سلام دوستان عزیز،
امیدوارم حالتون خوب باشه. امروز میخوایم درباره موضوعی صحبت کنیم که خیلی مهمه:
👈 سوریه، آیینه عبرت ایران.
اگه به سوریه نگاه کنیم، میبینیم کشوری که یه زمانی قطب گردشگری و اقتصاد منطقه بود، حالا به یه ویرونه تبدیل شده. چرا این اتفاق افتاد؟ و مهمتر اینکه، آیا ایران هم ممکنه به چنین شرایطی برسه؟
1. سقوط سوریه: از کجا شروع شد؟
سوریه کشوری بود که هم منابع زیادی داشت، هم موقعیت استراتژیک عالی. اما اعتراضات کوچیک و سوءمدیریت باعث شد دشمنها وارد صحنه بشن. رسانهها مردم رو تحریک کردن، اعتراضات رو به خشونت کشوندن و گروههای تروریستی رو قهرمان جلوه دادن.
نتیجهش شد نابودی زیرساختها، ترور دانشمندها و آوارگی مردم.
2. شباهتهای شرایط ایران و سوریه
متأسفانه بعضی مشکلات تو کشور ما هم دیده میشه که شباهتهایی با سوریه داره:
مشکلات اقتصادی: تورم، گرونی و شایعاتی که مردم رو خسته کرده.
نفوذ دشمن: دشمنها دارن از اختلافات قومی و مذهبی سوءاستفاده میکنن تا وحدت ملی ما رو خراب کنن.
جنگ رسانهای: دشمن تو رسانهها خیلی قویه، و داره تاثیر میذاره، در حالی که ما هنوز تو این زمینه ضعیف عمل میکنیم.
اگه این مسائل رو جدی نگیریم، ممکنه دشمن بتونه نقشههاش رو عملی کنه، همونطور که تو سوریه انجام داد.
3. امنیت، خط قرمز ایران
امنیت مهمترین چیزیه که یه کشور میتونه داشته باشه. وقتی امنیت نباشه، نه اقتصاد میمونه، نه فرهنگ، و نه حتی زندگی عادی مردم. دشمن از همه ابزارهاش استفاده میکنه: از گروههای تروریستی گرفته تا #جنگ_سایبری و تحریک داخلی. ما باید حواسمون باشه که امنیت کشورمون رو دست کم نگیریم.
4. وظیفه ما چیه؟
برای اینکه جلوی این خطرها رو بگیریم، باید چند تا کار اساسی انجام بدیم:
آگاهیبخشی: مردم باید بدونن دشمن چه نقشههایی داره و خطر رو جدی بگیرن. جهاد تبیین تو این زمینه خیلی مهمه.
تقویت اقتصاد: دولت باید روی تولید داخلی کار کنه و وابستگی به نفت رو کم کنه.
#حفظ_اتحاد_ملی : اقوام و گروههای مختلف کشور باید کنار هم باشن. اختلافات داخلی بهترین سلاح دشمنه.
( مثلِ آقای امیرِ حیاتمقدم #نماینده_ماهشهر نباشیم که خود یک نظامی است اما از بصیرتِ کافی برخوردار نیست و در اقدامی خارج از ادب و #امنیت_ملی به مردم محروم قوم شریف #لر در #کهگیلویه_و_بویراحمد اهانت کرده و #اسرائیل را از این مردم محروم و مستضعف بهتر خطاب کرد!!!)
5. پیام امید
ایران ظرفیتهای بزرگی داره، از منابع طبیعی گرفته تا نیروی انسانی متخصص. دشمن از این تواناییها میترسه و به همین خاطر همیشه دنبال اینه که ما رو تضعیف کنه. اما اگه زیر پرچم ولایت فقیه متحد بمونیم، هیچ خطری نمیتونه به ما آسیب بزنه.
👈حرف آخر
#سوریه به ما یه درس بزرگ داده: امنیت و اتحاد، ستونهای اصلی یه کشور قوی هستن. اگه این دو تا رو حفظ کنیم و به تواناییهامون تکیه کنیم، هیچ دشمنی نمیتونه ما رو شکست بده. ولی اگه غفلت کنیم، ممکنه سرنوشتی شبیه سوریه در انتظارمون باشه.
بیایید همه با هم برای ساختن ایرانی قویتر و سربلندتر تلاش کنیم.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
✍️قرارگاه جهادی شهید ابراهیم هادی
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ🔥🦅🦅ঊঈ═┅─
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈خیلینزدیک (و در زمانِ انتخابات #مجلس_دوازدهم) #دکتر_سعادتیان اتفاقات امروز را پیشبینی کرده بودند
و محور اصلی کمپین انتخاباتی ایشان توجه ویژه به جوانانِ پُر استعداد، و احداث #صنایع_مادر(خاصه صنایع حوزه نفت)؛ در شهرستانهای چهارگانهی حوزه انتخابیه دهدشت_چرام_بهمئی و لنده بوده است؛ تا مردمِ شریف دیارمان شاهد چنین گستاخیهایی از جانبِ امثالِ #امیر_حیاتمقدم نماینده مردمِ ماهشهر نباشند...
👈و امیدواریم روزی کهگیلویه بزرگ از چنگال اهریمنِ ناعدالتیها
ناکارآمدیها
و تبعیضات،
آزاد؛ و جوانانِ دیارمان نفسی آسوده بکشند، تا اینچنین شاهد نباشیم امثالِ آقای حیاتمقدم #نماینده_ماهشهر (که خود یک نظامی میباشند،اما از بصیرتِ کافی برخوردار نیست) در اقدامی خارج از ادب و #امنیت_ملی به مردمِ مظلوم و محرومیتزدهیِ قوم شریفِ #لر در #کهگیلویه_و_بویراحمد (خاصه مردم باصداقتِ طیبی و بهمئی) اهانت نموده ؛ و #اسرائیل را از این مردمِ محروم و مستضعف و در عینحال شجاع و نترس، بهتر خطاب نماید!!!).
#حیاتمقدم_بیشعور_نباش
#برای_سعادت_کهگیلویه
#برای_سعادت_ایران
#برای_وحدت
#برای_وفاق_ملی
#برای_ایران
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ🔥🦅🦅ঊঈ═┅─
سلام علیکم
امیدوارم حالتون خوب باشه
امروز میخواهیم به سوالی که خیلیها پرسیدن جواب بدیم:
👈چرا مقام معظم رهبری در مسائل اقتصادی کشور مستقیماً وارد نمیشن و رئیسجمهور رو عزل نمیکنن؟
برای این که جواب این سوال رو بدیم، باید اول کمی درباره ساختار کشور و مسئولیتهاش صحبت کنیم. در نظام جمهوری اسلامی ایران، کارها بین قوا تقسیم شده. مقام معظم رهبری مسئول هدایت کلی کشور هستن و روی سیاستهای کلان نظارت دارند، اما کارهای اجرایی مثل تصمیمگیریهای اقتصادی و سیاستگذاریهای روزمره، به دولت و رئیسجمهور مربوطه. پس وقتی میگیم چرا رهبری وارد نمیشن، باید بدونیم که این یک مسئولیت جدا از رهبریه.
حالا در مورد #عزل_رئیسجمهور ، اینطور میشه:
طبق اصل ۸۹ #قانون_اساسی، رئیسجمهور از دو راه میتونه عزل بشه:
1. استیضاح در مجلس:
اگر مجلس شورای اسلامی بخواد و به این نتیجه برسه که رئیسجمهور از نظر اجرایی یا سیاسی مشکل داره، میتونه رئیسجمهور رو استیضاح کنه. یعنی نمایندهها از رئیسجمهور سوال میکنن و اگر اکثریت مجلس رای بدن که دیگه رئیسجمهور قابل ادامه کار نیست، بعد این تصمیم به مقام معظم رهبری فرستاده میشه تا ایشون تایید کنن. بعد از تایید رهبری، رئیسجمهور باید از کار برکنار بشه.
2. نظر دیوان عالی کشور:
در بعضی موارد اگر عملکرد رئیسجمهور مشکلساز بشه یا برخلاف قانون عمل کنه، دیوان عالی کشور میتواند این موضوع رو بررسی کنه. اگر دیوان عالی تشخیص بده که رئیسجمهور نمیتونه وظایفش رو درست انجام بده، این مسئله به مجلس فرستاده میشه و باز هم باید مقام معظم رهبری تایید کنن تا رئیسجمهور عزل بشه.
👈چرا مقام معظم رهبری مستقیماً وارد نمیشوند؟
در نظام جمهوری اسلامی ما، هدف اینه که اختیارات تقسیم بشه و هیچکس نتونه همهچیز رو در دست خودش بگیره. مقام معظم رهبری نظارت کلی دارند، ولی تصمیمات اجرایی باید از طریق دولت گرفته بشه. به همین دلیل رهبری هیچوقت وارد مسائل اجرایی مثل عزل رئیسجمهور نمیشن و همیشه از طریق مجلس و دیوان عالی کشور پیگیری میشه.
👈حرف آخر:
در نهایت باید بگم که مقام معظم رهبری همیشه در مسائل کلان کشور دخالت میکنن و کمک میکنن که کشور به درستی هدایت بشه. اما وقتی صحبت از مسائل اجرایی مثل عزل رئیسجمهور میشه، این باید از طریق مجلس و طبق قانون انجام بشه. رهبری همیشه از مسیر قانون و با احترام به رأی مردم عمل میکنن.
خلاصه اینکه، رهبری نظارت میکنن، ولی هر کسی مسئول کار خودش هست و باید طبق قانون عمل بشه.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
✍️ قرارگاه جهادی شهید ابراهیم هادی
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ🔥🦅🦅ঊঈ═┅─
💢 قصه پرغصه منوّرالفکرها
جناب #محسن_رنانی در یادداشتی با عنوان "حکمرانی بیقِصه" چنین نگاشته است: "هیچ سازمان و نظامی بدون قصه باورپذیر، دوام نمیآورد. بشار اسد اگر سقوط کرد چون سالها بود حزب بعث سوریه به پایان قصه خود رسیده بود؛ یعنی قصه قدیمیاش دیگر باورپذیر نبود و بشار نیز نتوانست و نکوشید تا برای حکومت خویش و برای آینده سوریه قصه تازهای خلق کند. بهگمانم جمهوری اسلامی نیز سالهاست که دیگر قصهای ندارد. قصهای که بنیانگذار در سال ۱۳۴۲ نوشتنش را آغاز کرد و سپس مرحوم دکتر شریعتی نسخه مدرن آن را در دهه پنجاه خلق کرد، یک قصه دوجلدی شد که انقلاب ۵۷ روح و معنا و سپس شکل خود را از آن گرفت. آن قصه اکنون دیگر سالهاست که برای اکثریت نسل جدید، معنا و باورپذیری خود را از دست داده است...".
👈کاش جناب رنانی بهجای این همه آسمان به ریسمان بافتن، اندکی میاندیشید که اگر جمهوری اسلامی دیگر هیچ قصه جذابی ندارد پس چرا وقتی رهبرش در #جمعه_نصر ، نماز جمعه را اقامه میکند جمعیت میلیونی حاضران، رکورد جمعیت نماز جمعه در تمام ادوار اخیر جهان اسلام را میشکنند؟!
و اگر جمهوری اسلامی دیگر هیچ قصه جذابی ندارد پس چرا جوانها و نوجوانها برای حضور در مراسم اعتکافی که از ثمرات همین جمهوری اسلامی است سر و دست میشکنند؟!
و اگر جمهوری اسلامی دیگر هیچ قصه جذابی ندارد پس چرا سالهاست که ایران به مسئله اول مناظرات انتخابات ریاست جمهوری ینگه دنیا تبدیل شده است؟!
و اگر جمهوری اسلامی دیگر هیچ قصه جذابی ندارد پس چرا وقتی روسای جمهور ما (چه چپ و چه راست) به کشورهای مختلف جهان اسلام سفر میکنند با چنان استقبالی از طرف ملتهای مسلمان مواجه میشوند که حسرت حاکمان خودشان را برمیانگیزند؟!
و اگر جمهوری اسلامی دیگر هیچ قصه جذابی ندارد پس چرا بعد از فرمان رهبرش برای کمک به جبهه مقاومت، تنها طی چند روز دهها کیلو طلا روانه لبنان شد که گرم گرمهایش را مردم سخاوتمند و وفاداری دادند که بعضا خودشان محتاج معیشت روزانهشان بودند؟!
👈آری آنچه نیازمند بازنگری در قصهاش است نه قصه جمهوری اسلامی، بلکه قصه پرغصه منوّرالفکرهایی است که دستگاه محاسباتیشان چنان دچار اختلال شده که حتی از دیدن و شنیدن چنین واضحاتی نیز عاجزند: "لَهُمْ قُلُوبٌ لَا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَا يَسْمَعُونَ بِهَا: آنان دلهايى دارند كه با آن نمیفهمند، و چشمانى دارند كه با آن نمىبينند، و گوشهايى دارند كه با آن نمىشنوند"(اعراف/۱۶۹).
#رئیسی
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ🔥🦅🦅ঊঈ═┅─
💢 #براندازیِ_هویّتی در جمهوری اسلامی
[یکم]. میخواهند بهصورت تدریجی و تکهتکه، جمهوری اسلامی را مشروط و محدود کنند؛ طرحهایی بهظاهر فرهنگی و در باطن، امنیتیِ خود را قطعهقطعه اجرا میکنند تا حسّاسیّتها، چندان برانگیخته نشوند و امکان پیشروی برایشان وجود داشته باشد. این پیشرویها، کار را به مرحلهای خواهد رساند که نظام، امکان عمل و مواجهه را از دست خواهد داد و دچار انفعال یا مصلحتاندیشی میشود. به زبان فقهی باید گفت میخواهند ولیّفقیه را از وادی «حقیقت» به وادی «مصلحت» سوق بدهند و استقرار شریعت را از نظر اجتماعی، ممتنع سازند. موقعیّتهایی میآفرینند که در آنها، باید بر اساس اصل تزاحم و تقدیم اهم بر مهم عمل کرد و از پارهای ارزشها گسست و خطوط قرمزِ دیگری را ترجیح داد. وقتی بهصورت کلّی و راهبردی نگاه میکنیم، درمییابیم که خطوط قرمزِ فرهنگی، یکی پس از دیگری، در حال شکستهشدن هستند و ما همچنان در حال عقبنشینیِ ارزشی هستیم. بدیهیّات فرهنگیِ دهۀ شصت، ابتدا به «پرسش» و «ابهام» تبدیل میشوند و آنگاه به فاصلۀ اندکی، حالت «مسألهوار» و «مناقشهبرانگیز» مییابند و باید بهناچار و از سرِ اضطرار، از آنها عبور کرد. اگر مجموعی و برآیندی به عرصۀ فرهنگی بنگریم، حیرت خواهیم کرد که چگونه این مسیر افولی و نزولی را پیمودهایم، ولی مسأله این است که نگاه ما، قطعهای و تکهای است و رویدادها را در کنار یکدیگر نمینشانیم و نظرِ راهبردی به عرصه نمیافکنیم.
[دوم]. شگرد جریان تجدّد در این زمینه، «عادیسازی» است و برای عادیسازی نیز باید حوصله داشت و کار را به زمان سپرد. ابتدا یکی از ارزشها را به بحث عمومی میکشانند و دربارۀ آن، شبهه و اشکال مطرح میکنند و در همین راستا، « #مفهومسازیِ_منفی » میکنند تا زمینۀ اجتماعی، فراهم آید. سپس ضربههای کاری و ناگهانی وارد میآورند تا «پیشرویِ جهشی» رخ بدهد. تجربۀ کشف حجاب ، صورت تامّ و تمامی از این صحنهآرایی است. از سالهای آغازین دهۀ نود، جریان مهاجرت برخی بازیگران به وقوع پیوست و این مهاجرتها، به کشف حجاب و برهنگی، گره خورد. در آن دوره، امکان کشف حجاب در درون ایران، افسانۀ محال و نشدنی به نظر میرسید، اما برای زمینهسازی، #کشف_حجابِ_پنهانی در دستورکار قرار گرفت. مفاهیمی همچون « #آزادیهای_یواشکی »، « #چهارشنبههای_سفید »، « #نه_به_حجاب_اجباری »، در همین دوره ساخته شدند. در سال نودوشش، ناگهان مفهوم «دختران خیابان انقلاب» را صورتبندی کردند که در ذیل آن، برخی زنان در خیابان و آشکارا، روسری خود را بر سرِ چوب نهادند. شاید حدود سی نفر در شهرهای مختلف، چنین کردند و با همۀ آنها نیز مواجهۀ قضائی صورت گرفت، اما نهفقط این موج تصنّعی و سازماندهیشده، فروننشست، بلکه چندی بعد، مسألۀ امکان کشف حجاب در درون وسیلۀ نقلیه مطرح شد؛ با این توجیه که درون وسیلۀ نقلیه، حریم خصوصی است. انتخابات ریاستجمهوری در سال نودوشش که در آن، تکنوکراتها به قدرت رسیدند، به صحنۀ معاملۀ آنها بر سرِ حجاب تبدیل شد و زینپس، جریان تجدّدی احساس کرد که شرایط از نظر سیاسی، فراهم شده است.
[سوم]. در این میان، حاکمیّت، هیچ طرح و تدبیری برای مواجهه با موج شکل گرفته در دست نداشت و نظارهگر و منفعل بود. همه در انتظار تصمیم دیگران بودند و یا در انتظار زمان مساعدی که بتوان این زخم را علاج کرد؛ درحالیکه گذر زمان، رخنه و عفونت ایجاد کرد و اصلاح و تغییر را دشوارتر نمود. بخشهایی از حاکمیّت نیز که بینش لیبرالی یافته بودند، کمترین اعتقادی به خطوط قرمزِ فرهنگی از جمله حجاب نداشتند. این «وضعِ رهاشده»، سبب گردید که حدود شصت درصد از کشف حجاب، در همین مدّت به وقوع بپیوندد. تنها امری که میتوانست حاکی از مواجهۀ نظام باشد، حضور تعداد اندکی گشت ارشاد در نقاط محدودی از شهر تهران بود. این حضور بسیار ناچیز، بسیار بزرگنمایی میشد؛ چنانکه گویا نظام، به قلعوقمع زنان و دختران همّت گمارده و به خشونت بیپروا روآورده است. واقعیّت، بر رهاشدگی و هرجومرج فرهنگی دلالت داشت، اما روایت، سخن دیگری داشت. حاکمیّت، نه «واقعیّت» را در اختیار داشت و نه «روایت» را. هر دو به دست باد سپرده شده بودند و بدین سبب، حلقۀ محاصرۀ فرهنگی، هر لحظه تنگتر و منقبضتر میشد. توقع میرفت که شورای عالی انقلاب فرهنگی در این برهه، علاج و تدبیری در پیش بگیرد و چالشها را پیشبینی کند و نهادهای فرهنگی را به سوی مقصد واحدی سوق بدهد، اما دریغ از فهم زمانه و ضرورتهای آن. سرانجام، اغتشاش «زن، زندگی، آزادی» از راه رسید و چهل درصدِ باقیمانده نیز به وادی کشف حجاب راه یافتند.
#جمشیدی
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ🔥🦅🦅ঊঈ═┅─
💢 پخش نکنید آقا ! به مصلحتتان نیست!
اگر جای #شورای_عالی_امنیت_ملی بودم حتماً از رسانههای داخلی کشورمان میخواستم اخبار برگزاری جلسات دادگاه نتانیاهو را منتشر نکنند. یا از اساس منعشان میکردم!
نشر خبر برگزاری جلسات نتانیاهو در اوج جنگهای اخیر در منطقه، اذهان مردم ما را مشوش میکند واقعاً! مردم میپرسند پس چرا برخی از روسای جمهور، وزرا، معاونین وزرا، مدیرکل ها، استانداران و... که موضوعاتی از قبیل تخلف اداری یا فساد اقتصادی یا اختلاس یا کم کاری و عدم انجام وظیفه و... در کارنامه دارند یا مسئولیتهایی متوجه آنها بوده، اما محاکمه نمیشوند یا محاکمه شان با حضور خبرنگاران و رسانهها نیست!
🔹بطور مثال، این کمبودها و #ناترازی گاز و برق و انرژی که در کشور وجود دارد، یک شبه بوجود نیامده؛ حتماً روسای جمهور سابق و وزرا و مدیران مربوطه تقصیرات، قصورات یا کمکاریها داشتهاند. چرا نباید محاکمه شوند؟
حالا که در بحث خاموشیهای پاییز و زمستان امسال، برخی رسانهها از کم کاری یا خطای وزیر نیروی سابق جناب #محرابیان در سوزاندن منابع گازوئیل نیروگاهها حرف میزنند و مدعی هستند که در ذخیره کردن انرژی اقدام نکرده یا برخی هم دولتمردان فعلی را مقصر اصلی عدم ذخیرهسازی انرژی معرفی میکنند، چرا سیستم قضایی ما آنها را محاکمه نمیکند تا نتیجه معلوم شود؟
مثال دیگر: شهرداری اهواز یا شهرداری کارون یا خیلی از شهرهای کشور، صدها نفر مازاد استخدام کردهاند با سفارش این آیتالله و آن نماینده و این سردار و آن عضو شورا و..! حالا منابع برای پرداخت حقوق این همه نیرو نداریم. آقا چرا اینها را محاکمه و مجازت نمیکنید؟ چرا تشهیر نمی کنید تا حساب کار دست همه بیاید؟
مثال بعدی در ماجرای #حذف_ارز_4200_تومنی مگر کارشناسان و مدیر سازمان برنامه و بودجه در دولت شهید رئیسی و وزیر کشور جناب #وحیدی و مابقی مسئولین نمیگفتند که فقط 3 قلم گرانی داریم و مشکلی برای کشور ایجاد نمی شود؟ پس چرا بعد از آن همه فاجعه هیچ کدام از اینها محاکمه نشدهاند؟ اگر محاکمه شده بودند که دولت فعلی مجدداً همان سیاستها را ادامه نمیداد و حالا بحث از #حذف_ارز_نیمایی نشده بود!
مثالها از این دست زیادند. من معتقدم نشر اخبار محاکمه نتانیاهو در دادگاههای رژیم نامشروع اسرائیل در کشور ما به مصلحت عمومی نیست. حتی اخبار برگزاری تجمعات متعدد مخالفین نتانیاهو به مصلحت داخلی نیست. چون اذهان مشوش میشوند پس چگونه در آن رژیم نامشروع در اوج جنگها تجمعات مخالفین -غالباً بدون درگیری- برگزار می شود ولی اینجا ما از برگزاری تجمعات می ترسیم.
👈حالا صلاح با خودتان!
#مدرسییان
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ🔥🦅🦅ঊঈ═┅─
💢غرب و اجتماعیزدایی از مقاومت
شاید سقوط حکومت اسد بهانه خوبی باشد برای زدن برخی حرفها...
۱- معادله غرب با بسیاری از کشورهایی که در مقابل آن قرار دارند، اجتماعزدایی از کشورها و سیاستهای مقاومتی است.
۲- این سیاست با استفاده از ابزارهای اقتصادی، اجتماعی و رسانهای و با هدف از بین بردن پشتوانه مردمی مقاومت علیه غرب است.
۳- تحریم اقتصادی و ایجاد فشار بر مردم مهمترین ابزار این سیاست و شکاف اجتماعی مهمترین هدف این سیاست است.
۴ـ هدف این کاهش پشتوانه اجتماعی نیز مشخص است، ایجاد تمایل در کشورهای مقاومت برای دست دراز کردن در مقابل غرب و مذاکره است.
۵- فرقی نمیکند این محاصره به شدت غزه باشد، به گستردگی روسیه یا به تنوع ایران باشد و یا زیرساخت سوریه. ابزار و روش یکی است.
۶- کاهش صادرات نفت ایران، کاهش روابط ارزی روسیه، قطع ارتباط بانکهای لبنانی با حزبالله لبنان و...همه در یک پازل است.
۷- غربیها دو چیز را مکمل و در مسیر تحریم میدانند. جنگ به آن کشور یا مذاکره یا ترکیب هر دو.(به نقل از دیوید کوهن مسئول اعمال تحریم در دوره اوباما)
۸- در مقابل کشورهای مقابل غرب یا با روشهای داخلی، ایجاد اتحاد، دوری جستن از ابزاری که ترحیم را تأثیرپذیر میکند و افزایش عدالت در داخل، مشکلات اقتصادی را کاهش میدهند یا تن به مذاکره میدهند.
۹- ادامه مذاکره ضعیف شدن کشور هدف و فراهم شدن شرایط تضعیف و یا حتی حمله به آن کشور است. شرایطی که مقاومت را سخت کند. سوریه نمونه خوبی از دل بستن به غرب علیرغم سالها سابقه مقاومت است.
۱۰- تضعیف ایرانی که ۸ سال اسیر برجام، خروج از آن، اثرات آن بود نیز، نمونه دیگری است. وقتی تحریمهای ایران را نیز مرور میکنیم متوجه میشویم تقویم زمانی آن بیش از آن منطبق با مسئله هستهای باشد منطبق با توان تحریمها در افزایش تنش اجتماعی دارد.
پن: همه اینها ارزش ایستادگی مردم غزه را بیش از پیش نشان میدهد.
#اجتماعزدایی_از_مقاومت و نسبتاش با مسئله هستهای
1⃣ همانطور که گفته شد، غرب تحریمها را براساس میزان اثر آن بر فرآیندهای اجتماعی مقاومت بنا میکند نه صرفا درصد غنیسازی ما!
2⃣ ما در طرف مقابل به بحث هستهای بیش از آنکه به چشم یک نیاز برای پیشرفت کشور فکر کنیم، به چشم ابزار معامله با غرب فکر میکنیم.
3⃣ این موضوع باعث پیشبینی پذیری رفتار ما شده، به گونهای که افزایش درصد و حجم غنیسازی تاثیر بالایی در محاسبات غرب برای افزایش تحریم، فعال کردن مکانیزم ماشه و...ندارد، چراکه غرب هدفاش افزایش مشکلات اقتصادی و کاهش تابآوری اجتماعی با تحریم، مذاکره و تضعیف طرف مقابل است.
4⃣ اگر فهم کردیم که هدف اصلی غرب کاهش تابآوری اجتماعی است نه کاهش درصد غنیسازی، واکنش ما متفاوت خواهد بود.
👈مثلا اگر این موضوع را فهم میکردیم، کف پایه حقوق را ۱۲_۱۳ و سقف پایه حقوق را ۹۱ میلیون تعیین نمیکردیم. اگر فهم میکردیم سبک زندگی اشرافی را در تبلیغات ترویج نمیدادیم. اگر فهم میکردیم چنانکه رهبری قبلا گفته بودند، در کنار برخورد با برهنگی اجازه دور دور عدهای با ماشینهای لوکس و سبک زندگی خاص در مناطق شهری را نمیدادیم تا دیگران حسرت بخورند. اگر درک میکردیم رسانه را تجهیز به فهم و فهماندن این جنگ و ترویج الگوها و روشهای تربیت انسان مقاوم میکردیم و...
✔️ حقیقت این است که میتوان راههای زیادی برای بیاثر کردن تحریمها مثل استفاده از پیامرسان بومی، افزایش تجارت با کشورهای غیرمحور غرب و... بیان کرد. اما تا زمانی که درک نکنیم این موضوع یک فرآیند اجتماعی است، حرفهای ما در موضوع تحریم حول افزایش درصد غنیسازی برای داشتن ابزار در مذاکره و افایتیاف میچرخد و راهحلهای اقتصادی ما هم همان راهحل همیشگی گرانکن هست. نمیدانم این مسیر چند بار باید تکرار شود؟؟؟
#ترابی
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ🔥🦅🦅ঊঈ═┅─
هدایت شده از #ققنوس_آتشین🚩🏴
🚨 جهاد تبیین همراه میخواد
کانال فتح قلهها بسوی ظهور با توجه به منویات مقام معظم رهبری، در جهاد تبیین و روشنگری حرکت میکنه و ما دنبال ساختن بزرگترین رسانه انقلابی هستیم. برای این که صدای حق رو بیشتر بشنویم، نیاز داریم که شما هم به جمع ما بپیوندید و در این مسیر همراه بشید! همین حالا عضو بشید و کمک کنید این رسانه انقلابی بزرگتر بشه!
👈عکس نوشت بلد نیستی؟؟؟ اشکال نداره
کلیپ درست کردن بلد نیستی؟؟؟؟ اشکال نداره
پادکست صوتی درست کردن بلد نیستی؟؟ بازم اشکال نداره
تحلیل هم نمیتونی انجام بدی؟؟؟ بازم اشکال نداره
گروه هم نداری و نمیتونی مطالب رو پخش کنی؟؟؟ باشه اشکال نداره
اما میتونی که دوستانت رو به گروهها و کانالهای بصیرتی دعوت کنی
این جبهه نیاز به تقویت داره
این حرفها باید به گوش همگان برسه
و وظیفه ماست که برای بزرگتر شدن این جمع کاری بکنیم
لطفا تا میتونید دوستان و آشنایان و مخاطبینتون رو به این کانال بصیرتی دعوت فرمایید
سلام آدرس ما در ایتا :
🌐 @ghoghnuos13
اهداف کانال:
۱. ایجاد همدلی، و حفظ انسجام و ارتباط بین افراد انقلابی
۲. روشنگری و تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی
۳.ایجاد انگیزه و امید و زمینهسازی برای ظهور
👈والله اگر کم بگذاریم در جهاد تبیین فردا بشدت پشیمان خواهیم شد.
رفقا مدد برسونید این جبهه رسانه رو تقویت کنیم
الان وقت یاری ولی زمانه
#نشرحداکثری
👈اگر براتون سوال شده که چرا یکسری اساتید و رسانههای اقتصادی از کاهش ارزش پول ملی و دلار ۷۵۰۰۰تومانی دفاع و برای آن شادی میکنند به لوگوهای زیر این پوستر دقت کنید!!
همین چند لوگو از گرانی ارز در این هفته هزاران میلیارد کاسبی مفت نمودند.
حالا چند صدمیلیارد هم پول چایی و شیرینی به چند استاد دانشگاه و رسانه و دوست و رفیق بدهند راه دوری نمیرود..
تازه پروژهبگیرهای مجازی و بلاگرهای اقتصادی هم با دریافت چندمیلیارد ناقابل از مزایای دلار گران برای لطافت پوست و تحکیم بنیان خانواده و رشد قد و کاهش وزن لطیفهسرایی میکنند.
به همین سادگی شرکتهای فولادی و پتروشیمی صرفا با هزینهکرد کمتر از ۱٪ سود نجومی خود در رسانه و دانشگاه، رانت کلان هزاران میلیاردی خود را با خیالی آسوده از جیب مردم و حق مردم به جیب مبارک میریزند و ما هم به سادگی فریب میخوریم..
#یلدای_نئولیبرالها
#سیاستهای_نئولیبرالیسم
#گرانکردن_زندگی_برای_مردم
#حسینی
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ🔥🦅🦅ঊঈ═┅─
💢 دلاریفروشی و #گربهبازی_لاکچری !
بهمناسبت انتشار فیلم گربهبازی رئیس هیئت مدیره پالایشگاه اصفهان، این گزارشِ تفسیری را با هم مرور کنیم:
طبق این جدول، #پالایشگاه_اصفهان اعلام کرده بود در صورتی که قیمت نفت در سال۱۴۰۳ هربشکه ۷۲.۸دلار باشد، سود هر سهم این پالایشگاه با تغییرات نرخ دلار، به شکل زیر تغییر میکند؛
اگر دلار ۴۳هزار تومان شد، سود هر سهم میشود ۷۸.۴تومان.
اگر دلار ۴۶هزار تومان شد، سود هر سهم میشود ۱۵۹.۸تومان.
اگر دلار ۴۹هزار تومان شد، سود هر سهم میشود ۲۴۱.۱تومان!
ظاهرا خودشان هم تصور نمیکردند که موفق شوند نرخ دلار را به ۶۰هزار تومان برسانند. باید گزارش جدید بنویسند و بر اساس دلار ۶۰هزار تومان، سود هر سهم را اعلام کنند. در این میان، #سیگنالفروشهای_بورسی هم که برای گرانسازی دلار یقه دریدند، چندرغازی کاسب میشوند. ۹۶هزار نفری هم که پولشان در بورس بالای ۱میلیارد تومان است، عدد خوبی کاسب میشوند.
منتهی ملت ایران اصلا نگران نباشند. آقای #گودرز_جوادی رئیس هیئت مدیره پالایشگاه اصفهان، به دلیل حقوق و #پاداش_نجومی که با افزایش نرخ دلار دریافت میکند، به احتمال قوی هم در خانه استخر دارد، هم چند خودرو دارد. برای اینکه ایشان از یارانه پنهان گاز و بنزین بیشتر بهرهمند نشود، دولت آقای پزشکیان میخواهد بنزین و گاز را برای کل ملت گران کند تا عدالت برقرار شود.
این تصویر، کاریکاتور نیست. واقعیت #اقتصاد_سیاسی ایران است!
ما اجازه نخواهیم داد این جنایت سازمان یافته علیه انقلاب اسلامی و محرومان حامی آن ادامه یابد. حق ملت را خواهیم ستاند.
#جبرائیلی
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ🔥🦅🦅ঊঈ═┅─
فتـــح قلّهها بسوی ظهور
💢 دلاریفروشی و #گربهبازی_لاکچری ! بهمناسبت انتشار فیلم گربهبازی رئیس هیئت مدیره پالایشگاه اصفها
👈 بارها گفته شده است که مفهومِ #گران_سازی ( #گرانسازی_ارز ، #گرانسازی_حاملهای_انرژی و...) در حوزههای مختلف، مُستمسِکی است برای ایجادِ بسترهای نارضایتی در جامعه و نهایتا انجام تغییراتِ اساسی در ساختار سیاسی و البته اگر جریانِ تحریف توانش را داشته باشد، از استحاله ی تئوریکِ نظام هم چشمپوشی نخواهد کرد. مقابله با این جریان جُز از طریق آگاهیبخشیِ تودهی مردم امکانپذیر نیست. باید مردم بدانند که اقتصادِ ایران گروگان گرفته شده توسط نئولیبرالهاست. باید برای تحقق و اقامهی عدل در جمهوری اسلامی ایران مثنی و فُرادی قیاماللّه کرد. حقیر فهم خودم را عرض میکنم؛ اگر کوتاهی کنیم، در چند سال آینده ضرباتِ جدّی به نظام اسلامی وارد خواهد شد.
#لیبرالیسم_اقتصادی
#ضعف_حکمرانی_بانک_مرکزی
#گرانکردن_زندگی_برای_مردم
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ🔥🦅🦅ঊঈ═┅─