20.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موشن_گرافیک | انقلاب سیاه
⚪️ نگاهی به رفراندوم تقلبی که محمدرضا شاه برای تصویب لایحه انجمنهای ایالتی و ولایتی برگزار کرد و موجب خشم و اعتراض مردم گردید
2بهمنماه سالروز تحریم رفراندوم فرمایشی انقلاب سفید شاه توسط امام(ره) در سال۱۳۴۱
🆔 @hvasl_ir
هدایت شده از کتاب خوب📚
📚نام کتاب:"۱۳۱۸"
🖋نویسنده : علی احمد محرابی
📑انتشارات:مرکز اسناد انقلاب اسلامی
📖توضیحات:
این اثر شامل خاطراتی از رهبر معظم انقلاب از سال ۱۳۵۸ تا ۱۳۹۵ است، که در محافل، نشست ها و دیدارها با اقشار مختلف جامعه بیان کرده اند.و خاطراتی از دوران کودکی، نوجوانی، اوضاع خانواده و ... تا دوران رهبری و مرجعیت ایشان را شامل می شود.
📗📘📙
@ketabe_khoob
باز هم دانش آموزهای گل و باهوش 😎پایگاه علمی پیشوا رتبه اول را دربین سایر مناطق و استانهاکسب کردند
احسنت 😍به تلاش و پشت کار شما
وتبریک به اساتید دلسوزتان
خانم وفایی و خانم نادری🌹🌹🌹🌹🌹
ادمین
@Paigahelmi
روزهای فرد ازساعت۱۵تا۱۷ درپایگاه علمی واقع در قراکرد؛خ طالقانی؛حسینیه بنی فاطمه؛طبقه سوم؛منتظرشماهستیم
شماره تماس:۳۶۷۳۲۸۵۵؛۰۹۳۳۱۷۹۴۶۲۱
https://eitaa.com/Paigaheelmi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️ماجرای نیم روز ۲(رد خون) فوق العاده بود. سالها منتظر چنین فیلمی بودیم. روایتی منصفانه از تلخیهای سال ۶۷ و جنایتهای همدستان فارس زبان صدام
🔸️دست مریزاد به آقایان مهدویان و رضوی
#سازمان_مجاهدين
#منافقین #سینما
#جشنواره_فجر
#جشنواره_سی_و_هفتم
#رد_خون #ماجرای_نیمروز
#مسعود_رجوی #مجاهدین_خلق
#جای_شهید_و_جلاد_عوض_نشود
🆔️ @yaminpour
🔴صرف اینکه حق با ما باشد،ما پیش نمی رویم❗️
🔻امام خامنه ای(حفظه الله):
✅اشتباه نکنید، بصیرت به معنای آگاهی کتابی و روزنامهای نیست، بصیرت میدانی نیست که فقط قدرت تحلیل سیاسی بطلبد، بصیرت قدرت معنوی میطلبد! ۶۶/۳/۲
✅اين بصيرت چگونه حاصل ميشود؟ بر اثر گذشتن از خود؛ همين يك كلمه آسان اما در عمل آنقدر مشكل كه اكثر انسانها در همين يك كلمه، درجا زدهاند! ۸۰/۸/۹
✅صرف اینکه حق با ما باشد، ما پیش نمیرویم؛ حق همراه با ایستادگی. امیرالمؤمنین در جنگ صفین فرمود: «لا یحمل هذا العلم الّا اهل البصر و الصّبر». این پرچم را کسانی میتوانند بلند کنند که اولاً بصیرت داشته باشند، بفهمند قضیه چیست، هدف چیست؛ ثانیاً صبر داشته باشند. صبر یعنی استقامت! ۸۷/۵/۹
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
@mahdavi_arfae
┗━━━🍂━━
💠باز نشر پس از ۷ سال
به مناسبت انتشار گلایهی رهبر انقلاب از طرح یکسان سازی قبور شهدا
🔶درباره ی یکسان سازی قبور شهدا:
تبدیل "آیین گاه" به "نمایشگاه"
1.هنر مردمی، بیواسطهترین کلید فهم دین، آیینهای سنتی و دینی و فلسفه هر قوم است. این فقط آثار برآمده از احساس و علاقه قلبی است که در قالب اثر هنری حقیقت یک فرهنگ را به نمایش میگذارد و به مخاطبانش منتقل میکند و حتی دقیقتر اگر بگوییم مخاطبانش را در یک سیر عرفانی به حقیقتی که در اثر نهفته است نائل میسازد.
گلزارهای شهدا در سه دهه اخیر مؤثرترین و بیواسطهترین مسیر بازتولید مداوم فرهنگ ایثار و شهادت بودهاند.
گلزارها آنچنانکه هر خانوادهی شهیدی خواسته است و آنچنانکه خود شهدا وصیت کردهاند، بهمثابه زیارتگاهی محل حیات و کانون جوشش معرفت اسلام انقلابی بوده است. تفاوتها و تنوعها در حجله آرایی و نوشتهها و آذینهای سنگ قبرها بیتردید مستندترین و اثرگذارترین روش انتقال عناصر فرهنگی دفاع مقدس بودهاند. عناصری که به علت عظمت و شکوهشان کمتر ممکن است از طریق رفتارهای نمایشی رسمی متجلی شوند.
2. چندی است که اتفاقات تأسفبرانگیزی با عنوان یکسان سازی یا ساماندهی قبور شهدا در گلزارهای شهدای سراسر کشور رخداده است که صرفنظر از تضییع حقوق معنوی خانوادههای معظم شهدا، آثار فاجعهبار فرهنگی نیز به همراه داشته است.
گلزارهای شهدا در بسیاری از شهرها امروز گورستانهایی شدهاند که حوایج معنوی ما را برآورده نمیکنند. تماشاگران ونه زائران در گورستانهای یکدست شده دیگر در برابر عظمت روح یک شهید زانو نمیزنند. حجلهها از زمین گلزارها بیرون کشیده میشوند و در موزههای تاریخ دفاع مقدس به نمایش درمیآیند. اینگونه فرهنگ دفاع مقدس از متن زندگی کنده میشود و امری متعلق به گذشته و حتی امری «تاریخ گذشته» و منقرضشده دانسته میشود.
3.هرچند در موزههای سوتوکور دفاع مقدس، قرآن ترکشخورده، لباس خونی و پلاکهای خاک گرفته بهمثابه یک شیء تکریم میشوند، اما دیگر فهمیده نمیشوند وزندگی نمیسازند.
گلزارها تاکنون با نوشتههای منحصر بفرد بر روی سنگقبرها و تزئینات حجلهها مزارهایی بودند که سی سال حقیقت شهادت و شهدا را بر مردمان روزمره و شهر زده منکشف کردهاند. گلزارها، مزار بودهاند، محل زیارت و این زیارت درک رموز یک دفاع مقدس مردمی و نه نمایشی و دستوری- را ممکن ساخته بود.
آثاری که حقیقت در آنها متجلی نشوند دیگر مردهاند. انگار قبور تکثر مکانیکی یافتهاند و با یک نگرش کالایی تکثیرشدهاند. قبور شهدا اکنون در این گورستانها شاخصههای اصیل خود را ازدستدادهاند و همانند شدهاند؛ اکنون نظم ظاهری قبور که به بهانه بهسازی و تسهیل رفتوآمد رخ داده است، فاقد ساحت باطنی معنوی است؛ این همان اتفاقی است که برخی متفکرین معاصر از آن بهعنوان تبدیل «آیین گاه» به «نمایشگاه» یاد میکنند و این اتفاق را باعث هرجایی شدن، بیخانمانی و عاری شدن از حقیقت قدسی یک آیین مقدس میدانند.
4. اکنون گلزارها و مزارها، گورستانهای یکسانسازی شدهای هستند که هیچکدام از تجلیهای تاریخی و عاشقانه را نشان نمیدهند. سنگقبرها یکشکل و همریخت شده و اوج وصایا و اشعار منحصربهفرد هر قبر، جای خود را به نشان درشت تبلیغاتی و ریاکارانهی یک بنیاد دولتی داده است. تمام عناصر متعلق به این سرزمین فرهنگی از گلزارها منتزع شدهاند و در موزههای دربسته نگهداری میشوند.
موزههای دفاع مقدس موطن و جایگاه اصلی فرهنگ دفاع مقدس نیست. فرهنگی که در گلزارها حیات داشته و عالم خود را برای زائران بازتولید میکرده در قالب محصولاتی هنری –هرچند ارجمند- به موزه منتقلشدهاند و مانند کالاهای لوکس برای تماشاگران به نمایش درمیآیند. اینگونه فرهنگ دفاع مقدس «بی عالم» و «غریب» میماند و شهدا را «بیخانمان» میسازد.
5. در قبرستانهای منظم و خطکشی شدهی جدید، زائران گلزار شهدا، تماشاگرانی شدهاند که عاری از شعف، بهجت روحی و میل عرفانی ناشی از ارتباط با یک مزار، نگران و لابهلای قبور مشابه به دنبال یک اسم میگردند. به نظر میرسد این اقدام ناشیانه تمامی تجربههای روحانی زائران را بر باد داده است و تربت پاک شهیدان دیگر «مزار عاشقان و عارفان و دلسوختگان و دارالشفای آزادگان» نیست که به یادمانی جهت تکریم گذشتگان و تلاشی برای باقی ماندن یک نام بدل شده است.
#وحید_یامین_پور
🆔️ @yaminpour
هدایت شده از جامعه ایمانی مشعر
📚 معرفی کتاب " وا اُمّاه "
📖 در طول تاریخ ، شیعیان و ارادتمندان خاندان عصمت و طهارت به پیروی از ائمه اطهار(علیهمالسلام) همواره در مسیر عرض ارادت به ساحت بانوی یگانۀ عالم، حضرت صدیقۀ طاهره(علیهاالسلام) به حد وسع خود قدم و قلم برداشتهاند.
🔖 کتاب «وا اُمّاه» نیز عرض ارادت جمعی از دوستان نوحهسراست به آستان باعظمت آن حضرت. این اثر دربردارندۀ مجموعه نوحههای فاطمیه است و در قالبهای زمزمه، زمینه، نوحه، واحد و شور به مخاطبان گرامی تقدیم شده است.
📌 جهت خرید کتاب فوق می توانید با شماره همراه
09201001542
تماس حاصل نمایید.
✅ @www1542org