◀️ شناخت وجود مبارك وليّعصر در پرتو ظهور عقلانيت در زندگي فردی و اجتماعی
🔰 ذات اقدس الهي جهان را با عقل اداره ميكند و به ما گفته اند هر كس امام زمان خود را بشناسد عالم خواهد بود و از عقلانيت برخوردار است. ما به مقداري كه عاقلانه زندگي ميكنيم و عقلانيت در زندگي ما ظهور دارد معلوم ميشود وجود مبارك وليّعصر را شناختيم؛ چون اين حديث معروف را همگان از پيامبر (صلوات االه علیه) نقل كردند كه: «من مات و لم يعرف امام زمانه مات ميتةً جاهليّه» علامت مرگ جاهليت و زندگي، شناخت و عدم شناخت #امام_زمان (علیه السلام) است.
🔰 اگر جامعهاي #امام_زمان را شناخت ديگر جاهليت ندارد؛ نه جهل علمي دارد نه جهالت عملي، نه از معرفت محروم است نه از صداقت و محبّت تهيدست است، عاقلانه زندگي ميكند و عاقلانه ميميرد هر اندازه كه خدايي ناكرده از عقلانيت دور هستيم معلوم است از حضرت دور هستيم.
🔰 وجود مبارك حضرت معيار عقلانيت است. ما هر اندازه كه عاقلانه زندگي كنيم معلوم ميشود كه به محضر حضرت رسيدهايم. نشان اين محضر بودن آن است كه وقتي وجود مبارك حضرت (سلام الله عليه) ظهور ميكند جهان را پر از عدل و داد ميكند امّا با چه وسيله ای؟ آیا با كشتن پر از عدل و داد ميكند يا با عقلانيت پر از عدل و داد ميكند؟ مگر چقدر در آن وقت كشته ميشوند؟
🔰 الآن كه جهان هفت ميليارد زنده هستند اگر حضرت ظهور كرد يعني با كشتن مردم را عاقل ميكند؟ بلکه از ذات اقدس الهي فيضي است که به بركت خود حضرت دست عنايت روي سر مردم كشيده ميشود و عقول و احلام اينها كامل ميشود.
🔰 در زمان ظهور حضرت كه حضرت ظهور كرد مردم او را ميشناسند و از عقلانيت كاملتري برخوردارند آن وقت ادارهٴ مردم عاقل سخت نيست چرا که اگر 313 شاگرد مثل امام مثل خودش داشته باشد و مردم هم عاقل باشند ادارهٴ هفت ميليارد خيلي آسان است.
📚 امام مهدي موجود موعود (عج) حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
💠 مفاتیح الحیات
#شماره28
#برخی_از_علوم_مورد_نیاز
🔸 امام باقر (علیه السلام) می فرماید: در یادگیری [علوم دینی] بر یكدیگر پیشی گیرید؛ به خدا سوگند! هر آینه یك حدیث كه در حلال و حرام از شخص راستگویی فراگیرید از دنیا و طلا و نقره آن بهتر است و این همان سخن خداست كه فرمود: آنچه را رسول خدا به شما دستور داد بجا آورید و از آنچه شما را بازداشت دست بردارید.[1]
[1] . تَنازَعُوا فِى طَلَبِ الْعِلْمِ وَ الَّذِى نَفْسِى بِیدِهِ لَحَدِیثٌ وَاحِدٌ فِى حَلالٍ وَ حَرَامٍ تَأْخُذُهُ عَنْ صَادِقٍ خَیرٌ مِنَ الدُّنْیا وَ مَا حَمَلَتْ مِنْ ذَهَبٍ وَ فِضَّةٍ وَ ذَلِكَ انّ الله عَزّ وَجلّ یقولُ: ﴿ما ءاتـٰكُمُ الرَّسولُ فَخُذوهُ و ما نَهـٰكُم عَنهُ فَانتَهوا﴾ [سورهٴ حشر، آیهٴ 7] (مستطرفات السرائر، ص645).
📚 مفاتیح الحیات حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی _ ص 83
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
11.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ایمان اکبر آبادی محقق وپژوهشگر
چرا امام خامنه ای واکسن برکت تزریق کردند؟؟
#نشر_حداکثری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ملی گراها در زمان جنگ کجا بودند؟
در واقع اینها در شعار جانشان را فدای ایران میکنند! ولی در عمل حتی از هموطن و متخصص داخلی حمایت نمیکنند، و مناسبتهای غربی را بسیار پاس میدارند😅
@Afsaran_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️جریان لیبرالی که در همهی دولت ها با ظاهری حزبالهی وجود دارند و مانع برخی اصلاحات میشوند
🔺یارانه پنهان مصداق وجود این لیبرالهای ریشو در دولت و مجلس است
@Afsaran_ir
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️🎥 ماجرای بدهی ۴۰۰ میلیون پوندی انگلیس به ایران چیست؟
🔻بدهی که نیم قرن است انگلیس از پرداخت آن سر باز میزند
@Afsaran_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کنایه سردار حاجیزاده به انفجار کشتیها و تاسیسات صهیونیستها
🔺بالاخره ما هم خدایی داریم
سردار یواشکی گفت کسی نفهمه خودمون میزنیم😎
@Afsaran_ir
دعای فرج🍃🌸🍃
الهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشكار شد و پرده از كارها برداشته شد و اميد قطع شد
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ
و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شكوه بسوى تو است
الْمُشْتَكى وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى
و اعتماد و تكيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است خدايا درود فرست بر
مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ
محمد و آل محمد آن زمامدارانى كه پيرويشان را بر ما واجب كردى و بدين سبب مقام
وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً كَلَمْحِ
و منزلتشان را به ما شناساندى به حق ايشان به ما گشايشى ده فورى و نزديك مانند
الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِيانى
چشم بر هم زدن يا نزديكتر اى محمد اى على اى على اى محمد مرا كفايت كنيد
فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِبَ
كه شماييد كفايت كننده ام و مرا يارى كنيد كه شماييد ياور من اى سرور ما اى صاحب
الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى السّاعَةَ
الزمان فرياد، فرياد، فرياد، درياب مرا درياب مرا درياب مرا همين ساعت
السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ
همين ساعت هم اكنون زود زود زود اى خدا اى مهربانترين مهربانان به حق
مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
محمد و آل پاكيزه اش
🍃🌸🍃
🏴 یا فاطمة اشغعي لنا في الجنة
▪️شهادت کریمه اهل بیت، شفیعه محشر، حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها تسلیت باد.
@ostadelahi
📖 گزیده بیانات |چگونه به کتابخوانی عادت کنیم؟
👈🏼 توصیههای رهبر انقلاب در مورد کتابخوانی
1️⃣ نیمساعتها!
کتابخوانی را باید جزو عادات خودمان قرار دهیم. به فرزندانمان هم از کودکی عادت بدهیم کتاب بخوانند؛ مثلاً وقتی میخواهند بخوابند، کتاب بخوانند. یا وقتی ایام فراغتی هست، روز جمعهای هست که تفریح میکنند، حتماً بخشی از آن روز را به کتاب خواندن اختصاص دهند. در تابستانها که نوجوانان و جوانان محصّل، تعطیلاند حتماً کتاب بخوانند. کتابهایی را معیّن کنند، بخوانند و تمام کنند. افرادی که کار روزانه دارند مثلاً کارمند اداری، کارگر، کاسب و یا کشاورز هستند وقتی به خانه میآیند، بخشی از زمان را گرچه نیمساعت برای کتاب خواندن بگذارند.
▫️چقدر کتابها را در همین نیمساعتها میشود خواند! بنده دورههای بیست جلدی و بیست و چند جلدی کتاب را در همین فاصلههای ده دقیقه، بیست دقیقه و یک ربع ساعته خواندهام. پشت این کتابها را هم یادداشت میکنم که معلوم باشد. شاید صدها جلد کتاب را همینطور در این فاصلههای کوتاه ده دقیقهای خواندهام. بسیاری از افراد را هم میشناسم که این گونهاند. ۱۳۷۲/۲/۲۱
2️⃣ پیش از خواب!
در منزل خود من، همهی افراد، بدون استثنا، هرشب در حال مطالعه خوابشان میبرد. خود من هم همینطورم. نه اینکه وسط مطالعه خوابم ببرد. مطالعه میکنم، تا خوابم میآید، کتاب را میگذارم و میخوابم. همهی افراد خانهی ما، وقتی میخواهند بخوابند حتماً یک کتاب کنار دستشان است. من فکر میکنم که همهی خانوادههای ایرانی باید اینگونه باشند. توقع من، این است. باید پدرها و مادرها، بچهها را از اول با کتاب، محشور و مأنوس کنند. حتی بچههای کوچک باید با کتاب انس پیدا کنند. ۱۳۷۴/۲/۲۶
3️⃣ فرصتهای اندک
من میخواهم خواهشی از مردم بکنم و آن این است: کسانی که وقتهای ضایع شوندهای دارند؛ مثلاً به اتوبوس یا تاکسی سوار میشوند، یا سوار وسیلهی نقلیهی خودشان هستند و دیگری ماشین را میراند، یا در جاهایی مثل مطب پزشک در حال انتظار به سر میبرند و به هرحال اوقاتی را در حال انتظار به بیکاری میگذرانند، در تمام این ساعات، کتاب بخوانند. کتاب در کیف یا جیب خود داشته باشند و در اتوبوس که نشستند، کتاب را باز کنند و بخوانند. وقتی هم به مقصد رسیدند، نشانی لای کتاب بگذارند و باز در فرصت یا فرصتهای بعدی آن را باز کنند و از همانجا بخوانند.
▫️بنده خودم چند جلد قطور از یک عنوان کتاب را در اتوبوس خواندم! قضیه مربوط به قبل از انقلاب است که چند روزی برای انجام کاری از مشهد به تهران آمده بودم... وضعیت و فضای اتوبوسهای آن روزگار برای ما خیلی آزار دهنده بود و نمیتوانستیم تحمل کنیم. دلم میخواست سرم پایین باشد و خواندن کتاب در چنین وضعیتی بهترین کار بود. ساعتی را که به این حالت میگذراندم احساس نمیکردم ضایع میشود. آن وقتها تقریباً یکساعت طول میکشید تا آدم با اتوبوس از جایی به جای دیگر میرفت. بعضی وقتها این جابجایی کمتر یا بیشتر هم طول میکشید. بههرحال چنین یکساعتهایی را احساس نمیکردم که ضایع میشود؛ چون کتاب میخواندم. ۱۳۷۵/۲/۲۲
4️⃣ بهجای آگهی تلویزیونی
گاهی میبینید یک نفر پای تلویزیون نشسته و منتظر یک فیلم است. تلویزیون آگهی تبلیغاتی پخش میکند و گاهی پخش تبلیغات بیست دقیقه طول میکشد. یکوقت است کسی به آن تبلیغات احتیاج دار؛ اما کسی که احتیاج ندارد آگهیهای تبلیغاتی را ببیند، این بیست دقیقه را چرا بیکار بنشیند!؟ یک کتاب دمِ دستش باشد؛ بردارد و بیست دقیقه مطالعه کند. اگر مردم ما عادت کنند که از این وقتهای ضایعشونده برای مطالعهی کتاب استفاده کنند، جامعه خیلی پیش خواهد رفت و فرهنگ کشور، خیلی ترقی خواهد کرد. ۱۳۷۵/۲/۲۲
🔁 #بازنشر به مناسبت آغاز هفته کتابخوانی
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔺لزوم شفافسازی شبکه سه درباره انتصابی جنجالی
◽️حواشی انتصاب سرپرست جدید گروه فیلم و سریال شبکه ۳ که در روزهای اخیر شبکههای اجتماعی سروصدا کرده، ادامه دارد. مسعود کریمی جوان ۳۴ ساله که پاییز ۹۸ به عنوان تولیدکننده صنایع دستی در برنامه «میدون» حضور یافته بود، در حالی به جرگه مدیران شبکه ۳ پیوسته که انتقادات فراوانی را برانگیخته است. اغلب انتقادها به این بوده که چرا سرپرست تازه، نه از میان مدیران فرهنگی، بلکه از میان افراد شاغل در صنایع دستی انتخاب شده است.
◽️به تازگی مشخص شده که رزومه مسعود کریمی خضرا شامل مدیرکلی اخبار استانی خبرگزاری مهر به مدت ۱۶ ماه، قائممقامی گروه اجتماعی شبکه ۳ برای ۳-۴ ماه و قائممقامی خانه تولیدات جوان صداوسیما به مدت ۴ ماه اگرچه در ظاهر منطقی به نظر میرسد و در فضای رسانهای و شبکههای اجتماعی، مدافعانی دارد، اما در یک سال و نیم اخیر ایجاد شده است؛ طوری که برخی منتقدان مدعی اند در این فقره، با نوعی «رزومهسازی» مواجهیم. تولید شماری فیلم و سریالهایی نیز به مسعود کریمی خضرا نسبت داده شده، اما مشخص نیست چه میزان از زحمات تولید آنها را این شخص کشیده است. آن هم در حالی که همزمان در یک خبرگزاری به عنوان مدیرکل فعالیت میکرده و مدت کوتاهی در مجموعههای یادشده مسئولیت داشته است.
◽️انتخاب او در حالی انجام شده که دایره تهیهکنندگان انقلابی سریالهای تلویزیون و مدیران انقلابی حوزه فیلم و سریال، دایره تنگ و محدودی نیست. به عبارت دیگر اگر قرار باشد بر اساس سابقه، تجربه و دانش مرتبط، مدیر گروه فیلم و سریال شبکه ۳ منصوب شود، چهرههای مختلفی امکان حضور در این مسئولیت را دارند.
◽️در حالی که انتقادات درباره این حکم انتصاب، از جانب طیفهای مختلف فرهنگی و رسانههای گوناگون مطرح شده، اما سیاست شبکه سه سیما و مدیران این شبکه تاکنون سکوت بوده است، اما این سکوت چقدر قابل دفاع است؟ آیا بهتر نیست مسعود کریمی خضرا سرپرست جدید گروه فیلم و سریال شبکه سه، پاسخی رسانهای به این حواشی بدهد؟ خود او توضیح بدهد که بر اساس چه صلاحیتی، به این مسئولیت منصوب شده؟ تاکنون چند فیلم نامه خوانده و چه نقشی در چه سریالهایی داشته است؟ پرسش این جاست: آیا شفافسازی بهتر نیست؟
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️بررسی واکنشها به طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
🔹 یک روز پس از تایید و ابلاغ «طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» که در آن امتیازاتی برای حمایت از فرزندآوری و کانون خانواده اندیشیده شده است، واکنشها به آن به اوج خود رسیده و بلافاصله از تب و تاب آن کاسته شد.
🔹 ۷۵ درصد توئیتهای زده شده در بازه یک هفتهای با احساس منفی بوده است.
🔹 انتقاد به ممنوعیت واردات و فروش لوازم پیشگیری از بارداری، خطرات ممنوعیت فروش لوازم پیشگیری بر بیماریهای مقاربتی، اثرات منفی طرح در جامعه، انتقاد به عدم امکان سقط جنین، جرم بودن آن و عواقب آن، وضعیت اقتصادی نابهسامان مردم و صدمه به قشر ضعیف و همچنین تمسخر امتیازات فرزندآوری (سهام بورسی، خودرو و ...) از جمله این واکنشهاست.
🔹۱۷ درصد از کاربران نیز با بیان مسائلی مانند: سقوط به سمت بحران پیری جمعیت، توطئه بودن کاهش جمعیت ایران و تلاش کشورهای توسعهیافته برای جوانی جمعیت، به حمایت از این طرح پرداختند.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir