۱۱ مهر ۱۴۰۳
سید حسن چیزی داشت که حکام بی غیرت عرب نداشتند
#شهید_سید_حسن_نصرالله
۱۱ مهر ۱۴۰۳
۱۱ مهر ۱۴۰۳
بسم الله الرحمن الرحیم
✴️ پنجشنبه 👈12 مهر / میزان 1403
👈29 ربیع الاول 1446👈3 اکتبر 2024
🕋 مناسب های دینی و اسلامی.
🎇 امور دینی و اسلامی.
❇️ روز بسیار شایسته و خوب و خوش یُمنی است برای همه امور خصوصا :
✅خواستگاری و عقد و عروسی.
✅خرید کردن.
✅جابجایی و نقل و انتقال.
✅بردن جهاز عروس به خانه بخت.
✅تاسیس امور خیریه.
✅خرید حیوان و چهار پایان.
✅دیدار دوستان و بزرگان.
✅و مهاجرت به شهر دیگر خوب است.
🤒 مریض امروز زود خوب می شود.
👶 مناسب زایمان و نوزاد مبارک و شجاع است.
🚘 مسافرت:
مسافرت همراه صدقه خوب است.
🔭احکام نجوم.
🌗 امروز قمر در برج میزان است و از نظر نجومی روز مناسبی برای امور زیر است.
✳️فروش و تبدیل طلا به نوع دلخواه.
✳️لباس نو پوشیدن و دوختن.
✳️خوردن شربت های دارویی.
✳️و آغاز به درمان و معالجه نیک است.
🟣کتابت ادعیه و احراز و نماز و بستن حرز خوب است.
💑مباشرت امشب: (شبِ جمعه) ، ممکن است فرزند امشب سقط شود.
💇♂💇 اصلاح سر و صورت :
طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت)در این روز ماه قمری ، باعث گوشه گیری و انزوا می شود.
💉💉حجامت فصد خون دادن.
#خون_دادن یا #حجامت و فصد باعث نجات از بیماری می شود.
😴😴 تعبیر خواب امشب:
خواب و رویایی که شب جمعه دیده شود تعبیرش از ایه ی 30 سوره مبارکه "روم" است.
فاقم وجهک للدین حنیفا...
و از مفهوم و معنای آن استفاده می شود که خواب بیننده را امری پیش آید و عده ای می خواهند او را از آن کار منع کنند و او سخنان آن ها را گوش نکند. و شما مطلب خود را بر آن قیاس کنید.
💅 ناخن گرفتن:
🔵 پنجشنبه برای #گرفتن_ناخن، روز خیلی خوبیست و موجب رفع درد چشم، صحت جسم و شفای درد است.
👕👚 دوخت و دوز:
پنجشنبه برای بریدن و دوختن #لباس_نو روز خوبیست و باعث میشود ، شخص، عالم و اهل دانش و علم گردد.
✴️️ وقت استخاره :
در روز پنجشنبه از طلوع فجر تا طلوع آفتاب و بعد از ساعت ۱۲ ظهر تا عشاء آخر ( وقت خوابیدن)
❇️️ ذکر روز پنجشنبه نیز: لا اله الا الله الملک الحق المبین
✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۳۰۸ مرتبه #یارزاق موجب رزق فراوان میگردد .
💠 ️روز پنجشنبه طبق روایات متعلق است به #امام_حسن_عسکری_علیه_السلام . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
🌸 زندگیتون مهدوی 🌸
#التماسدعا
#اللهمعجللولیکالفرج
۱۲ مهر ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺صبح را با سلام بر حسین ابن علی ع
با #صدای مداح اهل بیت ع
#شهید_مدافع_حرم_قاسم_غریب_
آغاز میکنیم
السلام علیک یا شاه کربلا
۱۲ مهر ۱۴۰۳
۱۲ مهر ۱۴۰۳
۱۲ مهر ۱۴۰۳
۱۲ مهر ۱۴۰۳
17.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱۲ مهر ۱۴۰۳
😴 اگر میخواهید خوب بخوابید، تلفن همراه را با خود به رختخواب نبرید
🌛پژوهشی در دانشگاه اوتاگو که به بررسی تاثیر استفاده از صفحه نمایش (مانند گوشی، تبلت یا تلویزیون) بر کیفیت خواب جوانان پرداخته است نشان می دهد بیش از استفاده از صفحهنمایش در ساعات پایانی شب که به طور کلی برای خواب مضر است، استفاده از صفحهنمایش در رختخواب عامل اصلی تاثیر منفی آن بر خواب است.
🔥 این پژوهش نشان می دهد حتی اگر مجبور هستید به دلیل شغل یا تحصیل تا اخرین لحظات شب به کار با موبایل یا تبلت بپردازید به شدت از بردن موبایل به داخل اتاق خواب بپرهیزید!
📳 سواد رسانهای حوزه عاشورا
۱۲ مهر ۱۴۰۳
اگر برای شما مهم است که این روزها چگونه با کودکانتان درباره مسائل مهم جهانی (مثل فلسطین، مقاومت و شهادت) گفتوگو کنید، این پست برای شماست:
۱-شفافیت و سادهسازی: مهم است که مفاهیم پیچیدهای مثل درگیریهای سیاسی و شهادت را به زبانی ساده و قابل فهم برای کودکان توضیح دهیم. از واژهها و مثالهای ملموس استفاده کنید که کودک بتواند با آنها ارتباط برقرار کند.
مثلاً: "در بعضی جاها، مثل فلسطین، مردم با مشکلات زیادی روبهرو هستند. مثلاً تصور کن که خانهات را از تو بگیرند و نتوانی به مدرسه یا بازی بروی. مردم در آنجا برای برگرداندن خانه و شادی و... تلاش میکنند."
۲-ایجاد زمینهی همدلی: به کودکان کمک کنید تا مفهوم همدلی را درک کنند. به جای تمرکز بر خشونت، به آنها بیاموزید که مردمان مختلف با مشکلات و رنجها دست و پنجه نرم میکنند و ارزشهایی مثل عدالت و آزادی برایشان مهم است.
مثلاً: "وقتی یک نفر از خانوادهشان یا دوستانشان را از دست میدهند، مثل وقتی ما غمگین میشویم که کسی را از دست بدهیم، آنها هم غمگین میشوند. ولی این مردم همیشه به آینده امید دارند و به هم کمک میکنند تا مشکلاتشان را حل کنند."
۳-انتخاب منابع مناسب: در مواجهه با اخبار و رسانهها، استفاده از منابع کودکپسند ضروری است. رسانههای تصویری یا کتابهایی که به شیوه داستانی این موضوعات را توضیح میدهند، میتوانند مؤثر باشند.
خوشبختانه این روزها دسترسی به منابع تصویری آسان است و مثلا انیمیشن برج یکی از منابع داستانی برای آشنایی کودک شما با روایت دختربچهای فلسطینی است.
۴-سوادرسانهای: به کودکان یاد بدهید که همه اخبار درست نیستند. به آنها بیاموزید که چطور اخبار معتبر را از منابع غیرمعتبر تشخیص دهند و چطور اطلاعاتی که میبینند و میشنوند را تحلیل کنند.
مثلاً: "فرض کن در دو روزنامه مختلف درباره یک اتفاق بخوانی. یکی میگوید 'مردم بیدلیل دعوا میکنند' و دیگری میگوید 'مردم برای دفاع از حقشان تلاش میکنند.' بهتر است از چند جا اخبار را بخوانیم تا مطمئن شویم که واقعاً چه اتفاقی افتاده است."
۵-تربیت نوین و خودآگاهی: به جای دیکته کردن اطلاعات، به کودکان اجازه دهید سوال بپرسند و دربارهی آنچه که میبینند یا میشنوند فکر کنند. این رویکرد به رشد تفکر انتقادی و شکلگیری دیدگاه شخصی آنها کمک میکند.
مثلاً: "مثلاً اگر در خبری دیدی که کسی شهید شده، از خودت بپرس چرا این اتفاق افتاده؟ این شهید کی بوده؟ چرا مردم او را دوست داشتند؟ به جای اینکه فقط خبر را بخوانی، سعی کن بیشتر بفهمی که چرا این فرد برای مردم مهم بوده."
۶-زمانبندی مناسب: سن و سطح درک کودک را در نظر بگیرید. برخی موضوعات بهتر است در زمانهای خاصی مطرح شوند که کودک از نظر روانی و شناختی آماده فهم آن باشد. در سنین کم نیازی نیست مطالب حاوی خشونت یا مفاهیم پیچیده را به آنها منتقل کنید. کمک به دیگران، دوستی و... کفایت میکند.
با رعایت این اصول، میتوان اطلاعات دقیق و متعادل را به کودکان ارائه داد و آنها را برای مواجهه با مسائل پیچیدهای چون فلسطین و مقاومت آماده کرد.
📳 سواد رسانهای حوزه عاشورا
۱۲ مهر ۱۴۰۳