سلام علیکم جمیعا
عرض ادب و احترام دارم خدمت همه شما عزیزان
یه نکته کوتاه انتخاباتی بگم بعد بریم حال دلتون رو خوب کنم امروز
این انتخابات با تمام پستی و بلندیهاش و ماجراهاش تموم شد
ولی چند تا درس برای همگان داشت
👈اولین درس برای مسئولین این بود که مردم درحالی که قبولشون ندارند و از عملکردشون ناراضیاند ولیکن بخاطر حضرت آقا و شهدا و وطنمون اومدن پایکار
پس مسئولین نمیتونن این انتخابات رو به خودشون بگیرند
👈دومین درس برای دشمن بود که ما هر چه مشکل در داخل کشورمون داشته باشیم به دشمن باج نمیدیم به قول قدیمیها به شغال باج نمیدیم
و بموقعش چنان وحدتی ایجاد میکنیم که سیلی محکمی تو صورتش بکوبیم
👈سومین درس برای سیاستمدارانی بود که میگفتند احتمال حضور بالای ٣٠ درصد خیلی کمه
اما این مردم نشون دادن که بلوغ سیاسیشون از اونها خیلی بیشتره
باز هم مردم بصیر ما نشون دادن که از خواص جامعه جلوترند و خواص جا موندن
👈چهارمین درس این بود که همگان متوجه شدن مردم دیگه گول قولهای الکی عدهای از نامزدها رو نخوردن
مردم نشون داذن که به هیچ لیستی اعتماد کامل ندارند و با چشم باز اصلحترین نامزدها رو انتخاب کردن(هرچند بصورت موردی در کهگیلویه بزرگ مهندسی انتخابات مشهود بود و اکثریت عواملِ مجری انتخابات از نیروهای نمایندهی حال ان منطقه بوده و به وضوح خرید و فروش رای نیز مشاهده شد و چندین نفر نیز دستگیر شدند اما تا ببینیم متولیان امر در تهران چگونه با این موضوع طبقِ مستندات و اعتراضات کاندیدایی که حقشون ضایعشده، برخورد خواهند نمود ).
👈پنجمین درس این بود که سیلی محکمی به پدرخواندهها زدن
افرادی که فکر میکردن چون قبلا پستی داشتن مردم باز هم بهشون رأی میدن
مردم نشون دادن که حتی اگر رئیس خبرگان هم باشی باز بهت رأی نمیدن
اگر رئیس برنامه و بودجه هم باشی باز بهت رأی نمیدن
حتی وزیر هم باشی باز بهت رأی نمیدن
نشون دادن که حتی پسر شهید مطهری هم باشی اگر خوب نباشی بهت رأی نمیدن
نشون دادن اکر به سرباز وطن سیلی بزنی ملت بهت سیلی میزنن
به این میگن اقتدار ملی
👈ششمین درس این بود که مردم جوری رأی دادن که مسئولین حاشیه امنیت نداشته باشند و اگر به وعدههاشون عمل نکنند در انتخابات بعد از خجالتشون برمیان
نوع رأی دادن مردم جوری بود که مسئولین فهمیدن مردم ناراضیاند و باید درست کار کنند و الا در پیش مردم جایی ندارند
👈این انتخابات کلاس درسی بود برای همه
این مردم لایق احترامند
این مردم با صفا هستند
این مردم خیلی مَردَن انصافا
ان شاءالله این مردم روز به روز سربلندتر بشن و ایران روزهای طلایی خودش رو به چشم ببینه.
والسلام علیکم و الرحمهالله وبرکاته
✍قرارگاه جهادی شهید ابراهیم هادی
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
📈 آیا با چند برابر کردن ارز رسمی، ارز تکنرخی میشود؟
عبرتی به نام آرژانتین
✍محمدطاهر رحیمی
خاویر میلی رییس جمهور جدید آرژانتین نرخ ارز رسمی را ناگهان ۲برابر کرد و ارزش پول ملی را به صورت رسمی نصف کرد(نمودار قرمز رنگ) تا به خیال خود ارز رسمی را به ارز بازار آزاد! آرژانتین برساند و با این روش ارز را تک نرخی کند.
اما ارز بازار آزاد! یا همان بازار غیررسمی بلافاصله بعد از مدت بسیار کوتاهی به قله جدیدی رسید و ارزش پول ملی آرژانتین به کف جدیدی رسید(نمودار خاکستری کمرنگ).
علت این است که در شرایطی که تقاضای پول داغ(خروج سرمایه از مرزها، خروج سرمایه از اقتصاد و قاچاق و...) بالاست هرچقدر نرخ ارز رسمی یا دولتی بالاتر تعیین شود، بازهم نرخ ارز بازار آزاد! یا نرخ ارز غیررسمی عدد بالاتری را به صاحبان ارز پیشنهاد میدهد تا سیالیت خودش را کماکان حفظ کند.
بنابراین ابتدائا این جریان پول داغ ارزی را باید کنترل کرد که این هم باابزارهای حکمرانی پولی و مالی و ارزی باید کنترل شود؛ از رصد تراکنشهای پولی تا مالیات و سامانههای گمرکی و...
این همان تجربه ماست در سال ۱۴۰۱ که ارز ۴۲۰۰ را حذف کردیم که ارز با نرخ ۲۵ تومن تک نرخی شود، ۴ ماه از اردیبهشت تا شهریور تک نرخی شد ولی از شهریور تا اسفند۱۴۰۱ ارز غیررسمی بیش از ۱۰۰درصد رشد کرد و به بالای ۵۰هزار تومان رسید و دوباره مجبور شدیم ارز رسمی و دولتی جدیدی به نام ۲۸۵۰۰ خلق کنیم.
نتیجه:حذف دفعی ارز ترجیحی بدون رعایت لوازمش هم باعث جهش نرخ ارز بازار! غیررسمی(بازار مثلا آزاد) میشود و هم ارز ترجیحی جدیدی را متولد
میکند. #ققنوس_آتشین 🌐 @ghoghnuos13 ─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢دروغ 60 درصدی
ضدانقلاب بعد از حماسه جمعه در تقلاست و میگوید:"اینکه 41 درصد شرکت کردند، پس 59 درصد مقابل نظاماند." این ادعای مشحون از بلاهت نیاز به توضیح ندارد. اما چون برخی در داخل دانسته یا نادانسته آنرا تکرار میکنند مختصری توضیح میدهیم.
1⃣یکم. با چی مقایسه میکنید؟
معیار مقایسه نرخ مشارکت با متوسط مشارکت است؛ نه عدد 100. متوسط نرخ مشارکت در مجلس طی یازده دوره گذشته57 درصد است. جهت اطلاع متوسط نرخ مشارکت در اتحادیه اروپا 50 درصد و در آمریکا زیر 50 درصد است.
تفاوت نرخ مشارکت در انتخاباتها نیز به شرایط سیاسی اجتماعی وقت مرتبط است و اساسا از عدم مشارکت هیچ وقت درصد مخالفان نظام در نمیآید.
👈خاطرتان هست نرخ مشارکت رفراندوم اول انقلاب چقدر بود؟ 96درصد. اما چند ماه بعد مشارکت در انتخابات مجلس به 52 درصد رسید. این یعنی مردم چند ماهه از انقلاب برگشتند؟ مضحک نیست؟
سال 76 مشارکت ریاست جمهوری 80 درصد بود. چند ماه بعد مشارکت مجلس به 67 درصد رسید. باید چی می گفتیم؟
2⃣دوم. هرکس رای نداد ضدانقلاب است؟
و اما کسانی که رای نمیدهند چند دستهاند:
🔸الف. بخشی به هر دلیل ناتوان از حضورند.
🔸ب. بخشی آرای معترض امااصلاح گرند. آرائی که نظام را قبول دارند اما به خطا معتقدند قهر بیشتر از رای جواب میدهد.
👈تا اینجا این دودسته که مخالف نظام نیستند. هستند؟
🔸ج. دسته سوم آرای هیجانیاند. آرائی که سرشان به کار خودشان است و عمدتا در شرایط دوقطبی ترغیب به رای میشوند. تخمین این افراد چقدر است؟
یک مثال برای اینکه متوجه شویم از چه جماعتی حرف میزنیم:
بالاترین نرخ مشارکت در سال 88 و برای انتخابات دوقطبی احمدی نژاد- موسوی است؛ با نرخ مشارکت 85 درصد. فاصله این عدد با نرخ 66 درصدی متوسط مشارکت ریاست جمهوری، سهم آرائی است که در شرایط دوقطبی زنده می شوند؛ 22 درصد.
👈آرائی که در شرایط هیجانی زنده میشود ضدانقلاب است؟
🔸د. دسته دیگر آرای مردد است که ممکن است با آرای هیجانی در دوقطبی ها هم پوشانی داشته باشد و به هر دلیل به جمع بندی نمیرسد که در انتخابات شرکت کند. این آرا در انتخابات اخیر حدود 29 درصد است. این عدد از کجا آمده است؟
نزدیکترین پیشبینی مشارکت به واقعیت، مربوط به نظرسنجی ایسپا است. ایسپا مشارکت را 41 درصد پیش بینی کرد.
حالا؛ همین نظرسنجی نرخ مرددین را 29 درصد برآورد کرد. این نرخ را نظرسنجی صداووسیما 28 درصد اعلام کرده بود.
👈آیا مردد یعنی ضدانقلاب؟ چنین ادعایی از سر حماقت نیست؟
🔸ه. بله. بخشی از آرا نیز البته برای مخالفان نظام است که با دستهبندی بالا وزنشان روشن است که در اقلیت است.
3⃣سوم. و اما چرا رای غائب؟
آرای معترض و مردد چطور شکل گرفته است؟
🔹اینجاست که باید به جنگ ترکیبی تمام عیار دشمن طی ماههای گذشته اشاره کرد. هم جنگ اقتصادی و هم جنگ رسانهای. با جنگ اقتصادی تلاش کردند روز به روز سفره مردم کوچکتر شود. چه کسی است که نداند تورم امروز رابطه مستقیم با تحریم نفتی دارد؟
با جنگ رسانهای نیز تمام تلاش خود را برای تبلیغ انسداد سیاسی در ایران بکار بستند. اینکه کشور را سیاهی و فلاکت و فساد گرفته است و طبیعتا هیچ امیدی به آینده نیست.
این ماجرا وقتی جالبتر میشود که توجه کنیم همین رسانهها نرخ مشارکت در انتخابات را زیر 20 درصد تخمین میزدند تا جائی که رسانه معتبر گاردین باور کرد و نرخ مشارکت را حداکثر 27 درصد پیشبینی کرد.
🔹و اما لازم است در کنار این جنگ ترکیبی بهعنوان مسبب اصلی به دو دلیل داخلی نیز اشاره کرد.
اول اینکه خدمات دولت و مجلس با همه تلاشهائی که داشتند هنوز بهصورت محسوس سر زندگی مردم احساس نشده است و این سوال مطرح میشود که رای های قبلی ما چه اثری داشت که اینبار مجدد رای دهیم.
و اما دلیل دوم اینست که برخی بداخلاقیها در رقابتهای ایام انتخابات باعث شد که اساسا مردم از هردو گروه تنفر پیدا کنند. تهمت زدنها و بیآبرو کردنها و دروغ گفتنها و مجادلات پیاپی بسیار مشارکت سوز است.
✅با این توضیح علیرغم اینکه حتی کاهش یک رای برای جمهوری اسلامی اهمیت دارد اما باید توجه داشت که با این شرایط، آرای 41 درصدی آرای غیرتمند و پرقدرت محسوب میشود و دژ مستحکم انقلاب اسلامی را شکل میدهند و می تواند در آینده موتور محرکه و شتابدهنده رشد مشارکت در کشور باشند.
خلاصه اگر ترکیب غائبین روشن شود، حماسه 25 میلیونی نیز به روشنائی خورشید خواهد بود.
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢انتظارات از مجلس آینده
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در ایستگاه پایانی قرار گرفت. حضور پرشور مردم ایران در این انتخابات با وجود هجمههای رسانهای و جنگ نرم دشمنان جزء نکات بسیار برجسته این دوره از انتخابات بود. درحالی که نرخ متوسط آمار مشارکت جهانی در انتخاباتها پایینتر از چهل درصد است، اما حضور و مشارکت بالای چهل درصدی ایرانیان پای صندوقهای رأی باعث شده است که مجلس آینده از پشتوانه مردمی مناسبی برخوردار باشد. هم اکنون پس از این حماسه مردمی انتظار میرود تا منتخبان مردم به دور از حواشی انتخابات با تمرکز و جدیت تلاش کنند تا گرهی از مشکلات مردم و کشور را باز کنند.
👈انتظار میرود نمایندگان مجلس آینده، نماینده درخواستها، نیازها و مطالبات همه مردم ایران باشند و نه صرفا نماینده منطقه و شهرستانی که رأی آوردهاند و همچنین نه فقط نماینده افرادی که به ایشان رأی دادهاند؛ بلکه با گذر از فضای رقابتهای انتخاباتی و کَل کَلهای مرسوم انتخاباتی تلاش کنند تا با استفاده از خرد عمومی و با استفاده از آرا و اندیشههای نخبگان جامعه برنامههای عملیاتی در حوزههای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی ارائه بدهند تا بتوانند به توسعه و پیشرفت منجر بشوند.
همچنین انتظار میرود مجلس آینده به دور از حواشی حزبی و جناحی عمل کرده و متحدالقول بهدنبال شایستهسالاری حرکت کند؛ چراکه دعواهای حزبی و جناحی هم باعث میشود انرژی و هزینههای زیادی صرف شود و همچنین شایستهگزینی را مخدوش ساخته و به انتخابهای ناکارآمد منجر شود. از سوی دیگر انتظار میرود احزاب در مجلس آینده اندیشههای نخبگان و خواص سیاسی را جمعآوری کرده و حداکثر استفاده را از آنها ببرند.
طبیعتاً نمایندگان آتی باید قدرشناس مردمی باشند که با وجود کمپینهای تبلیغاتی ضدانتخاباتی و هجمههای رسانهای در پای صندوقهای رأی حضور پیدا کردند و به انتخاب دست زدند. باید اعتماد از دست رفته و مخدوش شده مردم نسبت به نمایندگان را بازستانند و موجب امیدآفرینی مردم شده و دشمنان ملت را مأیوس کنند. انتظار میرود تا بیانات دلسوزانه رهبر معظم انقلاب را همواره نصبالعین قرار دهند و با صدق دل و با شفافیت کامل از حقوق مردم دفاع کنند.
👈مجلس آتی ریلگذار حرکت ایران اسلامی در قرن جدید شمسی محسوب میشود. بنابراین انتظار میرود تا تصمیمات نمایندگان با افق دید چندین ساله صورت بگیرد و همواره هدف غایی جمهوری اسلامی را -که همان تحقق تمدن نوین اسلامی است- مد نظر قرار بدهند.
عمده مشکلات و دغدغههای مردم در حوزه مسائل معیشتی و اقتصادی است و انتظار میرود نسبت به رفع و رجوع این مسائل و مشکلات برنامه داشته و دغدغهمند باشند؛ طرحهای بر زمین مانده اقتصادی را پیگیره کرده و منجر به توسعه و رفاه عمومی مردم شوند.
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
https://www.instagram.com/p/CJtKhY9MKFW/?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==
🌸۱۶اسفند_بیستوهفتمین سالگرد شهادت بسیجی شهید سیدغلامرضا دیماد گرامی باد🇮🇷
فرزند: سیدیونس
تاریخ تولد: ۱۳۳۹
محل تولد: روستای امامزاده نورالدین_بخش دشمنزیاری_کهگیلویه
تاریخ شهادت: ۱۶/ ۱۲/ ۱۳۷۵
محل شهادت: بیمارستان ساسان تهران
زیارتگاه: گلزار شهدای شهر دهدشت
ای شقایقها!
ایثار از آن شماست که دنیا را گوشهای افکندید و با پرواز عاشقانه خود، بر روزهای ما نسیم بهشت پاشیدید.
و
هر طرف که مینگری شهیدی را میبینی که با چشمان نافذ و عمیقش نگران توست که تو چه میکنی؟ سنگین است و طاقت فرسا زیر بار نگاهشان حس میکنی که در وجودت چیزی در هم میریزد!
روانش از رحمت الهی پُر نور باد.🌹
✍اطلاعات کامل را در صفحه مجازی شهید مطالعه بفرمایید.
#ققنوس_آتشین
🔹️ما را در ایتا دنبال کنید:
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
سلام علیکم جمیعا
عرض ادب و احترام دارم خدمت همه شما عزیزان
یکی از اتفاقات عجیبی که داره پیرامون ما میفته ورود مردم کشور ما به یک ماتریکس عجیب وغریبه و همزمان دارن یهعده رو وارد مارپیچ سکوت میکنند تا بهراحتی کارهاشون رو پیش ببرن
تنها راه خروج از این ماتریکس هم ظهوره
اینو گفتم که قبلش بدونید که چرا این مدت به دنبال توسل به اهل بیت علیهم السلام و شهدا هستیم
و اما بعد...
تا الان در هیچ زمانی از تاریخ اینقدر یک ملت مورد هجوم همه جانبه قرار نگرفته
نگاه کنید
غذاهامون مورد هجوم قرار گرفته
طبعمون مورد هجوم قرار گرفته
سبک زندگیمون مورد هجوم قرار گرفته
معماریمون مورد هجوم قرار گرفته
فرهنگمون مورد هجوم قرار گرفته
امنیتمون مورد هجوم واقع شده
اقتصادمون
شغلمون
بانکمون
همه و همه مورد هجوم واقع شده
به دور وبرمون نگاه کنید
چی مورد هجوم قرار نگرفته!؟
صدا وسیما دست بهاییها
سیاست در دست نفوذیها
بازار در دست مافیا
اقتصاد در دست مسئولین بیلیاقت
منابع ملیمون دست نخورده
پتانسیلهای کشورمون دست نخورده
هر جای کشور رو دست بزنید اینقدر منابع داره که نه فقط ایران که نصف آسیا رو هم تامین میکنه
شبکههای اجتماعی در دست دشمن
بلاگرها متولی فرهنگ کشور
پلتفورمها قیمت بازار رو تعیین میکنند
و مردم این وسط دارن اذیت میشن
داره یه اتفاقی میفته که اکه براتون تعریف کنم متوجه میشید کجا گیر کردیم
با توجه به اینکه از همه لحاظ در حال پیشرفت هستیم ، مردم اینقدر ناراضیاند
و مکمل این قضیه هم مافیای بازار بلدن چیکار کنند
اینم طبیعیه
رسیدیم به ده قدمی خیمه شیطان
اسرائیل رو تو طویله خودش زمینگیر کردیم
اجازه نفس کشیدن به انگلیس و آمریکا تو دریای سرخ نمیدیم
هر روز داریم تو همه چی پیشرفت میکنیم ولی همه ناراضیاند
میدونید چرا؟
ما وارد ماتریکس ضریب فلاکت شدیم
میخوام یه مثال براتون بزنم
ژاپن بیکار نداره و کمتر از ۴٨ساعت هر کی بیکار بشه شغل پیدا میکنه
همه مردم هم غالبا صاحبخانهاند
بهترین کالاهای دنیا هم غالبا ژاپنیاند
تولیدشون همه وضعیت مناسبی داره
مردم حقوق خوبی هم میگیرند
ولی ناراضیاند
میدونید چرا؟
آیا میدونید بیشترین آمار خودکشی در جهان رو ژاپنیها دارن؟
آیا میدونید آرزوی دخترهای ژاپنی اینه که با یه پسر آمریکایی باشن؟
چه بلایی سرشون اومده که با این همه توانمندی باز هم ناراضیاند
چون دقیقا همین بلا رو آمریکا سر ژاپن آورده
ضریب فلاکت در ژاپن بالا رفته
سبک زندگیها عوض شده
برای این کار هم یواش یواش کار کردن تا این شده
تصمیم گیرندگان جهان که همگی یهودیاند یه سری کارها رو انجام میدن که بهظاهر شاید اتفاق خاصی نباشه و حتی جذاب هم باشه و از توش پول درمیارن ولی آثار مخرب زیادی داره
مثلا فرهنگ کشورها رو جوری با شبکههای اجتماعی مثل اینستاگرام نابود کردن که دیگه هیچی برای جامعه باقی نمونه
با ایستاگرام حیا رو نابود کردن
مردم رو دمدمی مزاج کردن
باعث شدن مردم به هم دروغ بگن
همه فکر میکنند زندگی همونیه که تو اینستا هست
همه تو خوشیاند
همه بهترین رستوران میرن
همه دائما تو سفرن
همه هر روز بهترین لباسها رو میپوشند
جوانها رو هوسران کردن
حجاب رو نابود کردن
خیانت در خانواده رو باب کردن
حتی مزاج غذایی مردم رو هم عوض کردن
افکار عمومی رو جهتدهی کردن
ذهن مردم رو بمباران افکار منفی کردن
هر کی از جاش بلند شد اومد تفسیر کرد و همه رو نگران کرد و موج راه انداخت
و....
الانم که بهراحتی ابزاری شدن برای مافیای بازار
قبلا این رو هم تست کردن
دو روز دیگه همینها مردم رو میکشن کف خیابون و جوی خون راه میندازن
من دارم میبینم این همه برنامه دشمن رو
تو به مردم بگو
ما داریم ابرقدرت دنیا میشیم
تو تولید علم جزو سه کشور مطرح دنیاییم
تو نانو سرآمدیم
تو سلولهای بنیادین سرآمدین
به جرأت قویترین استراتژی نظامی دنیا رو داریم
بهترین موشکها و پهپادهای دنیا رو داریم
بیشترین شبکه گازرسانی دنیا رو داریم
جزو بالاترین کشورها در حوزه حمل ونقل ریلی هستیم
جزو کشورهایی هستیم که بیشترین راههای مواسلاتی رو داریم
بهترین دانشگاهها رو داریم
تو علم رباتیک از خیلی از کشورهای اروپایی جلوتریم
در جراحی سرآمدیم
همه رو هم بگیم
تهش میپرسن دلار چند ؟
میدونید چرا؟
چون معیار مردم رو به قیمت دلار و طلا تغییر دادن
چون دولت بدش نمیاد دم عیدی دلار بره بالا تا راحتتر بتونه عیدیهای معوق رو بده بعدش با سر دلار رو بکوبه زمین چون رفته با بریکس بسته که بعد از عید ارز مشترک ایجاد کنه و اونوقت دلار رو کنار بگذاره
تا زمانی که دولتها کسری بودجه خودشون رو با بازی دلار تامین کنند وضعیت همینه
و بیچاره مردمی که چشمشون به منحنی بالا و پایین رفتن دلاره
ادامه دارد: 👈👈
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
فتـــح قلّهها بسوی ظهور
سلام علیکم جمیعا عرض ادب و احترام دارم خدمت همه شما عزیزان یکی از اتفاقات عجیبی که داره پیرامون ما
ادامه:
تو باید حواست به دلار باشه ظهور چیه
تو باید نگران بالا رفتن طلا بشی ، قدرت گرفتن یمانی چیه
اینجوری مردم رو سحر میکنند
ضریب فلاکت داره بشدت تو مملکت ما بالا میره
و مردم بغیر از بدبختی هیچی نمیبینن
حالا میفهمید اون خود تحقیری غربزدهها واسه چی بود
اون تحقیریهای غربگراها برای چی بود
مردم، بخدا دارن بهتون دروغ میگن
والله دارن بازیتون میدن
والله اروپاییها هنوز نمیتونن سرمایش و گرمایش کشورشون رو تامین کنند
نیواورلئان آمریکا سونامی اومد دولت سه ماه اونجا نرفت و مردم بدبختش خودشون رو نجات دادن
اینجا دو روز بود سیستان سیل اومده بود و بچه جهادیها پایکار بودن اونوقت یکی مثل علی کریمی بیشرف و حمید فرخ نژاد احمق میگن دولت پایکار سیستان نرفته
بیشترین شکنجهها داره تو کشورهای آمریکا و اروپا انجام میشه
روزی نیست که یک زن تو آمریکا توسط پلیس کشته نشه ولی تو کشور ما یه دختر سکته کرد و مرد مملکت رو چندین ماه بردن تو آشوب
اینهمه کشتار داره تو غزه میشه یکی صداش درنمیاد
ولی برای اوکراین همه جیغ بنفش میکشن
تو افغانستان و پاکستان و ایران بمب میترکه صد نفر میمیرن عین خیال هیچکس نیست
ولی تا تو فرانسه از دماغ کسی خون بیاد یهعده جمع میشن میرن جلوی سفارت فرانسه شمع رپشن میکنه
اینه بدبختی ما
بیشترین آمار اختلاس مال آمریکا و انگلیس و فرانسه است اونوقت تا توی ایران یکی اختلاس میکنه جوری بهش ضریب میدن تا مردم فکر کنن همه مسئولین مملکت دزدن
جوری با شبکههای اجتماعی مردمرو مدیریت میکنند که مردم حتی متوجه نمیشن تو چه ماتریکسی افتادن
الان نگاه کنید
همه دارن مینالن
کشاورز میناله
بازاری میناله
کارخونهدار مینالنه
کارمند میناله
مغازدهدار میناله
خودروسازا دارن مینالن
همه وهمه دارن مینالن
بعد نگاه میکنی میبینی همشون هر روز تو زندگیشون دارن یه کار بزرگ میکنند ماشین میخرن طلا میخرن بچهشون رو بهترین مدرسه میگذارن و بهترین سفرها رو میرن، بهترین رستورانها رو میرن
همه رستورانها شلوغ
تا یه تعطیلی میخوره همه تشریف میبرن شمال
چرا یکی نیست به اینا بگه والله تو انگلیس و آمریکا اگه ماهی دو هزار دلار حقوق بهت میدن باید برای یه خونه پنجاه متری ماهی هزار و صد دلار پول بدی
یکی نیست به اینها بگه بالاترین مالیاتهای دنیا رو تو فرانسه و انگلیس و آمریکا از مردم میگیرن
میان به منو تو حقوق دو هزار دلاری رو میگن ولی نمیگن تو زمستون دمای خونه از ١٨ درجه نباید بالا بره
هشتاد درصد خونهها لوله کشی گاز ندارن
ساختمانها گرمایش مرکزی ندارن
پول آب و برق و گازشون سر بهفلک میکشه
دانشجوها چون پول ندارن برن پانسیون ، میرن خونه سالمندان رو پیدا میکنند و به بهانه نگهداری از اونها میرن با یه پیرزن و پیرمرد زندگی میکنند تا کرایهخونه ندن
برج ایفل رو با حال نشون میدن و میکنن مظهر عشق و علاقه
ولی وقتی میری نزدیکش از بوی ادرار و مدفوع انسان خفه میشی
اونا از بیوفایی و بدبختی میرن حیوان میارن خونهشون نگهداری میکنند اونوقت یهعده بدبخت غربزده فکر میکنند تو خونه سگ نگهدارن،کلاس داره
اینا با رسانهای که دستشونه فقط دروغ به مردم نشون میدن
تو سریالهاشون تو فیلمهاشون خیانت رو عادیسازی میکنند تا زن ومرد ما هم براشون عادی بشه
برو ببین تو اروپا چقدر خیانت زیاده
ببین چند تا خانواده پیدا میکنی
والله همون بلا رو دارن سر ما میارن
ما باید بتونیم از این ماتریکس خارج بشیم
شبکههای اجتماعی ول و رها شده، سّمه
اقتصاد مافیازده بلای جان مردمه
از بس هر روز اخبار منفی میشنویم دیگه حتی اگر خبر خوش هم بشنویم باز هم مینالیم
آینده دلار هم مشخصه
امیدوارم تحمل یکسری اتفاقات رو داشته باشیم و مملکت وارد فاز نافرمانی مدنی نشه
که اگر بشه جوری تو دقیقه ٩٠ بازی رو میبازیم که دیگه وقتی برای جبرانش نیست
تا بوی ظهور میاد دشمن هم شروع میکنه به مکر و حیله
برای بالا رفتن دلار طعنه بزنید ایرادی نداره
یهروزی که خیلی دور نیست ما هم میخندیم
بلاشک
کاری کردن که دیگه موافقین نظام و اسلام نتونن حرف بزنن
اینه وارد کردن ما به مارپیچ سکوت
و بعد از اون جاده صاف میشه برای شیطان
و پیر ما چه زیبا فرمود که علاج خروج از این ضریب فلاکت و مارپیچ سکوت جهاد تبیینی است که فوری و واجب و همگانی است
در شبهای دیگه نکات مهمتری رو عرض خواهم کرد به شرط حیات.
والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته
✍قرارگاه جهادی شهید ابراهیم هادی
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢 «کدام روش توزیع بنزین عادلانه است؟»
این روزها این مثال را زیاد میشنویم
«کسی که چندتا ماشین داره، چند برابر یارانه بنزین میگیره ولی کسی که ماشین نداره ، اصلا یارانه بنزین نمیگیره»
بعد با همین مثال نتیجه میگیرند که عدالت برقرار نشده و باید بنزین به کد ملی داده شود تا کسی که ماشین ندارد هم یارانه بنزین بگیرد
اولا که این مثال غلط است و کسی که چندتا ماشین دارد لزوما مصرف بنزین بیشتری ندارد و حتی میتوان فقط به یک خودروی او سهمیه بنزین داد و مشکل را حل کرد، نیازی هم به این طرح نیست
اما میخواهیم با یک مثال جدید ، ناعادلانه بودن این طرح را نشان دهیم
۲ نفر را فرض کنید که هر دو یک خودروی پراید دارند
نفر اول محل کارش از محل زندگیاش دور است و با توجه به کمبود امکانات حمل و نقل عمومی، مجبور است هر روز با خودروی شخصی خود به محل کارش برود، خب طبیعتا مجبور است بنزین آزاد مصرف کند و سهمیه یارانهای کفاف نیازش را نمیدهد
اما نفر دوم محل کارش نزدیک محل زندگی اش است و پیاده به محل کارش میرود. طبیعتا نیازی به بنزین ندارد و سهمیه اش ذخیره میشود.
در شرایط فعلی که بنزین به خودرو داده میشود، نفر اول میتواند با پرداخت هزینه بنزین متناسب با درآمدش ، نیازش به حمل و نقل را برطرف کند و با آرامش به محل کارش برود، نفر دوم هم هیچ وقت به این فکر نمیکند که همسایه من دارد یارانه بنزین بیشتری میگیرد، بلکه برعکس خوشحال است که پیاده سر کار میرود و هزینه بنزین نمیدهد.
اما یک عده بدون درنظر گرفتن شرایط زندگی این دو نفر، به نفر اول میگویند فرد پرمصرف که چون بنزین ارزان بوده مصرف زیادی داشته و یارانه بیشتری گرفته و به نفر دوم میگویند خوش مصرف و چون صرفه جویی کرده، سهم کمتری از یارانه بنزین گرفته است
پس باید بازار مبادله بنزین راه اندازی کنیم ، تا پرمصرفها از خوش مصرفها بنزین بخرند.
حالا فرض کنید بنزین به کدملی اختصاص یابد
نفر اول بعد از اتمام سهمیه یارانهای ، مجبور است از بازار مبادله بنزین به نرخ آزاد بنزین بخرد، چون راه دیگری برای رفتن به محل کار ندارد
نفر دوم هم چون نیازی به بنزین نداشته، مازاد بنزینش را در بازار مبادله به بالاترین نرخ به فروش میگذارد، مثلا ۱۰ هزار تومان یا ۵۰ هزارتومان
حالا نفر اول باید هر ماه چند صد هزار تومان هزینه بیشتری برای رفت و آمد به محل کارش بپردازد فقط به خاطر اینکه خانه اش از محل کارش دور بوده
نفر دوم هم ماهیانه چند صد هزارتومان از طریق فروش بنزین در بازار مبادله درآمد داشته باشد ، فقط به این خاطر که محل کارش به خانه اش نزدیک بوده
حالا با توجه به این مثال ، کدام روش عادلانه تر است؟!
به همین راحتی با تغییر سوژه ها در مثال میتوان نتیجه گیری متفاوتی داشت
عدالت به معنی توزیع مساوی و برابر نیست
عدالت یعنی منابع باید به گونهای توزیع شوند که با توجه شرایط متفاوتی که افراد دارند بتوانند نیازهایشان را برطرف کنند
بنزین یک نوع سوخت برای مصرف در خودرو هاست، خودرو هم برای حمل و نقل است، مردم هم به حمل و نقل نیاز دارند
کسی که خودرو ندارد، یا باید از طریق گسترش حمل و نقل عمومی ارزان نیازش را برطرف کنیم، یا با تولید خودروهای اقتصادی و افزایش قدرت خرید مردم شرایطی را فراهم کنیم که بتواند صاحب خودرو شود.
نه اینکه چون خودرو ندارد، حداقل بنزین داشته باشد!
#عباسی
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢ترامپ در حال بازگشت؟
"سه شنبه بزرگ" انتخابات درون حزبی در آمریکا بهپایان رسید و باتوجه به نتایج اکتسابی ترامپ و بایدن تقریبا تکلیف دو نامزد جمهوریخواه و دموکرات برای انتخابات ریاستجمهوری روشن است و از هماکنون هم دو نامزد بنای کار خود را بر رقابت با یکدیگر در انتخابات نوامبر 2024 آمریکا گذاشته و انتخابات درون حزبی آمریکا به عرصه تبلیغات و رقابت انتخابات ریاست جمهوری تبدیل شده است.
اکنون پرسش کانونی در داخل آمریکا و خارج آن این است که بایدن و ترامپ کدامیک در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برنده خواهند شد؟
پیداست که انتخابات پیشروی آمریکا جنجالیتر از قبل خواهد بود. برای نخستین بار دو رئیس جمهور فعلی و قبلی با هم رقابت میکنند و ترامپ عزم خود را جزم کرده که انتقام باخت 2020 و یک دورهای شدن خود را با یک دورهای کردن ریاست جمهوری بایدن بگیرد.
هر دو نفر از خصوصیات شخصیتی و شخصی خاصی برخوردار هستند که آنها را از روسای جمهور قبلی آمریکا متمایز میسازد. از یک طرف، بایدن هماکنون هم پیرترین رئیسجمهور تاریخ آمریکاست که قصد دارد چهار سال دیگر هم در این پست بماند و از سلامت جسمانی و قدرت تمرکز بالایی برخوردار نیست و گافها و حرکات عجیب او تردیدهایی را در توانایی جسمانی بایدن برای رهبری آمریکا در چهار سال آتی برانگیخته است.
از دیگر سو نیز ترامپ جنجالیترین رئیس جمهور تاریخ آمریکا با رفتارهای عجیب منحصر بهفرد است چنانچه تاکنون سابقه نداشته که رئیسجمهور سابق و نامزد ریاست جمهوری آمریکا با این حجم اتهام (91اتهام در 4پرونده قضایی) مواجه باشد.
این مسائل و مشکلات، بایدن و ترامپ را در وضعیتی نامطلوب از نظر رایدهندگان آمریکا قرار داده و اخیرا حدود 60درصد در نظرسنجی AP-NORC هر دو را فاقد توانمندی ذهنی کافی برای تصدی عالیترین سمت در آمریکا بهعنوان ابرقدرت جهان میدانند. به هرحال، قرعه فال برای رقابت در انتخابات ریاستجمهوری به نام ترامپ و بایدن افتاده است که حضور آنها در قدرت از عوارض پیری سیستم سیاسی است که با برآمدن ترامپِ ساختارگریز هویدا شد و سپس مخالفان او کسی جز بایدن را یارای حذف او ندیدند و اکنون نیز با وجود این که حتی طیفی از دموکراتها تمایل ندارند بایدن 81 ساله با این مشکلات جسمانی نامزد حزبشان در انتخابات شود، اما چه بسا برای جلوگیری از بازگشت ترامپ خود را ناگزیر به این کار میدانند.
👈نکته مهم این واقعیت است که حضور ترامپ در قدرت بهعنوان شخصیتی جنجالی و همچنین تا حدودی بایدن در این سن و سال اگر در کشوری فاقد ساختار سیستماتیک قدرت بود، آن را تا مرز فروپاشی میبرد؛ اما این اتفاق در آمریکا نیفتاد که علت آن را باید در ساختار قوی نهاد قدرت در این کشور جست که موجب حفظ نظامِ قائم به سیستم و نه فرد آمریکا از سال 1776 تاکنون شده است و برخلاف تصورات، این مساله صرفا معطوف به هژمونی نظامی و اقتصادی آمریکا در جهان نیست. وجود همین ساختار نهادمند است که تیم مدیریتی تواتمندی بهویژه در حوزه اقتصادی را در کنار بایدن قرار داده است که با پوشش ضعفهای او، بحران اقتصادی ناشی از کرونا را کنترل و شاخصهای اقتصادی آمریکا را تا حدود زیادی بهبود ببخشد.
با این حال، تداوم حکمرانی افرادی چون ترامپ در سایه دو قطبیهای شکل گرفته میتواند این ساختار را به مرور زمان بهشدت تضعیف کند.
با وجود دورخیز ترامپ و موقعیت بهتر او در نظرسنجیهای انتخاباتی در مقابل بایدن، فعلا برای پیشبینی نتیجه ماراتن انتخاباتی آمریکا زود است و ظرف چند ماه آینده متغیر یا متغیرهای تاثیرگذار امروز له یا علیه هر کدام از دو نفر میتوانند دستخوش تغییرات جدی شوند. بهعنوان مثال یک محکومیت قضایی ترامپ قبل از انتخابات و یا حادث شدن مشکل جسمانی حادی برای بایدن در سایه وضعیت کنونی او میتواند وضعیت را له یا علیه هر کدام دگرگون کند.
پارامترهای تاثیرگذار در انتخابات پیشروی آمریکا، اقتصاد و انرژی، مهاجرت، مسائل مرزی، قضایای اجتماعی همچون سقط جنین و مسائلی چون جنگ غزه در ایالتهای تعیین کننده است. اخیرا حمایت بایدن از اسرائیل در این جنگ باعث شد که بیش از 100 هزار دموکرات در انتخابات مقدماتی به نفع بایدن رای ندهند.
اما اقتصاد همچنان مهمترین فاکتور انتخاباتی است.
تا این لحظه، جمهوریخواهان متحدتر از 2020 و دموکراتها به علت جنگ غزه تا حدودی متشتت شدهاند.
در این میان، خیلیها منتظر بازگشت ترامپ هستند از پوتین (علی رغم اظهارات اخیر او) گرفته تا بن سلمان که بعید نیست قبل از مشخص شدن نتایج انتخابات آمریکا از عادیسازی روابط با اسرائیل به امید پیروزی ترامپ پرهیز کند تا این اتفاق به نام او ثبت شود.
همچنین بازگشت ترامپ به قدرت احتمالا اوضاع خاورمیانه را آشفتهتر کرده و سیاست او در قبال ایران هم نیازی به شرح چندانی ندارد.
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
⚠️ انتحار ارزی
دولت رئیسی هنوز نفهمیده در ماجرای ارز مسافرتی با اعتبار خود، اعصاب مردم و امنیت کشور چه کرده است!
برای عام و خاص گرانسازی دیگری پذیرش نخواهد داشت و همگان موضوع را از دریچه ارزپاشی اخیر خواهند نگریست.
فقر توأم با تبعیض برای جامعه قابل تحمل نیست و انفجار اجتماعی را موجب خواهد شد.
👈سوال: منافع آمریکاییها در این است که سیستم و نظام ارزی کشور ما، شناور و رها باشد یا ثابت و مدیریت شده؟
⏪بعد از پاسخ به سوال بالا، حافظان و مدافعان منافع اقتصادی آمریکا در ایران را نام ببرید. (۲۰نمره)
#قیام_علیه_لیبرالیسم
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─