💢آیا راه پیشرفت، غربی شدن است؟
✍سید یاسر جبرائیلی
بخش اول:
چرا گروهی از کشورها از نظر اقتصادی پیشرفت کرده اند و گروهی دیگر عقب ماندهاند؟ پاسخ به این پرسش همواره یکی از دغدغه های اصلی سیاستمداران و اقتصاددانان در کشورهای در حال پیشرفت است. چه، تعیین سیاستهایی که برای پیشرفت اقتصادی انتخاب می شوند، در گرو نوع پاسخی است که به چرایی پیشرفت دیگران و عقب ماندگی خود میدهند.
پاسخهایی که اقتصاددانان و سیاستمداران لیبرال در ایران به پرسش درباره عقب ماندگی و پیشرفت دادهاند را میتوان به سه دسته تقسیم کرد.
دسته نخست، کسانی هستند که معتقدند پیشرفت اقتصادی نیازمند یک استعداد و توانایی ذاتی است که مردم ایران فاقد آن بوده اند و درواقع، دلایل فرهنگی و نژادی را عامل پیشرفت یا عقب ماندگی میدانند. سپهبد علی رزم آرا که از مخالفان ملی شدن صنعت نفت ایران بود خطاب به نمایندگان مجلس که پیگیر این مسئله بودند گفت: «ما لیاقت لولهنگسازی هم نداریم. ۵۰ سال است که آن را میسازیم ولی ترقی نکرده ایم. ما چطور میتوانیم خودمان صنعت نفتمان را اداره کنیم؟». اکبر ترکان نیز در اظهارات مشابهی میگوید: «بدون تعارف بگویم آیا در فناوری الکترونیک و یا برق و یا صنایع دیگر امکان رقابت را با محصولات کشورهای دیگر داریم؟ بگذارید با خود روراست باشیم، ما به جز پخت آبگوشت بزباش و قورمه سبزی در هیچ تکنولوژی صنعتی نسبت به جهان برتری نداریم».
گروه دیگر که در واقع مفروض گروه نخست را در ریشه های فرهنگی و نژادی پذیرفته است، اتخاذ روش و منش غربی را برای پیشرفت اقتصادی ضروری میداند. سید حسن تقی زاده از روشنفکران عصر مشروطه میگوید: «تنها راه پیشرفت ما این است که از فرق سر تا ناخن پا یکسره فرنگی شویم. من بودم که اولین بار بمب تسلیم به اروپایی را در جامعه ایران منفجر کردم». سید محمد خاتمی نیز نگاه مشابهی دارد: «توسعه به معنای امروزش میوه یا شاخ و برگ تمدن جدید است. اگر آن تمدن آمده، توسعه هم خواهد آمد و به این معنا سخن کسانی که میگویند ابتدا باید خرد غربی را پذیرفت تا توسعه بیاید، سخن بیراهی نیست و این سخن را کامل کنم که علاوه بر خرد و بینش غرب باید منش غربی متناسب با این بینش را نیز پذیرفت».
در سطحی دیگر اقتصاددانان لیبرال قرار دارند که پیروی از اصول اقتصاد بازار، عدم اعمال مدیریت دولت بر اقتصاد و ادغام در نظم اقتصادی تحت مدیریت غرب را برای پیشرفت اقتصادی ضروری می دانند. مسعود نیلی میگوید: «یا باید تفکر مکانیزم بازار و منطق رقابت آزاد را بپذیریم یا اقتصاد دولتی و روشن است که رشد اقتصادی و رفاه عمومی در اقتصاد دولتی قابل دسترسی نیست». محمد طبیبیان درباره ادغام در اقتصاد بینالملل و آزادسازی تجاری میگوید: «توسعه تجارت جهانی دستاوردی است که هم به نفع کشورهای صنعتی بزرگ و هم به نفع کشورهای در حال توسعه است. یعنی تضاد منافعی در کار نیست. هرچه تجارت جهانی گسترده تر میشود مسئله اشتغال و سطح درآمدهای کشورهای جهان سوم بالاتر میرود بنابراین عضویت در سازمان تجارت جهانی در نهایت به نفع کشورهای جهان سوم خواهد بود. موسی غنی نژاد نیز رویکرد مشابهی را تجویز میکند: «فلسفه وجود سازمان تجارت جهانی این است که تمامی موانع مبادلاتی که در دنیا وجود دارد برداشته شود. چون مبادله همیشه به نفع همه طرفین است و از سوی دیگر روابط سیاسی کشورها و صلح نیز تقویت میشود. ارزشها دارند جهانی میشوند. تا زمانی که مجموعه ارزشهای پارادایم ما با سیستم جهانی و اقتصاد مدرن همخوانی نداشته باشد، ممکن است جهانی شدن را به صورت یک واقعیت بپذیریم اما جذب نخواهیم کرد. یعنی منافعی که از آن سود میبریم شاید محدودتر و متزلزل تر باشد».
فتـــح قلّهها بسوی ظهور
💢آیا راه پیشرفت، غربی شدن است؟ ✍سید یاسر جبرائیلی بخش اول: چرا گروهی از کشورها از نظر اقتصادی پیش
بخش دوم:
تفکر لیبرال در ایران هرگاه به قدرت رسیده است، رویکرد اقتصاد بازار و تجارت آزاد را به عنوان بخشی از «تلاش برای غربی شدن» دنبال کرده و اصول بازار آزاد را سرلوحه برنامه ها و سیاستهای خود قرار داده است. در دوره سازندگی که اولین دولت پس از پایان جنگ تحمیلی است، ریل گذاری اقتصاد کشور بر پایه اصول اقتصاد بازار انجام شد و توصیههای صندوق بین المللی پول و بانک جهانی در قالب سیاستهای تعدیل ساختاری در ایران به اجرا درآمد. دولتهای پس از سازندگی نیز یا به دلیل همسویی فکری و یا به دلیل جبر ساختاری نهادینه شده در دوره سازندگی کم و بیش همان سیاستها را ادامه دادند. در دولت یازدهم لیبرالیسم و اصول اقتصاد بازار وارد ادبیات مقامات دولتی شد و اگر تا پیش از آن اتخاذ رویکردهای لیبرال یک تابو محسوب میشد، در این دوره آن تابو شکسته شد. برای نمونه عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی دولت های یازدهم و دوازدهم که تصریح میکرد «لیبرالیسم برای توسعه به میدان آمده است»، پس از خروج دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا از موافقتنامه هسته ای موسوم به برجام، به این دلیل که در شرایط تحریم پیاده کردن اصول اقتصاد بازار نیست، استعفا کرد.
حجت الاسلام حسن روحانی رئیس دولتهای یازدهم و دوازدهم نیز در پیروی از اصول اقتصاد بازار به اندازهای راه افراط را پیمود که حتی در توسعه زیر ساختهای کشور نیز از دولت مسئولیتزدایی کرد و این امور را بر عهده بخش خصوصی دانست: «اصولاً احداث فرودگاه، کشیدن خط آهن، ساخت مسکن یا احداث اتوبان به عهده دولت نیست، بلکه دولت موظف به بهبود شرایط سرمایه گذاری و فضای کسب و کار و ارتقای روابط کشور با دولتهای خارجی است تا امکانات لازم برای سرمایه گذاری بخش خصوصی را فراهم آورد.
از عصر مشروطه تاکنون تفکر لیبرال به دلیل نگاه غلطی که به غرب دارد یک مانع اصلی در برابر پیشرفت ملت ایران بوده است. لیبرالیسم ایرانی به جای تأمل در تجارب غرب ،همواره یا در پی تقلید از مظاهر تمدن غرب بوده، یا از توصیههای غربی پیروی کرده است. در حالی که گفتمان انقلاب اسلامی دقیقاً در نقطه مقابل این رویکرد قرار دارد. آیت الله خامنهای درباره نسبتی که باید با غرب برقرار شود میفرمایند: «برای پیشرفت علمی از همه تواناییهای غربیها استفاده کنید و از شاگردی کردن و یادگرفتن هرگز پرهیز نکنید، زیرا ما از شاگردی کردن ننگمان نمی آید بلکه از همیشه شاگرد ماندن ننگمان می آید. هیچگاه به برنامه ها و توصیه های غربیها اعتماد نکنید».
در کتاب «دولت و بازار» نشان دادهام که اولا اقتصاد بازار و مشخصاً رویکرد تجاری برخاسته از آن یعنی تجارت آزاد، دارای انحرافات اساسی در مبانی انسان شناختی است و نقصهای فراوان منطقی دارد. ثانیاً کشورهای پیشرفته امروزی که پرچمدار اقتصاد بازار هستند، تنها در ادواری به این شعار پایبندی نشان دادهاند که همسو با منافعشان بوده و هرگاه اقتصاد بازار را در تعارض با منافع خود دیدهاند، بدون تعارف آن را کنار گذاشتهاند. ثالثاً رویکرد اقتصاد بازار و برنامهها و توصیه های غرب به ملل در حال پیشرفت یا عقب مانده بر مبنای این رویکرد، طرحی هوشمندانه برای تداوم استعمار است.
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢منطقه در آستانه یک تحول ژئوپلیتیک؟!
برخلاف برآورد و اظهارات برخی مسئولان و ناظران، روند عادیسازی روابط میان اسرائیل و عربستان از دستور کار خارج نشده و به جد هم پیگیری میشود. سخنان دیروز وزرای خارجه آمریکا و عربستان نشانگر احتمال وقوع این اتفاق در آینده نزدیک است.
بلینکن در ریاض گفت که گفتگوها در ماه مارس درباره عادی سازی روابط میان ریاض و تل آویو "پیشرفت بسیار خوبی" داشته و این فرایند به زودی نهایی میشود. بن فرحان نیز از امضای توافقنامههایی دو جانبه میان عربستان و آمریکا در آینده "بسیار نزدیک" خبر داد.
روند عادیسازی روابط میان دو طرف که از زمان ترامپ آغاز و در عهد بایدن نیز پیگیری میشد با عملیات "طوفان الاقصی" حماس برای مدتی متوقف شد، ولی با طولانیتر شدن جنگ غزه، رفته رفته ازسرگرفته شد و تقریبا از ماه چهارم آن به شکل جدیتر با دیدارها و تماسهای فشردهای دنبال شد.
اکنون این روند تحت تاثیر دو عامل برای دولت آمریکا از اهمیت بیشتری با قید فوریت برخوردار شده است.
نخست، "طوفان الاقصی" و آسیب بیسابقه وارده به پرستیژ امنیتی و نظامی اسرائیل، بازدارندگی آن در منطقه، نگرانی از پیامدهای راهبردی این اتفاق در جهت بنیانگذاری معادلات امنیتی جدید به ویژه پس از طولانیتر شدن جنگ غزه و بن بست راهبردی که اسرائیل پس از هفت ماه جنگ با آن مواجه است و نیز نبود چشماندازی روشن برای خروج ظفرمندانه اسرائیل از این وضعیت که در نوع خود پیامدهای حمله هفتم اکتبر را تشدید میکند.
عامل دوم هم تنش بیسابقه و مستقیمی است که اخیرا میان ایران و اسرائیل رخ داد و به حمله مستقیم ایران ختم شد که این حمله صرف نظر از پاسخ محدود اسرائیل به عنوان تحولی در جهت خروج منازعه و قواعد درگیری از ریل مرسوم خود طی این چند دهه و نوعی معادلهسازی در امتداد پیامدهای "طوفان الاقصی" و وضعیت قفل شده اسرائیل در غزه قلمداد شد.
اکنون آمریکا به شکل جدیتر از قبل و با قید فوریت از طریق عادیسازی مناسبات ریاض و تلآویو به دنبال تبدیل این تهدیدهای بیسابقه علیه اسرائیل در منطقه به فرصتهای راهبردی، برهم زدن معادلات امنیتی در حال شکلگیری پس از "طوفان الاقصی" و پایهریزی نظم امنیتی نوینی در خاورمیانه است.
البته در این میان، در کنار آمریکا، برخی متحدان آن در منطقه از عربستان و امارات گرفته تا اردن و مصر نیز در این نگرانی شریکند و اتفاقا حذف حماس در غزه هدف مشترک این طرفها نیزبوده و هست؛ اما رفته رفته دشواری تحقق این هدف با طولانیتر شدن جنگ، پیامدهای آن در جبههبندیهای منطقهای، همچنین بالا گرفتن تنشها و اتفاقات اخیر در سطح منطقه و تاثیرات آن بر چشماندازهای کلان اقتصادی موجب نگرانی بیشتر این طرفها شده است.
از این رو، به نظر میرسد که امروز خود بنسلمان نیز به عادیسازی روابط با اسرائیل بیش از گذشته اهمیت میدهد و پیوستهای امنیتی آن را ضروریتر از قبل برای خلق معادله کلان امنیتی در منطقه در مواجهه با ایران و شرایط کنونی را واجد فرصتی "بیسابقه" برای انعقاد پیمان دفاع مشترک با آمریکا میپندارد که هدف از آن هم روشن است. یکی از ارکان این توافقنامه هم ایجاد سپر پدافندی مشترک و چندلایه در منطقه است که آمریکا پس از حملات اخیر ایران، آن را یک ضرورت فوری و خط مقدم پدافندی برای اسرائیل میداند و برخی متحدان عرب آمریکا نیز آن را اکنون ضرورتی راهبردی میپندارند.
البته این تحولات در حالی است که یک سال از "آشتی تشریفاتی" میان تهران و ریاض میگذرد؛ اما در این مدت، روابط رسمی وارد فاز گفتگوهای عمیق امنیتی و سیاسی نشد. البته گویا این شکل روابط هم مطلوب ریاض برای کنترل و مهار واکنشها و پیامدهای عادی سازی روابط با اسرائیل است.
در کل، به نظر میرسد که آمریکا میخواهد همزمان با پایان جنگ غزه از برگ عادیسازی روابط میان اسرائیل و عربستان رونمایی کند؛ زمانی که دلالتهای معنادار و روانشناختی مهمی هم دارد. احتمالا واشنگتن میخواهد در وهله نخست فضای کنونی و دلالتهای شکل پایان جنگ از طریق توافق با حماس و باقیماندن این تشکیلات را که به معنای شکست جنگ و مکمل هفتم اکتبر است، معکوس کند.
واقعیت اما این است که عادیسازی روابط میان عربستان و اسرائیل مانند عادیسازیهای قبلی نیست، بلکه این اتفاق در صورتی که رخ دهد، یک تحول ژئوپلیتیکی واجد فرمتها و پیامدهای امنیتی سهمگین در سطح منطقه است و احتمالا متعاقب آن، کشورهای عربی و اسلامی بیشتری به تاسی از عربستان نظر به جایگاه خاصش به این روند بپیوندند.
در این میان، اما این اتفاق توام با تشکیل کشور فلسطین نخواهد بود و صرفا برای حفظ ظاهر امر، فرایندی سیاسی در این باره شروع میشود که بعید است به سرانجامی برسد و بخشی از این فرایند احتمالا تغییر ریاست تشکیلات خودگردان است.
#گلعنبری
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢٢٣ ایراد شکلی گزارش بی بی سی درباره نیکا شاکرمی
1- در نامه مورد استناد قرار گفته ابتدائیات رایج مثل فونت نامههای اداری رعایت نشده است.
2- در سندهای ادعایی بیبیسی، شماره پرونده سند بهطور ناشیانه حذف شده است که احتمالا به دلیل برداشت مبتدیانه سربرگ از جستجوی ساده اینترنتی است
3- نامه محرمانه بدون مهر محرمانه است
4- نامه بدون تاریخ است.
5- استفاده از عباراتی که در نامههای اداری رایج نیست.
6- استفاده از نام ناجا در حالیکه ناجا از سال ۱۴۰۰ تبدیل به فراجا شده است.
7- تناقض میان ادعای مطرح شده در نامه مبنی بر بازداشت شدن نیکا شاکرمی در ساعت 8 شب بعد از ظهر با اظهارات مادر نیکا که پیش از این بارها گفته بود که در حدود ساعت ۲۳:۳۰ شب ۲۹ شهریوربا نیکا حرف زده است.
8- جنازه نیکا در حیاط یک ساختمان ۳ طبقه حوالی چهارراه امیراکرم پیدا شده در حالی که بیبیسی ادعا کرده جنازه زیر پل اتوبان یادگار امام (ره) رها شده است.
9- رسیدگی به این اتهامات در حوزه حفاظت اطلاعات سپاه است و سازمان اطلاعات سپاه در هیچ شرایطی به بررسی اتهامات نیروهای سپاه ورود نمیکند در حالی که در مطلب بیبیسی بازجویی توسط اطلاعات سپاه انجام شده است.
10- بیبیسی در این گزارش ریز مکالمات مأموران را هم ساخته است و نکته جالبتر آنکه برای اطمینان از درستی آن، مدعی شده از یک افسر سابق به اصطلاح اطلاعاتی ایرانی صحتسنجی کرده است. در این صحتسنجی نیز افسر مورد ادعای بیبیسی برای صحت این ماجرا اطمینان کامل نمیدهد! بااینحال بیبیسی که خود علناً اعلام میکند که نمیتواند بهطور صددرصدی این روایت را تایید کند، اما گزارش را در سطح بینالمللی و در سرویس جهانی این شبکه منتشر کرده و حتی فعل و انفعالات ماموران را تصویرسازی کرده است!
11- هیچ اسم یا نمایندهای از سازمان حفاظت اطلاعات سپاه در عنوان متولی و صاحب کار در نامه مورد استناد بی بی سی وجود ندارد.
12- با وجود درون سازمانی بودن و طبقه بندی موضوع در میان حاضران در جلسه افرادی از نیروی انتظامی هم حاضرند.
13- فرمانده تیپ ویژه تهران بزرگ در مهر ماه 1401 سردار احمدنورعلی بوده نه سردار سیدرضا موسوی.
فتـــح قلّهها بسوی ظهور
💢٢٣ ایراد شکلی گزارش بی بی سی درباره نیکا شاکرمی 1- در نامه مورد استناد قرار گفته ابتدائیات رایج م
14- حضور معاون اطلاعات قرارگاه ثارالله در جلسهای که به ریاست جانشین سازمان اطلاعات سپاه در محل معاونت اطلاعات قرارگاه ثارالله برگزار میشود امری طبیعی و لازم است اما در لیست خبری از وی نیست.
15- برگزاری 1600 نفر ساعت یعنی 70 روز تحقیق برای بحثی که پیچیدگی خاصی نداشته در اوج بحران؟
16- گزارش با ارجحیت آنی معمول نیست، ضرورت آنی بودن این گزارش چیست؟
17- برای حفاطت از عنوان رییس استفاده میشود نه فرمانده که در گزارش آمده به دستور فرماندهی حفاظت اطلاعات سازمان اطلاعات استان تهران...، مسئول حفاظت اطلاعات سازمان اطلاعات سپاه یک استان،اینجا تهران سردار نیست.
18- استفاده از عناوین به شکل غیرصحیح نشان دهنده عدم آشنایی با مجموعه سپاه است.
19- در سپاه از عنوان بازرس و محقق در این موارد استفاده نمیشود، از عنوان کارشناس و... استفاده میشود.
20- به کار بردن عبارات نامعقولی مانند «دستش را داخل شلوار نیکا کرده بود» در گزارش رییس سازمان اطلاعات سپاه به فرمانده کل سپاه.
21- آوردن نامهایی مانند سردار جلیلی، سردار مجلل، سردار مینویی که در اطلاعات سپاه وجود خارجی ندارند.
22- بیبیسی چند ساعت پس از انتشار و مشخص شدن گافهایش، نوشت: «برای حفظ امنیت افرادی که اسناد را به دستش رساندهاند،آنها را بازسازی کرده است»
23- نامههای طبقهبندیشده از جمله خیلی محرمانه را با یک مهر متمایز میکنند درحالیکه در این سند، لفظ «خیلی محرمانه» تایپ شده است
علیرغم مواجهه خصمانه انگلیس و رسانههایش با ج.ا در۴۵سال گذشته، تحلیلم از دفاعیات بعدیbbc از گزارش اولش در باره مرگ شاه کرمی، این است که گزارش مذکور جعل خودbbc جهانی نیست.
آن را در پاچهاش گذاشتهاند! کی و چرا و چگونه هنوز نمی دانیم. اما اگر پس نگیرد، بی اعتبارسازیش به دست خود، محقق شده است
#گنجی
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
سلام علیکم جمیعا
عرض ادب و احترام دارم خدمت شما عزیزان
امشب قصد این رو دارم از استراتژی محور مقاومت پرده برداری کنم
"استراتژی نفوذ"
دقت کردید جدیدا در جای جای دنیا داره تحرکات با تفکر محور مقاومت شکل میگیره ؟
در دانشگاههای آمریکا گرفته تا بحرین و الجزایر و ....
دلیلش چیه؟
شیطان با ایجاد ابزار رسانه شروع به ترس در جامعه جهانی میکنه
و این ترس به قدری پیش میره که یک مصونیت عجیب و غریبی برای مستکبرین ایجاد میکنه
بهطوری که هر قدر که دلشون بخواد به مردم زور میگن
و برای خودشون در ذهن مردم مستضعف غولی شکستناپذیر میسازن تا مردم جرأت نکنند باهاشون تقابل کنند
حالا در این مواقع سنت الهی چیه؟
سنت الهی سنت مقاومته
ان الذین قالو ربناالله ثم استقاموا
وقتی تفکر مقاومت به سر مردم مستضعف میفته و شروع به مقاومت میکنند به یکباره نصرت الهی شاملشون میشه و ملائکه به کمکشون میان
وقتی مستکبرین با این مقاومت رو برو میشن سعی میکنند اول بشدت تهدید کنند
تا با تهدید بتونن مردم مستضعف رو بترسونن
وقتی اثر نکنه
مجبور میشن با قدرت کمشون به مردم مستضعف فشار بیارن
مردم وقتی این مقدار قدرت مستکبرین رو میبینند و با قدرت خودشون مقایسه میکنند متوجه میشن که میشه جلوش وایساد
بعد از اینکه ایستادگی میکنند به پیروزی میرسند
اینجاست که مستکبرین سریعا وارد فاز مذاکره میشن
اونموقع این جملات رو زیاد میشنوید که بیایید مذاکره کنیم
وقتی مذاکره رد بشه و فشار روی مستکبرین زیاد بشه به استیصال میفتند و نابود میشن
👈بریم چند تا مثال عینی رو براتون تعریف کنم
امام خمینی ره در مقابل شاه چقدر توان داشت؟
با استقامت کار به جایی رسید که شاه پیام داد بیا مذاکره کنیم
اما امام ره رد کردن و انقلاب پیروز شد
در زمان جنگ تحمیلی کل دنیا با تمام ابرقدرتهاش جلومون ایستاد و ما با دست خالی جلوشون ایستادیم و یک متر هم بهشون باج ندادیم و پیروز شدیم
در دوره روحانی رفتیم تو فاز مذاکره
دیدیم که چطور ذلیل شدیم
وقتی تفنگداران دریایی آمریکا و انگلیس رو گرفتیم ، اولش خیلی گنده بازی درآوردن ،بعدش مجبور شدن با ذلت تمام تمام شروط ما رو قبول کنند
بعد از شهادت حاج قاسم یهو ایران پایگاه عین الاسد رو زد
یهو دنیا دید که میشه جلوی غولی مثل آمریکا ایستاد
همه جرأت پیدا کردن
یه زمانی کسی جرأت نداشت به پایگاههای آمریکا چپ نگاه کنه
اما امروز میبینیم که هر گروهی که میخواد موجودیت خودش رو در محور مقاومت اعلام کنه اول پایگاههای آمریکا در منطقه رومیزنه
این عمل باعث ازاله کامل استکبار از منطقه میشه
یمن رو ببینید
یک گروه کوچک انصارالله تونست جلوی کشوری تا بن دندان مسلح ۸ سال دوام بیاره و حالا شده ابرقدرت منطقه و آمریکا و انگلیس و اسرائیل ازش عین سگ میترسن و هر روز دارن پیغام مذاکره میفرستن
وقتی تفکر مقاومت تبدیل به یک فرهنگ شد و استکبار اسرائیل رو مردم به چشم دیدن
حالا نوبت بیداری جهانی مردم بر علیه استکبار و صهیونیسم جهانیه
برای همینه که میبینید یهو وسط دانشگاههای آمریکا تفکر محور مقاومت پدیدار میشه
وقتی این اتفاق بیفته دیگه زمان نابودی استکباره
زمان نابودی استکبار یعنی نابودی تاریکی و ظلم
و این یعنی شروع تابیدن خورشید جهانی
و اوموقع است که میبینید مردم دسته دسته به اسلام گرایش پیدا میکنند
الان هم نگاه کنید یک گروه کوچک مثل حماس در برابر غول اسرائیل ایستاده و فلجش کرده
این اتفاق باعث شده که یک گروه کوچک مثل سرایاالاشتر بحرین برای اعلام موجودی خودش با یک موشک و پهپاد اسرائیل رو بزنه
ببینید که بعد از طوفان الاقصی چقدر اسرائیل ذلیل شده
بعد از حمله ما به اسرائیل تمام هیمنه اسرائیل ریخت
بعد از حمله ما ، تریپ قدرت به خودش گرفت که الان میزنیم و فلان
ولی دیدید که جرأت نکرد
و تمام جهانیان فهمیدن که اسرائیل قدرتی پوشالی است
امام خمینی ره چی فرمودن؟
ما آمریکا رو زیر پا خواهیم نهاد
ما آمریکا رو له میکنیم
اونموقع ما اصلا موشک و پهپاد و این حرفها رو نداشتیما
الان تحقق این وعده صادق رو دارید میبینید
الان هم کشورهای منطقه دارن میرن به سمت عادی سازی روابط با اسرائیل و مذاکره با اون
این کشورها قطعا ذلیل خواهند شد
فعلا اینجا نمیتونم در موردشون حرف بزنم چون بشدت رصد میکنند😁
ان شاءالله باشه بعد از برگشتنم به ایران😁
میدونید فرج یعنی چی؟
فرج یعنی گشایش
دارید میبینید که دنیا داره میره به سمت یک گشایش جهانی
بیداری جهانی تفکر استقامت در برابر مستکبرین داره ایجاد میشه و دشمن از جایی که فکرش رو نمیکرد داره ضربه میخوره
ما داریم روز به روز قدرت پیدا میکنیم
شک نکنید به زودی فشار و توانایی کنترل اینها بر روی اقتصاد ما تموم میشه و گشایش عجیب اقتصادی هم ایجاد خواهد شد
وضعیت حجاب هم داره بهتر میشه
ما داریم به سمت بهتر شدن اوضاع میریم و اتفاقات خوبی در راهه.
به امید روزی که صدای اناالمهدی از کنار کعبه رو بشنویم.
به امید اونروز
والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته
✍قرارگاه جهادی شهید ابراهیم هادی
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢نمایش بایدن و نتانیاهو بعد از رفح نیز ادامه خواهد داشت
سناریوی حمله نظامی به رفح مانع جدی برای عادیسازی روابط عربستان و اسرائیل نیز نخواهد بود و این خط قرمز تعیین شده از بیت حانون و بیت لاهیا آغاز و به خان یونس رسید و در نهایت، آستانه توافق سیاسی مثلث عربستان آمریکا اسرائیل به رفح رسید و حمله به رفح نیز با چراغ سبز آمریکاییها انجام خواهد شد.
بازی دوگانه برای این است گزینه سیاسی و معامله بزرگ بایدن به هیچ عنوان از روند تحولات سیاسی خارج نشود(دقیقا همان چیزی که ایران و محور مقاومت بدنبال آن است) و همچنان افق عادیسازی و پیمان نامه دفاعی برای طراحی آرایش امنیتی و سیاسی جدید باقی بماند.
آمریکاییها سیگنال میدهند که حمله منجر به قتل عام مردم میشود و ممکن است شرایط وخیمی در رفح شکل بگیرد و جامعه جهانی و گروههای دانشجویی فشار بیشتری نسبت به این مساله بیاورند.
این دیالوگ آمریکاییها دقیقا همان سناریوی حمله به خان یونس و بیت حانون و... بود که در حال تکرار است.
آمریکاییها اینگونه خط می دهند اگر حمله منجر به تلفات انسانی و کشتار نشود و به صورت کنترل شده انجام شود ایرادی ندارد دقیقا همان چیزی که در قسمت های متعدد حمله زمینی اسرائیل به غزه دنبال شد.
بازی دوگانه بایدن برای مدیریت تنش به سمت معامله بزرگ و آرام کردن شرایط داخلی آمریکا برای انتخابات ۲۰۲۴ و اقناع سازی نتانیاهو برای قبول دولت فلسطینی همچنان ادامه خواهد داشت و حتی ممکن است برای خوراک رسانهای و کاهش فشارهای بین المللی تحریمهای نمایشی یا کاهش کمک تسلیحاتی بر علیه اسرائیل را پیش بکشد اما هیچ چیزی صورت مساله را تغییر نمی دهد
صهیونیستها پلن بعد از حمله به رفح و توافق آتش بس را در توزیع تسهیلات مهاجرت از غزه می بینند ،با برخی تسهیلات بعضی وارد کرانه باختری می شوند برخی نیز با دریافت کمک با اختیار خود وارد صحرای سینا شوند و بخشی نیز بر اساس برنامه امنیتی و سیاسی که برای محمد دحلان و جریانهای همسو با عربستان و امارات و مصر در غزه پیش بینی کردند در نوار غزه حضور خواهند داشت (این برای اخوانیها هم شکست است)اما با این تفاوت که غزه وارد یک چشم انداز چند ساله برای تبدیل شدن آن به یک منطقه تجاری و اقتصادی با هویت اسرائیلی خواهد شد،این دقیقا یکی از سناریوهای صهیونیستها برای بعد از آتش بس در فلسطین و غزه است
فریدمن و سایر تحلیلگران و حتی مقامات سعودی می گویند حماس قابل حذف شدن از آینده فلسطین نیست و آن ها همچنان حضور دارند و با عملیات زمینی اسرائیل نیز نابود نخواهد شد هرچند ضربات متعددی را متحمل شده است.
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
اینکه میگم اقتصاد ما دچار مافیاست برای این میگم
بازم میگم دشمن قطعا برای کف خیابون ما برنامه داره
همونقدر که حواسمون به محور مقاومت و منطقه است باید حواسمون به داخل هم باشه
البته بازم میگم
خیلیهاشون شناسایی شدن
و بهزودی دستگیر هم خواهند شد
کاش مردم زودتر به بلوغ سیاسی برسند و جریان نفوذ رو کاملا بشناسند و زود گول بازار رو نخورند و در پازل اقتصادی این مافیا بازی نکنند
اگر بصیرت مردم در این موارد بالا بره ما قطعا در مسئله اقتصادی گشایش عجیبی رو شاهد خواهیم بود
طلاهای کف بازار باید جمع بشه
دلارهایی که مردم بهعنوان پشتوانه مالشون جمع کردن باید برگرده تو چرخه اقتصاد
اینجوری خیلی از مشکلات حل میشه
دولت باید کاری کنه مردم خیالشون از سرمایه چندین و چند سالشون راحت بشه تا طلا و دلار رو از گاو صندوقهاشون بیرون بکشند
دشمن روی این احساسی بودن بازار و مردم ما حساب ویژه باز کرده
امیدوارم تو جنگ رسانهای آینده همه فتوحاتمون رو از دست ندیم
بازم میگم دشمن برای کف خیابون مون برنامه داره
مواظب باشید.
والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته
✍قرارگاه جهادی شهید ابراهیم هادی
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
سلام علیکم
عرض ادب و احترام دارم خدمت شما دوستان
با توجه به اینکه مسائل جهان چه در بُعد مادی و چه در بُعد معنوی داره بسیار پیچیده میشه
لازم میدونم نکاتی رو خدمتتون عرض کنم
نکاتی که از لحاظ اعتقادی و آخرالزمانی حائز اهمیته و نزدیکی امر ظهور رو نوید میده
و از لحاظ سیاسی وضعیت دنیا رو در نظم نوین جهانی به سمت یک تفکر به شدت آخرالزمانی نشون میده
همونطور که قبلا عرض کردم ما داریم به تحقق بزرگترین قاعده ظهور یعنی شکلگیری سپاه قدرتمند یمانی نزدیک میشیم
در واقع سپاه یمانی در پس پرده تفکر مقاومت ساخته شد و نتیجه این تفکر هم در منطقه کاملا مشخصه
قراره منطقه به آتش کشیده بشه
حالا که اسرائیل به رفح حمله کرده محور مقاومت هم دایره محاصره رو تنگتر خواهد کرد
در این وسط کشورهای منطقه یا بار کارت ما بازی خواهند کرد یا باید وسط یک آتش خودشون رو ببینند
اولین کشور هم مصر خواهد بود
مصر یا به سر میز ما میشینه یا باید تجاوز اسرائیل به کشورش رو بپذیره
چون وقتی اسرائیل در محاصره قرار بگیره مجبوره که از طریق رفح وارد مصر بشه
باید منتظر بود و دید که مصر به روزهای طلایی خودش برمیگرده یا ضلالت رو میپذیره که در این صورت سیلی محکمی خواهد خورد
از طرفی هم سودان به محور مقاومت چراغ سبز نشون داده
به زودی پایگاههای موشکی ما در آفریقا بلای جان صهیونیستها میشه
البته اسرائیل چارهای جز درگیری نداره
و این یعنی اینکه پای کشورهای دیگه هم به ماجرا باز خواهد شد
عربستان، مصر، امارات، قطر، بحرین و... وضعیت مناسبی نخواهند داشت
چون اگه جنگ به منطقه کشیده بشه اقتصادهای تک وجهی متکی به نفت این کشورها دچار مشکل جدی خواهد شد
چون قراره از این به بعد هیچ کشتی در مدیترانه و دریای سرخ و خلیج عدن و خلیج فارس و دریای عمان بدون اجازه محور مقاومت جابجا نشه
یمن علنا اعلام کرده هر کشور و هر شرکتی که یک کشتی به اسرائیل یک کشتی کمک کنه تمام کشتی هاش رو به هر مقصدی که بخوان برن مورد هدف قرار میده
اسرائیل از لحاظ سیاسی و اقتصادی به انزوای محض کشیده میشه
عربستان قصد داره تا پنج سال آینده نقش خودش رو در منطقه ارتقا بده و تا میتونه توریست جلب کنه
از ورزش هم شروع کرده و با آوردن بازیکنان مطرح جهانی نظرها رو بهسمت خودش جلب کرده
اگر دامنه آتش به منطقه کشیده بشه عربستان بشدت متضرر میشه
از طرفی تمام ارتباطات اروپا با آفریقا و خاورمیانه کاملا قطع خواهد شد و جنوب و جنوب غربی آسیا که محل تردد انرژی دنیاست رو کاملا از دست میدن و ضربه مهلکی رو میخورند
از طرفی هم که شمال آسیا درگیر جنگ اوکراین و روسیه است
و این یعنی گندم هم به اروپا نخواهد رسید
اونوقت خواهید دید اجماع جهانی بر علیه اسرائیل شکل خواهد گرفت
بازم میگم
یا دنیا پشت دست ما بازی میکنه یا مجبورش میکنیم که سیاستهای ما رو اجرا کنه
👈و اما یک نکته
با توجه به دستاوردهای ما در منطقه و زدن جایگاههای جاسوسی اینها در اربیل عراق و چند جای دیگه که قابل گفتن نیست
تقریبا تمام کانالهای اینها شناسایی شده
همونطور که محور مقاومت در منطقه داره استراتژی ما رو جلو میبره
سیستم امنیتی ما هم در یک سکوت کاملا استراتژیک تمام مراکز فساد رو شناسایی کرده و به زودی زیر ضربه میبره
متاسفانه جریان نفوذ به قدری در بدنه بانک مرکزی و اقتصاد ما لانه کرده که در یک سیاست کاملا اشتباه و احمقانه و البته از روی عمد داره طلاهایی که این مدت ما به وسیله فروش انرژی به ونزوئلا و.... جمعآوری کردیم رو تبدیل به سکه میکنه و میریزه کف بازار
اینکار برای این انجام میشه که نگذارن طلا بشه پشتوانه پول ملی و دلار کنار گذاشته بشه
وقتی کشور روسیه توی این چند سال اخیر ذخائر طلای خودش رو با این حجم تحریم تونسته چهار برابر کنه و چین هم داره خزانه خودش رو از طلا پر میکنه و تقاضای برگشت ذخائر طلای خودش از آمریکا رو کرده ، تو کشور ما دارن طلا رو آب میکنند و تبدیل به سکه میکنند و میدن دست مردم
وقتیطلا بره دست مردم دیگه برای کشور سودی نداره
برای همینه بارها گفتم که وارد بازار طلا نشید
چون درسته الان مثلا دارید ارزش پولتون رو حفظ میکنید ولی قطعا سالهای بعد کشور ضربه بدی از این اتفاق شوم میخوره
سیستم امنیتی باید سر نخ فروش طلا در کشور رو بگیره و برسه به منبع اصلی این تصمیم
قطعا شخصی که تصمیم گرفته طلا رو آب کنه بده دست مردم، نفوذیه و قطعا عامل دشمنه
دنیا داره وارد مرحله سخت آخرالزمانی میشه اونوقت مسئول احمق ما داره خزانه رو از طلا خالی میکنه
اینها مثل یک موریانه دارن از داخل بما ضربه میزنن
اونوقت هر چقدر زور بزنی درست نمیشه
وقتی این همه زیر ساخت احیا شده و الان بهترین زمان برای تولید و ارز آوری و جمع کردن طلاست، چرا باید طلا آب بشه و بشه سکه و بره تو دست مردم
💢 یکی پرسید!
چند روز قبل در نشستی بیست نفره در بوشهر یکی پرسید: راستی فلانی هفت ماه از جنگ گذشت و هنوز یک معما برایم حل نشده است. گفتم کدام معما؟ گفت: این که اسرائیل با اون دستگاههای عریض و طویل اطلاعاتی و امنیتی پیشرفته مگه میشه از برنامه حماس برای حمله «طوفان الاقصی» اطلاع پیدا نکرده باشد؟
تعجب کردم و گفتم: اتفاقا اتفاقات این هفت ماه به این سوال و سوالات بیشمار دیگری که از روزهای نخست حمله هفتم اکتبر مطرح شد، پاسخ روشنی داده است.
گفت: چطور؟
گفتم: هفت ماه از «طوفان الاقصی» میگذرد و حدود 240 گروگان اسرائیلی به غزه منتقل شدند؛ اما همان دستگاه امنیتی و اطلاعاتی اسرائیل و با کمک سرویسهای اطلاعاتی آمریکا و چند کشور اروپایی و تمرکز بیسابقه آنها و ماهوارههای جاسوسی و... بر نوار غزه نتوانستند مکان نگهداری این اسرا را شناسایی کنند و 69 نفر آنها تنها در نتیجه توافق آتش بس موقت چهار روزه در روز 47 آزاد شدند و بقیه هم بیش از 7 ماه است در نوار غزه هستند، اما همان دستگاهها و سرویسها هنوز مکان نگهداری آنها و رهبران و فرماندهان رده بالای حماس را در این باریکه بسیار کوچک شناسایی نکردهاند و هیچ گروگانی را آزاد نکردند و دو سه نفری هم که آزاد شدند، نزد یک خانواده بودند نه حماس.
این اتفاق که خود یک نوع شکست اطلاعاتی و امنیتی نیز هست و به پرستیژ این سرویسها بیشتر آسیب زده و میزند.
حالا نیز به همان دلیلی که اسرائیل با کمک آمریکا و بعضا اروپا به مکان نگهداری گروگانها و رهبران حماس در نوار غزه در این هفت ماه پی نبرد، به طریق اولی هم امکان اطلاع پیشینی از تصمیمی محرمانهتر و حساستر از آن همچون برنامه ریزی برای «طوفان الاقصی» وجود نداشته است که در عمق 70 متری زمین گرفته شد؛ با این تفاوت نیز که تنها شورای نظامی حماس و یحیی سنوار رهبر سیاسی آن در نوار غزه از این تصمیم مطلع بودند؛ اما نگهداری 240 گروگان و در حال حاضر بیش از 130 اسیر از سوی دهها نیروی مسلح حماس انجام میشود.
شخص سوال کننده در واکنش، از سر لطف مطالب پیشگفته را قانعترین پاسخی عنوان کرد که دریافت کرده است.
از همان روزهای نخست «طوفان الاقصی» گمانهها و گزارههای عجیب غریبی مطرح شد.
در واقع مفروض دشواری پذیرش عدم اطلاع اسرائیل از برنامه و تصمیم حماس این بود که دولت نتانیاهو اطلاع داشته، اما خواسته حماس را به این دام بکشاند تا پس از حمله آن، غزه را با خاک یکسان کند و خود را از مخمصه اعتراضات داخلی علیه طرح اصلاحات قضائی برهاند. آن زمان هم عرض شد که سیستم اسرائیل متمرکز نیست و اساسا اجازه چنین تبانیای به نتانیاهو و سرویسهای اطلاعاتی آن هم به قیمت جان بیش از ۱۸۰۰ اسرائیلی و راهاندازی چنین جنگی با آن پیامدهای سنگین را نمیدهد.
این تحلیل هم معطوف به باور صاحبان آن به "توانمندی خارق العاده" دستگاههای امنیتی اسرائیل و به تبع آن محال دانستن غافلگیری آنها بود.
مرور زمان و گذشت هفت ماه بطلان این دست تحلیلهای دم دستی را نشان داد. حالا از کسانی که چنین چیزهایی را به عنوان گزارههای قطعی پذیرفته و مطرح میکردند، اگر بنا را بر آنها بگذاریم، باید پرسید که این چه تبانی بود نتانیاهو و رهبران اسرائیل کردند؟ مثلا با نابودی غزه میخواستند چه چیزی به دست بیاورند؟ جز این که حماس که هنوز پابرجاست و طرف توافق و مذاکره است و این خود مکمل هفتم اکتبر است و همچنین این که جهان را با این کشتار گسترده و بیسابقه علیه اسرائیل بشورانند و خود را در معرض اتهام ارتکاب جنایت جنگی و نسل کشی و احتمالا صدور قرار بازداشت از جانب دیوان لاهه قرار دهند و با عدم تحقق اهداف اعلام شده جنگ پیامدهای هفتم اکتبر را تعمیق بخشند.
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
سلام علیکم
عرض ادب و احترام خدمت شما دوستان عزیز
انتخابات هم تموم شد و از نوع چینش کرسیهای مجلس مشخصه که این دوره هم مجلس قیافهی انقلابی داره!
امیدوارم این قیافه با بطن و اصلشون هم یکی باشه.
(هرچند نمایندهی این دوره از انتخابات در کهگیلویه بزرگ را بدلیل تخلفات مستند و مشهود؛ که تا لحاظات پایانی_قرار بر ابطال بود؛ نمایندهی مردم خود در این حوزهی انتخابیه نمیبینم)
اما؛ مجلس جدید باید سریعا چندین موضوع رو در کشور پیگیری کنه
اولین موضوع بحث مالیاتهای بر درآمد و خانههای خالی
موضوع سربازی جوانان
شفافیت آرا
و....
این نمایندگان با همین شعارها به مجلس رفتن
و باید بدونن که مردم اینبار دیگه کوتاه نمیان
زمان وعده وعیدهای الکی گذشت
مردم آگاه شدن و باید به مردم پاسخگو باشند
بازنگری پر سیستم آموزش و پرورش کشور
بازنگری در سربازی جوانان
تعیین مشوقهای کافی برای ازدواج آسان جوانان
شفافیت بر قوانین مالیاتی کشور
پیگیری لایحه حجاب و عفاف و برطرف کردن مشکلات آن
همه و همه از نمایندگان جدید توقع میره.
شاید این آخرین فرصت برای برطرف شدن نگاه کدر مردم به مدیریت کشوره
به همین دلیل مسئولیتی که به دوش این نمایندگان منتخب هست خطیرتر و مهمتره
اگر قراره این مجلس هم اسم انقلابی رو یدک بکشه باید تمام کارهایی که میکنه هم انقلابی و جهادی باشه
الان کشور به یک نگاه انقلابی و جهادی و همچنین مدیریت متخصص و جوان نیاز داره
تا اعتماد مردم دوباره به سیستم مدیریتی کشور جلب بشه
سیلهای مهیبی در راهه
در جای جای جهان سیل و زلزله زیادتر خواهد شد
وضعیت دنیا به یکباره دگرگون خواهد شد
بلایای طبیعی با جنگ و خونریزی کشورهای دنیا رو فرا خواهد گرفت
موج بیداری انسانی و اسلامی در دنیا شروع شده
و گستره اون از آمریکا به اروپا هم خواهد کشید
برای همین موضوعاته که میگم نمایندگان مجلس باید هر چه زودتر فکرشون به اصلاح وضع کشور باشه
بازم دارم فریاد میزنم دشمن برای کف خیابون ما برنامه داره
سنگر رسانه رو تقویت کنید
تا میتونید در راستای اهداف انقلاب تولید محتوا کنید
خدمات نظام رو به گوش جوانان برسونید
ایرادها رو بگید ، انتقاد کنید و راهحلهاشم توضیح بدید برای مردم
الان شاهد یکسری دعواهای بچهگانه سیاسی در کشور هستیم
باید متحد شد
دو قطبی شدن بدترین چیز در زمان حاله
الان مثل زمان قبل از وقوع سیله
داریم هشدار میدیم که مبادا یهو مسئولین کشور غافلگیر نشن
در برابر فتنههای اقتصادی و سیاسی آینده مردم رو واکسینه کنید
منتظر سقوط خیلی از آدمهای مطرح باشید
دینتون رو از رسولالله بگیرید نه از آدمها
سیاستتون رو از حضرت آقا بگیرید نه چند تا آدم مطرح سیاسی
در تلاطمهای آینده بر ناخدای باخدای کشتی نظام یعنی حضرت آقا تکیه کنید
پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد
ما با این سید بزرگوار بر قله افتخار و عزت و دانش خواهیم ایستاد اصلا شک نکنید
بلاشک در آینده نزدیک مشکلات اقتصادی و فرهنگی هم با آگاه شدن مردم و مشارکت اونها در تولید حل خواهد شد.
به امید روزهای روشن.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
✍قرارگاه جهادی شهید ابراهیم هادی
#ققنوس_آتشین
🔹️ما را در ایتا دنبال کنید:
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─