روزمان را با #قرآن آغاز کنیم ( پیشاپیش هفته دفاع مقدس بر پیشکسواتان جهاد ومبارزه در راه حق مبارک باد)
✅✴️❎ ایام الله دفاع مقدس باید زنده نگه داشته شود
[سوره إبراهيم (14): آيه 5]
وَ لَقَدْ أَرْسَلْنا مُوسى بِآياتِنا أَنْ أَخْرِجْ قَوْمَكَ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّورِ وَ ذَكِّرْهُمْ بِأَيَّامِ اللَّهِ إِنَّ فِي ذلِكَ لَآياتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ (5)
همانا موسى را همراه معجزاتى (به سوى مردم) فرستاديم (و به او گفتيم:) قومت را از تاريكىها به سوى نور خارج ساز و روزهاى (نزول قهر يا لطف) خدا را به آنان يادآورى كن، همانا در اين (يادآورى) براى كسانى كه صبر و مقاومت و سپاس فراوان داشته باشند نشانههايى از قدرت الهى است.
❎✴️✅امام خامنه ای در دیدار دستاندرکاران راهیان نور
۱۳۹۵/۱۲/۱۶
یک نکته این است که ما یاد روزهای بزرگ را نباید بگذاریم به دست فراموشی سپرده بشود. روزهای بزرگ هر کشوری و هر ملّتی آن روزهایی است که یک حادثهی الهی به وسیلهی مردم و با دست مردم در آن انجام گرفته است. ذَکِّرهُم بِاَیّامِ الله؛ خداوند متعال در قرآن دستور میدهد به پیغمبر که آنها را به یاد ایّامالله بینداز. ایّامالله همین روزهای بزرگ تاریخساز است. خب، هشت سال دفاع مقدّس -به یک معنا هر روزش را حساب کنیم- جزو این ایّامالله است؛ نباید بگذاریم که این حوادث به دست فراموشی سپرده بشود. قرآن ما را تعلیم میدهد؛ این یادهایی که در قرآن شده است: وَ اذکُر فِی الکِتٰبِ ابراهیم ؛وَ اذکُر فِی الکِتٰبِ موسیٰ؛وَ اذکُر فِی الکِتٰبِ اِدریس؛وَ اذکُر فِی الکِتٰبِ مَریَم؛ نباید بگذاریم فراموش و دیگر داستانها در قرآن چقدر تکرار شده؛ باید به یاد آورد، باید نگذاشت فراموش بشود. ما البتّه در این زمینه شاهد تلاشهایی هستیم. من به آقای سرلشکر باقری خیلی خوشبینم و خیلی اعتماد دارم و گفتند که این کارها را داریم میکنیم یا کردهایم.
@ghasedak40
❣️ #امام_حسین علیه السلام
🔰یَا ابنَ آدَمَ! اُذکُر مَصرَعَکَ وَ فی قَبرِکَ مَضجَعَکَ وَ مَوقِفَکَ بَینَ یَدَیِ اللهِ، تَشهَدُ جَوارِحُکَ عَلَیکَ
🔻ای فرزند آدم! یاد کن مرگ خویش را، و خوابیدن خود را در قبرت، و ایستادن خود در برابر خدا را، در حالی که اعضایت علیه تو شهادت می دهند.
📙ارشادالقلوب، ج ۱، ص۷۴
🆔👉 @ghasedak40
🔻حتمی ترین فرجام برای هر یک از ما «مرگ» است.
و شگفت آن که از این آینده ی حتمی و قطعی غافلیم و با دیدن این همه مرگ افراد، می پنداریم ما نخواهیم مرد.
🔹غفلت از یاد مرگ ، خدا و دین و تقوا را از یاد انسان می برد و زندگی را دچار آفت و عصیان می سازد.
🔻در توصیه های دینی، بر «یاد مرگ» فراوان تأکید شده است و عبرت گرفتن از قبر و گورستان و مردگان، چون یاد مرگ، انسان را آماده ی رفتن می کند و جاذبه های دنیا و وابستگی به آن را می کاهد.
این فرجام و آینده برای همه وجود دارد و هیچ کس را از چنگ مرگ، رهایی نیست.
🍀دشوارتر و سخت تر، مرحله ی قیامت است.
🔺پس از سالها در قبر ماندن و سپری شدن دوران برزخ، با امر خدا قیامت برپا می شود و همه دوباره زنده می شوند و قیامت، روز حساب و محاکمه و پاداش و کیفر است.
🔺در دادگاه عدل الهی، نمی توان چیزی را کتمان یا انکار کرد.
خداوند، خودش همه چیز را می داند.
همه ی کارها در پرونده ی اعمال ثبت است.
🔺اعضا و جوارح انسان همه علیه انسان حرف می زنند و دست و پا و چشم و گوش و زبان به گناهانی که انجام داده اند، اعتراف می کنند.
چه روز وحشتناکی!
تقوا در دنیا می تواند ما را در آخرت ایمن سازد.
📙 حکمت های حسینی (ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام حسین علیه السلام)، جواد محدثی
🆔👉 @ghasedak40
1836546_-210469.mp3
3.51M
حجتالاسلام والمسلمین #مرادی
دست من خورد به آبی که نصیب تو نشد
@ghasedak40
❎✴️✅بیمبنایی در مذاکره با آمریکا!
گویا موضوع مذاکره با آمریکا برای برخی از عناصر و گروههای اصلاحطلب به یک ماجرای عاطفی و حیثیتی بدل شده و باعث شده است از دهه 70 به بعد مذاکره با آمریکا به هسته مرکزی ایده آنها در عرصه سیاست خارجی تبدیل شود؛ اما امروز مذاکره با آمریکا برای اصلاحطلبان جنبه هویتی نیز پیدا کرده است؛ این وضعیت عاطفی و هویتی موجب شده تا عملاً این جریان در زمینه مذاکره با آمریکا فاقد مبنا و استدلال عقلایی شود. برای اثبات این نکته کافی است در نظر آورده شود که همزمان با پیدایی شخصیتی به نام «ترامپ» در آمریکا، اصلاحطلبان از در ترس وارد شدند و گفتند آمریکا در اوج قدرت است و ترامپ هم به عنوان موجودی خطرناک و ماجراجو در رأس آن قرار گرفته است؛ اگر ایران خود به سمت انتخاب گزینه مذاکره نرود، فرصت از دست میرود و زمانی فرامی رسد که ترامپ قصد حمله به ایران را کرده و آن روز البته دیگر کار از کار گذشته است! همین جماعت امروز دلیلشان برای مذاکره با آمریکا چیزی دیگری است؛ مقدمات بحثشان این است که آمریکا در پی شکستهای پیدرپی در سیاست خارجی در موضع ضعف قرار دارد و ایران به دلیل اینکه توانسته موقعیت ممتازی را در مناسبات منطقهای خود کسب کند، در شرایط مقتدرانهای قرار گرفته است، پس هماکنون بهترین زمان برای مذاکره با آمریکاست!
پرسشی که اصلاحطلبان باید به آن پاسخ دهند، این است که بالاخره ایران چه هنگام باید مذاکره کند؟ وقتی آمریکا در شرایط قدرت است یا وقتی در وضعیت ضعف قرار دارد؟ عقلانی نیست که در هر دو حالت مدعی شد، اکنون وقت مذاکره است! اما این سردرگمی در مبنای دیگری ریشه دارد که در سطور بالا اشارهای به آن شد؛ اصلاحطلبانـ یا لااقل بخش مؤثر و تندرو اصلاحطلبیـ هویت فکری و موجودیت سیاسی خود را با مفهوم و هویتی به نام غرب پیوند دادهاند و مذاکره با آمریکا نشانهای از این تعلقات عاطفی است؛ این وجه احساسی و عاطفی سبب شده تا این طیف هیچ گاه درباره موضوع مذاکره به استدلالهای عقلایی تن ندهد؛ بماند که مذاکرات هستهای و فرجام آن سند آشکار مذاکره با آمریکا و بینتیجه بودن آن است که اکنون پیش چشم همه قرار دارد؛ با این حال طیف افراطی اصلاحطلبی چشمهای خود را بر روی همین واقعیت نیز بسته است.
@ghasedak40
▼ گزارش روز
✅✴️❎اقتصاد مقاومتی راهگشاست نه وعده اروپایی!
«بهبود اقتصادی ایران تنها از طریق «اقتصاد مقاومتی» که برآمده از استراتژی رهبری ایران است، امکانپذیر خواهد بود که عمدتاً شامل کاهش وابستگی ایران به نهادهای خارجی و امتناع از قبول خواستههای دولت آمریکاست.»
این جملهای است که مرکز مطالعات امنیت ملی رژیم صهیونیستی در گزارشی با عنوان التهابات اقتصادی و مؤلفههای اثرگذار در اعتراضات اجتماعی ایران آورده است.
به اذعان دشمنان قسمخورده ملت ایران، تنها راه نجات اقتصاد ایران نگاه به داخل است و وعده آمریکا و اروپا تأمینکننده منافع جمهوری اسلامی نخواهد بود. به طور واضح دشمنان در چند سال گذشته همواره در تلاشند که از طریق اخلال در اقتصاد و معیشت مردم نظام اسلامی را به آنچه سیاست مدنظر خودشان است، سوق دهند. قطعاً پیشنهاد جدید اروپا به ویژه فرانسویها در این زمینه است؛ چرا که آمریکا و اروپا در گذشته بارها نشان دادهاند در راستای تعهدات خود قدمی بر نخواهند داشت. لیبی، عراق، پاکستان و دهها کشور دیگر نمونههایی هستند که با اعتماد به وعده آمریکا اقتصاد، حکومت و کشورشان را نابود کردند. بررسی رفتار آنها در طول این سالها نشان میدهد، هیچ یک از تعهدات خودشان نسبت به ایران و حتی سایر کشورها را انجام ندادهاند. آمریکا از طریق رسانه و همراهسازی کشورهای همسو با سیاست خود، در تلاش بوده کارآمدی دولتهای مخالف سیاست خود را به چالش بکشاند و به جامعه داخل آن کشور القا کند که دولتشان کارایی لازم را ندارد؛ از اینرو اگر کشوری به وعده غرب اتکا کند نه تنها اقتصاد خود را ارتقا نخواهد داد؛ بلکه کشور خویش را نیز نابود خواهد کرد. تلاش فرانسه نیز در چند ماه اخیر در راستای تضعیف ایران اسلامی صورت میگیرد که در دو بعد داخلی و خارجی است؛ در حوزه داخلی همچنان بازار ایران را شرطی نگه دارند و اجازه محقق شدن اقتصاد مقاومتی را ندهند و در حوزه بینالمللی نیز ایران را از قدرت بازدارندگیاش تهی کنند؛ لذا باید نسبت به رفتار فرانسه به دیده تردید نگریست!
@ghasedak40
🔴️ تبعیضِ جنسیتی زنان علیه زنان، به روایت تصویر...
اینجا ورزشگاه است و دو تیم بانوان باهم مسابقه دارند . ورود بانوان هم کاملا آزاد است اما هیچ تماشاگر زنی در ورزشگاه نیامده ....
بدونید اونایی که دنبال ورود زنان به ورزشگاه مردانه هستند دنبال رفع تبعیض نیستند دنبال فریب جامعه هستند.
@ghasedak40
🔴️ پایش مطبوعات شنبه ۲۳ شهريور
✔️نیمنگاهی کلی به صفحه نخست مطبوعات نشان میدهد که واکنشها به اخراج جان بولتون از کاخ سفید همچنان ادامه دارد. روزنامههای اصلاحطلب این موضوع را تغییر محاسبات آمریکا نسبت به ایران دانستهاند اما روزنامههای اصولگرا این موضوع را نیاز دونالد ترامپ، برای پیروزی در انتخابات ریاستجمهوری سال آینده خواندهاند. خودسوزی سحر خدایاری که در پی انتشار اخبار کذب از سوی رسانهها و فعالان اصلاحطلب دچار حاشیههای ملی شد، هم سوژه داغ روزنامههای امروز است.
🔹پایش روزنامههای اصولگرا نشان میدهد که مانورهای مبتنی بر دروغ عدهای از نمایندگان مجلس، رسانهها و سلبریتیها در ماجرای خودسوزی سحر خدایاری با واکنش انتقادی روزنامههای کیهان، رسالت، صبح نو، جوان، عصر ایرانیان و جام جم همراه بوده است برخی روزنامههای این جریان برای این موضوع تیترهای «سحر خدایاری را همانهایی کشتهاند که برایش اشک تمساح میریزند!»، «روسیاهی وارونه نماها در پروژه سوخته سحر»، «تعبیر وارونه از یک داستان تراژیک» و «دختر آبی، نهنگ آبی، موج آبی» را انتخاب کردهاند. اخراج جان بولتون از کاخ سفید و بازی ضدونقیض آمریکا و فرانسه در مواجهه با برجام و مذاکره با ایران با واکنش روزنامههای کیهان، رسالت، جوان، جام جم و قدس همراه بوده است. همچنین «درگذشت اسدالله عسگراولادی»، «بازداشت مدیرعامل و رئیس هیئتمدیره شرکت نیشکر هفتتپه» و «اظهارات پناهیان پیش از خطبههای نماز جمعه تهران» از دیگر سوژههای روزنامههای اصولگرا است. روزنامه فرهیختگان امروز با تیتر «خاورمیانه جدید» عقلانیت انقلابی و مقاومت فعال جمهوری اسلامی در دگردیسی هندسه سیاسی غرب آسیا را بررسی کرده است. روزنامه قدس نیز با تیتر «خطر اشرافیت جدید» به مصادیق امربهمعروف و نهی از منکر پرداخته است.
🔹پایش روزنامههای اصلاحطلب حاکی از آن است که اخراج جان بولتون از کاخ سفید و آنچه در روزنامههای این جریان کنار گذاشتن اصلیترین حلقه گروه تندروها در مقابل مذاکره خواندهاند و همچنین انتشار خبرهایی مبنی بر احتمال کاهش تحریمهای ایران در روزنامههای ایران، سازندگی، هفت صبح، اعتماد، ابتکار، همدلی، دنیای اقتصاد، آفتاب یزد و اطلاعات بازتاب داشته است. نامه علی مطهری به صداوسیما پس از انتشار مستندی از اظهارات خلاف واقع وی درباره سحر خدایاری و همچنین ادامه بهرهبرداریهای حزبی از خودسوزی این دختر نوجوان را در روزنامههای ایران، آرمان ملی، شرق، ابتکار، سازندگی و همدلی شاهد هستیم. هجمه به پناهیان نیز همچنان در روزنامههای ایران، آفتاب یزد، اعتماد، شرق و ابتکار ادامه دارد. همچنین «وضعیت بازار نفت ایران در شرایط تحریم و آینده آن»، «درگذشت اسدالله عسگراولادی» و «استفتایی از آیتالله ناصر مکارمشیرازی درباره ازدواج کمتر از ۱۳ سال» از دیگر سوژههای روزنامههای اصلاحطلب است.
@ghasedak40