فتـــح قلّهها بسوی ظهور
🔸🔸🔸🔸🔸🔸﷽ 💢 "زادگاه موحد در تسخیر سعادتیان" خدمات ۴سالهی هاشمیپور با ۲۴سال دیگران برابری میکند /
👈بخش دوم ادامه:
⏪دکتر سعادتیان افزود:فرمانداران افراد متدینی هستند ولی باید مراقب باشند در قالب دعوت از طرف ادارات برای همایش های ملی از اعتماد مردم سوء استفاده نشود اینها بی اعتمادی ایجاد می کند مردم بی اعتمادی را بر نمی تابند مردم برنمی تابند پلاک های خوزستان در چهار شهرستان جولان دهد اگر مسیولین عرضه به خرج ندادند مردم خودشان آگاهند و کنترل می کنند.
🔶️وی به مشکلات چهار شهرستان حوزه انتخابیه اشاره کرد و گفت: چرام شهرستان شد اما کدام زیرساخت ؟
امکانات بهمیی کو؟ جوانان به دلیل بیکاری دچار معضلات اجتماعی شدند آمار خودکشی رو به افزایش و سن خودکشی رو به کاهش است.چکار کردند که حالاشعار عزت هفتم آنها گوش فلک را پر کرده است!
👈این نامزد انتخابات با بیان اینکه نیم قرن است در عرصه انتخابات عمر مردم را تلف کردند، ادامه داد: 24سال در مجلس حضور دارند هیچ کار که نکردند ادعای عزت هم دارند از کدام عزت حرف می زنید جز ذلت و فلاکت برای مردم چه داشتند؟گوجه چینی زنان در استانهای همجوار چه عزتی است؟
سعادتیان گفت: اگر اینجا کارخانه داشتیم اگر سرمایه گذار جذب میشد جوانان و بانوان ما مجبور نبود کارگر دیگران شود.
سعادتیان گفت: کدام خدمت را می خواهید ادامه دهید زمانی که بودجه 1403 در مجلس بحث میشد از سه ماه چهار ماه مجلس را رها کرده اید در مجلس نیستید که تصمیمی بگیرید.
وی با اشاره به اینکه کثرت حضور مراجعه کننده در دفتر نماینده افتخار نیست نشانه خدمت نیست بلکه نشانه ناتوانی در کار کردن است، افزود: اگر کاری میشد ارباب رجوع برای گرفتن نامه کارگری در دیگر استانها در دفتر شما رو نمی زدند و دست به دامان شما نمی شدند.
👈وی با بیان اینکه بیان برخی مطالب شرماور است به هر بهانهای در خانه مردم را می زنند با توسل به زور می خواهند رای جمع کنند ، ادامه داد: پلاک های خوزستان در قلعه دختر میخواهند برای مردم تعیین سرنوشت کنند!می گویند مردم دشمن زیاری با ما هستند.
سعادتیان گفت: چند تا رودخانه در دهستان دشمن زیاری جاری است مشکلات و فلاکت شرم اور است سدها در مرحله مطالعه به نتیجه نمیرسند حقابه شهرستان بخاطر ناتوانی نماینده ها اخذ نشد آب شهرستان روانه بوشهر و بندرعباس و... می شود دشتهای مستعد و حاصلخیز ما کویر شدهاند.
👈با کاروان سعادت تا پیروزی راهی نیست
#برای_سعادت_کهگیلویه
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢اتحاد و همبستگی مردم کهگیلویه بزرگ در کلایهسفلی
در حمایت از #دکتر_سعادتیان✌
آمدهام تا صدای مردمِ #کهگیلویه_بزرگ را بهگوشِ همه برسانم🌱
👈 #برای_سعادت_کهگیلویه
#ققنوس_آتشین
🔹️ما را در ایتا دنبال کنید:
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢 اعلام حمایتِ قاطع "سردارحاجعلیاصغر حبیبی" از #دکتر_سعادتیان /۲۵بهمن۱۴۰۲🌱
#برای_سعادت_کهگیلویه
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
فتـــح قلّهها بسوی ظهور
💢با کدام نامزد انتخابات مجلس ببندیم ؟؟ !!! 👈 بلیطِ بخت آزمایی ؟ برخی رویههای نادرست گذشته که بایس
💢 با کدام نامزد انتخابات مجلس ببندیم ؟؟!!
2⃣ بخش دوم_ احترام واقعی به مردم...
✍ انتقاد جدی که به برخی از نامزدهای انتخابات مجلس وارد است نداشتن برنامه و طرح و ایدههای راهگشا برای رفع مشکلات جاری میباشد؛ تبلیغات برخی از نامزدها فقط به مشارکت پر رنگ در مراسم ختم و فاتحهخوانی و ارسال پیام تسلیت از پشت تریبون، و چاپ بنر و تراکت تسلیت و گاهی ارسال پیامک انبوه برای تبریک و تسلیت مناسبتهای مختلف به شهروندان و مردمی میباشد که منتظرند تدبیر سرپنجه های کارگشا و اندیشه های نو و ایده های راهگشا را ببینند. در ایام منتهی به انتخابات مجلس در فضای مجازی بسیاری از شهروندان گرفتار عضو شدن ناخواسته در دهها گروه مجازی میشوند که در این گروهها بجز تعدادی عکس پرتره و ژستهای زیبا در بسیاری از آنان عملا هیچ حرف تازهای مطرح نمیشود در فضای میدانی هم در مراسم شیون و شادی گرفتار برخی از نامزدها هستند که از الان برای خود گارد و بادیگارد تدارک دیدهاند و مردم به اجبار باید رژه و سان از آنها ببینند و پیامهای تکراری آنان را یکی پس از دیگری از پشت میکروفون بشنود که این رویه سو استفادهی تبلیغاتی از مراسم شیون و شادی مردم است.
اما چند پیشنهاد به نامزدهای محترم برای رعایت حق و حقوق مردم :
👈تا حد ممکن جلسات را در ستاد خود برگزار کنید و اگر بناست در خانه هر کدام از شهروندان نشست همفکری، هماندیشی و تبلیغی برگزار کنید پسندیدهتر این است که ملزومات مورد نیاز را خودتان تدارک ببینید و در شرایط کنونی باری به دوش شهروندان نیندازید.
👈از برخی روستاها خبر میرسد که معدودی از نامزدها برای برگزاری نشست از حجب، حیا و نجابت شهروندان سو استفاده میکنند و با تحت فشار قرار دادن شهروندان و برگزاری نشست و انتشار عکس آن موجسواری میکنند که باعث گلهمندی برخی از همشهریان شده است پسندیدهتر این است که برای ثبت عکس و کار تبلیغاتی به مردم احترام بگذارید و از آنها اجازه بگیرید. در بعضی مناطق برخی از نامزدها اقدام به توزیع اقلام خوراکی در درب منازل کردهاند که این روشها بسیار زشت و نکوهیده است.
👈برای عضو کردن افراد در گروههای مجازی از آنان اجازه بگیرید و این اختیار را به مخاطبان بدهید که خودشان از طریق لینک گروه و کانال شما در این فضا حضور پیدا کنند.
👈حضور در مراسم عزا و شادی همشهریان نمادی از مردمداری است که از گذشتههای دور در فرهنگ این دیار ریشه داشته است و این مردمداری را هر نامزدی در گذشتهی خود نشان داده است بنابراین اگر در گذشته در سایر مراسم با غلظت کنونی شرکت نکردهاید در این ایام نیز غلظت آن را تغییر ندهید و از مراسم مردم برای تبلیغات خود سو استفاده نکنید.
👈لطفاً هیات همراه خودتان رو تا حد ممکن کم کنید؛ راه انداختن کارناوال و لشکرکشی و رژه رفتن در معابر عمومی غیر از ایجاد موج منفی آوردهی دیگری برای شما نخواهد داشت.
👈از تحرکات قومیتی و طرح مباحثی که گسلهای قومیتی را فعال میکند بهشدت بپرهیزید هر کس بناست نمایندهی مردمِ #کهگیلویه_بزرگ شود نمایندهی یک قوم و طایفه نیست و نماینده یکایک شهروندان کهگیلویهای باید باشد ؛ ظرفیتهای قومیتی شهرستان، محل ایجاد وحدت باید باشند؛ نه محل انشقاق، صفآرایی و قطببندی
👈با توجه به کثرت کاندیداهای در صحنه ؛ انتخاب برای مردم بهشدت دشوار گردیده و حضور قریب به ۴۰ کاندیدا در میدان کنونی خبر از خرد شدن بسیار زیاد آرا میدهد که طبعا نمایندهی منتخب نیز رای قابل توجهی نخواهد داشت و راهی شدن نماینده با رای پایین و شکننده به نفع مردم نیست لذا ضرورت دارد تعدادی از نامزدهای محترم که شرایط خود را میدانند یا چندین بار محک خوردهاند و عاملِ محرومیت و مظلومیت کهگیلویه بزرگ هستند و آزمونپسدادهاند، باید به نفع مردم از ادامهی رقابت انصراف داده و ضمن تسهیل انتخاب برای مردم به پُرشور شدن فضای انتخاباتی کمک کنند.
👈در شرایطی که بازار و اصناف مختلف در شهرستان دچار رکود و مشکلات زیادی است عدالت حکم میکند تمام امورات مربوط به حوزه.ی تبلیغات، چاپ و خبر و کلیپ و تامین اقلام و خدمات مورد نیاز خود را از شهرستان تامین نمایید ؛ نامزد محترمی که از هم اینک به ظرفیتهای شهرستان اتکا نمیکند آیا بعد از ورود به بهارستان به ظرفیتهای شهرستان متکی خواهی بود ؟
👈ادامه در بخش سوم...
#برای_سعادت_کهگیلویه
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢داستان توسعه اندونزی!
رشد اقتصادی خیرکننده اندونزی در دو دهه اخیر از خلا نیامده است. این رشد مستر، آن را به بزرگترین اقتصاد جنوب شرق آسیا تبدیل کرده و آن را در جایگاه هفدهم از نظر تولید ناخالص اسمی قرار داده یا از لحاظ شاخصppp (برابری قدرت خرید) به هفتمین اقتصاد بزرگ جهان تبدیل کرده است.
این رشد متکی به توسعه تحت سه فاکتور اساسی به دست آمده است: اول، ثبات سیاسی داخلی در این کشور؛ دوم، وجود حکمرانی اقتصادمحور توسعهگرا و متعاقب آن پیگیری توسعه اقتصادی در دو سیاست داخلی و خارجی این کشور و سوم وجود سیاست خارجی پویا و متوازن با حداقل تنش. در لوای این سه بستر است که اقتصاد می تواند چنین رشد مستمری را در دو دهه ثبت کند. اینها عوامل اصلی رشد اقتصادی اندونزی بعد از بحران سال 1997 تا به امروز هستند.
هماکنون در کشور اندونزی بهصورت همزمان شاهد توسعه اقتصادی و توسعه سیاسی هستیم. البته اندونزی دو الگوی توسعه را تجربه کرده است؛ در زمان «سوهارتو» که شاهد قسمی از توسعهگرایی مبتنی بر ساختارهای سیاسی اقتدارگرانه بود و بعد از او نیز توسعه مبتنی بر ساختارهای دموکراتیک را تجربه میکند.
توسعه در اندونزی و تبدیل شدن آن به یک کشور صنعتی، مدیون وجود شخصیتی به نام بحرالدین یوسف حبیبی معاون سوهارتو است که بعد از برکناری سوهارتو در سال ۱۹۹۷ حدود یک سال و نیم در قدرت بود اما در این مدت کوتاه اندونزی را با گسترش آزادیهای عمومی و سیاسی و احزاب و آزاد کردن مخالفان از استبداد نجات و این کشور را در توسعه سیاسی قرار داد.
چنین افرادی در کشورها تاریخساز هستند. در همسایگی این کشور، مهاتیر محمد در کشور مالزی هم تاریخساز بوده است. چنین افرادی توسعهگرا وقتی شرایط مهیا میشود و در قدرت قرار میگیرند معجزه میآفرینند.
یوسف حبیبی در دهه 70 میلادی بعد از آنکه در آلمان تحصیلاتش را به پایان رساند به اندونزی بازگشت و مطرح شد. محمد سوهارتو که به دنبال توسعه اقتصادی و وارد کردن تکنولوژیهای مدرن به کشور بود، وی را به عنوان وزیر مطالعات و تکنولوژی انتخاب کرد. حبیبی به مدت 20سال در این سمت بود و در این مدت، صنایع راهبردی و مادر را در اندونزی بنیانگذاری کرد و ریلگذاری توسعه در دوره خفقان محمد سوهارتو به برکت وجود چنین شخصی بود.
یوسف حبیبی مهندس بود و با صنایع هواپیمایی آشنایی نسبتا خوبی داشت. اندونزی به عنوان کشوری مجمع الجزایری و دارای مساحت بسیار و مسافت های طولانی بین جزایر به هواپیما نیاز فراوانی داشت؛ بنابراین صنایع هواپیمایی را گسترش داد و هواپیمایی در اندازه کوچک را برای حمل ونقل بین جزایر توسعه داد. وی این کشور را در زمینه تولید قطعات هواپیما سرآمد کرد.
او در آن زمان به دلیل اندیشه توسعهگرا هزاران جوان را برای یادگیری فنون و تخصصهای علمی لازم عازم کشورهایی همچون آمریکا، اروپا و ژاپن کرد. این اقدام بسیار بااهمیت بود. وی بنیانگذار نیروی متخصص و تکنوکرات و کاردان در اندونزی شد که در دوران سوهارتو از آنها استفاده شد. از این نیروها بعد از گذار به دموکراسی و توسعه مبتنی بر دموکراسی نیز بهره بردند.
سیاست خارجی، چه در جهت توسعه یافتگی و چه در جهت توسعه نیافتگی نقشی مهم و کلیدی دارد و در مورد اندونزی یکی از مولفههای مهم توسعه وجود سیاست خارجی پویا و متوازن است. توسعه اقتصادی بدون سیاست خارجی توسعهگرا محقق نمیشود. سیاست خارجی توسعهگرا در مفهوم اقتصادی یکسری الزامات و شرایطی دارد؛ به این معنا که در روابط خارجی تنشهای مستمر وجود نداشته باشد. اقتصاد باید محور سیاست خارجی باشد و منافع اقتصادی در اولویت قرار داشته باشد. با چنین سیاستی، در حقیقت بسترسازی اصولی برای توسعه اقتصادی رقم خورده و از همین رو به دنبال جذب سرمایهگذاریهای خارجی سوق داده میشود و نگاه، نگاه صادرات محور خواهد شد. سیاست خارجی اندونزی چنین ویژگی هایی را داراست و بدون آن چنین توسعهای امکان پذیر نبود. در سیاست خارجی برای تحقق توسعه صرفا نبود تنش های سیاسی خارجی کارساز نیست، این شرط لازم است، ولی شرط کافی نیست.
ادامه دارد... #گلعنبری
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
فتـــح قلّهها بسوی ظهور
💢داستان توسعه اندونزی! رشد اقتصادی خیرکننده اندونزی در دو دهه اخیر از خلا نیامده است. این رشد مستر،
ادامه:
👈نمونههایی در سطح منطقه خاورمیانه وجود دارد که سیاست خارجی کم تنشی دارند و با سیاست بین الملل همسو هستند، ولی نه تنها در آنها توسعهای اتفاق نیفتاده، بلکه جزو کشورهای توسعه نیافته و فقیر محسوب میشوند. نمونه آن مصر است. این کشور با اسرائیل صلح کرده و جزو متحدان آمریکا است و با چین و روسیه نیز روابط خوبی دارد، منتها سیاست خارجی آن نتوانسته است به توسعه اقتصادی این کشور کمک کند؛ چرا که توسعه اساسا در سیاستگذاریها و تصمیمگیریهای این کشور جایگاهی ندارند.
زمانی سیاست خارجی بر توسعه اقتصادی موثر است که در این سیاست، اقتصاد حرف اول را بزند و همین سیاست خارجی مبتنی بر اندیشه توسعه گرا و حکمرانی اقتصادمحور باشد؛ این درحالی است که 90 درصد اقتصاد مصر تحت کنترل نظامیان است.
سیاست خارجی اندونزی به نحوی است که در بلوکبندیهای جهانی قرار نگیرد و همین دلیل باعث شده است که در همسایگی خود کشور چین را به عنوان شریک تجاری نخست و همچنین بهترین روابط را با اروپا و آمریکا داشته باشد. اندونزی مطمح نظر و عرصه رقابتی آمریکا و چین به عنوان دو اقتصاد بزرگ دنیاست؛ ولی این کشور به نوعی سیاستگذاری کرده است که هم چین و هم آمریکا را داشته باشد و از منافع روابط با هر دو برخوردار شود. در سال های اخیر اندونزی جایگاه ویژهای در سیاست خارجی آمریکا برای مهار چین پیدا کرده است، ولی نوع سیاست اندونزی به شکلی است که قربانی تقابل آمریکا و چین نشود.
در کل، علت توسعه اندونزی را میتوان در خلق بسترهای مطلوب و ضروری توسعه صنعتی در این کشور دید. در اندونزی بسترها برای تحقق توسعه صنعتی فراهم است، اما در ایران فراهم نیست. برای اینکه توسعه صنعتی در کشوری اتفاق بیفتد، صرف وجود سندنویسی کافی نیست، بلکه ابتدا به حکمرانی توسعهمحور و سپس به بسترسازی و فراهم کردن بسترها وابسته است. در این کشور این اتفاق افتاده و شرایط توسعه که مهم ترین آن حکمرانی اقتصادمحور است شکل گرفته است. اقتصاد اندونزی بین المللی شده و می تواند با صنایع جهان کار کند و آنها را وارد بازار کند. این بسترها چه در بعد سیاست داخلی و چه در بعد خارجی فراهم است. ولی بیشتر این بسترها در ایران فراهم نیست. به همین علت است که توسعه صنعتی در ایران اتفاق نیفتاده است.
#گلعنبری
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
https://www.instagram.com/p/Cae-pHUslW_/?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==
🌸۲۸بهمن_سیوهشتمین سالگرد شهادت بسیجی شهید سید علیکرم دهباننژاد گرامی باد🇮🇷
نام پدر: سید خداکرم
تاریخ تولد: ۱۳۳۷/۰۶/۱۲
محل تولد: روستای تنگ دوراک_بخش ممبی_بهمئی
تاریخ شهادت: ۱۳۶۴/۱۱/۲۸
محل شهادت: عملیات والفجر۸_فاو
زیارتگاه: گلزار شهدای روستای جولکی_ امیدیه
💠 زندگینامه:
شهید سید علیکرم دهباننژاد فرزند سید خداکرم در 12 شهریور ماه سال 1337 در روستای تنگ دوراک(شهیدپرنیان) شهرستان بهمئی استان کهکیلویه و بویراحمد به دنیا آمد.
خانواده وی از جمله سادات امامزاده نورالدین و ایل محترم دشمن زیاری هستند که سالهاست به این منطقه (روستای دوراک_بخش مُمبی) مهاجرت نمودند.
ایشان بعد از گرفتن دیپلمِ مکانیک در شرکت ملی گازآغاجای_استان خوزستان در قسمت بهره برداری مشغول به کار شد.
او حافظ جزء 30 قرآن کریم، مسلط به زبان انگلیسی و عربی بود و با شروع جنگ تحمیلی فعالیت خود را در بسیج شرکت گاز بیشتر کرد و در نهایت در سال 1364 عازم جبهه حق علیه باطل شد.
سرانجام در عملیات والفجر 8 منطقه فاو بعد از 20 روز مفقودالاثری در 28 بهمن سال 1364 به شهادت رسیدند و نام خود را در دفتر شهدای اسلام ثبت کرد.
شهید سید علی کرم دهبان نژاد در سن 27 سالگی به شهادت رسید و تربت پاکش در منطقه جولکی شهرستان امیدیه قرار دارد.
رحمت خداوند بر او مستدام و مدام باد🌹.
✍اطلاعات کامل را در صفحه مجازی شهید مطالعه بفرمایید.
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─