8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | الگوی مخلص
✏️ رهبر انقلاب: شهید بابایی الگو است؛ یک الگوی اخلاقی و نه صرفاً یک الگوی نظامی، یک انسان مقدّس است.
🌷 بخش دفاع مقدس رسانه KHAMENEI.IR در سالروز شهادت شهید عباس بابایی، نماهنگ "الگوی مخلص" را منتشر میکند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
۱۵ مرداد ۱۴۰۳
2.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وداع پدر شهید عباس بابایی با پیکر فرزندش؛
بوسه پدر شهید عباس بابایی بر پای پسرش...😭🇮🇷
۱۵ مرداد ۱۴۰۳
۱۵ مرداد ۱۴۰۳
۱۵ مرداد ۱۴۰۳
۱۵ مرداد ۱۴۰۳
۱۵ مرداد ۱۴۰۳
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایتی از پرواز پرخطر شهید رئیسی در بوشهر و حضورش در نزدیکی مرز و سکوی گازی
قدر نعمت الهی گوهری مانند شهید رئیسی رو ندانستیم
از وجود این نعمت محروم شدیم
هیچ وقت جای خالیش پر نخواهد شد
#سیدمحرومان
۱۵ مرداد ۱۴۰۳
🤒آیا فرمانده پدافند هوایی 66 حسن روحانی بوده؟
🗯👤زمانی که در سال 1366 پدافند هوایی ایران در زمان جنگ تحمیلی به اشتباه هواپیمای جنگی خودی را که عباس بابایی خلبان آن بود هدف قرار داد و او را به شهادت رساند.
✍ شهید عباس بابایی سرلشکر خلبان نیروی هوایی ارتش ایران بود که در 15 مرداد ماه 1366 توسط پدافند هوایی ارتش ایران به اشتباه هدف قرار گرفت و به شهادت رسید.
💤یکی از راویان مرکز مطالعات و تحقیقات جنگ دربارهٔ این واقعه نوشتهاست: «به دنبال اصابت گلوله به هواپیمای تیمسار بابایی و اختلالی که در ارتباط هواپیما و پایگاه تبریز به وجود آمد، پایگاه مزبور به رابط هوایی سپاه اعلام کرد که یک فروند هواپیمای خودی در منطقه مرزی سقوط کرد برای کمک به یافتن خلبان و لاشه آن هر چه سریعتر اقدام نمایید.
⚠️مدت کوتاهی از اعلام این موضوع نگذشته بود که فرد مذکور مجدداً تماس گرفت و در حالی که گریه امانش نمیداد گفت: هواپیمای مورد نظر توسط خلبان به زمین نشست، ولی یکی از سرنشینان آن به علت اصابت تیر در داخل کابین شهید شدهاست.»
# روحانی
#عباس_بابایی
۱۵ مرداد ۱۴۰۳
✅ حزب الله لبنان با انتشار این تصویر از نخست وزیر اسراییل در داخل دفترش نوشت:
✅ توانایی های ما را محک نزنید.
#اسماعیل_هنیه
۱۵ مرداد ۱۴۰۳
1.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️⚔ اسرائیل ثابت کرده است که جز زبان زور، چیز دیگری نمیفهمد.
#خونخواهی
۱۵ مرداد ۱۴۰۳
18.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❗️اخراج کامران نجف زاده از فرانسه
این روزها مسابقات المپیک2024 در پاریس در حال برگزاریه، اما نام پاریس و فرانسه برای ایرانی ها فقط یادآور برج ایفل نیست❗️
♦️این نام ها بیشتر تداعی کننده خیانت هایی در برهه های مختلف زمانیه که مردم ایران رو هدف قرار داده!
کامران نجف زاده از خاطرات یک دهه پیش خود و زمانی که از فرانسه اخراج شد برامون میگه
۱۵ مرداد ۱۴۰۳