▼گزارش روز
فرصت پرواز!
جریانی سیاسی در کشور با دارا بودن قدرتمندترین رسانه ها در داخل و خارج از کشور، در سال 1392 با نشان کلید، وارد عرصه انتخابات شد و چون ادعای بلد بودن مذاکره و زبان بینالمللی را داشت، در صدد بود که همه مشکلات را در مذاکره با کدخدا حل کند؛ اما روند مذاکرات نشان داد که آمریکا هم دارد پیچ تحریمها را محکمتر میکند و هم اجازه تنفس از دولت غربگرای ایران را گرفته، بهگونهای که روزنامه شرق حامی دولت در مطلبی نوشت: «در دولت روحانی... تحمیل بزرگترین تحریمهای تاریخ بشر بهقصد فروپاشی اقتصاد ایران صورت گرفت». 2- دولت برآمده از حمایت جریان اصلاحطلب، در همه امور دستش باز بود و هیچ مانعی در نسخهپیچی برای حل مشکلات نداشت که نمونههای بارز مبسوطالید بودن دولت، تصمیم دلار رانتی ۴۲۰۰ تومانی، دلار جامعه برانداز 30 هزارتومانی، پراید 120 میلیونی، سکه ۱۶ میلیونی، فساد صندوق ذخیره فرهنگیان، حقوقهای نجومی، امضای برجام، قرارداد توتال، خسارات کرسنت و افتخار عباس آخوندی به تحویل ندادن حتی یک مسکن مهر، پرونده دختر، برادر، خواهرزاده، داماد و... مسئولین است. این اختیارات بیش از حد دولت باعث شد که مشکلات افزایش یابد. با این حال، اصلاحطلبان هیچگاه به ناکارآمدی اندیشهها و عملکرد سیاسی، اقتصادی و اجتماعی خود اعتراف نمیکنند و در طول این 8 سال همواره مشکلات کشور را به مثلث دولت قبل، دولت ترامپ و دولت پنهان منتسب کرده اند. 3- در دولتهای میرحسین موسوی، هاشمی رفسنجانی، خاتمی و روحانی که مجموعا 32 سال در مصدر امور اجرایی کشور بوده اند، همواره یک زنجیره کوتاه که هر سال قطورتر شده است، در میان وزارتخانهها در رفتوآمد بودهاند. مثلاً فردی در دولت میرحسن موسوی 7 سال وزیر کشاورزی و یک سال وزیر نیرو، در دولت هاشمی رفسنجانی 8 سال وزیر نیرو، در دولت خاتمی و روحانی 8 سال وزیر نفت بوده است. بسیاری دیگر از وزرا و معاونین نیز عضو این زنجیرهها هستند که هیچگاه از طیف اصلاحات جدا نشده اند، بلکه از حالتی به حالت دیگر درآمده اند.
نکته پایانی: اگر کشور دچار مشکلات اقتصادی مانند فقر، تورم، بیکاری، پارتیبازی و جناحبازی است، صرفا به خاطر ایدهها و برنامههای یک زنجیره قطور زنگزده است که 32 سال با برنامههای غیرکارشناسی، کشور را اداره کرده اند. اگر در 28 خرداد یک دولت انقلابی انتخاب شود و این زنجیر زنگزده را از دست و پاهای کشور باز شود، فرصت امید و پرواز و شکوفایی کشور بیشمار است و در کوتاهمدت خواهیم دید که نبود نشاط و ناامیدی فقط به خاطر عملکرد گروه معدودی بوده است که اوامر رهبری و خواستههای برحق ملت را در حل مشکلات نادیده گرفته اند. این جمعه رای می دهیم و مطمئن هستیم که این رای، آغازی برای تحولات بیشمار در ایران عزیزمان خواهد بود. (نویسنده: فرهاد مهدوی)
▼ خبر ویژه
افزایش مشارکت مردمی در آخرین نظرسنجیهای انتخاباتی
بر اساس آخرین نظرسنجیهای انجامشده، بعد از مناظره سوم میان نامزدهای انتخابات سیزدهمین دوره ریاستجمهوری، کف مشارکت 55 درصد برآورده شده و احتمال افزایش آن به بالای 60 درصد نیز وجود دارد. باوجود گلایهها از وضعیت اقتصاد و معیشت، تمایل مردم برای رأی دادن طبق بسیاری از نظرسنجیهای معتبر انجامشده از سوی مراکز رسمی، از قبیل؛ صداوسیما، دانشگاه تهران و سازمان بسیج، همچنان رو به افزایش است و این نشاندهنده امید ملت برای اصلاح روند و اصلاح معضلات اقتصادی با روی کار آمدن دولتی پرانگیزه و جهادی است.
انصراف زاکانی برای ایران قوی
🔹علیرضا زاکانی، نامزد انتخابات ریاستجمهوری پس از حضور در امامزاده علی اکبر چیذر و در جوار مرقد فرمانده شهیدش حاج محمود نوریان از حضور در عرصه انتخابات کنارهگیری کرد.
🔹زاکانی: با توجه به اقبال فراوانی که از آقای رئیسی شده، ایشان را اصلح میدانم و به او رای میدهم و امیدوارم با انتخابشان اصلاحات اساسی در کشور انجام شود.
🔸زاکانی در پیام انصراف خود نوشت: مردم شریف ایران! با ایده و برنامهای متفاوت آمدم تا مدافع ارزشهای انقلاب خمینی (ره) و فریاد غارتزدهها بر سر غارتگران باشم.
🔸هدف پیروزی جبهه انقلاب بود و اینک با اقبال مردم، مصداق تحقق آن، برادر عزیزم آقای رییسی است. در فرهنگ بسیجی، انصراف از طی مسیر معنا ندارد. این آغاز یک راه است...
@Farsna
❇️ فرصت پرواز!
🔻جریانی سیاسی در کشور با دارا بودن قدرتمندترین رسانه ها در داخل و خارج از کشور، در سال 1392 با نشان کلید، وارد عرصه انتخابات شد و چون ادعای بلد بودن مذاکره و زبان بینالمللی را داشت، در صدد بود که همه مشکلات را در مذاکره با کدخدا حل کند؛ اما روند مذاکرات نشان داد که آمریکا هم دارد پیچ تحریمها را محکمتر میکند و هم اجازه تنفس از دولت غربگرای ایران را گرفته، بهگونهای که روزنامه شرق حامی دولت در مطلبی نوشت: «در دولت روحانی... تحمیل بزرگترین تحریمهای تاریخ بشر به قصد فروپاشی اقتصاد ایران صورت گرفت».
🔻 دولت برآمده از حمایت جریان اصلاحطلب، در همه امور دستش باز بود و هیچ مانعی در نسخهپیچی برای حل مشکلات نداشت که نمونههای بارز مبسوطالید بودن دولت، تصمیم دلار رانتی ۴۲۰۰ تومانی، دلار جامعه برانداز 30 هزارتومانی، پراید 120 میلیونی، سکه ۱۶ میلیونی، فساد صندوق ذخیره فرهنگیان، حقوقهای نجومی، امضای برجام، قرارداد توتال، خسارات کرسنت و افتخار عباس آخوندی به تحویل ندادن حتی یک مسکن مهر، پرونده دختر، برادر، خواهرزاده، داماد و... مسئولین است.
🔻 این اختیارات بیش از حد دولت باعث شد که مشکلات افزایش یابد. با این حال، اصلاحطلبان هیچگاه به ناکارآمدی اندیشهها و عملکرد سیاسی، اقتصادی و اجتماعی خود اعتراف نمیکنند و در طول این 8 سال همواره مشکلات کشور را به مثلث دولت قبل، دولت ترامپ و دولت پنهان منتسب کرده اند.
🔻 در دولتهای میرحسین موسوی، هاشمی رفسنجانی، خاتمی و روحانی که مجموعا 32 سال در مصدر امور اجرایی کشور بوده اند، همواره یک زنجیره کوتاه که هر سال قطورتر شده است، در میان وزارتخانهها در رفتوآمد بودهاند. مثلاً فردی در دولت میرحسین موسوی 7 سال وزیر کشاورزی و یک سال وزیر نیرو، در دولت هاشمی رفسنجانی 8 سال وزیر نیرو، در دولت خاتمی و روحانی 8 سال وزیر نفت بوده است. بسیاری دیگر از وزرا و معاونین نیز عضو این زنجیرهها هستند که هیچگاه از طیف اصلاحات جدا نشده اند، بلکه از حالتی به حالت دیگر درآمده اند.
🔻نکته پایانی
اگر کشور دچار مشکلات اقتصادی مانند فقر، تورم، بیکاری، پارتیبازی و جناحبازی است، صرفا به خاطر ایدهها و برنامههای یک زنجیره قطور زنگزده است که 32 سال با برنامههای غیرکارشناسی، کشور را اداره کرده اند. اگر در 28 خرداد یک دولت انقلابی انتخاب شود و این زنجیر زنگزده را از دست و پاهای کشور باز شود، فرصت امید و پرواز و شکوفایی کشور بیشمار است و در کوتاهمدت خواهیم دید که نبود نشاط و ناامیدی فقط به خاطر عملکرد گروه معدودی بوده است که اوامر رهبری و خواستههای برحق ملت را در حل مشکلات نادیده گرفته اند. این جمعه رای می دهیم و مطمئن هستیم که این رای، آغازی برای تحولات بیشمار در ایران عزیزمان خواهد بود.
✍ فرهاد مهدوی
✅ بصیرت
#نکات_راهبردی
#نکات_تحلیلی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 استوری ویژه دهه کرامت
این چشم بارونیه
این عشق موروثیه...
#دهه_کرامت
#امام_رضا_ع
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
❇️ افزایش مشارکت مردمی در آخرین نظرسنجیهای انتخاباتی
🔻بر اساس آخرین نظرسنجیهای انجامشده، بعد از مناظره سوم میان نامزدهای انتخابات سیزدهمین دوره ریاستجمهوری، کف مشارکت 55 درصد برآورده شده و احتمال افزایش آن به بالای 60 درصد نیز وجود دارد. باوجود گلایهها از وضعیت اقتصاد و معیشت، تمایل مردم برای رأی دادن طبق بسیاری از نظرسنجیهای معتبر انجامشده از سوی مراکز رسمی، از قبیل؛ صداوسیما، دانشگاه تهران و سازمان بسیج، همچنان رو به افزایش است و این نشاندهنده امید ملت برای اصلاح روند و اصلاح معضلات اقتصادی با روی کار آمدن دولتی پرانگیزه و جهادی است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
9.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗳 کشورها در ایام کرونا چطوری انتخاباتشون رو برگزار کردن؟
#انتخابات_1400
#کرونا
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅
9.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹سلام برادر و خواهر گرامی
ضمن عذرخواهی، جسارتاً، اگه قصد رآی دادن ندارید، به اینها👆 لبیک و پاسخ مثبت می دید.
🙏لطفاً بیشتر فکر کنید.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅حواسمون به همین تک رأی ها باشه
⁉️چطور فقط یک رای میتونه از یک فاجعه جلوگیری کنه؟ این چند ثانیه رو ببینید...
(برای اونایی که میگن حالا من رای ندم مشکلی پیش نمیاد)
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄