▼حرف روز
عزم مجلس برای حل مشکلات اقتصادی
کشور در حال حاضر با مشکلات اقتصادی مواجه است که تبلور آن در سخت شدن وضع معیشتی مردم قابل مشاهده است. سه دلیل عمده برای این وضعیت ناگوار وجود دارد که در بیانات مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) در عید قربان نیز بر آن تصریح شد. این سه عامل عبارتاند از: سوء مدیریت داخلی، تحریمهای گسترده و ویروس کرونا؛ ولیکن حل این مشکل از طریق عزم جدی مسئولین و مردم میسر است و حتی تبعات تحریمها و کرونا نیز با اراده جدی و برنامهریزی دقیق قابل مدیریت است.
نکات تحلیلی: 1- مجلس با انرژی و انگیزه بسیار زیاد مبتنی بر قولهایی که در انتخابات به مردم داده است، پیشگام حل مشکلات اقتصادی مردم شده است. به گفته امیرآبادی، تاکنون 12 طرح برای حل مشکلات مردم در حوزههای اقتصادی تهیه و تدوین و به هیئترئیسه ارائه شده است. برخی از این طرحها عبارتاند از: طرح افزایش حق مسکن کارگران، طرح واگذاری زمین ارزانقیمت برای تولید انبوه مسکن، طرح واگذاری سهام عدالت به جاماندگان، طرح دوفوریتی حمایت معیشتی از خانوارهای نیازمند، طرح اعطای قیر رایگان به طرحهای عمرانی، طرح همسانسازی حقوق بازنشستگان، طرح اخذ مالیات از خانههای خالی، طرح تدوین فرمول قیمتگذاری خودرو و... 2- ارائه بسته 5 محوری رئیس مجلس که در دیدار تصویری با رهبر معظم انقلاب رونمایی شد و حضور سه تن از نمایندگان مجلس در جمع کارگران نیشکر هفتتپه از دیگر نشانههای عزم جدی مجلس برای رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم است. 3- زمانی که مردم مشاهده و احساس کنند که مسئولین به فکر حل مشکلات آنان هستند، اعتمادشان به مسئولین افزایش پیدا کرده و امید در جامعه افزایش مییابد. 4- دشمنان خارجی ملت ایران و حتی برخی خائنین داخلی بهصراحت اظهار میدارند که ما نباید اجازه بدهیم این مجلس موفق باشد! رویکرد این دو دسته در مقابل توافق راهبردی ایران و چین نیز بر همین محور بود و سعی میکردند مردم امیدی به حل مشکلات کشور نداشته باشند.
نکته راهبردی: مجلس حرکتی پرشتاب در حل مسائل اقتصادی و مشکلات معیشتی مردم، بهویژه اقشار ضعیف برداشته است که در تحلیل آن باید سه نکته مهم و راهبردی را در نظر گرفت: اول اینکه حرکت پرشتاب به معنی عجله کردن نیست و نباید قوانینی تصویب شود که در فاصله زمانی بسیار کوتاه مجبور به لغو آن شوند که البته این موضوع در مجلس مسبوق به سابقه است. نکته دوم آنکه بسیاری از این طرحها تا نهایی شدن باید مسیر نسبتاً طولانی را طی کنند و لذا باید از دادن امید واهی به مردم پرهیز شود؛ نکته سوم نیز به نیاز مجلس به نقد منصفانه و دلسوزانه طرحها برمیگردد و همه متخصصین انقلابی باید برای وضع بهترین قوانین در مجلس از هیچ تلاشی دریغ نکنند.
▼گزارش روز
نگاهی به کنتور دروغشمار بیندازید
بارها این ضربالمثل را شنیدهایم که؛ "اگر صد چاقو بسازد، یکیش دسته ندارد" منظور این است که چنین فردی سخن صادقانه نمیزند و هیچوقت به حرف او نباید اعتماد کرد.
گزارههای خبری: اکنون بیاعتمادی به سخنان ترامپ بهگونهای شده است که مصداق این ضربالمثل شده و برای او دروغشمار گذاشتهاند. 1- روزنامه واشنگتنپست مینویسد: «دونالد ترامپ توانست در 601 روز بعد از زمان انتخابات ریاست جمهوری، رکورد 5000 دروغ را بشکند.» 2- ترامپ در 827 روز از زمان ریاست جمهوری خود بیش از 10 هزار دروغ یا بیانیه گمراهکننده را صادر کرده است. 3- دونالد ترامپ طی 1170 روز کاری بهعنوان رئیسجمهور، 18 هزار دروغ یا ادعای گمراهکننده بیان کرده که بهطور میانگین، 15 دروغ در هر روز میشود.
گزارههای تحلیلی: 1- پیامهای آشکار و پنهان ترامپ نشان از آن دارد که اعتباری بر صحبتها و قول و قرارهای این فرد نیست و نباید سادهلوحانه گفتههای او را باور کرد. وقتی که در آمریکا این فرد دروغگوترین فرد خطاب میشود، چه لزومی دارد که ما سخنان وی را به رسمیت بشناسیم و به آن اهمیت بدهیم و مهمتر از آن، از وعدههای پسامذاکره ترامپ استفاده کنیم برای رودررو کردن مردم با حاکمیت. همین تمایل به مذاکره و معطل ماندن کارهای بسیار ساده نیز باعث میشود که برخی سخن از توطئه مذاکرهخواهان به میان بیاورند. 2- برخی از مسئولان یا رسانههای داخلی گویا در حال استفاده از این تاکتیک مرد دروغگو هستند و پیوسته ضرورت مذاکره با آمریکا را مطرح میکنند. آنها با دروغسازی و برای جلب نظر افکار عمومی در کشور، ادعا میکنند که ترامپ در شرایط بسیار بدی در داخل آمریکا قرار دارد و حاضر است هر امتیازی را بدهد تا از این وضعیت رهایی یابد. 3- مقام معظم رهبری در سخنرانی عید قربان در مورد سود آمریکا در مذاکره فرمودند: «این پیرمردی که در آمریکا بر سر کار است، از این مذاکره سود خواهد برد؛ یا برای خودش یا انتخابات میخواهد از این مذاکره استفاده کند.» جریان تحریف ابایی از آن ندارد که برای توجیه مذاکره از خزانه خالی، تضمین امضای کری، حل مشکل آب خوردن، هواپیمایی که بوی نو میدهد، دلار هزارتومانی و رفع خطر نظامی را مطرح کند تا معامله برد برد به نفع آمریکا و مذاکرهخواهان رقم بخورد! خوب است برای دفاع از حیثیت ملی هم که شده، مسئولان مذاکرهخواه نگاهی به کنتور دروغشمار بیندازند و بعد دست دوستی به سوی ترامپ دراز کنند
🔴 #اهمیت_خرج_برای_خانواده
💠 رسول خدا صلی الله علیه و آله:
✍یک #درهم که مرد براى خانوادهاش خرج میکند، نزد من محبوب تر از #هزار دینار است که در راه خدا #انفاق میکند.
📙 تنبیه الغافلین، ص۳۴۲
4_5778127478786623582.mp3
3.47M
سرکوی بلند فریاد کردم
علی شیر خدا را یاد کردم
علی شیر خدا یا شاه مردان
دل ناشاد ما را شاد گردان
بیاد شهدای فاطمیون☘☘
سید مجید بنی فاطمه
عید غدیر، سنت ملی ماست
عید غدیر هم سنت ملی ماست؛ چون ملت ما دارای این عقیده و این محتوا و این هویت در ذهن خودش هست. یکی از کارهای دشمنان این است که ملتها را از هویت خالی کنند. البته این قضیه، داستان مفصلی است و با دو کلمه، نه میشود ابعادش را نشان داد و نه میشود خطرش را آنچنان که هست، گوشزد کرد. شما در محیط دانشجویی با این سیاست کلی که شناخته و ناشناخته و پیدا و پنهان وجود دارد، باید مبارزه کنید و مبانی ارزشی را - مبانیای که حقیقتا تشکیلدهندهی هویت ملت ایران است و میتواند آنها را پیش ببرد و صاحب همه چیز کند - حفظ کنید. (08 / 02 / 1382
🌷به نام خداوباسلام
🌷شیطان ۵ جور فریب میدهد:
🌷۱. بادروغ.به آدم ع گفت:۲۰ اعراف
تکوناملکین اوتکونا من الخالدین...
🌷۲. زیباجلوه دادن گناه
زین لهم الشیطان ماکانو یعملون..۴۳ انعام
🌷۳. فراموش کردن خدا
فانساه الشیطان ذکرربه...۴۲ یوسف
🌷۴. همین یکبار گناه کن بعدخوب شو
اقتلو یوسف وتکونو من بعده قوماصالحین...۹ یوسف
🌷۵. وسوسه.یواش یواش ذره ذره وقدم قدم میبره ته جهنم:
لا تتبعو خطوات الشیطان...۱۶۸ و۲۰۸ بقره
فریب وسوسه های شیطان را نخورید
﷽ #احکام_متفرقه
❓پرسش
مس کلمات قرآن که نصب روي موبايل هست احتياج به وضو دارد؟
📝پاسخ
مس کلمات قرآن از روی صفحه گوشی بدون وضو اشکال ندارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نماهنگ فوق العاده
زیبای پرونده
#سه_شنبه_های_جمکرانی
#پیشنهاد_دانلود
🔸آداب برخورد با همسر
در جمع و مهمانیها
💠 از او تشکر و قدردانی کنید!
💠 به او احترام بگذارید!
💠 از او انتقاد نکنید!
💠 به او تذکر ندهید!
💠 گاهی زیرکانه به او محبت کنید!
💠 سراغش را بگیرید!
💠 از او تعریف و تمجید کنید!
🆔 @khanevadeh_313
▼ حرف روز
آشوب به بهانه اعتراض
تلاش براي آشوب افکني در کشور موضوعي نيست که تازگي داشته باشد. برای دشمنان ملت ایران تفاوتي نميکند که بهانه اختلافافکنی چه باشد! مهم آن است که آشوب و بلوا در خيابانهاي ایران شکل بگيرد و تصاوير آن را با آبوتاب رسانهای کنند! در اين ميان برخي سیاسیون داخلي نيز چنين سودايي را در پس عناوین پرطمطراقي چون به رسميت شمردن اعتراضات مردمي، شنيدن صداي اعتراض ملت و ... دنبال میکنند. بهعنوان نمونه محمود ميرلوحي عضو اصلاحطلب شوراي شهر تهران در يک مصاحبه پيرامون اصرار شوراي شهر تهران به تعيين محل تجمعات اعتراضي گفته است: «نبايد بيشتر از ۴۰ سال در برابر اين اصل قانون اساسي مقاومت شود، قانوني که به مردم اين حق را داده است. طبق همين اصل هم قرار نيست که مردم به خيابان بيايند که موافقت خودشان را اعلام کنند، قرار است مخالفت کنند، قرار است بيايند و با مقامات عالیرتبه مخالفت کنند. همين در تمام دنيا رايج است!»
نکات تحليلي: 1- حق اعتراض جزو حقوقي است که بايد براي تحقق آن فرآيندهايي قانوني تدوين کرد؛ اما آنچه تندروها به دنبال آناند، نه تحقق حقوق مردم که فرصتي براي موجسواری بر خشونت و درگيري و پيشبرد اغراض سياسي خود است. اين موجسواری را در حوادث دیماه 96 و آبان ماه 98 ميتوان مشاهده نمود. درحالیکه خاستگاه اعتراضات، مشکلات اقتصادي بود که تدابير دولت مورد حمايت اصلاحطلبان عامل ايجاد آن بود، اما اين جريان همه تلاش خود را براي مصادره اين ناآراميها نمود. 2- مهمترین مسئله در ماجراي به رسميت شمردن اعتراضات مردمي، مسئله سطحي تعيين مکاني براي اعتراض نيست! مهمترین مؤلفه، چگونگي قانونمندسازي، نظمپذیری و جلوگيري از کشاندن تجمعات به سمت خشونت و درگيري است که براي آن طرح و پيشنهاد مشخصي ارائه نشده است. به نظر ميرسد که مقدمات فراوان حقوقي، سياسي، امنيتي، فرهنگي و حتي رسانهاي براي اين موضوع بايد فراهم نمود که متأسفانه هنوز براي آن تدبيري صورت نگرفته است. بیشک هيچ نظام سياسي اجازه نميدهد که حق اعتراض مردمي تبديل به فرصتي براي آشوب و بلوا در کشور شود. 3- حوادث گوناگون در کشورهای غربی نیز نشان میدهد که مدعيان دموکراسي نيز نتوانستهاند اين معضل را حل کنند و معمولاً اعتراضات به درگيري و خشونت و خسارات جبرانناپذیر ختم شده است.
نکته پایانی: همزمانی اين اظهارات با تلاش چندين ماهه رسانههاي بيگانه براي ايجاد آشوب جديد در کشور، نيازمند تأمل و دقت نظر است و هوشياري ملت و دغدغهمندان نظام را ميطلبد؛ بیشک اين اظهارات در اين موقع بدون هدف زده نميشود.