ادامه مطلب قبل...
🔻آن زمان که جنس امور خلوت بود و اشتغالات کمتر بود، باز اين عزلتها انتخاب ميشد، حالا که ديگر اشتغال در لايههاي شخصيتي مردم نفوذ کرده است، اصلاً فرصت فراغت نيست و کيفيت بهرهوري از ابزار تجدد، گاهي راه زلال حرکتي و سلوکي را پيچيدهتر کرده است.
🔸 افراد گم ميشوند، بايد باطنشان و ظرفيتهاي خداشناسيشان به فعليت برسد ولی به جاي آن، ذهنيات و هوشياري اجتماعي آنها به فعليت ميرسد و کاري به توحيد ندارند و سلايقشان متنوع ميشود.
🔹 ممکن است در امور اجتماعي و تفاسير سياسي يا خانوادگي، تيزبيني پيدا کنند ولي زلالِ قلبشان به فعليت نميرسد، معنويت آنها به فعليت نميرسد. به معالي اخلاق دست پيدا نميکنند، مگر آنچه که در مطالعات و در مشاهدات از فرهنگهاي مختلف ورودي ذهني آنها بوده باشد، به اينها ميرسند.
🔸 اما به معالي اخلاق استاندارد الهي نميرسند، به انبياء(ع) و سيره انبياء(ع) نزديک نميشوند. قدرت اين را پيدا نميکنند که چهار ساعت به نماز بايستند و از اين نماز لذت ببرند، ولي تلويزيون ميبينند و براي ديدن اخبار مشکلي ندارند و 8 ساعت در روز، روزنامه ميخوانند، آن يک چيز ديگري است و اين يک چيز ديگري است و اينها نبايد با هم خلط شود. البته امکان جمع بین این دو نیز هست [ولی برنامه ریزی دقیق ومدیریت زمان نیاز دارد.]
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺نقل از حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
@gharar_at
✅#توحیدباوری_و_سیاست:
🔹#ضرورت_شکرگذاری_در_موفقیتها
🌷امام خامنهای:
🌸بعد از هر نصرتی که خدای متعال به انسان میدهد، انسان موظف است خدای متعال را شکر و سپاس بگوید.
🌸بعد از آنکه خدای متعال به ما در یک عرصهای یک موفقیتی را ارزانی داشت، موظفیم تضرع و توسل و توجه خودمان را افزایش دهیم؛ این وظیفهی ما است.
🌸فرمود: "اذا جاء نصرالله و الفتح. و رأیت النّاس یدخلون فی دین الله افواجا. فسبّح بحمد ربّک و استغفره انّه کان توّابا"(نصر / 1ـ3)
🌸نصرت، تفضل الهی است؛ باید ما را به خدای متعال نزدیک کند، رابطهی ما را با خدا احیاء کند، تضرع ما را پیش خدای متعال افزایش دهد.
🌸خدا را شکر میکنیم؛ بحمدالله نصرتهای الهی پیدرپی شامل حال این مردم بوده است.
🌐 بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با مسؤولان نظام: 30/4/1392ش.
🌷🇮🇷 نقل از اندیشکده فقه حکومتی 🇮🇷 🌷
@gharar_at
.
گاندو؛ ... بوووووووق!
✍️ سریال گاندو آن قدر حساس شده که بسیاری از مردم در حد لب خوانی بازیگران دقیق می شوند؛ مبادا جای برش و سانسورها را متوجه نشوند. بعد از هر قسمت هم منتظرند ببینند کجای آن حذف و صداگذاری دوباره شده است.
🔹می شود به جای خواهر زاده فلان مدیر، #بوووووووق بگذارند و مشکل را حل کنند. خواهر زاده مذکور که با شبکه جاسوسی گاندو (جیسون و تیمش) در ارتباط بوده، "سرپرست گروه مشاوران جوان، رئیس مرکز ارتباطات مردمی... و مشاور رئیس دفتر" مدیر مذکور بوده است. http://fi9.ir/a7hbr0
♦️اتفاق منحصر به فرد و غریبی است: هم ارتباط دامنه دار خواهرزاده یک مدیر اجرایی با شبکه پیچیده جاسوسی و انتقال انبوه اسرار محرز شده، هم مدیر سر کار است و دنده پهنی می کند و برای قوه قضائیه هم شاخ و شانه می کشد، هم درباره آن شبکه پیچیده جاسوسی سریال ساخته می شود، و هم قسمت های حساس سریال، هنگام پخش در اثر فشار و ملاحظات، سانسور می شود.
🔹البته تخلفات برادر و دستیار و یا پدر داماد همین مدیر و ...، پرونده هایی جداگانه و خارج از موضوع بحث است. ما وسط یک سریال مهم قرار داریم که هنوز فراز و فرود اتفاقات آن به پایان نرسیده است. گاندو، داستان پیچیده و تلخ نفوذ است.
🔷 به امید روزی که این مجموعه بصورت کامل و بدون سانسور باز پخش شود.
🔷 امید که آنروز دور نباشد
#دولت جوان حزب اللهی
@gharar_at
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ| جانباز انقلاب
🔺 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR به مناسبت سی و هشتمین سالگرد ترور رهبر انقلاب اسلامی در ششم تیر سال ۱۳۶۰، نماهنگ «جانباز انقلاب» را منتشر میکند.
📥 سایر کیفیتها👇
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=37021
🏴شب شهادت امام صادق/۱
💠رهبرانقلاب
‼️از تاسف انگیزترین وقایع تاریخی برای پژوهشگر زندگی امام صادق اینستکه جزئیات دوران امامت حضرت که مدت طولانی هم بود در هالهای از ابهام است! کتاب پیشوای صادق ص۶۵
‼️عدهای هستند که تا از جهاد پیشوایان دین و ائمه هدی حرف میزنیم، میگویند آقا حرف آن بزرگواران را نزن آنها معصوم بودند، امام بودند؛ آخر قربان آن عقل مفقودت امام بود یعنی چه؟! اینکه امام هرکاری کرد فقط وظیفه خودش بوده یعنی چه؟! اصلا معنای امام اینستکه چون او هرکاری کرد بر تو مأموم واجب است آنکار را انجام دهی، معنی ندارد در نماز جماعت امام در سجده باشد و ماموم هنوز در قیام مانده باشد، امام یعنی پیشوا و پیشرو اگر امام صادق و... برای ما درس و سرمشق نباشد پس امام بودنشان کجاست؟! پس مأموم بودن ما در چیست؟! ۵۲/۱۱/۱۳
#نقل از جهاد تبیینی
@gharar_at
🏴شب شهادت امام صادق/۲
💠رهبرانقلاب
‼️دو هدف جهاد اصلی امام صادق یک تبیین و جلوگیری از تحریف اسلام و دیگری تشکیل حکومت اسلامی بود! ۶۷/۳/۱۹
‼️بعضی خیال میکنند که امام صادق به سیاست کاری نداشت، علیه دستگاه فعالیتی نمیکرد، در صدد ایجاد حکومت الهی و علوی نبود، این خطاست؛ که متأسفانه مشاهده میشود که، با اینکه این قضیه بارها گفته شده، باز گوشه و کنار کسانی پیدا میشوند که در نوشتهها و گفتههای خودشان، توجه به این نکته نمیکنند که امام صادق ماهیت مبارزهاش یک ماهیت سیاسی بود، کار فرهنگی او هم کار سیاسی بود، وقتی امام صادق میگوید من امامم، امام یعنی چه؟ امام یعنی حاکم جامعه، امام یعنی رئیس جامعه، یعنی من همان کسی هستم که این خلیفهی غاصب بی دین، جای مرا گرفته. خب این حرف آیا یک حرف سیاسی است یا یک حرف فرهنگی است!؟ ۶۸/۳/۱۲
#نقل از جهاد تبیینی
@gharar_at
🏴شب شهادت امام صادق/۳
💠رهبرانقلاب
‼️خطاست اگر کسی خیال کند که امام صادق(ع) فقط مینشست روی منبر و ۴۰۰۰ شاگردش را موعظه میکرد، نه امام صادق و نه جدش پیامبر و نه همه انبیا روششان این نبود انبیا و ائمه معتقد به کارهای اتوکشیده و نظیف و تربیت فردی نیستند بلکه انبیا و ائمه میاید برای ساختن انسان در قالب یک جامعه و نظام توحیدی تا در آن نظام میلیونها انسان بسازند البته اینکار هزینه دارد اما بازدهاش بمراتب بیشتر است این حرفی است که باید پیروان انبیا و ائمه بفهمند! ۵۳/۷/۱۷
‼️امام صادق از اختلاف اموی و عباسی استفاده کرد و بساط علمی را پهن کرد و ۴۰۰۰ شاگرد تربیت کرد، بعضی خیال میکنند حضرت پشت تریبون مینشست و به ۴۰۰۰شاگردش تعلیم میداد، خیر، تربیت این شاگردان مخفی بود، وقتی حضرت در تبعید بود و یا در خانه مخفی بود شاگردی در قالب خیار فروش بمحضرشان میرسید؛ با این سختی حضرت این ۴۰۰۰شاگرد را تربیت کرد! ۵۱/۱/۲۵
#نقل از جهاد تبیینی
@gharar_at
🏴شب شهادت امام صادق/۴
💠رهبرانقلاب
‼️نمیشود عالم دینی خودش را کنار بکشد و بگوید حکومت اسلامی به من ربطی ندارد. چطور ربطی ندارد؟! اقامهی دین، وظیفه است. حاکمیت دین، هدف مهم همهی ادیان است؛ اصلاً امامان ما تمام زجر و مصیبتشان بخاطر تحقق حاکمیت الهی بود والّا اگر امام صادق و امام باقر یک گوشه مینشستند و چندنفر دور خودشان جمع میکردند و فقط یک مسألهی شرعی میگفتند، کسی به آنها کاری نداشت. پس درست توجه کنید، مسأله، مسألهی داعیهی خلافت و امامت بود. در راه این داعیه، ائمهی ما کشته شدند، یا به زندان رفتند. امامت یعنی چه؟ آیا یعنی همین که مسأله بگویی، و دنیا را دیگری اداره کند؟ آیا معنای امامت در نظر شیعه و در نظر مسلمین، این است؟ هیچ مسلمانی این را قایل نیست؛ چطور من و شمای شیعه میتوانیم به این معنا قایل باشیم؟ امام صادق دنبال امامت یعنی ریاست دین و دنیا بود منتها شرایط جور نمیآمد؛ اما ادعا که بود. برای خاطر همین ادعا هم آن بزرگواران را کشتند! ۷۰/۵/۳۰
#نقل از جهاد تبیینی
@gharar_at
✨ضرورت های احیای معاونت اقتصادی در قوه قضائیه
🔹چندی پیش حضرت حجت الاسلام رئیسی، رئیس محترم قوه قضائیه جلسه ای را با فعالان و صاحب نظران اقتصادی برگزار کرد. ایشان به این حقیر لطف دارند و ضمن دعوت، وقتی را برای صحبت در جلسه اختصاص دادند. آنچه در ادامه می آید، متن اظهارات اینجانب در آن جلسه است که الحمدلله هم مورد استقبال سخنرانان دیگر جلسه و هم مورد استقبال رئیس محترم قوه قضائیه قرار گرفت.
🔸مبارزه با فساد معمولا به مبارزه با «تعرض نامشروع به حقوق»، محدود می شود؛ اما مبارزه با فساد وجه دیگر و بسیار مهمی دارد و آن، مبارزه با «استنکاف از ادای تکلیف» است. قوه قضائیه هم باید با تعرض به حقوق مقابله کند و هم با استنکاف از ادای تکلیف.
🔸در برخورد با مفاسد اقتصادی، قوه قضائیه ابزارهایی در اختیار دارد. سازمان بازرسی کل کشور هست که به مثابه یک چشم محرم، می تواند از هر نقطه ای خواست بازدید و هر مسئله ای را خواست واکاوی کند. محاکم قضائی هستند که به مثابه یک دست قدرتمند، میتوانند با مفسدان برخورد کنند. اما نقص کجا بوده که این چشم و دست، تاکنون آنطور که باید عمل نکرده اند؟ چرا مفاسد اقتصادی اتفاق می افتند، به اموال مردم یا بیت المال تعرض می شود، اما دستگاه قضائی وقتی وارد عمل می شود که خسارت فساد آشکار شده و در بسیاری موارد جبران ناپذیر است؟ چرا قانون و تکالیف مهم اقتصادی دستگاهها بر زمین مانده و اقتصاد کشور از اجرایی نشدن آنها خسارت می بیند؟
🔸من فکر می کنم که این چشم تیزبین و دست قدرتمند که دستگاه قضا دارد، یک مغز اقتصادی ویژه هم نیاز دارد که بر تمامی روندها و معادلات اقتصادی کشور اشراف داشته باشد. وقتی این اشراف حاصل شد و قوه قضائیه به روز و به لحظه در جریان مسائل قرار گرفت، آنگاه است که خواهد توانست هم از فساد پیشگیری کند و هم با آن مبارزه قاطع نماید. دستگاه قضایی اگر اشراف به اقتصاد کشور داشت، خواهد توانست ورود ابتدائی به مسائل داشته باشد و منتظر شکایت کسی نخواهد ماند. در بسیاری از موارد که پرونده ای با عنوان اخلال در نظم اقتصادی گشوده میشود، ورود به پرونده از ناحیه قوه قضائیه نبوده، بلکه یا منتظر شاکی بودهایم، یا اینکه اخلال اتفاق افتاده و بزرگی خسارت، باعث توجه ما به مجرم شده است.
🔸هر عمل مفسدانه، با تعدادی تراکنش بانکی توام است و اگر قوه قضائیه بر تراکنش های بانکی اشراف داشته و موارد مشکوک را مورد بررسی قرار دهد، از بسیاری مفاسد اقتصادی از اختلاس گرفته تا قاچاق و پولشوئی و... می تواند پیشگیری کند. امروز مفسدان با چمدان دزدی نمی کنند، از بستر شبکه بانکی ما استفاده می کنند که قاعدتا باید تحت اشراف ما باشد.
🔸من معتقد بودم FIU (واحد اطلاعات مالی) باید در قوه قضائیه مستقر باشد، اما الان که نیست، اولا در برنامه ششم ایجاد واحد مشابهی در تکالیف قوه قضائیه آمده، ثانیا دسترسی قوه به اطلاعات این واحد و هر اطلاعات اقتصادی دیگری که در حوزه سایر دستگاه ها تولید می شود، مقدور است. برخی موارد اشراف که زمینه مبارزه با مفاسد است، زمینه هدایت نقدینگی به سمت تولید و بازداشتن نقدینگی از فعالیت غیر مولد هست، مانند ماده 169 مکرر قانون مالیات های مستقیم، متاسفانه از سال 1394 روی زمین مانده و اجرایی نشده و قوه می تواند و اختیار دارد که مجری را ملزم به اجرای قانون کند. برخی موارد اشراف نظیر طرح کاداستر هم که ماموریت خود قوه قضائیه است.
🔸لذا پیشنهاد می کنم معاونت اقتصادی قوه با سه ماموریت تخصصی رهگیری، پیشگیری و پیگیری احیا شود. در زمان مرحوم آقای شاهرودی این معاونت وجود داشت که در زمان آقای لاریجانی تعطیل شد. من پیشنهاد می کنم تجارب گذشته مطالعه شده و این معاونت با یک رویکرد به روزتر، احیا شود. رهگیری به این معنا که روندها و معاملات اقتصادی را رهگیری کند، پیشگیری به این معنی که اگر فسادی را در حال وقوع دید، متوقفش کند، و پیگیری به این معنی که هرگاه قانون و تکلیفی را بر زمین مانده دید، اجرایش راپیگیری کند. این یک بحث حقوقی نیست و باید نگاه تخصصی و عملیاتی اقتصادی به آن داشت.
#سیدیاسرجبرائیلی
@gharar_at
🎭 #ادبی_هنری
🔹 کتاب صهیونیستی پس از 20 سال در ایران چاپ شد
کتاب صهیونیستی «فهرست شیندلر» نوشته توماس کینلی، که به افسانهسرایی درباره کشتار یهودیان طی جنگ جهانی دوم موسوم به هلوکاست، پرداخته و به دلیل دروغپردازی، تحریف تاریخی و برجسته ساختن افسانههای صهیونی، اجازه انتشار دریافت نکرده بود، بالاخره پس از 20 سال از وزارت فرهنگ دولت اعتدال، مجوز انتشار گرفت و توسط انتشارات جمهوری منتشر گردید. کتاب یاد شده، یک بار در سال 1379 چاپ شد ولی پس از آن دیگر مجوز نشر نگرفته بود. این در شرایطی است که انتشار کوچکترین شک و شبهه مثلا راجع به ارقام کشتهشدگان هلوکاست یا وجود اتاقهای گاز و یا امثال آن، در اروپا و آمریکا، بازداشت و محاکمه و مجازاتی تا 11 سال زندان در بر دارد...
@gharar_at
📰 #دیروزنامه_های_زنجیره_ای
🔹 سانسور تقدیر روحانی از سپاه پاسداران در روزنامههای زنجیرهای
قدردانی رئیسجمهور از اقدام غیورمردانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سرنگون کردن پهپاد جاسوسی و متجاوز آمریکا در شماره دیروز روزنامههای دولتی و همچنین روزنامههای اصلاحطلب سانسور شد.
روحانی چهارم تیرماه در دیدار با وزیر و مدیران ارشد وزارت بهداشت با اشاره به انهدام پهپاد جاسوسی آمریکایی توسط سپاه پاسداران گفته بود: «اگر این پهپاد به وسیله سامانهای مانند اس ۳۰۰ مورد هدف قرار میگرفت آنقدر اقدامی حائز اهمیت بشمار نمیرفت اما این سامانه، موشک و رادار آن ساخت ایران است و من دست همه آنهایی که این صنعت داخلی را در وزارت دفاع ساخته و آنهایی که از این ابزار در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به خوبی استفاده کردند، میبوسم».
اما روزنامههای ایران، همشهری، شرق، اعتماد،سازندگی، ابتکار، اطلاعات، جمهوری اسلامی، آرمان، آفتاب یزد، همدلی، مردم سالاری، دنیای اقتصاد، صدای اصلاحات و جهان صنعت، تشکر روحانی از سپاه را سانسور کردند...
@gharar_at