فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اینجا نه #عراق است و نه ونزوئلا
اینجا کشور شیلی است، چندصدهزار نفر به خیابانها آمده اند و تظاهرات میکنند اما این تجمعات چندصدهزار نفری برخلاف تجمعات چندهزار نفری عراق بشدت سانسور میشود، میدانید چرا؟
چون اینها علیه حاکمان وابسته به آمریکا قیام کرده اند . سانسور شدید خبری میشوند تا هیچکس صدای آنها را در دنیا نشنود...
📸 رکوردشکنی نمایش «تنهاتر از مسیح»
🔹بیش از دوازده هزار نفر شب گذشته (پنجم آبان ماه) به تماشای نمایش میدانی «تنهاتر ازمسیح» در بوستان ولایت نشستند.
🔹این نمایش که در آن اتصال حوادث کربلا با حملات داعش و جنگ مدافعان حرم دیدنی است، قرار بود تا هفتم آبان ماه به اجرا برود اما تا دوازدهم آبان ماه تمدید شد و علاقه مندان می توانند برای تهیه بلیت رزرو نمایش به سایت ققنوس مراجعه کنند.
🔹ارزش هر بلیت این نمایش ۵۰ هزار تومان است که توسط بانیان آن پرداخت شده و هزینهای از مردم گرفته نمیشود.
fna.ir/dd3jhb
@Farsna
🏴 #اطلاعیه
#مراسم_شبی_باشهدا
#تجمع_هیئات_جوانان_ورامین
🔸بیان #لطائف_قرآنی
🔹سخنرانی به کلام آقای #حاج_علی_قشقایی
🔹همراه با مداحی ذاکرین اهل بیت
🗓 زمان: چهارشنبه ۸ آبان ماه شروع مراسم از ساعت۱۹:۰۰
📍مکان: گلزار شهدای حسین
#تجمع_هیئات_جوانان_ورامین
کانال هیأت در بله
✅ https://ble.im/javananaliakbar1386
کانال هیأت در ایتا
✅ @Javananaliakbar1386
11.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥| پاسخ به شبهات آقای اکبرنژاد ۲
🔷 مستحبّ بودن لباس پیامبر اسلام -ص- برای همه ی افراد جامعه
🔶 اختصاص لباس پیامبر گرامی -ص- برای اهل علم، مبتنی بر اضطرار و حکم ثانوی
🎙حامد #وفسی
🆔 @bayyenat110
💠 اول باید استقلال اقتصادی باشد
استقلال با وابستگی جمع نمی شود. و ما فرهنگمان وابسته بشود استقلال نداریم، اقتصادمان وابسته بشود استقلال نداریم. اول باید آن مطلب را درستش کرد، استقلال فرهنگی، استقلال اقتصادی اول باید او را درستش کرد تا ما بتوانیم اسم خودمان را یک مملکت بگذاریم، یک مملکت مستقل بگذاریم.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
📖 صحیفه امام؛جلد 10؛صفحه 438
👈 بیانات امام خمینی(ره) در دیدار با دانشجویان دانشکده علوم و ادبیات
📆 مورخ: 11 آبان 1358
#آقایی_دلار_باید_شکسته_شود
#تقویت_تولید_داخل
#جنگ_اقتصادی
@sandoghaliebneabitaleb
📢📢 فراخوان ایده ها، طرح ها و تجربیات(صوتی، تصویری و متنی) با موضوع چگونگی برگزاری #جشن_عبادت مکلفین دختر و پسر
🔹مهلت ارسال آثار : ۲۰ آبان ماه ۱۳۹۸
🔸ارسال از طریق آی دی:
👇👇
@jashneebadat1398
♦️ "به برترین ایده ها جوایزی نفیس اهدا می گردد"
🇮🇷جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی جنوب شرق استان تهران
@jashneebadatt1398
#لباس_روحانیت #بررسی_فقهی #اندیشه_های_نو
🔺آسیب های اجتماعی لباس روحانیت/انعکاس ضعفها و پلشتیها
🔺بیش از 50% دلزدگی مردم از روحانیت به خاطر این لباس است!
🔸لباس خاص، آن هم تا این اندازه خاص، باعث بیشتر دیده شدن میشود. باعث میشود که شخص تحت نظر باشد و رصد شود و رفتارهای کوچکش انعکاس کلانی داشته باشد. لباس روحانیت از آن جهت که تقریباً هیچ شباهتی به لباس قوم ندارد، مانند گرامافونی میماند که صداها را انعکاس میدهد. اگر صدای خوش باشد، آن را بیشتر انعکاس میدهد و اگر بد و نتراشیده باشد، همان را منعکس میکند. کافی است تصور کنید که در ذهنیت عموم مردم، این لباس، لباس دین است؛ یعنی مردم انتظار دارند از صاحبش، رفتار پیامبرگونه ببینند؛ در حالی که حوزه ما این لباس را به طلبهای میدهد که 4-6 سال در حوزه باشد. طلبهای که از همین خانوادههای معمولی وارد حوزه شده است، مانند انبیا، طینت خالصی ندارد و خوب و بد در وجودش حیّ و حاضر است. مانند آنها تحت تربیت مستقیم خدای متعال نبوده است؛ حتی زیر نظر یک استاد خودساخته هم رشد نکرده است.
🔸بسیاری از طلبهها از نظر سطح علمی در درجهای نیستند که بتوان آنها را دینشناس و فقیه خطاب کرد. با این اوضاع به طلبهای که ادبیات عرب خوانده و قدری هم منطق و احکام شرعی و مقداری هم عقاید خوانده، لباسی را میپوشانیم که به اذعان خود ما لباس دین است.
🔸به طور طبیعی این طلبه نمیتواند از عهده این بار سنگین برآید و خطاهایش در این پوشش بسیار بزرگتر از اندازه واقعی آن دیده میشود؛ مثلاً اگر او طبق عادت خانوادگی یا منطقهای خوشرو نباشد و اخمو باشد، در این لباس بسیار زننده دیده میشود و دینگریزی ایجاد میکند. یا خدای نکرده اگر زنباره باشد، انعکاسش بسیار وحشتناک خواهد بود. یا اگر به مسائل عرفی اعتنا نکند، چه در پوشش، چه در پیرایش و چه در تکیه کلامها و آداب و رسوم زندگی، هر کدام در حکم خطایی بسیار بزرگ، تأثیرات منفی زیادی بر مخاطبان خواهد داشت.
🔸 همه ما نیز خودمان گرفتار چنین خطاهایی بودهایم و انعکاس بدش را دیده و اخبار زیادی در این باره شنیده یا از آشنایان دیدهایم. اگر بخواهیم تجربه خودمان، چه از خودمان و چه از دیگران معیار قضاوت قرار بدهیم، چند درصد از کسانی که لباس روحانیت دارند، رفتارشان اسوه و الگو است و چند درصد مشکل دارند؟!
🔸شاید تعجب کنید؛ ولی شخصاً به این باور رسیدهام که دست کم پنجاه درصد بدبینیهای مردم، مربوط به لباس است! این لباس، انتظارات را بالا میبرد و از سوی دیگر انعکاس رفتارها را صد چندان میکند. از سوی دیگر؛ اغلب عزیزانی که این لباس را میپوشند، رفتارشان نماد دین نیست و کثیر الخطا هستند. در نتیجه هم به سبب افزایش انتظار و هم به علت انعکاس چندین برابری این رفتارها، مردم دلزدهتر میشوند. تصور کنید یک قاضی که یا به جهت علم ناقص یا هوای نفس، درست قضاوت نمیکند، اگر این آدم با لباس دین باشد تا چه اندازه دینگریزی درست میکند و اگر با لباس دین نباشد چقدر؟
🔸وقتی مدیر ناشایستی، لباس دین به تن دارد، تمام رفتارهای بدش به نام دین نوشته میشود و به سببِ لباس شاخص روحانیت، ضعفهای او به اضعاف مضاعف ضرب میشود و دلزدگی و دینگریزی را رقم میزند. شاید بزرگترین لطف برخیها به دینداری مردم همین باشد که تصمیم بگیرند، لباس دین را از تن بکنند.
🔸امروز در حکومت اسلامی ضعفها و نارساییها، گاه خیانتها و یا حرفهای زننده و سبک با نمادهای دین ارائه میشوند. تصور کنید رئیس جمهوری را ببینید که یک آخوند است و رفتارهایش با نماد دین به مخاطب ارائه میشود. رفتارهای سبک، حرفها و تحلیلهای کمارزش و خلف وعدهها و همه چیز او به نام دین ارائه میشود. حالا تصور کنید چه سطحی از دینگریزی و وهن به دین را موجب میشود.
📚«بررسی فقهی- اجتماعی لباس دین» به قلم استاد محمد تقی اکبرنژاد
🔹چاپ و انتشار کتاب در آینده ای نزدیک...
🆔 @feghahat