🔺امیر دریادار دوم شهرام ایرانی به فرماندهی نیروی دریایی ارتش منصوب شد.
🔸حضرت آیت الله خامنهای فرمانده معظم کل قوا در حکمی امیر دریادار دوم شهرام ایرانی را به فرماندهی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران منصوب کردند.
متن حکم فرمانده معظم کل قوا به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
امیر دریادار دوم شهرام ایرانی
🔹نظربه تعهد و حسن سوابق و پیشنهاد فرمانده کل ارتش، شما را با اعطای درجه دریاداری به سمت فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، منصوب می کنم.
🔹اهتمام جدّی و شایسته در بهره برداری از ظرفیتهای نیرو و ارتش و نیروهای مسلح و کشور برای پیشبرد جهادی و انقلابی آن نیرو، ارتقاء توان و آمادگی همه جانبه بر پایه رشد و تعالی سرمایه انسانی مورد انتظار است.
🔹از تلاشهای مؤثر امیر دریادار حسین خانزادی در این مسئولیت، تشکر میکنم.
توفیق همگان را از پروردگار بزرگ خواستارم.
سیّدعلی خامنهای
۲۶ مرداد ۱۴۰۰
✨🕋 @Ghebleh
11.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹نماهنگ | اولین دیدار آزادگان با رهبر انقلاب پس از آزادی
🌹لحظاتی به یادماندنی از بازگشت آزادگان سرافراز به میهن عزیز اسلامی
🗓 بیستم و ششم مردادماه ۱۳۶۹، یادآور اتفاقی بهیادماندنی در تاریخ کشورمان است؛ روزی که نخستین گروه از اسیران کشورمان که در بند زندانهای رژیم بعث عراق به سر میبردند، آزاد شده و به میهن اسلامی بازگشتند.
✨🕋 @Ghebleh
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 شهداء زندهتر از ما هستند ...
مـــا بــیخــبریم
✨🕋 @Ghebleh
مشاوره با خردمندان
🔻عن امیرالمومنین عليه السلام: إذا أنْكَرتَ مِن عَقلِكَ شيئا فاقتَدِ بِرَأيِ عاقِلٍ يُزِيلُ ما أنكَرتَهُ
#امام_على عليه السلام: هرگاه با فكر خود به جايى نرسيدى ، از انديشه خردمندى كه مشكل تو را حَلّ مى كند پيروى كن
غرر الحكم: 4156
☀️بیانات مقام معظم رهبری
شما ملاحظهی رفیقتان را میکنید، او را حفظ میکنید، خدای متعال در پاداش این عمل، شما را حفظ میکند. البته حفظ کردن رفیق معناش این نیست که انسان از گناه او، از خطای او دفاع کند؛ کما اینکه در این کارهای حزبی و جناحی و خطی و این چیزها معمول است که اگر خطائی هم از کسی سر بزند، چون با آنها همجبهه است، همخط است، همحزب است، همگروه است، باید بایستند پایش دفاع کنند؛ نه، این مراد نیست؛ این حفظ او نیست؛ این در واقع مخذول کردن او، بدبخت کردن اوست و خود؛ بلکه مراد، حفظ آبروی مؤمنی است که برادری ایمانی با انسان دارد. جامع، برادری ایمانی است.
1389/10/27
✨🕋 @Ghebleh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ جالب رهبر انقلاب به این سوال که آیا شما در دوران نوجوانی تصور میکردید که روزی #رهبر شوید؟؟
✨🕋 @Ghebleh
🏴 #روایت_کربلا | اباالفضل العباس اولین کسی بود که آمادگی شهادتش را اعلام کرد
▪️رهبر انقلاب: شب عاشورا، امام حسین میفرمایند فردا ما جنگ نهاییمان که شهادت همه ما در آن است، انجام خواهد گرفت. بعد میفرماید: من به همه شما اجازه دادم، حتی یک نفر شما هم نماند، اشکالی ندارد؛ هیچ عهدی از من به گردن شما نیست، بروید. شب را شتر راهوار خودتان قرار بدهید و راه بیفتید بروید.
اول کسی که در مقابل این حرفها پاسخ داد، اباالفضل العباس بود؛ عباس بن علی علیهالسلام بلند شد ایستاد، گفت: برادر! ما چرا این کار را انجام بدهیم؟ برای اینکه چند روزی بعد از تو بیشتر زنده بمانیم! خدا به ما آن روز را نشان ندهد که ما بعد از تو زنده بمانیم، تو کشته بشوی و ما زنده باشیم. 1364/7/24
#ملت_حسین_به_رهبری_حسین
✨🕋 @Ghebleh
🏴 امام حسین قیام کرد تا آن واجب بزرگی را که عبارت از تجدید بنای نظام و جامعه اسلامی، یا قیام در مقابل انحرافات بزرگ در جامعه اسلامی است، انجام دهد. این از طریق قیام و از طریق امر به معروف و نهی از منکر است؛ بلکه خودش یک مصداق بزرگِ امر به معروف و نهی از منکر است. البته این کار، گاهی به نتیجه حکومت میرسد؛ امام حسین برای این آماده بود. گاهی هم به نتیجه شهادت میرسد؛ برای این هم آماده بود.
1374/3/19
✨🕋 @Ghebleh
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نذر عباس | کلیپ
در شب تاسوعای حسینی
✨🕋 @Ghebleh
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 روضه شهادت حضرت اباالفضل از زبان رهبر انقلاب
⚠️آنچه در نقلهای معتبر دیدم با نقل معروف متفاوت است: آنقدرتشنگی براهل حرم فشار آورد، که خود امام حسین و اباالفضل(ع)با هم بطرف آب رفتند.
✨🕋 @Ghebleh
توطئه را بشناسيد؛ توهم نيست
خيال نكنيد آن حر فهايي كه صداوسيما می زند، اين، همة حر فهاست؛ نه، خيلي مطلب هست. گفت: »يك سينه حرف موج زند در دهان ما«. اينجور نيست كه هر چه كه انسان احساس می كند، اين را گفته باشد يا بتواند بگويد. خيلي حر فهاي زيادي هست. شما جوا نها الحمد َّ ﷲباهوشيد، بااستعداديد، بتدريج خيلي از حقائق براي شماها روشن خواهد شد. من ميبينم در همين حوادث سياسي اخير و در مجموع حوادث اين سي سال، كشور به تدريج به مجموعة مصونيت دار، ضد ضربه، ضد بمب تبديل شده؛ يعني نظام جمهوري اسلامي. شوخي نيست. شما قدرت امنيتي و جاسوسي و تبليغاتي اين سرويس هاي گوناگون امنيتي و تبليغاتي دنيا را دست کم نگيريد. همه اين را احساس ميكنند حالا شايد كساني كه كمتر توي مقوله هاي گوناگون تبحر داشتند، كمتر ببينند هاليوود را شما دست كم نگيريد. قدرتِ اثرگذاري هنري در غرب و چينش بسيار دقيق حروف تبليغات در دنياي غرب را دست كم نگيريد. همة اين نيروي عظيم، به اضافة ثروت بی پايان، به اضافة دستگاههاي عظيم سياسي و تبليغاتي، افتادند به جان جمهوري اسلامي. امروز هيچ كشور ديگري در دنيا پيدا نمي كنيد كه اينجور آماج حملات باشد.
📚قبله از این طرف است
✨🕋 @Ghebleh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹روايت رهبر انقلاب از شعری که امام حسین(ع) در شب عاشورا خواندند
✨🕋 @Ghebleh