عفو ظاهری و باطنی
اگر کینه و کدورت وارد قوه خیال شود، سالها وقت انسان را می گیرد پس باید آن را به صورت انفسی رها کرد و دیگران را ظاهری و باطنی عفو کرد.
عفو به معنای بخشیدن دیگری، عدم پیگیری ظلم او در قوه خیال و همچنین دعای خیر برای اوست. باید در ظاهر و باطن، افراد را ببخشیم تا رشد معنوی کنیم و اوج بگیریم.
فرانسه از دانشجوی زن ایرانی که برهنه شد حمایت کرد ولی «امیره زایتر» پرستار فرانسوی را به خاطر انتشار پستی در حمایت از فلسطین به ۳ سال زندان و ۲ سال تعلیق، محکوم کرد!!
دشمن در دشمنی خودش با خدا و ارزشهای انسانی قوی و مستحکم هست.
باید دشمن رو شناخت.
هوالشافی
گر بخواهی که نگیری سرطان
از نباتات مشو رویگردان
هر گیاهی که به روید ز زمین
نیست بیخاصیت و بی ویتامین
شنبلیله چو نمایی مصرف
تیز تر تیر توگیرد به هدف
غافل از شلغم بی ریخت مباش
چهار قاچش کن و ریزش در آش
شکمت گرچه کمی باد کند
لیک جانت ز غم آزاد کند
سیب و به چون که خوری پوست مکن
شستشویی بده و گاز بزن
تا که دندان تو گردد چو صدف
بزداید ز تن آثار کلف
آلوی خشک خراسان و تمشک غوره و گوجه و لیمو ترش و زرشک
آب انگور و به و سیب و انار
پاک سازد جگر از هر آزار
آب عناب و انار و آلو
بهتر از حب و شیاف و دارو
هر که انجیر خورد با نارنج
حفظ گردد ز عذاب قلنج
آب انگور و به و سیب و انار
می کند قلب ز شادی سر شار
از من این راز پزشکی بشنو
غافل از خوردن انگور مشو
فصل هر میوه و سبزی که رسید
باید از هر چه زد و میوه خرید
چون بدن از همه نیرو گیرد
خوف و ترس از دل ترسو گیرد
سبزی و میوه به هنگام غذا
در همه عمر کند رفع بلاء
بشنو از من تو اگر دانایی
رو مگردان ز کدو حلوائی
ّبذر یا مغز کدو قوت فهم
قلب یابد ز کدو نرمش و رحم
دهن خویش بشوی موقع خواب
تا که دندانت نشود زود خراب
بر سر سفره اگر ریحان است
درد دندان تو را درمان است
هیچ بیماری بی درمان نیست
بلکه دارو ز نظر پنهان نیست
درد نادانی و جهل بشر است
جهل آدم همه جا درد سر است
منتهی فکر بشر کوتاه است
ور نه با درد و دوا همراه است
ان کسی را بتوان گفت انسان
که شود بر همه کس سود رسان
عصبانی مشو و غصه مخور
عوض غصه و غم میوه بخور
امام تاریخ کیست؟!
سالها پیش یکی از روحانیون مخالف رهبری وقتی مجلس خبرگان ایشان را پس از رحلت حضرت امام (ص) انتخاب کرده بودند برای مذمت و تخفیف جایگاه علمی آقا گفته بود:
تا جاییکه ما خبر داشتیم آقای خامنه ای تاریخ میخواند، کی فقیه شد؟!
این آدم ساده اندیش که خدا در آن دنیا از سر تقصیراتش بگذرد، خواست رهبری را مذمت کند اما نادانسته ایشان را مدح کرد!
بقول اندیشمند مشهور، حاکمی که تاریخ نمیداند چگونه بر یک جامعه حکومت میکند؟
برجستگی تحلیلها و آینده نگری رهبری ریشه در همین تسلط ایشان بر سه حوزه تاریخی دارد:
۱. تاریخ اسلام
۲. تاریخ ایران معاصر
۳. تاریخ غرب
آنچه امروز رهبر عزیزمان بنا بر واقعیت منطقه برای ایران و مقاومت تبیین می فرمایند، ریشه در همین عقبه تاریخی دارد و کاملا مبتنی بر واقعیت عینی است.
آنچه ایشان برای دهههای آینده ایران میخواهد نیز متاثر از همین نگاه تاریخی ایشان است.
کمتر مسئول طراز اول و شخصیت دینی به قدر ایشان به تاریخ ارجاع میدهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اردوغان و نتانیاهو، شیوه جنگ رسانهای رو از اینا یاد گرفتن!!
برخود خشن از نوع سوم ، یعنی زرگری!
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشیش مسیحی که تحقیقات فراوانی درباره تاریخ اسلام بخصوص زندگی حضرت زهرا و حضرت زینب سلام الله علیها کرده میگوید:
نیمی از قلب من برای حضرت زهرا و نیمی دیگر برای حضرت زینب است.
این کلیپ رو ببینید، چقدر زیبا درباره مقام و عظمت حضرت زینب صحبت میکنه
میلاد حضرت زینب و روز پرستار مبارک
نسرین وزیری فتنه گر، مسئول روابط عمومی وزارت راه شد!!
انگار لیست زندانی های سال۸۸ رو از اداره زندانها گرفتن دارن و هرکدوم رو مسئول یه جایی میکنن!!
این دولت بجای دولت وفاق، شبیه دولت انتقامه ، انتقام۸۸ از نظام!!
تغییر اساسی و راهبردی ورود موشک فاتح ۱۱۰ حزب الله لبنان در نبرد با اسرائیل
حزب الله لبنان امروز برای اولین بار از موشک نقطه زن فاتح ۱۱۰ رونمایی کرد و با چند فروند از این پرتابه قدرتمند، تل آویو را هدف قرار داد.
اما چند نکته در خصوص ورود این عنصر جدید به نبرد با اسرائیل:
1️⃣ موشک فاتح ۱۱۰ به موشک لبنان معروف است؛ یعنی ایران از اساس این پرتابه را برای حزب الله ساخته بود ؛ بُرد ۳۰۰ کیلومتری و نقطه زنی همراه با سرجنگی ۵۰۰ کیلوگرمی ، فاتح را به کابوس اسرائیل تبدیل کرده و صهیونیست ها در سالهای گذشته بارها از خطر این موشک برای تاسیسات خود سخن گفته بودند.
2️⃣ شهید سید حسن نصرالله قبلا اعلام کرده بود که جنبش حزب الله در جنگ سال ۲۰۰۶ نیز این موشک را در اختیار داشته اما نیازی به استفاده از آن ندیده است ؛ یعنی از دو دهه قبل نیز فاتح ۱۱۰ در زرادخانه موشکی مقاومت لبنان موجود بوده و حزب الله امروز از سلاح ۲۰ سال پیش خود رونمایی کرد.
3️⃣ وقتی فاتح ۱۱۰ سلاح ۲۰ سال پیش حزب الله به شمار میرود، پس باید نتیجه گرفت که مقاومت در سالهای اخیر موشک های بسیار پیشرفته تری را در زاغه های زیرزمینی و شهرهای موشکی خود ذخیره کرده که می تواند در صورت لزوم از آن بهره گیری کند.
4️⃣ فاتح ۱۱۰ می تواند تمام جغرافیای فلسطین اشغالی را پوشش داده و هر هدفی را با دقت مورد اصابت قرار دهد. سرجنگی ۵۰۰ کیلوگرمی این موشک قادر است به راحتی و در صورت نیاز، تاسیسات حیاتی اسرائیل از جمله پالایشگاه ها، نیروگاه های برق ، تاسیسات شیرین کننده آب و ... را نابود کند ؛ نکته مهم این که اسرائیل نتوانست با سامانه های دفاعی پیشرفته خود از جمله فلاخن داوود، حمله امروز مقاومت لبنان به تل آویو را خنثی نماید.
5️⃣ فاتح ۱۱۰ در تقسیم بندی موشک ها، یک موشک تاکتیکی محسوب می شود اما به دلیل کوچک بودن جغرافیای اسرائیل و عمق استراتژیک بسیار کم این رژیم، به یک سلاح راهبردی و ارزان قیمت برای حزب الله تبدیل شده است.
6️⃣ راهبرد تسلیح جغرافیای پیرامون اسرائیل امروز نتیجه خود را به وضوح نشان داد؛ موشکی با سرجنگی ۵۰۰ کیلوگرمی با قیمت کمتر از ۱۵۰ هزار دلار، ظرف ۳۰ ثانیه پس از شلیک به تل آویو اصابت کرد؛ در حالی که موشک های میانبرد ایران با همان سرجنگی ۵۰۰ کیلوگرمی، هم هزینه بیشتری دارند ، هم زمان بیشتری را برای رسیدن تا فلسطین طی می کنند و نیز دشمن فرصت بیشتری برای آماده سازی خود جهت مقابله با آنها پیدا می کند.
7️⃣ موشک های فاتح ۱۱۰ تغییر دهنده معادلات نبرد خواهند بود و ارتش اسرائیل که مدعی بود اکثر توان موشکی حزب الله را نابود کرده ، حالا باید پاسخگوی این حملات سنگین به مهم ترین شهر اشغالی (تل آویو) باشد.
8️⃣ به موازات طولانی شدن نبرد و فرسایش توان ذهنی و روانی و البته تاب آوری جبهه داخلی اسرائیل، حزب الله احتمالا از تسلیحات جدیدتری همچون "موشک عماد" پرده برداری کند که تاثیرگذاری آن از فاتح ۱۱۰ نیز بیشتر است و فشار سنگین تری بر عموم صهیونیست ها وارد می آورد.
حزب الله لبنان نشان داد از شوک روزهای ابتدایی جنگ که ناشی از غافلگیری اطلاعاتی بود، بیرون آمده و سعی دارد ابتکار عمل در نبرد را آرام آرام در دست بگیرد تا جایی که گالانت وزیر دفاع معزول اسرائیل نیز دیشب به قدرت بالای این جنبش اذعان و اعتراف کرد.
ابلاغ دستور عملیاتی یعنی رفتن به فاز شلیک؛ اما نکته مهم و اساسی این است که وعده صادق۳ شامل چه مراحلی است؟
قرار است توانمندی موشکی و پهپادی کشورمان چگونه علیه دشمن مورد استفاده قرار بگیرد؟
آنچه در ادامه میآید نگاهی کلی به این طرح است، با این تبصره که به هیچ عنوان نباید آن را 100درصد دانست چرا که هر طرحی سیال است و بر اساس نیازمندیهای عملیاتی و خواستههای فرماندهان تغییر میکند:
۱) شلیک دهها موشک هایپرسونیک که در قالب عملیات واکنش سریع و غافلگیرانه انجام میشود؛ در این مرحله هدف زدن تمام پدافند رژیم و آسیب زدن به باند پایگاههای رژیم است تا جنگندهها پرواز یا فرار نکنند. در این مرحله البته یک هدف مهمتر نیز وجود دارد و آن هم زدن تمام هواپیماهای سوخترسان رژیم و هواپیماهای ترابری و جاسوسی قبل از شروع مرحله دوم عملیات است. در عملیات وعده صادق ۲ تنها ۴۰ دقیقه پیش از اصابت موشکها به پایگاه نواتیم، تانکرها و هواپیماهای شناسایی فرار کردند. این بار کسی حق فرار ندارد و نباید فرصت آن را پیدا کنند.
۲) صدها موشک بالستیک در مرحله بعد برای درهم کوبیدن تمام این پایگاهها، مراکز جاسوسی و امنیتی و مهمتر از همه زدن سامانههای گنبد آهنین شلیک خواهد شد. در این موشک باران سنگین، عمدهترین زیرساختهای نظامی رژیم صهیونیستی به همراه برخی مراکز اقتصادی آن در هم کوبیده میشود. هدف از زدن سامانههای گنبد آهنین، باز کردن راه برای شلیک راکتهای مقاومت از لبنان و به احتمال زیاد غزه خواهد بود.
۳) مرحله سوم نوبت به شلیک موشکهای کروز است. در این مرحله بمبافکنهای ضربتی نیروی هوایی هم دهها تیر موشک کروز را به سمت برخی مواضع دشمن پرتاب میکنند. هدف از این حملات، انهدام مراکز مهم نظامی دشمن به ویژه در خطوط مقدم نبرد است. بیشتر پایگاههای مرزی رژیم نابود میشوند، پایگاههای رژیم در بلندیهای جولان نیز در این حملات هدف موشکباران سنگین قرار خواهند گرفت.
۴) نوبت به پهپادها است. صدها فروند پهپاد خانواده شاهد و آرش در عملیات هماهنگ ارتش و سپاه بزرگترین عملیات پهپادی تاریخ را رقم میزنند. هدف پهپاد گسترده، متنوع و پراکنده است. زدن آنچه از پایگاههای هوایی رژیم باقی مانده به همراه انهدام مراکز ارتباطی و رادیویی در دستور کار است. پهپاها به نظر در چند مرحله پرتاب خواهند شد، آنها هنگامی شلیک میشوند که نه سامانه پدافندی از دشمن باقی مانده باشد و نه جنگندههای رژیم از پایگاهها قدرت بلند شدن داشته باشند.
۵) در خلال این عملیات، ایران اقدام به راه انداختن یکی از پیچیدهترین عملیاتهای جنگال علیه رژیم خواهد کرد، عملیات سایبری از چند نقطه به صورت همزمان زیرساختهای رژیم را هدف قرار داده و مسیر را برای تحقق مراحل گفته شده در بالا باز میکند؛ این عملیات ابعاد مختلفی دارد و در عملیات وعده صادق 1 و وعده صادق 2 نیز ایران گوشهای از آن را به دشمن نشان داد.
۶) همزمان با این حملات، دیگر اعضای محور مقاومت نیز اقدامات خود را تشدید خواهند کرد. به نظر میرسد حملات موشکی سنگینی از یمن، عراق و لبنان آغاز گردد که شکل و نوع حمله مقاومت لبنان بسیار تعیین کننده خواهد بود. پیامد این عملیات برای دشمن سنگین و غیرقابل پیشبینی و تحمل خواهد بود.
واضح است که هرگونه تلاش دشمن برای ورود به فاز درگیری و پاسخ با اقدامات متقابل سنگینتر و سختتر ایران روبرو میشود و در این زمینه نیروهای مسلح کشورمان قدرت، توانایی تکرار چنین عملیاتهایی را برای دهها و شاید هم صدها بار دارند. قرار نیست رسماً دشمن توان فکر کردن پیدا کند. هدف اصلی این عملیات، روشن کردن ماشین محاسباتی دشمن است؛ دشمن باید وارد فاز محاسباتی شود و بداند که اگر بخواهد دوباره شرارت کند، چیزی برایش باقی نخواهد ماند.
مساله مهم و قابل توجه این است که ایران در این عملیات از چه تسلیحات جدیدی رونمایی و استفاده خواهد کرد؟
با توجه به اینکه تروریستهای امریکایی نیز به صورت مستقیم تهدید شدهاند، آنها چگونه گوشمالی داده میشوند؟
همه چیز بستگی به مقتضیات زمان و مکان دارد.
ظرفیتهای آفندی و پدافندی ایران مبتنی بر هوش مصنوعی
توسعه سامانههای دفاعی و امنیتی کشورمان براساس اصول و فناوریهای نوین، ازجمله اولویتهای ضروری است که باید مدنظر دلسوزان کشور قرار گیرد.
سامانههای دفاعی کشورمان با ارتقای زیرساختهای هوش مصنوعی، میتوانند تواناییهای خود را در تحلیل و پیشبینی رفتار دشمن و واکنش سریع و دقیق به تهدیدات هواپایه بهبود بخشند.
تشکیل واحدهای تخصصی هوش مصنوعی در سازمانهای دفاعی و امنیتی و تجهیز این واحدها به پیشرفتهترین الگوریتمها و تجهیزات پردازشی، گامی راهبردی در راستای افزایش قابلیتهای پدافند هوایی و دفاعی کشور به شمار میآید.
با توجه به آنچه در عملیات اخیر رژیم صهیونیستی رخ داد، واضح است که ضعفهای پدافندی کنونی تنها با پذیرش تغییرات فناورانه و بهرهگیری از فناوریهای نوظهور جبران میشود. در پایان، میتوان گفت عملیات اخیر رژیم صهیونیستی علیه کشورمان، با وجود ناکامی نهایی، نشان داد که روندهای حاکم بر جنگهای آینده به سمت هوشمندسازی و دیجیتالی شدن پیش میروند و ابزارهای جنگی جدید مبتنی بر هوش مصنوعی، با دقت و سرعت بالا میتوانند حملات پیچیدهای را طراحی و اجرا کنند.
از این رو، تحولات ساختاری و فناورانه در سامانههای پدافند هوایی کشور و توسعه قابلیتهای مرتبط با هوش مصنوعی، گامی راهبردی در راستای حفاظت از مرزها و تأمین امنیت ملی بهشمار میآیند.
آیندهنگری و تقویت سامانههای دفاعی براساس اصول فناوریهای نوین و دیجیتال، نهتنها نیاز امروز است؛ بلکه ضرورتی اجتنابناپذیر برای مقابله با تهدیدات منطقهای و بینالمللی به شمار میآید.