⭕️ عدم رعایت پروتکل های بهداشتی توسط مدیران اصلاح طلب ستاد مقابله با کرونا اصفهان
☎️زنگ عبرت:
♦️در حالی مرحوم نکویی به خاک سپرده شد که علی رغم وضعیت قرمز کرونایی در اصفهان و ممنوعیت هرگونه تجمع، شاهد حضور فرماندار اصفهان و رییس ستاد مقابله با کرونا شهرستان، شهردار اصفهان، رییس شورای شهر اصفهان، رییس کمیسیون بهداشت شورای شهر و دستیار ویژه استاندار در ستاد مقابله با کرونا استان اصفهان به عنوان مدیران عضو در ستاد مقابله با کرونا در تجمع خاکسپاری بودیم❗️
🔻 قطعا اگر ستاد مقابله با کرونا مصوبه ای دارد اول باید اعضای آن به مصوبه پایبند باشند!
⭕️ آیا اصلاحطلبان در خصوص کرونا از چیزی با خبر هستند که ما بی خبریم؟
نکنه پروتکل های دولت برای اصلاحطلبان با بقیه نهادهای مردمی و مذهبی تفاوت داره؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#کروناهراسی
#سرطان_اصلاحات_امریکایی
#انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌠☫﷽☫🌠
⭕️ آیا #گاندو دروغ بود؟!!!!!
واقعا ظریف دروغگو چطوری روش میشه اصلا هنوز راس راس جلوی ما راه بره و دروغ تحویلمون بده؟!!!
چقدر رو دارن اینا؟!!!!
پشتشون به کی گرمه که اینقدر وقیحند؟!!!!!
یعنی الآن نهنه بزرگ منم فهمیده اینا نفوذی و آدم دشمنان ، چرا جمعشون نمیکنید ؟!!!!
#سرطان_اصلاحات_امریکایی
#نه_به_احیای_دروغین_برجام
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایتی تلخ از فشارهای محمدعلی زم و دولت هاشمی رفسنجانی به شهید آوینی و مجله سوره!
مردم محمد علی زم را با نام آقازاده اش میشناسند . روح الله زم که به خارج از کشور رفت تا در قالب یک کانال تلگرامی پوششی اهدافی خاص را برای همفکران سیاسی پدرش محقق کند ...محمد علی زم پس از اون همه خیانت پسرش به کشور ، فرزندش را جوانی نورانی خطاب کرده بود !
.
امثال زم وپسرش ،تاجزاده،خاتمی، زیبا کلام و دیگر جریان سرطان اطلاحات... که دم از آزادی بیان ،حقوق بشر میزنن وقتی قدرت در دست خودشون باشه دیکتاتورهای تمام عیار هستن مثل همون اوایل انقلاب!! در این ۸ سال حکومت روحانی هم شاهد این دیکتاتوری بودیم
#سرطان_اصلاحات_امریکایی
#گاندو
#انتخابات
پاداش بی نظیرِ روزه ۳ روز آخر شعبان...
حضرت آیتالله آقا امام صادق صلواتالله علیه فرمودند:
«كسى كه سه روز از آخر شعبان را روزه بدارد، و آن را به ماه رمضان وصل كند، خداوند روزۀ دو ماه پياپى را براى او مىنويسد.»
قَالَ اَلصَّادِقُ عَلَيْهِاَلسَّلاَمُ: «مَنْ صَامَ ثَلاَثَةَ أَيَّامٍ مِنْ آخِرِ شَعْبَانَ وَ وَصَلَهَا بِشَهْرِ رَمَضَانَ كَتَبَ اَللَّهُ لَهُ صَوْمَ شَهْرَيْنِ مُتَتَابِعَيْنِ.»
بحارالأنوار، ج ۹۴، ص ۷۱
الأمالی (للصدوق)، ج ۱، ص ۶۷۰
من لا يحضرهالفقيه، ج ۲، ص ۹۴
وسائل الشیعة، ج ۱۰، ص ۵۰۶
#💕💚💕
بله
یه بنده خدایی، که اون موقع فکرکنم شاید رئیس خانه سینما بود، میگفت همین چپیها، لیستی 150 نفره از بازیگران مرد و زن آماده کردن و گفتن اینها مفسد هستن و باید از کشور اخراج بشن!
میگه من رفتم پیش آقای خامنه ای و این رو مطرح کردم. ایشان به شدت مخالفت کردن و گفتن که اون موقع جوّ کشور اونجوری بود و انشاالله این فضا اصلاح میشه و اینها هم سراغ اون فضا نمیرن و با پیگیری ایشون، این موضوع منتفی شد.
ضمناً میخواستن دانشگاه رو تفکیک کنن که آقای خامنه ای موضوع رو به امام اطلاع میدن و ایشون ضمن مخالفت میفرمایند که این فتنه با بخشنامه منتفی نمیشه و در نماز جمعه افشاگری کن. حضرت آقا هم با سخنرانی در نماز جمعه، این فتنه رو خاموش میکنن.
دوستان عزیز، من در زمینه تندرویهای اول انقلاب مفصّل تحقیق کردم، اگه بگم که نود درصد این تندرویها، کار چپی ها بوده اغراق نکردم.
این جماعت حزب باد هستن و به سمتی میرن که منافعشون ایجاب میکنه
آقایونی که دم از اصلاحات و رابطه با آمریکا میزنن، هنوز عکسشون موجوده که از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتن مثل همین ظریف یا ابتکار و...
روحانی علناً سال 76 سخنرانی داره که میگه کسانی که خواستار رابطه با آمریکا هستن باید اعدام بشن.
ببینید با چه جماعت مزوّری روبرو هستیم
أین عمّار
💕شش کار را
مخفی انجام دهید
تا کـــه سعـــادتمنـــد شوید :
1⃣ در حضور فقیر ،
دم از مــــال و منـالــت نـــــزن
2⃣در حضور بیمار
سلامتیت را به رخش نکش
3⃣در حضور ناتوان
هیچوقت قدرت نمایی نکن
4⃣در برابر غصهدار
بر هیچچیز خوشحالی نکن
5⃣در برابر زندانی
آزادیت رو جلوه نمایی نکن
6⃣در برابر یتیم
از نعمت پـدر و مادرت نگـو
💕💙💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹روضه را تعطیل نکنید
پیک اول قبل از رمضان
پیک دوم قبل از محرم
پیک سوم قبل از شعبان
پیک چهارم قبل از رمضان و(انتخابات از آنجایی که مساجد و اماکن مذهبی جای روشنگریست با مخالفت با سخن وزیر بهداشت کلیه کشور را قرمز میکنیم با دلیل مساجد و ... را میبندیم مجازی هم که دست خودمونه)
التماس_تفکر
اسلام_محمدی
ولایت
ما_ملت_امام_حسینیم
اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد
و آل محمد و ....اللهم العن الجبت و الطاغوت
#سرطان_اصلاحات_امریکایی
#انتخابات
#کرونای_مصلحتی_انتخاباتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای جااااانم😍😍
اسم بچه هاش رو گذاشته روح الله خمینی و علی خامنه ای و.....
#اسلام #انقلاب #امام_خمینی #امام_خامنه_ای
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
⭕️ کاری که روحانی و صالحی با برنامه در آستانه صنعتی شدن کردند
✍محمد ایمانی:
🔹برنامه هسته ای و غنی سازی اورانیوم، قبل از دولت روحانی، به مرز غنی سازی صنعتی نزدیک شده بود و در این هشت سال حتما می توانستیم فعالیت های هسته ای را برای انتفاع کشور از مزیت های آن، به مقیاس صنعتی توسعه دهیم.
♦️اما 95 درصد این چرخه به هم پیوسته، با برجام از هم گسیخت و ذخائر اورانیوم غنی شده ظرف یک دهه، از کشور خارج شد. همچنین از مجموع 19 هزار سانتریفیوژ فعال، 15هزار دستگاه از فعالیت باز ایستادو آبشار های به هم پیوسته آن از هم منفک شد.
🔹این واقعیت ماجراست اما آقای روحانی با معاضدت آقای صالحی، ادعا می کند نه تنها پیشرفت هسته ای متوقف نشده، بلکه پیشرفت هم داشته ایم.
♦️با کدام سند؟ با برخی فعالیت های حاشیه ای، یا مثلا رونمایی از فعالیت آزمایشی یک یا چند سانتریفیوژ نوع پیشرفته تر که اغلب آنها همان اوایل دولت روحانی حاصل شده یا قریب الحصول بود؟!
🔹این رفتار، به این می ماند که کسی خودروی تا 80 90 درصد سر هم شده و آماده نهایی شدن توسط افراد کاربلد را اوراق کند و هفت هشت سال بعد با نو کردن یکی از چهار چرخ بگوید دیدید کار را عقب نینداختیم، بلکه ارتقا هم دادیم!
♦️عقب راندن برنامه هسته ای (در آستانه صنعتی شدن) در حد یک برنامه پایلوت، افتخاری ندارد. و البته مصائب دیگر برجام در تحمیل تورم های ششصد تا هشتصد درصدی به اقتصاد کشور (به عنوان دومین رکورد تورمی پس از رکورد دولت هاشمی)، داستان پر غصه دیگری است، خارج از مجال این بحث.
#سرطان_اصلاحات_امریکایی
#گاندو
#انتخابات