📊ویروس کرونا در فضای مجازی: توئیتریها انتقاد میکنند، تلگرامیها نگرانند
🔹دادهکاوی مطالب منتشر شده در مورد کرونا در توئیتر و تلگرام نشان میدهد که روز گذشته، نگرانی بابت شیوع کرونا و نحوه صحیح مواجهه با آن، مهمترین دغدغه کاربران تلگرامی بوده است.
🔹اما در توئیتر، انتقادات از سوءمدیریت مسئولان، بیش از هرچیزی توجهات را به خود جلب کرده است.
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
دهلیز.mp3
3.29M
🔊 #نسخه_صوتی هفته نامه صبح صادق شماره 936
🔶 شما خوانندگان گرامی می توانید گزیده ای از مطالب هفته نامه را به صورت صوتی بشنوید
♦️ پخش آزمایشی
🔻دهلیز
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ حرف روز(چهارشنبه 7 اسفند)
🔴 رأی معنادار
مردم علاوه بر کلامشان با رفتارهایشان نیز با مسئولان سخن میگویند. انتخابات دوم اسفندماه 1398 انتخاباتی بود که حرفهای شنیدنی فراوانی برای مسئولان کشور به همراه داشت. کاهش مشارکت نسبت به انتخابات گذشته رفتار معناداری بود که باید برای فهم آن تلاش نمود. هرچند عواملی بیرونی، چون شیوع بیماری کرونا در کاهش حضور مردم در پای صندوق رأی بیتأثیر نبود، اما با نگاهی عمیقتر باید از نارضایتی مردم از عملکرد مسئولان اجرایی و تقیننی کشور به عنوان عامل اصلی این ماجرا یاد کرد.
بخشی از جامعه نارضایتی خود را با عدم حضور در پای صندوقهای رأی نشان دادند. بخشی دیگر از جامعه اما از منظر دیگری به صحنه مینگریستند. آنان تصميم داشتند تا در مواجهه با وضع موجود، به جاي قهر، پاي صندوق حاضر شوند و اعتراض خود را با اعلام رأيشان آشکار کنند.
در اين ميان، جريان انقلابی مدعي بود خواهد توانست با تغيير ريل اداره کشور و با تکیه بر منطقي متفاوت بر مشکلات کشور فائق آيد. اين جريان از «خودباوري» و «ما ميتوانيم» سخن ميگفت و مدعي بود با پشتوانه جوانان مؤمن انقلابي کار را به پيش خواهد برد و اعتماد به داشتههاي داخلي، عمل به الگوي اقتصاد مقاومتي و حرکت مبتني بر منطق ايستادگي و مقاومت در برابر بيگانگان، جواب خواهد داد.
بالا بردن پرچم انقلابيگري کافي بود تا اکثریت به اين جريان اعتماد کنند. آنان که آماده بودند تا اعتراض خود به وضع موجود را از طريق صندوقهاي رأي اعلام کنند، پرچمدار تغيير شدند و به جريان منتقد دولتمردان امروز رأي دادند تا جريان انقلابي را به قدرت برسانند و به بوته آزمون بسپارند تا مشخص شود آیا این جریان خواهد توانست بر مشکلات کشور فائق آید؟
جريان انقلابي و راهيافتگان به مجلس، اکنون در آزمون سخت اثبات کارآمدي و شايستگي قرار دارند. اين جريان بايد تلاش کند تا از همه ظرفيتهاي خود براي حل مشکلات کشور از طريق جايگاه مجلس بهره گيرد. کار منسجم و متحد تشکيلاتي، به دور از هرگونه منفعتطلبي و ملاحظات جناحي و تصميمگيري با علم و عقلانيت و معطوف به منافع مردم، خواهد توانست نشانه رضايت و اميدواري را بر چهره ملت بنشاند. عملکردي که حاصل آن شکلگيري «مجلسي قوي» باشد که برکات آن در جامعه جاري شود و رضايت ملت را کسب کنند.
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ اخبار ویژه(چهارشنبه 7 اسفند)
1️⃣ اصلاحطلبان حاضر نیستند واقعیات موجود را بپذیرند
یک تحلیلگر و جامعهشناس درباره نحوه تعامل مجلس بعدی با دولت دوازدهم گفت: «به نظرم مجلس یازدهم به سمت سطحی از چالش با دولت خواهد رفت که میتواند بسیار خطرناک باشد؛ نه از این جهت که دولت نباید نقد شود، بلکه اگر درگیری و چالش سیاسی ادامه یابد، مردم از اصولگرایان هم رویگردان میشوند.» «امیر محبیان» درباره نرخ مشارکت در انتخابات یازدهمین دوره مجلس و ادعای اصلاحطلبان که عدم مشارکت به خاطر تأیید نشدن صلاحیت چهرههای این جناح است، گفت: «ماهیت آرای انتخابات دوم اسفند را نوعی اعتراض میدانم، چه کسانی که رأی دادند و چه افرادی که رأی ندادند. کسانی که رأی دادند اعتراضشان به نوع عملکرد دولت، مجلس دهم و جریان اصلاحات بود و کسانی که رأی ندادند، به حل نشدن مشکلات، مدیریتها و شعارهای عملنشده اعتراض داشتند و پیامی داشتند مبنی بر اینکه ادامه روند کنونی به یأس و ناامیدی منجر میشود، اما اصلاحطلبان حاضر نیستند واقعیات موجود در جامعه را بپذیرند.»
2️⃣ «میت رامنی» نماینده جمهوریخواه مجلس سنای آمریکا گفته است کشورش آمادگی مناسبی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا ندارد. رامنی در جلسهای پشت درهای بسته در کنگره، از «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا بابت کوچکنمایی نگرانیها درباره شیوع این بیماری انتقاد کرد. ترامپ در دهلی نو به خبرنگاران گفته بود اوضاع این بیماری در آمریکا «تحت کنترل» است و این بیماری، مسئلهای است که به زودی رفع خواهد شد. میت رامنی که عضو کمیته بهداشت، آموزش و کار مجلس سنای آمریکاست، گفت دولت آمریکا اقدامات کافی را برای آماده شدن جهت مقابله با شیوع این بیماری انجام نداده است.
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
اخبار روزانه 7 اسفند.pdf
148.7K
چهارشنبه 7 اسفند
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ گزارش روز(چهارشنبه 7 اسفند)
🔴 سردرگمی دربار سعودی
پادشاه عربستان سعودی با صدور فرمانی، دست به تغییرات گسترده وزارتی با هدف اجرای اصلاحات در دولت این کشور زده است که بر طبق آن، برخی وزرا از مناصب خود برکنار و افراد جدید جایگزین آنها شدند و نام برخی از وزارتخانهها هم تغییر کرد. عزل «ترکی عبدالله الشبانه» وزیر اطلاعرسانی عربستان پس از گذشت چند ماه از بر عهده گرفتن این سمت، یا انتخاب «خالد الفالح» وزیر برکنارشده انرژی عربستان در ماه سپتامبر گذشته به عنوان وزیر جدید سرمایهگذاری، همچنین تأسیس سه وزارتخانه جدید گردشگری، سرمایهگذاری و ورزشی نیز بخشی دیگر از این تغییرات است؛ اما هدف این تغییرات آن هم تنها یک سال پس از تغییرات مشابه چیست؟ این تغییرات چه پیامی همراه خود دارد؟ پیام اول این تغییرات مکرر و گسترده سردرگمی عربستان سعودی برای عبور از بحرانهایی، چون جنگ یمن و قتل روزنامهنگار منتقد دربار است که به شدت چهره عربستان را مخدوش کرده است. همچنین عربستان برخلاف سند چشمانداز 2030 ولیعهد سعودی درباره اصلاحات اقتصادی، به دلیل پرداخت هزینههای سنگین در جنگ یمن و فرسایشی کردن این جنگ، در بحران اقتصادی شدیدی به سر میبرد که این مسئله منجر به فرار سرمایهگذاران و شاهزادگان از عربستان شده است و بنسلمان تلاش میکند با تغییرات مکرر شرایط را تغییر دهد؛ اما این تغییرات خود از شکست بنسلمان در تحقق اهداف اقتصادی اعلامی وی و همچنین شکست طرح عرضه سهام آرامکو و افزایش اشتغال جوانان سعودیِ منتقد به خرج میلیاردی عربستان برای راهاندازی کسبوکار آمریکاییها به جای سعودیها نشان دارد. ولیعهد سعودی در همه این تغییرات دولتی خود فقط به «سیاستبازی» بسنده کرده است و به نظر میرسد که وی تنها راه برونرفت از مشکلات خود در عرصه قدرت را در پیش گرفتن این سیاست میبیند، اما آیا موفق خواهد شد؟
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
#تحلیل_کوتاه_زمانه
🔴 دقیقا مشکلFATFبرای ما چیست؟
🔻وقتی FATF را مطالعه می کنید چیز خوبی است چون پول شویی امری نکوهیده است و حمایت مالی از تروریسم زشت و غیر قابل دفاع است.
🔹 دلیل اصلی که ایران برای پیوستن به آن نگران است"معنادهی به تروریسم" است. بحث بر سر مصادیق تروریسم است که فردا گرفتاری های زیادی را به همراه دارد. غرب حزب الله را که در شش سال گذشته بهترین جوانان خود در مبارزه با تروریسم_که خود غرب ساخته -از دست داده تروریست می داند. مدافعان مشروع سرزمین فلسطین را تروریست می دانند و احتمالا همه گروه هایی که در عراق با تروریسم جنگیده اند را تروریست می دانند.
🔹غرب در صدد است با این قانون ارتباط ایران با جنبش های اصیل اسلامی را با معنادهی ترویست به آنان قطع کند و این لطمه بزرگی به منافع ایران و صددرصد به نفع صهیونیستها و غرب است. تفاهم بر سر مصادیق تروریسم اگر ابتدا صورت گیرد اصل این قانون قابل دفاع است.
🖌 #عبدالله_گنجی
【 #زمانه: آنچه یک تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل های راهبردی میخوانید
🔻اگر چارچوب تحلیلی می خواهید
🆔 @zamanehh
🆔 eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🔻بیانیه دولت درباره تصمیم FATF در مورد ایران
🔹سیاست ضد تروریسم ایران، مبتنی بر ماهیت عدالت خواهانه و صلح طلبانه نظام جمهوری اسلامی ایران است و در همه حوزهها، از جمله مقابله با تأمین مالی تروریسم، به طور جدی اعمال میشود و انگیزه ما در پیگیری همه اقدامات علیه پولشویی و تأمین مالی تروریسم، خواست مردم ما و قوانین و مقررات داخلی ماست که در ادوار مختلف مجلس و دولت تصویب شده است.
🔹بیتردید، قرار دادن نام ایران در گروه کشورهای غیر همکار (لیست سیاه)، چه در دوره دولت دهم و چه در این دوره، با تحریکات و انگیزههای سیاسی برخی بدخواهان ایران بوده است.
【 #زمانه: آنچه یک تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل های راهبردی میخوانید
🔻اگر چارچوب تحلیلی می خواهید
🆔 @zamanehh
🆔 eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 چرا پایگاه اجتماعی اصلاح طلبان در انتخابات فعال نشد؟
💬 #عباس_سلیمی_نمین
【 #زمانه: آنچه یک تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل های راهبردی میخوانید
🔻اگر چارچوب تحلیلی می خواهید
🆔 @zamanehh
🆔 eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🔰 دلایل مهم رد لایحه بودجه بود
🔸 عضو کمیسیون تلفیق مجلس عدم شفافیت را یکی از دلایل مهم رد کلیات لایحه بودجه ۹۹ دانست و گفت: دولت باید بودجهای را تنظیم و به مجلس ارائه کند که با شرایط جنگ اقتصادی همخوانی داشته باشد.
جبار کوچکینژاد در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم، ضمناشاره به موضوع رد کلیات لایحه بودجه 99 توسط نمایندگان مجلس، عدم شفافیت لازم در بخشهای درآمدی و هزینهای را از دلایل مهم آن ذکر کرد و اظهار داشت: دولت باید بودجهای را تنظیم و به مجلس ارائه کند که با شرایط جنگ اقتصادی همخوانی داشته باشد.
وی وجوداشکالات اساسی در مفاد لایحه بودجه و لزوم حل و فصل نقاط تاریک آن توسط دولت را مورد تأکید قرار داد و عنوان کرد: در بحث اوراق مشارکت دولت بیش از 80 هزار میلیارد تومان منابع در نظر گرفته بود در حالی که این حجم از اوراق بسیار خطرناک بوده و بدون شک تبعات بدی برای کشور به همراه دارد.
عضو کمیسیون تلفیق مجلس فروش اموال دولت به مقدار بیش از 30 هزار میلیارد تومان را از دیگر منابع درآمدی پیشبینی شده دولت در لایحه بودجه 99 ذکر کرد و با بیان اینکه این مبالغ بههیچ عنوان تحقق پیدا نمیکند ابراز داشت: دولت در لایحه بودجه سال 99 فروش روزانه یک میلیون بشکه نفت را در نظر گرفته است که قطعاً قابل دستیابی نیست.
کوچکینژاد با تأکید بر اینکه بودجه رد شده سال 99 هیچ ربطی به جنگ اقتصادی نداشته و درآمدها و هزینههای آن غیرواقعی در نظر گرفته شده بود خاطرنشان کرد: در چنین شرایط حساس و خاصی انتظار داریم بودجه منعطف باشد و مجموعه درآمدهای آن از فروش اوراق گرفته تا فروش نفت واقعی بسته شود.
وی با بیان اینکه با چنین بودجهریزی که دولت در لایحه بودجه 99 انجام داده است بدون شک کشور دچار کسری شدید بودجه میشود اظهار داشت: در جلسه علنی مجلس و با توجه بهاشکالات یاد شده، نمایندگان کلیات لایحه بودجه را رد کردند تا دولت سریعتراشکالات آن را برطرف کند.
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
🔹 جابهجایی مرزهای فرافکنی؛
جریان انقلابی هم به دنبال برجام و رابطه با آمریکا میرود!
🔸 روزنامه دولتی ایران دیروز گفتوگویی را با علی مطهری منتشر کرد. در این گفتوگو، بیمایه و بیپایه بودن اظهارات مصاحبه شونده، از سیاق معمولش، بسیار بیشتر است. وی که باید پاسخگوی عملکرد خود و طیف متبوعش در مجلس باشد، با طلبکاری و گرفتن دست پیش برای پس نیفتادن، مدعی است که جریان انقلابی در مجلس یازدهم مانند ما دنبال برجام و FATF و رابطه با آمریکا میرود!
وی چنین ادعا کرده است؛ «خودم به این اتفاقی که رخ داد خوشبین هستم. به خاطر اینکه وقتی که کار دست دوستان به قول خودشان انقلابی میافتد و اداره کشور را به دست میگیرند باعث میشود که خودشان به برجام برگردند، خودشان مشکل افای تی اف را حل کنند، خودشان سیاست خارجی را اصلاح کنند، رابطه با عربستان را برقرار کنند، حتی رابطه خوب با اروپا را در پیش خواهند گرفت... وقتی که قدرت را به دست بگیرند و ببینند با روشهایی مثل برهم زدن برجام و کارشکنی در مورد FATF نمیتوان کشور را اداره کرد خودشان مشکلات را حل میکنند... الان که وارد قدرت شدند و مخصوصاً اگر دولت را هم به دست بگیرند با تجربهای که سران آنها پیدا کردهاند میفهمند که راه نجات کشور اصلاح سیاست خارجی، زنده کردن برجام و حل مشکل افایتیاف و در صورت لزوم برقراری رابطه با آمریکا است... ورودشان به مجلس و مخصوصاً اگر دولت آینده را هم به دست بگیرند باعث میشود معتدل شوند. وقتی خود را مواجه با اداره کشور ببینند از رفتار تند و افراطی خود دست برمیدارند.»
مصاحبه شونده وقتی میگوید «ببینند با روشهایی مثل برهم زدن برجام و کارشکنی در مورد FATF نمیتوان کشور را اداره کرد» به بیبرنامگی طیف اعتدال - اصلاحات و صرفاً اعتماد و جلب رضایت شبکه خبیث استکبار برای اداره کشور اعتراف میکند. اینکه او تقلا دارد برجام و FATF را به جریان انقلابی هم نسبت دهد و مرزهای فرافکنی را جابهجا کند، خود حاکی از وضوح پلشتیمنش اعتماد به دشمن و خسارات برجای مانده از آن است.
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
هدایت شده از کاوش مدیا
9.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅صحبت های عجیب نماینده مجلس روسیه در مورد ایران.....!
🆔 @Kavoshmedia