🔴 رویتان می شود دیگر از FATF بگوئید؟
🔹یکی از قراردادهایی که آمریکایی ها بعد از برجام به ایران فشار می آوردند که باید بپذیرد FATF است. FATF با کارگروه های CFT و پالرمو و ... . مهمترین کارویژه این قرارداد، شفافیت روابط مالی ایران اعم از درون کشور، رابطه مالی با سایر کشورها و دولت های خارجی، شرکت های بین المللی و اشخاص حقیقی در جهان است.
🔻با چه هدفی؟
1️⃣ هدف اول؛ شناسایی راه های تنفس اقتصاد ایران و راه های دور زدن تحریم ها تا رازهای عدم موفقیت تحریم ها را بطور کامل شناسایی کرده و آن راه ها را کور کنند.
2️⃣ هدف دوم؛ عدم تأمین مالی گروه های تروریستی؛ حالا مصادیق گروه های تروریستی از نظر آمریکا و غرب چیست؟! سپاه پاسداران و نیروی قدس ایران به فرماندهی #حاج_قاسم_سلیمانی، حزب الله لبنان، حشدالشعبی عراق، حزب الله لبنان، انصارالله یمن، جیش الشعبی سوریه، فاطمیون افغانستان، زینبیون پاکستان و ... . یعنی خلع سلاح و قطع بازوان امنیتی و راهبردی جمهوری اسلامی در منطقه و جهان!
🔹آیا واقعاً حسن روحانی و محمدجواد ظریف و علی لاریجانی این معادله دودوتا چهارتا را نمی دانند؟ یا همچون برجام ساده لوحانه به معادلات قدرت و سیاست بین الملل در جهان نگاه می کنند؟ یا نه می دانند و عامدانه بر این مسیر اصرار می ورزند؟
🔸دردناک تر اینکه؛ اگر در بندهایی از برجام بر تعلیق برخی تحریم ها تأکید می شد در بحث FATF بهیچ وجه حتی روی کاغذ در مورد رفع تحریم ها سخنی به میان نیامده؛ بلکه در انتهای FATF آمده اگر ایران اینها را بپذیرد گام های بعدی را مشخص می کنیم؟! گام های بعدی چیست؟
🔹ایران اسلامی سه رکن قدرتی داشته برای ترساندن دشمنانش؛ انرژی هسته ای، نفوذ منطقه ای، قدرت موشکی! این را بدانید که گام های بعدی بحث موشکی است هرچند دولت بحث های موشکی را هم چندسال است برخی از پروژه های موشکی وابسته به دولت را تعطیل کرده!
🔸نکته جالب تر مسئله اینجاست که آقای ظریف به صراحت در مجلس شورای اسلامی در مقابل رسانه ها می گوید: «ما تضمینی نمی دهیم که با پذیرفتن FATF مشکلات اقتصادی و تحریم ها حل می شود.» سیاست دولت تدبیر بر این است که بهانه ها را از دست دشمن بگیرد؛ مردم شما بگوئید بهانه های دشمن کی تمام می شود؟ آمریکا کی از ایران راضی می شود؟ خداوند متعال در آیه 120 سوره بقره می فرماید: «هرگز یهود و نصاری از تو راضی نخواهند شد، تا به طور کامل، تسلیم خواستههای آنها شوی، و از آیین (تحریف یافته) آنان، پیروی کنی».
🔹آیا آمریکایی که علناً و رسماً در یک اقدام تروریستی یک مسئول رسمی نظام اسلامی را ترور کرده، پایبند به تأمین مالی تروریسم است؟ آقای ظریف، از نگاه آمریکایی ها حاج قاسم یک تروریست بود و باید از میان برداشته می شد، حالا می فهمی که عدم تأمین مالی تروریسم از نظر آمریکایی ها یعنی چه؟ التماس فهم و عقل!
#پروژه_انتخاباتی_FATF
✍️ داود مدرسی یان
🆘 @Roshangari_ir
5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✖️گام اول ایران، کشتن آمریکایی ها است گام دوم بیرون کردن آمریکا از عراق / ترور سليمانی اشتباه بود!
📍به روایت کارشناس غربی
▪️کاوش مدیا
🆘 @Roshangari_ir
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 من که همیشه تورو دعا میکردم
🔹 دورت بگردم هر کشوری میرفتی برات دعا میکردم
🔹 مثل حضرت ابوالفضل رفتی کربلا شهید شدی
🔹 یادت باشه جدایی از طرف ما نبود
🔹 تو خودت از پیش ما رفتی
#سردار_سلیمانی
#سردار_حاج_قاسم_سلیمانی
@ghods2
🏴🏴🏴
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸وصيت شهید ابومهدى المهندس برای تدفین پیکرش چه بود؟
🔹ابومهدی خطاب به ایرانیها چه گفت؟
🖤 هزاران مرتبه الحمدالله که ما امام داریم، که ولی فقیه دارم
#شهادتت_مبارک
@ghods2
🏴🏴🏴
781K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یاران همه رفتند
افسوس که جا مانده منم
🆔👇👇👇
@agha_tanha_nist
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سپهبد حاج قاسم سلیمانی: آقای ترامپ قمارباز! در آنجایی که فکر نمیکنی در نزدیک شما هستیم
🔴 منتظر انتقام سخت باشید
🆔👇👇👇
@agha_tanha_nist
3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بین ایرانیها بعد از ولی فقیه، کی رو از همه بیشتر دوست داری؟
💚 «ابومهدی مهندس» فرمانده الحشدالشعبی عراق، که افتخار میکرد سرباز حاج قاسم سلیمانی باشد همراه با فرماندهی پیروز خود، سردارِ دلهای مستضعفین جهان، طلوع فجر جمعه سیزدهم دیماه میهمان سیدالشهدا(ع) شد..
🆔👇👇👇
@agha_tanha_nist