلیج فارس داشته باشیم نه تنها نیاز نیست نفت بفروشیم بلکه باید نفت هم بخریم.
بیشترین تکرار شاخصه های نامزد اصلح توسط رهبر حکیم انقلاب در طول ۲۸ سال گذشته :
۳۳ مرتبه : مدیریت اجرایی قوی
۳۰ مرتبه : شیوه تبلیغات صحیح
۲۸ مرتبه : پایبند به مبانی
۲۱ مرتبه : خستگی ناپذیر و جهادی
۲۰ مرتبه : صمیمی و خدمتگزار مردم
۱۹ مرتبه : استکبار ستیز و شجاع
۱۸ مرتبه : دارای ایمان و تقوا و توکل
۱۶ مرتبه : پرهیز از بداخلاقی انتخاباتی
۱۵ مرتبه : شناخت نیاز و درد جامعه
۱۱ مرتبه : دارای تدبیر بصیرت و برنامه
۱۱ مرتبه : مبارزه با بی عدالتی
۱۱ مرتبه : آرمان ها و پیشرفت کشور
۱۰ مرتبه : ساده زیست و غیر اشرافی
۷ مرتبه : التزام به قانون
۶ مرتبه : نگاه به داخل و اقتصاد مقاومتی
۵ مرتبه : دوری از فساد ، امانت دار
۵ مرتبه : توجه به نظرات و توانایی مردم
۲ مرتبه : صادق و روراست
لینک کانال نهضت روشنگری (غفارعلیپور ) در پیام رسان های داخلی:
سروش
splus.ir/ghaffaralipour
ایتا
https://eitaa.com/ghaffaralipour
حداقل ۳ دروغ علیه دکتر جلیلی با پولپاشیهای میلیاردی در شبکههای اجتماعی منتشر شده است:
۱. جلیلی میخواهد انصراف دهد!
۲. بورس در اولویت جلیلی نیست!
۳. جلیلی گفته موافق گشت ارشادم!
" لزوم پرهیز از منطق صفر و صدی "
انتخابات اگرچه در حکم «لیلهالقدر نظام»، یعنی عرصه تعیین سرنوشت است، اما چنانچه در درک و تحلیل این پدیده، گرفتار خطای محاسباتی شویم، به نتایج نامطلوبی میرسیم.
در واقع، اکنون که در آستانه برگزاری انتخابات ریاستجمهوری قرار داریم، موارد و ابهاماتی چون «آیا با مشارکت در انتخابات، همه مشکلات کشور حل میشود؟»،
«اگر به فلانی رأی بدهیم همه مشکلات را حل میکند؟»،
«چرا در سالهای اخیر با وجود تغییر ریل اداره کشور از سوی دولت، مشکلات با سرعت حل نشد؟»،
«چرا باید به فلان نامزد با وجود فلان ایراد یا انتقاد رأی بدهیم؟»
و... درباره ماهیت انتخابات و بازیگران آن مطرح میشود که اساساً از مشکل جابهجایی یا تداخل در سطح تحلیل رنج میبرد.
این در حالی است که هر پدیدهای از جمله انتخابات و نامزدهای انتخاباتی را باید در ظرف خود دید.
بر این اساس، اگرچه انتخابات عرصه تعیین سرنوشت است و رأیدهندگان باید به گزینه اصلح رأی بدهند، اما نباید انتظار داشت که فرد منتخب بتواند مشکلات را به صورت آنی حل کند.
واقعیت آن است که نمیتوان مشکلاتی را که در طول سالهای متمادی شکل گرفته و عوامل متعددی در تداوم آنها دخیل است، یک شبه حل کرد؛ حل مشکلات نیازمند کار کارشناسی دقیق و مستمر است.
با وجود این، پس چرا باید در انتخابات مشارکت کرد؟
پاسخ آن است که اگرچه هر فردی رئیسجمهور شود نمیتواند در کوتاهمدت مشکلات را حل کند، اما مهم آن است که نتیجه رأی مردم، روی کار آمدن کسی باشد که هم مشکلات را خوب بشناسد و هم برای حل آنها راهحلهای مقتضی و دقیق اتخاذ کند و فراتر از اینها، با پیگیری و حضور میدانی بتواند روندهای اصلاحی برای حل طیفی از مشکلات و مسائل یافته و به نتیجه برساند.
در همین زمینه، نمیتوان انتظار داشت همه نامزدها به صورت ۱۰۰ درصدی و کامل دارای شرایط اصلحیت باشند؛ زیرا این موضوع نه تنها در عمل امکانپذیر نیست، فلسفه انتخاب مردم را هم زیرسؤال میبرد.
انتخابات و رأی مردم وقتی معنا دارد که مردم با تشخیص خود، فرد اصلح را از میان صالحان انتخاب کنند. ضمن اینکه باید توجه داشت انتخابات، عرصه یک رقابت در دنیای واقعی و انتخاب میان امکانهای موجود است و هر فرد منتخبی، در کنار نقاط قوت و مثبتی که دارد، طبیعی است که نقاط ضعفی هم دارد و انتقاداتی بر او هم وارد است. در این شرایط، برای انتخاب اصلح باید میانگین امتیازات نامزدها را در نظر گرفت.
بنابراین، با منطق صفر و صدی نمیتوان به عرصه انتخابات نگریست.
امام باقر علیهالسلام فرمودند:
ای جابر!
تو را به پنج چیز وصیت میکنم:
اگر مورد ستم قرار گرفتی، ستم نکن.
اگر به تو خیانت کردند، تو خیانت نکن.
اگر تو را تکذیب کردند، خشم نگیر .
اگر تو را ستایش کردند، دلخوش نشو.
و اگر تو را سرزنش کردند، دلگیر نشو.
بلکه درباره آنچه گفتند، فکر کن!
اگر دیدی آنچه میگویند راست است، خود را اصلاح کن و اگر دیدی درست نیست، پس بدان که خود را مدیون تو کردند و برای جبران این دِین، از ثوابهای او به تو میدهند و از گناهان تو کم کرده، در نامه اعمال او قرار میدهند.
📚 بحارالأنوار،جلد۷۵،صفحه۱۶۲
زمانی که مسعود پزشکیان در میزگرد، جوگیر شد و سخنی از زبان حضرت علی نقل کرد که دروغ است!
به هنگام بيعت در مدينه
و من كلام له (علیه السلام) لما بُويِعَ في المدينة و فيها يخبر الناس بعلمه بما تئول إليه أحوالهم و فيها يقسمهم إلى أقسام:
ذِمَّتِي بِمَا أَقُولُ رَهِينَةٌ وَ أَنَا بِهِ زَعِيمٌ، إِنَّ مَنْ صَرَّحَتْ لَهُ الْعِبَرُ عَمَّا بَيْنَ يَدَيْهِ مِنَ الْمَثُلَاتِ حَجَزَتْهُ التَّقْوَى عَنْ تَقَحُّمِ الشُّبُهَاتِ، أَلَا وَ إِنَّ بَلِيَّتَكُمْ قَدْ عَادَتْ كَهَيْئَتِهَا يَوْمَ بَعَثَ اللَّهُ نَبِيَّهُ (صلی الله علیه وآله)، وَ الَّذِي بَعَثَهُ بِالْحَقِّ لَتُبَلْبَلُنَّ بَلْبَلَةً وَ لَتُغَرْبَلُنَّ غَرْبَلَةً وَ لَتُسَاطُنَّ سَوْطَ الْقِدْرِ حَتَّى يَعُودَ أَسْفَلُكُمْ أَعْلَاكُمْ وَ أَعْلَاكُمْ أَسْفَلَكُمْ وَ لَيَسْبِقَنَّ سَابِقُونَ كَانُوا قَصَّرُوا وَ لَيُقَصِّرَنَّ سَبَّاقُونَ كَانُوا سَبَقُوا، وَ اللَّهِ مَا كَتَمْتُ وَشْمَةً وَ لَا كَذَبْتُ كِذْبَةً وَ لَقَدْ نُبِّئْتُ بِهَذَا الْمَقَامِ وَ هَذَا الْيَوْمِ.
خطبه اى از آن حضرت (ع) هنگامى كه در مدينه با او بيعت كردند:
آنچه مى گويم بر عهده من است و من خود ضامن آن هستم. آن كس كه حوادث عبرت آموز روزگار را به چشم ببيند و از آن پند پذيرد، پرهيزگاريش او را از آلوده شدن به كارهاى شبهه ناك باز مى دارد.
بدانيد كه بار ديگر همانند روزگارى كه خداوند، پيامبرتان را مبعوث داشت، در معرض آزمايش واقع شده ايد. سوگند به كسى كه محمد را به حق فرستاده است، در غربال آزمايش، به هم درآميخته و غربال مى شويد تا صالح از فاسد جدا گردد. يا همانند دانه هايى كه در ديگ مى ريزند، تا چون به جوش آيد، زير و زبر شوند. پس، پست ترين شما بالاترين شما شود و بالاترينتان، پست ترينتان. واپس ماندگانتان پيش افتند و پيشى گرفتگانتان واپس رانده شوند. به خدا سوگند، كه هيچ سخنى را پنهان نداشته ام و دروغ نگفته ام كه من از چنين مقامى و چنين روزى آگاه شده بودم.
لینک کانال نهضت روشنگری (غفارعلیپور ) در پیام رسان های داخلی:
سروش
splus.ir/ghaffaralipour
ایتا
https://eitaa.com/ghaffaralipour
از بین آقایان: جلیلی قالیباف زاکانی قاضی زاده پورمحمدی و پزشکیان، کدام یک مکتبی تر و فهم و فکر کاملتری دارند؟
رئیس جمهور نیاز است که در هر شاخه ای مانند فرهنگ، سیاست، اقتصاد و غیره مبناها و اصالت ها را بداند و بتواند بین چندین گزینه و راهکار و اولویت آنکه به مبنای با اصیل بومی، فرهنگی و اسلامی ما نزدیکتر است را انتخاب نماید.
برای اینکه راحتتر این بحث مشخص شود با چند مثال روشن میکنیم:
یک سوال:
اولویت با عدالت است یا پیشرفت؟
ما باید عدالت را اصل بدانیم و سپس به پیشرفت برسیم. عدالت اجرا شود همان پیشرفت اصیل اجرا شده است.
برخی ها فکر میکنند که اگر بگوییم اصل بر عدالت است یعنی پیشرفت را باید فعلا گذاشت کنار تا عدالت محقق شود و بعد شروع به پیشرفت کرد.
خیر
بلکه باید اصل بر عدالت باشد و از لحظه شروع همراه هر عملی و پیشرفتی، عدالت را در آن محقق و عینی کرد، این یعنی پیشرفت واقعی و حقیقی.
مثال دوم: تصویب برجام و تبریک گفتن اکثر خواص به جهت این سند.
همانطور که در برجام یادتان هست، رهبری به آن خوش بین نبودن و توصیه های لازم را فرمودن که متاسفانه بدرستی اجرا نشد. از همان اول نیز گفته بودیم که در برجامی که در سال 94 بستند، هیچ نشانه ای از رفع سه قانون کاتسا، ایسا و یوترن نشده است و حتی کلمه ای به این سه قانون اشاره ای نشده است. خب اگر برجام می خواست که اقتصاد ما را باز کند حتما باید این 3 قانون در آن اشاره کاملی میشد، مثلا در بحث قانون یوترن که ما نمی توانیم بصورت مستقیم مبادلات دلاری داشته باشیم، خب قطعا این باید برداشته شود که با تعجب فراوان ، اصلا اشاره نشده است.
و یا قانون آیسا:
قانون آیسا اولین بار در دوره ریاست جمهوری کلینتون در سال ۱۹۹۶ به تصویب رسید که با ایجاد تحریم فراسرزمینی یک جانبه علیه ایران، تمام شرکت های آمریکایی و غیرآمریکایی را از داشتن دادوستد بالای ۲۰ میلیون دلار در حوزه میادین نفت و گاز ایران منع می کند.
این یعنی سرمایه گذار خارجی جرات سرمایه گذاری ندارد.
با در نظر نگرفتن 3 قانون ذکر شده، عملا برجام یعنی کاغذی بی محتوا که اگر حتی محتوای درستی می داشت، باز هم ضمانت اجرایی نداشت.
در این میان از بین نامزدهای حال حاضر و در دوره های قبل می توان آقای سعید جلیلی را نام برد که با قاطعیت همان ابتدا گفت که برجام نافرجام است و با استدلال و دلیل آنرا ثابت کرد و حتی سعی در اصلاح آنرا داشت.
اما برخی ها برای اینکه از قافله عقب نمانند انواع جملات خاص و تبریکات را عرض کردند که این نشان از نداشتن مبنای فکری سالم و قوی دارد
جالب اینجاست که جلیلی هم کار اجرایی کرده و هم مبنای قوی و صحیح فکری دارد.
آقای زاکانی نیز از مخالفان با استدلال برجام بود و تلاش بیشماری انجام داد تا برجام اصلاح شود.
افرادی که فقط به کارنامه اجرایی خود می نازند، در بزنگاههای تصمیم کم آوردند و می آورند.
لینک کانال نهضت روشنگری (غفارعلیپور ) در پیام رسان های داخلی:
سروش
splus.ir/ghaffaralipour
ایتا
https://eitaa.com/ghaffaralipour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب و روز عرفه رو از دست ندهیم
سه خصوصیت مهم شب عرفه
گفتاری از مرحوم آیت الله آقا مجتبی تهرانی(ره)
هدایت شده از روابط عمومی فرماندهی انتظامی گیلان
فرمانده انتظامي گيلان فرمانده برتر سال 1402 کشور شد
سردار "عزيزاله ملکي" برابر ارزيابي صورت گرفته توسط فرماندهي کل انتظامي جمهوري اسلامي ايران به عنوان فرمانده برتر سال 1402 کشور انتخاب شد.
سردار"عزيزاله ملکي" در بيست و هفتمين همايش سراسري فرماندهان، معاونان، روسا و مديران فراجا که با حضور وزير کشور در ستاد فراجا برگزار شد به عنوان فرمانده برتر سال 1402 کشور معرفي و با اهداء لوح از وي تقدير به عمل آمد.
گفتني است، فرمانده انتظامي استان گيلان فرمانده برتر و فرماندهان انتظامي استانهاي البرز و سمنان به ترتيب رتبه دوم و سوم کشور را کسب کردند.
🔻روابط عمومی ف.انتظامی استان گیلان
در سروش، ایتا، روبیکا، بله، گپ
🆔 @farhang_mojahed_gilan
در این انتخابات سه نوع اجماع داریم؛
یکی اجماع جمهور بین ۶ نامزد است که شامل حفظ اخلاق و حفظ چارچوبهای نظام است.
اجماع دوم بین ۵ کاندیداست که به انتخاب یک نفر بهعنوان کاندیدای ریاستجمهوری و استفاده از سایر نامزدها در دولت آینده منجر میشود.
اجماع سوم ملی است که اداره کشور با بسیج ملی و توسط مردم را شکل میدهد.
امام صادق ع فرمودند:
ما قضى الله لمؤمن قضاء فرضي به إلا جعل الخيرة له فيما قضى.
خداوند هر پيش آمدى را براى مؤمن مقرر فرمود، اگر مؤمن بآن راضى باشد، خداوند خير را براى او در ان پيش آمد قرار خواهد داد.
📚 مشكاة الأنوار في غرر الأخبار ؛ النص ؛ ص33.
استقبال دکتر قالیباف از کنارهگیری به نفع جبهه انقلاب
یکی از رسانههای حامی دکتر قالیباف که در روزهای اخیر تلاش زیادی برای تخریب سعید جلیلی کرده بود، امروز با ارسال این پیام خبر از آمادگی رئیس مجلس برای وحدت به نفع جبهه انقلاب داد. ظاهرا این اعلام آمادگی پس از آن صورت گرفته که تمام نظرسنجیها (نظرسنجیهای مجازی در توییتر، ایتا و تلگرام و مراکز معتبر مهم) حکایت از فاصله معنیدار دکتر سعید جلیلی با دیگر کاندیداها دارد.
عید قربان با نماز و عبادتش،
با ذکر و دعایش،
با قربانی و صدقات و احسانش،
بستری برای جاری ساختن مفهوم عبودیت و بندگیست.
این عید بندگی بر شما مبارک
امروز متعلق است به:
سبط النبي حضرت امام حسن مجتبی علیه السّلام
سیدالشهدا و سفينة النجاة حضرت امام حسین علیه السّلام
وقایع مهم شیعه:
عید سعید قربان
شهادت عبدالله محض و جمعی از آل حسن علیه السلام، 145ه-ق
نماز عید امام رضا علیه السلام در خراسان
روزشمار:
5 روز تا ولادت امام هادی علیه السلام
8 روز تا عید الله الاکبر، عید سعید غدیر خم
20 روز تا آغاز ماه محرم الحرام
29 روز تا عاشورای حسینی
44 روز تا شهادت امام سجاد علیه السلام
بی گمان فلسفه قربان،
سر بریدن نیست، دل بریدن است.
دل بریدن از هر چیزی که به آن تعلق داری!
و دل بریدن از هر چه تو را از او میگیرد،
عيد قربان, سر بريدن «نفس» است
و پا بريدن از «شيطان»...
"جنگ، زندگی می آفریند "
موشکباران، اشغال، کشتار و اسارت، سرخط خبرهایی بوده است که در این ایام از غزه شنیدهایم؛ جنایتهایی که با خود، مرگ عزیزان، ویرانی و آوارگی را همراه دارند؛ اما مردمان غزه دقیقا در همین روزهاست که تصویر غریبی از زندگی را پیش چشمها گذاشتهاند؛
آنان را میبینیم که سرخوشانه بر سر ویرانهی خانههاشان حاضر میشوند یا هنگام مهاجرت از خانهی خود، با چهرههایی مصمم و صداهایی مطمئن، خود را فدایی مقاومت میدانند.
چنین تصاویری بیش از هر چیز، زندگی ما را زیر سؤال میبرند؛ آن هم در روزگاری که برخی اهالی سیاست، از خستگی مردم سخن گفتهاند و ما را به داشتن یک زندگی معمولی فرا میخوانند.
فلسطینیها برای همگان، این حقیقت را آشکار کردند که خرسندی، فقط در سایهی جنگیدن ممکن است؛ جنگیدن برای چیزی که بیارزد و انسان را به تکاپو وا دارد.
به فراموشی سپردن چنین امر بنیادینی است که ما را به وادی مرگ و ملالت میکشاند.
فسادهای بسیار بزرگی که دکتر سعید جلیلی کشف کرد و تا حصول نتیجه پیگیری نمود:
سال ١٣٩٠ سعید جلیلی کسی بود که به عنوان دبیر شورای امنیت ملی اختلاس ٣ هزار میلیاردی را کشف و همه وزرای مرتبط و دادستان رو به جلسه فراخوند و پیگیری کرد تا اینکه امیر منصور آریا و مه آفرید خسروی را دستگیر و با حکم دادگاه اعدام شد و همه ٣ هزار میلیارد تومن به خزانه کشور برگشت داده شد.
در قضیه اختلاس چای دبش هم دقیقا همین اتفاق افتاد.
سعید جلیلی وقتی این فساد بزرگ رو کشف کرد با اجازه سید شهید تمام افراد دخیل در این ماجرا رو به جلسه های متعدد دعوت کرد و وقتی تمام ابعاد این پرونده بررسی شد ، وزیر دولت شهید رئیسی رو که تخلف کرده بود به همراه دیگر متخلفین به قوه قضاییه معرفی و وزیر مربوطه دستگیر و روانه زندان شد.
در سال ٩٧ در موضوع واگذاری غیرقانونی شرکت عظیم کشت و صنعت مغان وارد شد که رد پای جهانگیری در این واگذاری به چشم میخورد و با پیگیری های او این واگذاری ابطال گردید.
در موضوع کارخانه هپکو وارد شد و با تحقیق و تحلیل و بررسی موضوع را به شهید رئیسی اعلام کرد و شهید بزرگوار با ورود به این پرونده مانع تعطیلی شرکت هپکو اراک شدن.
در مورد شرکت آذرآب هم دقیقا اتفاقی که برای هپکو افتاد برای این شرکت هم واقع شد و الحمدلله جلوی این فساد و تعطیلی کارخانه گرفته شد.
سعید جلیلی شکارچی فساده و هر جا فساد باشه عین مار دورش میپیچه و تا اون فساد رو خفه نکنه دست بردار نیست.
اونوقت یه عده میگن ایشان کار اجرایی و مبارزه با فساد نداشته.
دلیل شایعه هایی هم که داره تو فضای مجازی میپیچه که سعید جلیلی میخواد انصراف بده و بورس اولویتش نیست هم برای اینه که طی این جلساتی که در تلویزیون اتفاق افتاده مردم حرفهای دکتر جلیلی رو شنیدن و طی سه روز گذشته در نظر سنجی های صدا و سیما و ... سعید جلیلی فاصله زیادی با دیگر رقیبان گرفته.
اگر سعید جلیلی به دولت رئیسی کمک نمیکرده
این تیتر روزنامه اصلاح طلب در سالهای قبل چی میگه :
«امپراتوری جلیلی در دولت رئیسی»
البته یک نکته رو هم بگم خدمت عزیزان
انصاف رو هم رعایت کنیم:
بسیاری از نقدهایی که داره به عملکرد جلیلی و قالیباف میشه توسط هوادارانشون نیست.
مواظب باشید گول نخورید،
اطلاع دارم که این وسط عده ای آشنا دارن دو طرف رو به جان هم می اندازن.
از زمانی که حسام الدین آشنا شده مشاور رسانه ای پورمحمدی و پزشکیان ، میبینیم که دعوا بین طرفداران جلیلی و قالیباف بالا گرفته.
مواظب رباتهای هوش مصنوعی باشید
طرفداران دکتر جلیلی و دکتر قالیباف، لطفا به تبلیغ کاندیدای خودشون مشغول باشند تا اگر اجماعی صورت گرفت ، همه در یک جبهه واحد قرار بگیریم،
اگر هم صورت نگرفت هر کس به صلاحیت خودش به نامزد اصلح رأی بده.
مواظب عمر و عاص ها باشید.
حسام الدین آشنا هنوز شبکه های مجازی خودش رو داره،
یادتونه با همین شبکه ها چه بلایی سر جامعه میاوردن و چطور افکار عمومی رو مهندسی میکردن؟
۹ شباهت شهید رئیسی با دکتر سعید جلیلی
✅ فرزندی در خارج از کشور ندارند،
نه آقازادهای که مشکوک به استفاده از رانت باشد و نه هیچ پرونده یا مورد مشکوک مالی و غیرمالی فساد.
✅ سادهزیستی:
جلیلی و رئیسی هردو همیشه از زندگی لاکچری دور بودهاند. هردو در منزلی ساده در محلهای متوسط زندگی میکنند و هیچگاه خبری درباره عروسی لاکچری فرزندان یا ویلای لواسان و امثال آن، از آنها منتشر نشدهاست.
✅ جلیلی تیبا دارد و رئیسی خودرو نداشت اما خودش گفته بود همسرش یک خودروی ایرانی دارد.
✅ تلاش و خستگیناپذیری:
جلیلی مانند شهید رئیسی در سالهای اخیر به تمام استانها سفر داشته. آنهم نه یکبار بلکه ۱۲۰ سفر استانی و سفر به ۶۰۰۰ روستا داشته و شناخت کاملی از نخبگان و ظرفیتها و مسائل خاص استانها دارد.
✅ او هم مانند رئیسی مرد پشت میز نشستن و گزارش گرفتن نیست.
✅ مبارزه با فساد:
همانطور که شهید رئیسی در قوه قضائیه و دولت، با فساد مبارزه کرد، جلیلی هم طرح های متعدد در راستای اصلاح ساختارهای فسادزا ارائه کرد و به مرحله اجرا و تحقق در دولت رساند.
✅ منش انقلابی:
رهبری فرمودند شهید رئیسی نماد شعارهای انقلاب بود. جلیلی نیز بیش از هرکسی مورد هراس دشمنان است و پرتکرار ترین توصیف درباره جلیلی در رسانههای دشمنان «مرد نزدیک به رهبر ایران» است.
✅ اخلاقمداری:
همانطور که شهید رئیسی در مناظرات، اهل تخریب و تندروی و بگمبگم نبودند، دکتر جلیلی نیز کاملا کارشناسی و علمی در مناظرات ظاهر میشد.
✅ او علیرغم دادههای متعددی که طی ۱۷ سال حضور در شورای عالی امنیت ملی برای تخریب طرفهای مقابل داشت، بحثها را به حاشیه نمیبرد و حتی در صفحه اینستاگرامش تبلیغ رقبا را میکرد!
✅ اخلاص و کتمان:
این روزها هی فیلم و عکسهایی منتشر میشود از کارها و اقداماتی که شهید رئیسی انجام داده بودند و از آن بیخبر بودیم.
✅ یکی از دلایلی که خیلیها میگویند جلیلی کارنامه ندارد، به همین دلیل است که خوشبختانه یا متاسفانه، ایشان اهل ارائه و اشاره به «کارهایی که انجام داده» نیست و تمرکز خودش و ستادش را میگذارد روی «کارهایی که میخواهد انجام دهد».
اما خیلی از طرحها و برنامههایی که اجرا شدند و مشکلات بزرگی از کشور حل کردند، حاصل طرح و پیگیری و تلاش ایشان بوده که انشالله به آنها خواهیم پرداخت.
✅ تعامل با جناحهای مختلف:
جلیلی هم مانند شهید رئیسی بین خودش و دیگران دیوار نمیکشد. کمااینکه پس از پیروزی روحانی گفت: «اگر مشکل مردم را بخاطر اینکه دولت دستمان نیست حل نکنیم، رذالت است.»
✅و دهها طرح متعدد را به دولت روحانی ارائه کرد و به تحقق و اجرا رساند و اسمی هم از خودش نیاورد تا دولت از ترس رپرتاژ رسانهای جلیلی، کار را متوقف نکند.
✅ تواضع:
فیلمهای متعددی دیدهایم که وقتی به شهید رئیسی اظهار ارادتی میشود، ایشان فورا رهبری را برجسته میکنند.
✅ یکی از مظاهر تواضع جلیلی، انتخابات سال ۹۶ بود که برای تبلیغ شهید رئیسی به بیش از ۲۷ استان سفر کرد و برنامهاش را کامل در اختیار ایشان قرار دارد.