طاها - سعيد مسلم.mp3
2.42M
🔴 روزمان را با قرآن شروع کنیم 🔴
🔸از سوره طاها (موسی گام در وادی مقدس مینهد)
🔸با اجرای حزین و ملیح
🔸در نغمات: بیات
از دقیقه 1.51 صبا
از دقیقه 3.58 بیات
🔸حجم: 2.3 مگابایت
🔹وَ هَلْ أَتاكَ حَديثُ مُوسى (9) إِذْ رَأى ناراً فَقالَ لِأَهْلِهِ امْكُثُوا إِنِّي آنَسْتُ ناراً لَعَلِّي آتيكُمْ مِنْها بِقَبَسٍ أَوْ أَجِدُ عَلَى النَّارِ هُدىً (10) فَلَمَّا أَتاها نُودِيَ يا مُوسى (11) إِنِّي أَنَا رَبُّكَ فَاخْلَعْ نَعْلَيْكَ إِنَّكَ بِالْوادِ الْمُقَدَّسِ طُوىً (12) وَ أَنَا اخْتَرْتُكَ فَاسْتَمِعْ لِما يُوحى (13) إِنَّني أَنَا اللَّهُ لا إِلهَ إِلاَّ أَنَا فَاعْبُدْني وَ أَقِمِ الصَّلاةَ لِذِكْري (14) إِنَّ السَّاعَةَ آتِيَةٌ أَكادُ أُخْفيها لِتُجْزى كُلُّ نَفْسٍ بِما تَسْعى (15) فَلا يَصُدَّنَّكَ عَنْها مَنْ لا يُؤْمِنُ بِها وَ اتَّبَعَ هَواهُ فَتَرْدى (16)
▫️
💠امام صادق علیه السلام
🔺مَنْ أَرَادَ أَنْ یَکُونَ فِی جِوَارِ نَبِیِّهِ وَ جِوَارِ عَلِیٍّ وَ فَاطِمَةَ فَلَا یَدَعْ زِیَارَةَ الْحُسَیْنِ
🔰هر که میخواهد در همسایگی رسول خدا (صلی الله علیه وآله) و حضرت علی و حضرت فاطمه (علیهاالسلام) باشد، زیارت امام حسین علیه السلام را ترک نکند.
📙وسائل الشیعه/ج14/ص425
@ghasedak40
"بصیرت" به افق کربلا (2)
1- محوردشمن شناسی:
"یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّی سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلی یَوْمِ الْقِیامَةِ وَ لَعَنَ اللَّهُ آلَ زِیادٍ وَ آلَ مَرْوانَ وَ لَعَنَ اللَّهُ بَنی اُمَیَّةَ قاطِبَةً وَ لَعَنَ اللَّهُ ابْنَ مَرْجانَةَ وَ لَعَنَ اللَّهُ عُمَرَ بْنَ سَعْدٍ وَ لَعَنَ اللَّهُ شِمْراً"
☑️تاکنون به این شیوه لعن در زیارت عاشورا دقت کرده اید؟ عزاداران حسینی معمولا پلید ترین دشمن سید الشهدا علیه السلام را شمر می دانند در حالیکه شمرملعون یک مهره اجرایی و قصی القلب بود لکن کمتر به پشت صحنه ماجرا می پردازند.
ترتیب های لعن را ببینید:" آل زیاد –آل مروان- بنی امیه- ابن مرجانه- عمر بن سعد – شمر"این فراز از زیارت عاشورا به عاشورا ئیان انقلابی درس دشمن شناسی می دهد بدین معنا که جریان باطل را باید جریان شناسانه کامل و جامع شناخت .
☑️با این توضیحات پاسخ به این سوال آسان می شود که چرا مقام معظم رهبری در بدترین جنایات داعش ؛ داعش را دشمن اصلی ندانسته و دشمن اصلی راآمریکا و رژیم صهیونیستی معرفی می کنند.
☑️«مارقین -ناآگاهها- آن کسانی بودند که در مقابل امام بزرگوار ما، موقعیّت کشور را، موقعیّت انقلاب را، موقعیّت ملّت ایران را نفهمیدند، جبههبندی دشمنان را نشناختند، شیوههای دشمنیِ دشمنان را درک نکردند، به چیزهای کوچک سرگرم شدند، عظمت حرکت امام را نتوانستند تشخیص بدهند. اگر نمونههایی را بخواهیم مشاهده کنیم، در این دورانِ ما امثال گروههای داعش و مانند اینها، و در اوّل انقلاب، گروههای منافقین و اشباه آنها [بودند] که رؤسایشان خائن و زیردستهایشان -طبقات پایینشان- جاهل و فریبخورده بودند.» ۱۳۹۷/۰۳/۱۴بیانات در مراسم بیست و نهمین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله)
☑️ ادامه دارد....
#حسین_عباسیان
ما فکر میکنیم عاشورا و کربلا زمان و مکانی است که حسین (ع) کشته شده. فکر میکنیم مختصات یک اتفاق تاریخی، در تقویم قمری است. فکر میکنیم کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا، یعنی همین عزاداریها و سینه زنیها، همین نوحهها و دم گرفتنها و طبل کوبیدنها!
اما دشت کربلا وجود خود ما، و هر روز، روز عاشورا است. ما در وجودمان حسین و یزیدی داریم که هر روز با هم در نبردند. حسین درون ما با نیکیها، مهربانیها و عشق ورزیدنها و در یککلام با التزام ما به حق وحقیقت سیراب میشود. پس وقتی که ما از صبح تا شب حتی یک کار خوب انجام نمیدهیم، حسین را تشنه نگه داشتهایم.
وقتی هر روز صبح زبان به دروغ میگشاییم، وقتی وظیفهمان را درست انجام نمیدهیم، وقتی حق دیگری را پایمال میکنیم، وقتی آبروی رفیقمان را میبریم، وقتی خیانت میکنیم، حسین را سر می بریم، و اینچنین است که هر روز تاریخ تکرار شده و هر روز حسین را در مقابل یزید قربانی میکنیم!
همین حالا هم که حسین بیاید، بیشتر از همان کاروان سال ۶۱ هجری همراهیاش نخواهند کرد و باز حسین تنها خواهد ماند و تنها خواهد رفت و قبل از رفتنش، همان نامه یک خطی را خواهد نوشت:
بسم الله الرحمن الرحیم
از حسین بن علی بن ابیطالب به بنیهاشم
و اما بعد، هر کس با من بیاید شهید میشود
و هر کس نیاید، پیروز نخواهد شد.
والسلام
@ghasedak40
▼ حرف روز
تداوم «مقاومت فعال»
جمهوری اسلامی ایران پس از خروج ایالات متحده آمریکا از برجام یک سال صبر کرد تا شاید اروپا به خود آید و با اتخاذ یک سیاست مستقلانه راه خود را از آمریکا جدا کند؛ اروپا که گویی تداوم چنین وضعیتی را خوش میداشت، کاملاً دچار بیعملی شده بود؛ اما از 18 اردیبهشت 1398 جمهوری اسلامی ایران با طراحی گامهایی که بر اساس آن به دنبال برقراری «موازنه تعهدات» بود، عملاً راهبرد «مقاومت فعال» را اعلام کرد.
گام سوم ایران که رفع محدودیت در زمینه تحقیق و توسعه را شامل میشود، گامی است که نتایج و اثرات بلندمدت آن بر نتایج آنی و فوری میچربد. به عبارتی دیگر، جنس این گام نه از جنس صرفاً تاکتیکی، بلکه راهبردی است. در اینجا توجه به یک نکته حائز اهمیت است و آن، اینکه ایران در سیاست مقاومت فعال، دورنمای خروج از برجام را نشان داده است؛ این دقیقاً همان چیزی است که محاسبات آمریکا و اروپا را تغییر داده است؛ زیرا یکی از مفروضات اصلی که سبب شد آمریکا از برجام خارج شود و اروپا نیز عملاً خود را کنار بکشد، اطمینان از این تصور بود که در هر شرایطی ایران در برجام باقی میماند. مزایای ابطال این فرضیه قطعاً از هزینههای آن بیشتر خواهد بود؛ کافی است در نظر آوریم در یک سال گذشته اتحادیه اروپا که حاضر نبود درباره حقوق برجامی جمهوری اسلامی ایران وارد مذاکره شود، حال رویکرد دیگری را در پیش گرفته است و به همراهی آمریکا به ارسال پیام، اعزام واسطه، درخواست مذاکره و ارائه پیشنهادهای متعدد به ایران روی آوردهاند؛ هر چند این پیشنهادها نتوانسته رضایت ایران را تأمین کند.
رکن دیگر راهبرد «مقاومت فعال» ایجاد معادله «رفع تحریم در مقابل امنیت» است؛ ایران اعلام کرده است تحریم ایران و جنگ اقتصادی آمریکا، قطعاً در امنیت منطقه اثر منفی به جای می¬گذارد.
اما در خصوص نقد منتقدان به مذاکره ایران با فرانسه و اروپا باید گفت، آنچه صحیح نیست، نقدهایی است که برخی بیان میکنند که چرا دوباره به مذاکره روی آوردهایم؟ مذاکره با اروپا هیچگاه منع ذاتی نداشته و ندارد و از قضا راهبرد مقاومت فعال برای خارج کردن طرف اروپایی از لاک بیعملی است؛ اما آنچه صحیح است، این است که اقتصاد کشور را نباید معطل مذاکرات کرد.
▼ گزارش روز
✅✴️❎آمریکا تهدید علیه صلح است نه ایران!
در طول چهل سال گذشته، نظام اسلامی با وجود اینکه بیشترین تلاش را برای تأمین صلح جهانی انجام داده است، اما آمریکاییها هزینههای هنگفتی را صرف تبلیغات و فضاسازی رسانهای کردند تا جمهوری اسلامی ایران را بزرگترین تهدید علیه صلح معرفی کنند! در علل و چرایی دشمنی آمریکا با جمهوری اسلامی ایران، خود آمریکاییها حرفهای زیادی زدهاند؛ برای نمونه، «نوام چامسکی» نظریهپرداز مشهور آمریکایی چندی پیش در یک برنامه تلویزیونی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه «چرا آمریکا اصرار دارد ایران را به عنوان تهدیدی علیه صلح جهانی مطرح کند؟» میگوید: «درباره ادعای آمریکا، دیدگاههای جالب و بسیار کمی داریم؛ چون یکی از معیارهای مهم (برای ارزیابی ادعای مقامات آمریکایی) دیدگاههای جهانی است. یعنی اینکه جهان چه کسی را بزرگترین تهدید برای صلح جهانی میداند.» چامسکی ادامه میدهد: «براساس نظرسنجی مؤسسه گالوپ، خود آمریکا به عنوان اولین تهدید صلح جهانی مطرح شده است و بعد از آن پاکستان... . اما برای اینکه چرا ایران (از طرف آمریکا) تهدیدی برای صلح جهانی قلمداد میشود، یک پاسخ معتبر از انجمنهای اطلاعاتی آمریکا داریم که ارزیابی منظمی درباره موقعیتهای راهبردی به کنگره ارائه میدهند. به گزارش این انجمنها، ایران هزینه نظامی بسیار کمی در مقایسه با استاندارد منطقهای دارد؛ بسیار کمتر از عربستان، رژیم صهیونیستی و دیگران. راهبرد ایران دفاعی است و میخواهد به اندازه کافی توان بازدارندگی در برابر حملات داشته باشد تا در دیپلماسی از آن بهره ببرد؛ اما آمریکا و اسرائیل چرا از بازدارندگی ایران نگران هستند؟ یا چه کسانی از بازدارندگی ایران نگران هستند»؟
چامسکی ادامه میدهد: «آنهایی که از زور استفاده میکنند و یا کسانی که می خواهند آزاد باشند تا از زور و قدرت استفاده کنند ایران را بزرگترین تهدید برای صلح جهانی میدانند؛ چون ایران توان بازدارندگی در برابر زور و قدرت آمریکا را دارد.» بنابراین اگر جمهوری اسلامی در موضوع هستهای شفافیتهای مدنظر آمریکا را اجرا کند، باز هم این کشور دست از خصومت علیه ملت ایران بر نخواهد داشت.