فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌خانم دکتر، بالاخره دست به افشاگری مهم زد!
😳هشدار خانوم دکتر میر سیدی در مورد واکسن ها
😱😱😱کاملآ کلاهبرداری است
😱دویست شرکت دنبال ساخت واکسن هستند و دنبال افراد زیادی هستند که روی آنها آزمایش شود، مانند داروهای کرونا!!!!
💢چرا نماینده اهواز جلوی اقدامات آناشید حسینی را نگرفت
🔹🔸سیده آناشید حسینی عروس سابق مرادیان سفیر ایران در دانمارک بعد از جنجال های فراوان بالاخره با ایجاد ارتباط با پویان مختاری از فعالان شبکه های قمار به خارج پناهنده شده است. سیده آناشید حسینی متولد ۱۳۷۰ در اهواز و برادرزاده "سید کریم حسینی" نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی می باشد که گفته می شود این نماینده مجلس باصطلاح وی را بزرگ کرده است.
♦️آناشید با استفاده موضوعات مربوط به حجاب و غیره توانست برند حجاب استایل آنا را ثبت و خود را در فضای رسانه ای مطرح کند و حال به شبکه قمار پیوسته است.
🆔 @amarha
زنی که چادر به سر دارد دائما در حال دعوت به عمل صالح است
درست (مانند مِنبر)...
@Baraaaaaan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خییییییلی مهم
حتتتتتما ببینید
و نشر دهید
✅آقای روحانی البته خیلی چیزا را نشنیده، مثل خرد شدن استخوان های مردم زیر بار تورم❗️
👈🏻 علی خضریان در برنامه جهان آرا:
بایدن می گوید به #برجام بر می گردیم ولی برای محدود کردن برنامه موشکی ایران، آقای روحانی می گوید من این حرف را نشنیدم، آقای روحانی البته خیلی چیزا را نشنیده، مثل خرد شدن استخوان های مردم زیر بار تورم.
حاج حسین یکتا:
ممکن است رسیدن به #بیتالمقدس همانقدر برای شما جوانان امروز سخت به نظر بیاید که رسیدن به کربلا برای ما رزمندگان زمان جنگ تحمیلی، ناممکن به نظر میرسید؛ ولی این اتفاق افتاد.
همانطور که امام خمینی (ره) گفته بود پرچم این انقلاب را به دست پرچمدار اصلی آن یعنی امام عصر میدهیم؛ امروز هم خود دشمن یقین دارند که کار دشمن رو به اتمام است.
@maghar_haj_ammar
14.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببین زیبایی نقاشی خدا رو تا دلت شاد شه
دانستنی های زیبا
🌐روز_شمار_شهدایی
🔆امروز چهارشنبه ۲۶ آذر ماه ۱۳۹۹ مصادف با ۱ جمادی الاولی ۱۴۴۲ می باشد.
📖ذکر روز چهارشنبه : یا حی یا قیوم
✅ذکر روز چهار شنبه موجب عزت دائمی می شود
📝 هلاکت خالد بن ولید لعنه الله علیه، ۲۰ سال بعد از بعثت
💐شادی ارواح طیبه شهدا صلوات
#ثامن
#چشمان_بیدار👀
#حواسمان_هست
#ما_ملت_امام_حسینیم
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید در ترکیه برای دفاع از رهبری چه غیرتی به خرج می دهند👌👏
#امام_خامنه_ای #اردوغان #آذربایجان #تبریز #ایران #یاشاسین_ایران
#قرارگاه_شهدای_مدافع_حرم
🌐 @gharargah1542