eitaa logo
حاج قاسم هنوز هم زنده است!
186 دنبال‌کننده
10.4هزار عکس
11.4هزار ویدیو
165 فایل
هر چیزی که حقانیت امام زمان و اسلام را به جهان می رساند، ظهور را نزدیکتر می کند وحاج قاسم شهید ما صدای حقانیت اسلام ،امام زمان ونظام و رهبرمان را به کل جهان خواهد رساند انشاءالله
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 💠 بسیاری از اشیاء در شرایط عادی، ضایعات به حساب می‌آیند و حتّی در سطل زباله انداخته می‌شوند. مثل یک میخ کوچک، سرم، یک چوب کبریت، پیچ و مهره ریز و دهها چیز بی‌ارزش دیگر که کسی تلاش جدّی برای نگهداری آنها نمی‌کند. امّا گاه در شرایط سخت و همین اشیاء بی‌ارزش نقش حیاتی ایفا می‌کنند. سوزن سرم جان یک بیمار و چوب کبریتی جان انسانی را از نجات می‌دهد. 💠 در زندگی مشترک، گاه یک رفتار یا جمله کوچک و به ظاهر ناچیز، آبی بر روی دعوا و تشنّج است و از فتنه‌ای بزرگ جلوگیری می‌کند. هر رفتار و جمله‌ی ساده‌ای که بتواند همسر را از لجبازی، و جدل دور کند گوهری ارزشمند است. 💠 برای نمونه برخی رفتارها و جملات ساده و را که در حال عصبانیّت همسر کارگشاست ذکر می‌کنیم: 🔅بوسیدن پیشانی همسر 🔅 مالش مهربانانه‌ی شانه‌های همسر 🔅سکوتِ متواضعانه به هنگام عصبانیت شدید وی 🔅آوردن آب قند برای او 🔅لبخند زدن با ژست پذیرش نظر او 🔅 جملات کوتاه مثل "خودتو اذیت نکن"، "حق با توست"، "ارزششو نداره خودتو ناراحت نکن"، "درکت می‌کنم"،"منو اگر‌ ناراحتت کردم"،"طاقت دیدن ناراحتیتو ندارم"،"بیا فراموشش کنیم"،"چشم هر چی تو بگی عزیزم"،"تو جون بخواه عزیزم"،"روی حرفات فکر می‌کنم"،"از دستم باش" و صدها رفتار کوچک و جمله‌ی کوتاه و ساده‌ که در بزنگاهها شما را از خطر سردی روابط و کم شدن علاقه و بینتان نجات می‌‌دهد.
🌠☫﷽☫🌠 ▪️بی‌بی‌سی: دونالد ترامپ بدون ارائه مدرک گفت در انتخابات تقلب شده 📌چرا سال ۸۸ بی‌بی‌سی نگفت بدون ارائه هیچ مدرک و سندی مدعی در انتخابات ایران شد؟؟؟
1_117766260.mp3
2.71M
🔖منبر کوتاه 🔖 علیه السلام 🎧مرد بیمار و دیدار با (علیه السلام )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 تاثیر پدران بر حجاب دختران 🔰 یک دبیرستان دخترانه گوش به حرفم می‌دهند اما از دوتا دخترهای خودم عاجزم😳 🔴
🌠☫﷽☫🌠 🔴حماسه مردم جرجیا کالاها را از گمرک آزاد کرد! 🔺آخرین خبرها از این است که بایدن در ایالت جورجیا از ترامپ پیش افتاده. حالا اینجا در کشور ما چه خبر است؟ 🔹واعظی از انتقال «دولت بدون تحریم» به دولت بعدی و ربیعی از «پایان راه فشار حداکثری» می گویند و روزنامه ها تیتر می زنند امید به ایران بازگشت... شاید حافظه تاریخی ما خیلی ضعیف است که امید دارند فراموش کنیم همین وعده ها، همین تیترها، همین با قطعیت سخن گفتن ها را در سال های ۹۲ تا ۹۴؛ امضای کری تضمین است صبح بدون تحریم فروپاشی تحریم ها هرچه تهران بگوید تحریم ها هم رفت... 🔹و نتیجه اش شد برجام؛ شد «هیچ»؛ شد اقتصادی که مدام یک لنگه پا منتظر تصمیمات و اخم و لبخند کاخ سفید و الیزه و واکینگهام و ساختمان لویس وایس است! 🔹مقام معظم رهبری را تجربه ای دانستند که شرط حصول این تجربه «بیداریست». 🔹می توانیم باز هم با لالایی تیترهای «بایدنی کاهشی، ترامپی افزایشی»، «امید به ایران بازگشت»، «کاهش بی سابقه دلار»، sanctions are ending ، zarif is back..‌. خواب برویم و دوباره ۸ سال کابوس دولتی بلاتکلیف و ول معطل را ببینیم. هشت سالی که در آن تکلیف ملت ایران را رأی و تصمیم مردم جورجیا و ویسکانسین روشن می کند! 🔹می توانیم هم بیدار باشیم و باور کنیم زنده نگه داشتن امیدِ تسلیم دولت و ملت ایران بوده که چندین سال است ما را تحت شدیدترین تحریم های تاریخ نگه داشته. آمریکایی ها به محض اینکه از تسلیم ما ناامید شوند، تغییر استراتژی می دهند. وقتی ببیند نگاه از بیرون بریده ایم و علاج را در داخل جسته ایم. وقتی ببیند برای ترخیص میلیون ها تن کالا از گمرکات که به التهاب بازار و قحطی و گرانی برخی کالاها پایان می دهد، منتظر خبر پیش افتادن بایدن در ایالت جورجیا... نبوده ایم! 📝
🌠☫﷽☫🌠 🔺بلومبرگ: توییتر اعلام کرد در صورت عدم انتخاب ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا، این شبکه اجتماعی به دلیل نقض مکرر قوانینش از تاریخ ۲۱ ژانویه ۲۰۲۱ و در روز پایان دوره ریاست جمهوری وی، حساب او را خواهد بست. پ ن: برای ایجاد اغتشاش و بلوا و جنگ داخلی در ایران هم توییتر تعمیرش را به درخواست دولت دموکرات اوباما به تعویق انداخت و 8 ماه از دیکتاتورهای بی حیا و منافقی مثل موسوی و کروبی حمایت می‌کرد. این دقیقا استعمار فرانو و حکمرانی شبکه ای آمریکا ذیل نظم نوین جهانی و جهانی‌سازی مناسبات شیاطین صهیونیست است. کشور و مردم را از چنگال آمریکایی ها در فضای مجازی نجات دهیم. ✍سید علیرضا آل داود
▼گزارش روز چرا همه کالاها ارزان می‌شوند؟! امام خامنه‌ای روز ۱۳ آبان در سخنرانی زنده تلویزیونی فرمودند: «گرانی‌های اخیر ارتباطی به تحریم ندارد». گزاره‌های خبری: از هنگام اعلام احتمال پیروزی جو بایدن در امریکا، بازار ارز، سکه، خودرو و مسکن در ایران در سراشیبی سقوط قرار گرفته است! 1- حدود ۴۰ میلیارد دلار از منابع ایران در پنج کشور مسدود شده است؛ با تحریم‌های اولیه و ثانویه‌ای که آمریکا علیه ایران اعمال کرده، 20 میلیارد دلار در چین، هفت میلیارد دلار در هند، شش میلیارد دلار در کره جنوبی، دو میلیارد دلار در عراق و 1.5 میلیارد دلار از منابع ایران در ژاپن مسدود شده‌ است. 2- رسوب کالا در گمرک؛ در حال حاضر نزدیک به ۸ میلیون تن کالای اساسی و غیراساسی در گمرکات رسوب کرده است و اقدامات دستگاه‌های متولی بر ترخیص این اقلام کارساز نبوده است. ۲۰۰ هزار تن برنج، ۲ هزار تن کنسانتره خوراک طیور، ۴۲۰۰۰ هزار تن روغن خام خوراکی و ... 3- نفت گران نشده و صادرات هم افزایش نداشته است. 4- هیچ‌گونه تغییری در افزایش تولید در خودروهای داخلی صورت نگرفته است و تولید، عرضه و فروش بر روال سابق است. نکته راهبردی: کاهش بی‌دلیل قیمت‌ها در بازار نشان می‌دهد، یک عامل روانی وجود دارد که به‌صورت غیرطبیعی در حال تلخ کردن زندگی مردم است. به نظر می‌رسد دپوی کالاهای اساسی جامعه و بالا و پایین کردن نرخ ارز و امثالهم بهانه‌ای بیش نیست تا عده‌ای از گرانی‌ها برای توجیه ضرورت مذاکره استفاده کنند و کاهش قیمت‌ها را نیز توجیه حتمی مؤثر بودن مذاکره نشان دهند. مردم از این رفتارهای دوگانه می‌فهمند که مشکل کشور تحریم نیست، بلکه عامل مشکلات، رفتار برخی دلالان مذاکره است که با چماق و هویج زندگی مردم را گروگان گرفته‌اند. به‌تازگی خبر رسیده که مسئولین در حال آزاد کردن کالاهای دپو شده در گمرکات هستند. آیا یک ماه پیش امکان آزاد کردن کالاهایی که از اردیبهشت انبار شده‌اند، وجود نداشت؟ (نویسنده: فرهاد مهدوی)
قیمت در تهران، در کمتر از یک هفته یک پنجم ارزش خود را از دست داد 🔹قیمت دلار صرافی ملی ۱۲آبان: ۲۸۲۴۰ تومان 🔹قیمت دلار صرافی ملی ۱۸آبان : ۲۲۸۹۰ تومان
▼ خبر ویژه بایکوت سخنان کدخدای جهان! دو شبکه اجتماعی «توئیتر» و «فیس‌بوک» به دلیل فراگیری در سطح جهان کاملاً منحصربه‌فرد بوده‌اند و این دو شبکه در کنار فعالیت‌های ظاهری خود، عملاً به بخشی از ابزار جنگ‌های ادراکی نظام سلطه علیه دیگران تبدیل شده‌اند. تشویق به آشوب و هرج‌ومرج، ترویج خشونت، دروغ‌پراکنی و تلاش برای ایجاد تفرقه و ازهم‌گسیختگی انسجام اجتماعی ازجمله مواردی هستند که تنها زمانی تبدیل به خطوط قرمز فیس‌بوک و توئیتر می‌شوند که هستی نظام سلطه به خطر افتاده باشد. محدودسازی و عدم بازتاب دیدگاه‌های ساختارشکن ترامپ که حالا دیگر تبدیل به یک مهره سوخته شده، حکایت همان استانداردهای دوگانه‌ای است که نه‌تنها در عالم مجازی که در جهان حقیقی هم از سوی نظام سلطه همواره سر می‌زند. ملت ایران شاید بیش از هر چیز خاطره درخواست ویژه «باراک اوباما» از توئیتر در جریان فتنه سال 88 را به یاد داشته باشد، زمانی که مستأجر دموکرات کاخ سفید برای تشدید فعالیت‌های مخرب این شبکه در ایران، از مدیران آن درخواست کرد تعمیرات خود را به عقب بیندازد تا بلکه آرزوی او برای فروپاشی نظام جمهوری اسلامی ایران محقق شود. با این تفاسیر؛ امروز اتفاقی بی‌سابقه در دنیای امپراتوری رسانه‌ای غرب رقم خورده و پس از توئیتر و فیس‌بوک، سه غول رسانه‌ای آمریکا یعنی شبکه‌های تلویزیونی «MSNBC، CBS، ABC» نیز اظهارات و ادعای تقلب ترامپ را بایکوت و پخش زنده سخنان رئیس‌جمهور، کدخدای ادعایی جهان را به دلیل آنچه که آن را دروغ‌پردازی می‌خوانند، قطع می‌کنند. بی‌بی‌سی ‌فارسی هم از واژه «فتنه» برای سخنان ترامپ استفاده کرده و او را به بر هم زدن آرامش متهم ساخته است.
ترامپ گفته من برنده ام! یکشنبه تعطیله! دوشنبه شکایت میکنم!