در پاسخ بايدگفت⭕️آنچهکه در مکتبآسمانی قرآن مورد ذمّ و نکوهش بسیار شدید قرار گرفته و آيین مقدّس اسلام مبارزهای تند و عمیق و دامنهدار و آشتی ناپذیر با آن آغاز نمودهاست و در همهجا و در همهحال، با شدّتی تمام به مبارزه اش ادامه داده و میدهد، موضوع هدف قراردادن دنیا و حبّ استقلالیآن است، نه خود دنيا، يا بهرهبرداري از آن، يا حتّي رَغبت و مَحبّت انسان به آن.
معنای هدف بودن دنیا و حبّ استقلالی آن نيز این است که: انسان دنیا را محلّ اصلی خود دانسته و زندگی این جهاني را آخرین مرحلة هستی و دوران نهایی حیات خود بپندارد و همینوسایل و اشیايی را که در دنیا هست و وسیلة نیل به لذّات و خوشیها و کامیابیهای موقّت دنیوی است، تنها بهدستآوردن همین ها را لازم و کافی در تأمین سعادت مطلوب و خوشی جاودان خود بشناسد.⭕️
چنانکه قرآن مجید میفرماید:
وَ قالوا: ما هيَ إلاّ حَياتُنَا الدُّنيا، نَموتُ وَ نَحيا، وَ ما يُهلكُنا إلاَّ الدَّهر، وَ ما بذلكَ من علم، إن هُم إلاّ يَظُنّون؛
کافران ميگويند: زندگی، جز همين زندگی دنیای ما نيست، مرگ و حیات ما فقط در دنیاست و ما را نمیمیرانَد مگر روزگار. اینان در این باب، علمی ندارند و جز بر اساس پندار و گمان، سخن نمیگویند.
🆔 لینک کانال 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3650486473C399eafcf94
و طبیعی است که⭕️چنین آدم با چنان پنداری، جز همین زندگی دنیا و لذّات و خوشیهای آن، هدف و محبوب دیگری نخواهد داشت و تمام همّش، منحصراً مصروف سود و زیان همین جهان فناپذیر خواهد گردید.
و این، همان نظر استقلالی به دنیا داشتن و دنیا را هدف اصلی قرار دادن است که به دنبال خود، طغیان و عصیانهای فَسادانگیز و بیدادگریهای بشرسوز فراوان به بار میآورَد.
دستة زورمندان، دست به کوبیدن ضعیفان و پایمال نمودن حقوق بینوایان میزنند و آزمندان بشری، به غارتگری میپردازند.
و در این صورت است که جامعة انسان، مبدّل به انبوه درندگان و بهايم میگردد؛
در همه جا، مظاهر ظلم و اجحاف و تعدّی نمایان گشته و دزدی و بیرحمی و بیعفّتی، و به طور کلّی تجاوز از مرز مقرّرات و قانونشکنی بر ملا میشود؛
نه جان و مال مردم محترم، و نه عرض و ناموس مردم، در امان میمانَد.
اینجاست که انسان، بهخاطر دنیا، شرف و ارزش انسانی خود را از دست داده و از حیوان نیز رسواتر و ننگینتر میگردد.
و در اینصورت، دنیا بنبستی میشود در سر راه انسان که او را به رُکود و توقّف وا میدارد و بلکه راهزن خطرناکی گشته و آدمی را به زنجیر اسارت و بردگی کشیده و عاقبت، تباه و نابودش میگرداند.⭕️
و چه بهجا فرمودهاند:
حُبُّ الدُّنيا رأسُ كُلِّ خَطيئَه؛
دوستی دنیا، منشأ هرگونه گناهی است.
🆔 لینک کانال 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3650486473C399eafcf94
❓ چرا باید امام زمان را شناخت؟
⭕️ ارزش شناخت امام
🔹 با آیه ی ۲۶۹ سوره مبارکه ی بقره محضرتون هستیم: "اعوذ بالله من الشیطان الرجیم؛ يُؤْتِي الْحِكْمَةَ مَنْ يَشاءُ وَ مَنْ يُؤْتَ الْحِكْمَةَ فَقَدْ أُوتِيَ خَيْراً كَثِيراً وَ ما يَذَّكَّرُ إِلَّا أُولُوا الْأَلْبابِ"؛ خداوند حکمت رو به کسی که مشیّتش تعلق بگیره، عطا میکنه...
🔹مستحضرند عزیزان که "مَن یشاء" معمولاً در قرآن ناظر به قابلیت قابل هست، یعنی کسانی که این ظرفیت و این زمینه ها رو در خودشون ایجاد بکنن، خداوند حکمت رو به اونها میده.
خب ممکنه ما جدی نگیریم، خیلی دنبال نکنیم...
🔹 در قدم دوم میفرماید: "وَ مَنْ يُؤْتَ الْحِكْمَةَ فَقَدْ أُوتِيَ خَيْراً كَثِيراً"؛ اگر این حکمت به کسی داده بشه، خیر کثیر داده شده.
🔹خیر کثیر یعنی کوثر، کوثر حکمت. وقتی کسی خیر کثیر رو بدست آورد، یعنی همه چیز رو داره، خیر و سعادت و عزت دنیا، و خیر و سعاوت و رستگاری آخرت رو داره.
🔹 در قدم سوم، برای اینکه باز اهمیت مطلب رو بیشتر توجه بکنیم، میفرماید: "وَ ما يَذَّكَّرُ إِلَّا أُولُوا الْأَلْبابِ"؛ فقط صاحبان عقل و خرد ناب، این مطلب رو توجه دارند و دنبال می کنند.
🔹 خب این حکمت چیه که اگر ما اون رو بدست بیاریم، کوثر را خواهیم داشت؟ ویژگی آیات نورانی قرآن اینه که شما وقتی در آن تدبر میکنی، سوال برات ایجاد میشه.
🔹 خود قرآن گرا داده و در آیه ی ۴۴ سوره نحل میفرماید: که شان تبیین آیات بر دوش مبارک آقا رسول الله هست و به حکم غدیر، بعد از ایشون بر عهده ی اهل بیت هست.
🔹 روایت داریم از آقا امام صادق، که این حکمت، معرفت و شناخت امام زمان هست.
یعنی اگر کسی این زمینه رو در وجودش فراهم بکنه، دنبال بکنه، درصدد شناخت امامش باشه، خداوند متعال این معرفت رو به او عطا میکنه و او صاحب کوثر خواهد شد.
🔹 چند تا نکته ی کوتاه در این رابطه محضر شما خوبان، شما منتظران بقیه الله تقدیم میکنم:
🔹 معرفت مثل نور دارای درجات و مراتبه. اولین مرتبه، اعتقاد به ولایت و امامت امام هست که ایشون رو، حجت از طرف خدا و جانشین رسول خدا بدونیم. این اولین درجه و مرتبه هست؛ اما درجات بالاتری داره که ما در هر پله و درجه و رتبه ای که باشیم، باید سعی بکنیم به درجه و رتبه ی بالاتر بریم.
🔹 وقتی زراره بن اعین از امام صادق میپرسه که من دوران غیبت چه کنم، حضرت توصیه به معرفت و دعای معرفت میکنن. در ابتدای دوره ی غیبت توقیعی و نامه ای از سوی امام زمان خطاب به شیعیان صادر میشه و در اون دعای نورانی، که معروف به دعای دوران غیبت هست، تاکید به معرفت میشه.
🔹نکته ی پایانی: برای بدست آوردن این نعمت عظیم، این کوثر، دو راه رو باید طی بکنیم:
1⃣ راه علمی:
یعنی یک بُعد، بُعد علمی ست که ما با کلاس، دوره، کتاب، استاد دیدن، باید اونچه که راجع به امام زمانمون هست، از مبانی عقلی، مبانی قرآنی، مبانی روایی، مباحث مربوط به غیبت، ظهور، انتظار، وظایف منتظران و... اینارو باید دنبال بکنیم، تحقیق بکنیم، دوره ببینیم، کلاس ببینیم.
2⃣ راه عملی:
یه بُعد عملی داره و اون این هست که این ظرف دل رو باید تمیز کرد. این نعمت عظیم، نعمتی نیست که در هر ظرفی قرار داده بشه. هر چه از جهل، هر چه از گناه و غفلت ها بیشتر فاصله بگیریم، این ظرف ما قابلیت بیشتری پیدا میکنه که خدا این نعمت عظیم و بزرگ رو به ما عطا بکنه و ان شاء الله عزت و سعادت دنیا و آخرت نصیبمون بشود.
والسلام علیکم و رحمه الله
🌺 فرا رسیدن ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) مبارک باد 🌺
🔹نور تو از آفتاب سبط اکبر مجتباست
🔹زائر قبر شریفت زائر کرب و بلاست
🌹امام هادی علیه السلام فرمودند:
کسی که قبر عبدالعظیم را در شهر ری زیارت کند، چنان است که گویی امام حسین علیه السلام را در کربلا زیارت کرده است.
🆔 لینک کانال 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3650486473C399eafcf94
14.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نماهنگ سرود نوجوانان
👏ویژه ولادت #سید_الکریم عبدالعظیم حسنی علیه السلام
🆔 لینک کانال 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3650486473C399eafcf94
#سرود ویژه ولادت حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام به نفس حاج حسین سازور