eitaa logo
قاصدک
933 دنبال‌کننده
8.6هزار عکس
4.8هزار ویدیو
124 فایل
#تربیتِ_نیرویِ_مومنِ_انقلابی
مشاهده در ایتا
دانلود
🌷✨دریافت انرژی الهی✨🌷 🌸الهی تو در جویبار رگهایم جریان داری در همه نفسهایم جاری هستی در شگفتی‌های وجودم بودنت را به تماشا گذاشته‌ای 🌸هر تپش دلم تو را فریاد می‌زند خدایا در کعبه چرا ، تو در قلب منی سرگشتگی در بادیه‌ها چرا؟ تو در دل منی در بی‌سوئی‌ها و بی‌کرانگی‌ها چرا؟ تو در جان منی 🌸نازنین خدای من،همه روز برای همه دوستانم عشق حقیقی ، سلامتی آرامش و نیکبختی را طلب می‌کنم 🌸خدایا عطاکن به آنان، هر آنچه بر ایشان خیر است🙏🏻
🔴 پيامبر صلی الله علیه و آله: 💠 قَولُ الرَّجُلِ لِلمَراَةِ اِنّي اُحِبُّكِ لايَذهَبُ مِن قَلبِها اَبداً ✍اين گفتار مرد به همسرش كه «من تو را دارم» هرگز از قلب زن بيرون نمی‌رود.
مرحوم آیت الله حائری شیرازی: اربعین حسینی پرچم کشتی تمدن اسلامی است که اگر بخواهیم این تمدن را حفظ کنیم، باید همیشه برافراشته بماند.
شنبه ۱۲مهرماه ۱۳۹۹ با بهترین تحلیل های سیاسی ما را همراهی کنید ‌🔰🔰🔰🔰 @ghasedak40
حرف روز            مخاطرات مناقشه قره‌باغ با توجه به اوج‌گیری درگیری‌های نظامی میان آذربایجان و ارمنستان، توجه به نکات زیر اهمیت و ضرورت دارد: 1ـ مناقشه بر سر قره‌باغ بیش از 29سال است که میان دو جمهوری آذربایجان و ارمنستان در جریان است و از سال 1994 که میان این دو کشور آتش‌بس برقرار شد، در تمام این مدت سیاست مبنایی جمهوری اسلامی ایران حمایت از مذاکرات مستقیم جمهوری آذربایجان و ارمنستان و اعلام آمادگی برای میانجی‌گری بوده است. در رویدادهای اخیر نیز مسیر دیپلماسی ایران بر همین اساس فعالیت کرده است. به دلایل مشخص ایران به معنای واقعی کلمه از حل مسالمت‌آمیز مناقشه قره‌باغ و رعایت تمامیت ارضی کشورها در منطقه نفع می‌برد، از این‌رو بر خلاف بسیاری از بازیگران داخلی و فرامنطقه‌ای، در پی آن است تا مناقشه در فرآیند مذاکره و حل و فصل قرار گیرد؛ چرا که وجود یک کانون ناامنی در نزدیکی مرزهای شمالی ایران، شرایط مساعدی را برای دخالت‌های رقبا و دشمنان ایران اسلامی فراهم می‌کند. 2ـ گروه مینسک (آمریکا، روسیه، فرانسه) سه دهه است که نتوانسته‌اند یا نخواسته‌اند این مشکل را حل کنند و ناکارآمدی خود را نشان داده‌اند و ضرورتی بر تداوم محوریت این گروه در مدیریت بحران نیست. برخلاف برخی کشورها از جمله سران گروه مینسک که از مناقشه قره‌باغ استفاده ابزاری می‌کنند، سیاست اصولی ایران حل این مناقشه بر اساس قواعد حقوق بین‌الملل و احترام به تمامیت ارضی کشورهاست؛ جمهوری اسلامی برخلاف دیگر بازیگران، به دنبال اداره ابزاری و مدیریت بحران قره‌باغ نیست. 3ـ رژیم صهیونیستی با ایجاد یک رقابت کاذب و هدفمند میان آذربایجان و ارمنستان برای افزایش نفوذ در هر دو طرف منازعه برای این رژیم جعلی و فروش تسلیحات، بالاترین نقش را در ایجاد درگیری و دامن زدن به آن با هدف بی‌ثبات‌سازی در مرزهای ایران دارد. 4ـ طی روزهای گذشته برخی گروه‌های قوم‌گرا، اخبار جعلی و هدفمند که گفته می‌شود ترانزیت کامیون‌های حامل تسلیحات نظامی روسیه از مسیر ایران به ارمنستان است، به صورت گسترده در فضای مجازی منتشر کرده‌اند که هدف آن القای حمایت ایران از ارمنستان با هدف تحریک هموطنان آذری زبان است که چنین خبرهای جعلی کاملاً کذب و بی‌اساس است. نکته راهبردی: هیچ راه‌حلی غیر از مذاکره و توافق میان آذربایجان و ارمنستان برای خاتمه دادن به این بحران 29 ساله وجود ندارد و به طور قطع تداوم جنگ نه تنها مشکلی را حل نخواهد کرد بلکه به وخامت وضعیت کمک می‌کند. پیشنهاد می‌شود در یک ترکیب ۳+۳ (ایران، روسیه، ترکیه به عنوان سه همسایه قفقاز با سه کشور قفقازی آذربایجان، ارمنستان و گرجستان) مسیر آتش‌بس فوری، شروع مذاکرات و سازوکارهای رسیدن به توافق طراحی شود. (نویسنده: عزیز غضنفری)
گزارش روز                           ترکیه در قفقاز چه می‌خواهد؟ شرایط حاکم بر منطقه قفقاز به گونه‌ای است که کشورهای دارای بحران مانند ترکمنستان و آذربایجان به دلیل ناتوانی در مدیریت بحران و حل و فصل منازعه، با تکیه بر بازیگران و قدرت‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای مناسبات و اهداف خود را دنبال می‌کنند. گزاره خبری: خلوصی آکار، وزیر دفاع ترکیه طی سخنانی در نشست مرکز فهم بریتش‌ـ ترک با تأکید بر لزوم پایان اشغالگری ارمنستان در قره‌باغ گفت که آنکارا به حمایت از جمهوری آذربایجان ادامه خواهد داد.  گزاره تحلیلی: چرایی علاقه ترکیه برای حضور فعال در منطقه قفقاز و همکاری و نزدیکی با آذربایجان را می‌توان این‌گونه برشمرد: ۱ـ توسعه عمق راهبردی با رویکرد نوعثمانی‌گرایی بخش اساسی سیاست خارجی اردوغان و حزب حاکم بر ترکیه را تشکیل داده و حضور و بازیگری فعال در منطقه به ویژه در مناقشات در این چارچوب است. ۲ـ انگیزه ترکیه برای ورود به منطقه قفقاز جنوبی با یک نگاه ملی‌گرایانه و ایدئولوژیک نیز همراه است. زبان ترکی، دین و مذهب مشترک باعث شده که اردوغان نگاه ویژه و آمیخته با حمایت را در مسئله قره‌باغ از کشور آذربایجان داشته باشد. ۳ـ نگاه اقتصادی ترکیه به منطقه قفقاز مبتنی بر تأمین انرژی خود از طریق توسعه و گسترش خط لوله نفتی باکو‌ـ تفلیس‌ـ جیهان و همکاری با آذربایجان در این خصوص است. ۴ـ ترکیه نگاه استراتژیک به منطقه قفقاز برای ایجاد موازنه راهبردی در رقابت با بازیگران منطقه‌ای مانند روسیه و ایران دارد؛ از این رو یکی از دلایل حمایت ترکیه از آذربایجان در این راستاست.  جمع‌بندی: مناقشه قره‌باغ دارای منشأ درونی، منطقه‌ای و بین‌المللی است. به نظر می‌رسد بازیگران منطقه‌ای و بین‌المللی درگیر در این منازعه به جز جمهوری اسلامی که بر حل و فصل آن به شیوه مسالمت‌آمیز آن هم از طریق میانجیگری تأکید دارد، دیگر طرف‌ها اراده و تمایلی برای حل و فصل آن ندارند. توجه به نقش غیرسازنده این بازیگران به ویژه ترکیه که صرفاً نگاه یک‌طرفه و غیر مسالمت‌آمیز به موضوع دارد، در کنار تمایل نداشتن سایر بازیگران مانند گروه مینسک (آمریکا، روسیه و فرانسه) برای حل و فصل مناقشه به دلیل اختلاف منافع با یکدیگر، به نظر نمی‌رسد که در کوتاه مدت نشانه‌ای برای حل و فصل آن از طریق میانجیگری دیده شود. (نویسنده: احمد بنافی)
خبر ویژه                        اگر فساد اقتصادی مال حزب‌اللهی‌ها بود! سردار محمدرضا نقدی در برنامه «بدون توقف» (9 مهر ماه) در پاسخ به اینکه «در بخش‌هایی از سپاه و بسیج استان‌ها با مطالبه‌گران و مبارزان با فساد اقتصادی همراهی و برخورد درستی نمی‌شود» گفت: «من خودم برای مبارزه با فساد دادگاه رفتم. شما اگر بخواهید با فساد مبارزه کنید، باید آماده دادگاه رفتن هم باشید، از هزار جا به پای‌تان می‌پیچند، مثل مبارزه با اژدهای چند سر است، شما وقتی وارد مبارزه می‌شوی باید پوستت کلفت باشد، نمی‌شود بگوییم طرفداری از حقوق کارگران می‌کنیم کسی هم به ما کاری نداشته باشد. بسیج آزادی عمل دارد و تشکیلات نظامی به این شکل که همه چیز از بالا دستور داده شود، نیست. سپاه همیشه حامی مبارزه با فساد بوده و پیگیری ۹۰ درصد این پرونده‌های درشتی که به دادگاه رفته و محکوم شده دست سپاه است، حالا برخی می‌گویند چرا از روز اول سراغ اینها نرفتید؟ گاهی خود ما را هم متهم می‌کنند و می‌گویند همین حزب‌اللهی‌ها و طرفداران انقلاب ریخت‌وپاش می‌کنند، فساد اقتصادی مال اینهاست، اگر فساد اقتصادی مال نیروهای انقلابی است، طبیعتاً وقتی تحت تعقیب قرار می‌گیرند می‌روند به حزب‌الله لبنان و حشدالشعبی پناهنده می‌شوند، پس چرا اینها می‌روند کانادا و آمریکا و با رئیس‌جمهور آمریکا عکس می‌گیرند؟»
یک امام جمعه: مردم مثل گیاهان با فتوسنتز تغذیه کنند؟ باقری امام جمعه اسالم گیلان گفت: اینکه امروز تخم مرغ که ساده ترین ماده غذایی مصرفی مردم بود، در مدتی کوتاه یکباره ۸۰-۷۰ درصد گران می شود و خیلی ها دیگر توان تهیه آن را هم ندارند، نشان از بی برنامگی در کنترل بازار است. مردم دیگر چه کنند؟ مثل گیاهان با فتوسنتز تغذیه کنند؟ آن از وضعیت بورس، آن از وضعیت سکه و طلا و ارز، با این بی برنامگی ها اقتصادی و عدم توان در کنترل بازار، مردم منتظر دلار پنجاه هزارتومانی باشند.
کنایه چهره اصلاح طلب به اصولگرایان محمدرضا خباز، یکی از چهره های اصلاح طلب درباره انتخابات ریاست جمهوری گفت: در جناح مقابل (اصولگرایان) هر فردی زودتر از خواب بیدار شود، انگیزه خدمت و کاندیداتوری برای انتخابات ریاست جمهوری پیدا می‌کند. متاسفانه بخشی از مشکلات کشور بر گردن اصولگرایان است و جز درصد اندکی از ایشان، الباقی به خاطر حمایت از برخی افراد در به وجود آمدن خسارات‌ متعدد عذرخواهی نکرده‌اند. https://eitaa.com/e_beman
انتقال تروریست‌ها از سوریه به قره‌باغ «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز پنج‌شنبه در جمع خبرنگاران در واکنش به پرسش خبرنگاری در مورد امکان انتقال جنگجویان از سوریه به قره‌باغ برای نبرد به نفع یکی از طرف‌های مناقشه گفت: «ما این اطلاعات معتبر را در اختیار داریم. این اطلاعات در رسانه‌های خبری و نیز در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است و برای بیانیه‌ای که در وزارت خارجه روسیه در این مورد منتشر کردیم، اطلاعات کافی در اختیار داریم که بر اساس واقعیت‌های موجود است.» برخی رسانه‌های روسیه در روزهای اخیر مدعی شده‌اند که جمهوری آذربایجان، شماری از جنگجویان در سوریه (گروه های تروریستی حاضر در سوریه) را با کمک ترکیه به این کشور منتقل کرده و این افراد در زد و خوردهای مسلحانه در قره باغ شرکت می‌کنند. وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای در این باره افزود: «بر اساس اطلاعات موجود، در منطقه مناقشه قره باغ ستیزه‌جویانی از سوریه و لیبی برای شرکت در اقدامات نظامی منتقل می‌شوند.»