فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 خدایا تو با ما باش،
بگذار عالمی از ما جدا باشد
بَلَى مَنْ أَوْفَى بِعَهْدِهِ وَاتَّقَى
فَإِنَّ اللّهَ يُحِبُّ الْمُتَّقِينَ°°
آرے، هر ڪس بہ عھد خويش وفا ڪند
و "تقوا" داشتھ باشد، پس بـےگمان
خداوند پرهيزڪاران را دوست مےدارد..
سورھ مبارڪھ آل عمران
آیھ ۷۶..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اشهد أن علی ولی الله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
[اللَّهُمَّ إِنِّي أَعُوذُ بِكَ مِنَ الْهَمِّ وَالْحَزَنِ، وَالْعَجْزِ وَالْكَسَلِ، وَالْبُخْلِ وَالْجُبْنِ ، وَضَلَعِ الدَّيْنِ، وَغَلَبَةِ الرِّجَالِ]
خدایا پناه میبرم به تو از هر غم و ناراحتی...
بَلَى مَنْ أَوْفَى بِعَهْدِهِ وَاتَّقَى
فَإِنَّ اللّهَ يُحِبُّ الْمُتَّقِينَ°°
آرے، هر ڪس بہ عھد خويش وفا ڪند
و "تقوا" داشتھ باشد، پس بـےگمان
خداوند پرهيزڪاران را دوست مےدارد..
سورھ مبارڪھ آل عمران
آیھ ۷۶..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری | #استاد_شجاعی
√ مذهبیهای خطرناک !
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خستگیتون رو در کنید...😍❤️
بسمه تعالی شانه
حسین منی وانا من حسین
قسمت بیست وهفت
«وَ مٰا أَمْرُنٰا إِلاّٰ وٰاحِدَةٌ»(قمر/۵۰) از این امر واحد بر اساس روایت تعبیر کردیم به نور واحد. این نور واحد نورالانوار عالم وجود است. مبدأ و علت خلقت است. پیرامون «حُسِینٌ مِنّي» مطالبی عرض شد که به این نور واحد بر میگردد. چون تمامی مخلوقات عالم امکان از این نور واحد منشعب شدهاند. از جملهی این مخلوقات جسم، نفس، خیال و عقل مبارک امام حسین علیهالسلام است.
عصمت نیز درجاتی دارد؛ یک عصمتی را انسان کامل مستقیم از ذات حق متعال دریافت کرده است، یک عصمتی هم از معصوم دریافت شده است. عصمت چهارده معصوم علیهمالسلام از حق متعال است اما عصمت حضرت علی اکبر، حضرت ابوالفضل العباس، حضرت فاطمه معصومه و حضرت زینب سلام الله علیهم اجمعین از معصوم است. در برخی از روایات داریم که معصوم به غیر معصومی میفرماید: «بِنَفْسي أنت»؛ جانم به فدای تو. قاعدهی عالم این است که دانی، فدای عالی بشود و معصوم وقتی سخن می گوید، سخنش از روی تعارف نیست. اگر معصوم مبتنی بر تعارف حرف بزند، بر عصمتش خلل و خدشه وارد میشود. هم فعل و هم قول معصوم حجت محض و مبتنی بر اتصال به وحی است. مراد از وحی بحث عام آن است. یعنی مبتنی بر اتصال به غیب نظام هستی است. چون معصوم عقل کل است، هر کاری که انجام می دهد از روی حکمت است. چرا در این جا، معصوم که بالاترین فرد عالم امکان است، میخواهد خودش را فدای دانی بکند؟
این «بِنَفْسي أنتَ یا أخي» که اباعبدالله علیهالسلام خطاب به حضرت ابوالفضل علیهالسلام میفرمایند یا این که حضرت موسی بن جعفر علیهماالسلام به حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها میفرمایند: «فِداها أبُوها» یعنی چه؟
انسان کامل دارای مراتب است. مرتبه ی اعلی او مرتبهی نور واحد است. به حیث این که او در مرتبهی نور واحد قرار دارد، تمام عالم فدای انسان کامل است. همهی مخلوقات نظام وجود حول محور او میچرخند و به طواف وجودی او در طواف هستند. و به حیثی که انسان کامل در مرتبهی عالم طبیعت است، میبیند که حضرت معصومه سلام الله علیها در مرتبهی عالم عقل کل هبوط دارد. از حضرت معصومه سلام الله علیها در غیاب حضرت موسی بن جعفر علیه السلام سوال میکنند. بی بی نظام هستی تمام سوالات این سائلین را جواب میدهند. در راه این افراد با حضرت موسی بن جعفر علیه السلام برخورد میکنند. دوباره از حضرت سوالها را میپرسند. حضرت میفرمایند: «دخترم به شما چه جوابی داد؟» وقتی جواب را میگویند، امام میفرماید: «فداها ابوها». من هم میخواستم همان جوابها را بدهم. حضرت میبیند که دخترش به مرتبهی عصمت رسیده، صاحب مقام عقل کل است، علم را از مشکات امامت گرفته. فلذا حضرت در مرتبهی ظاهر میفرماید فداها ابوها. یعنی این مرتبهی دانی من فدای این مرتبهی عالی من. سخن اباعبدالله دربارهی حضرت عباس علیهالسلام نیز همین گونه است.
در هر صورت ائمهی اطهار علیهم السلام نور واحد هستند. در این مقام نور واحد همگی اشتراک دارند. «کُلُّنا نُورٌ واحِدٌ». این نور واحد مبدا خلقت است. این نور واحد ازلی و ابدی است. حجت حق متعال است. تا خدا بوده و هست که تا و إلی بر نمیدارد، این نور واحد هم هست. قدیم است به قدم حق متعال. یا قدیم الاحسان به حق الحسین... از عالم هم این نور واحد برداشته شدنی نیست. این نور واحد در قالب مخلوقات ظهور دارد...
ادامه دارد
التماس دعا
صادقزاده
࿐᪥•💞﷽💞•᪥࿐
@ghoran_tasviri_akhlagh
قرآن تصویری
࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐
💢↶ روزه تمام عمر دنیا ↷💢
در اکثر اعیاد اسلامی روزه گرفتن
مستحب است اما در روایات داریم که
چهار روز در کل سال برای روزه گرفتن
ممتاز هستند و روزه این چهار روز
فضیلت زیادی دارد
⓵ روز میلاد پیامبر ﷺ ◄ ۱۷ ربیع الاول
⓶ روز عید مبعث ◄ ۲۷ رجب
⓷ روز دحوالارض ◄ ۲۵ ذیالقعده
⓸ روز عید غدیر ◄ ۱۸ ذیالحجه
⬅️ روزه روز میلاد پیامبر اکرم ﷺ
معادل یکسال روزه گرفتن است
↲اقبال الاعمال، صفحه۶۰۳
⬅️ روزه روز عید مبعث
معادل ۷۰ سال روزه گرفتن است
↲امالی صدوق، صفحه۵۸۶
⬅️ روزه روز دحوالارض
معادل ۷۰ سال روزه گرفتن است
↲اقبال الاعمال، صفحه۳۱۲
⤵️ اما روزه روز عید غدیر ↯
شیخ طوسی در کتاب تهذیب الاحکام
نقل میکند که امام صادق علیهالسلام فرمود:
【صِيَامُ يَوْمِ غَدِيرِخُمّ يَعْدِلُ صِيَامَ عُمُرِ الدُّنْيَا】
◽️⇦ روزه روز غديرخم
برابر با روزه تمام عمر دنياست
بعد حضرت عمر دنیا رو توضیح دادند:
【لَوْ عَاشَ إِنْسَانٌ عُمُرَ الدُّنْيَا
ثُمَّ صَامَ مَا عَمَرَتِ الدُّنْيَا
لَكَانَ لَهُ ثَوَابُ ذَلِکَ】
◽️⇦ اگر انسانى به اندازه تمام عمر دنيا
و جهان هستی زندگى كند
و همه این مدت طولانی را روزه بگیرد
ثواب روزه روز غدیر را دارد.
💠🔹امام صادق علیهالسلام به این هم
بسنده نکردند و دوباره ادامه دادند:
【وَ صِيَامُهُ يَعْدِلُ عِنْدَاللهِ عَزَّوَجَلَّ فِی كُلِّ عَامٍ
مِائَةَ حَجَّةٍ وَ مِائَةَ عُمْرَةٍ مَبْرُورَاتٍ مُتَقَبَّلَاتٍ
وَ هُوَ عِيدُاللهِ الْأَكْبَر】
◽️⇦ و نیز روزه روز غدیر در هر سال
نزد خداى عز و جل برابر با صد حج
و صد عمره مبرور و مقبول است
↫◄ و در آخر دلیل این همه ثواب را
اینطور فرمودند:
【وَ هُوَ عِيدُ اللهِ الْأَكْبَر】
چرا که غدیر روز عيد بزرگ خداست
🔎 دقت کنیم❗️
روزه روز عید غدیر معادل صد سال
و هزار سال و یک میلیون سال نیست
دانشمندان تخمین زدند که عمر دنیا
تا این لحظه در حدود ۱۳/۷ میلیارد سال
هست و فقط عمر کره زمین در حدود
۵/۴ میلیارد سال است.
حالا روزه روز غدیر معادل روزه گرفتن
در کل عمر دنیاست یعنی بیش از
۱۳ میلیارد سال روزه
°❀°▪️°❀°▪️°❀°▪️°❀°
بسمه تعالی شانه
عید غدیر
الْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَيْكُمْ نِعْمَتِي وَرَضِيتُ لَكُمُ الْإِسْلَامَ دِينًا
امروز (روز غدیر) دین شما را به کمال رساندم و نعمتم را برای شما تمام کردم یعنی همه حقائق را به ولایت علی بن ابیطالب برای شما آشکار نمودم.
حضرت ختمی مرتبت صلی الله علیه و آله فرمود: «قولوا لا إله إلا الله تُفْلِحوا»، اسلام با «لا اله الا الله» آغاز شد و با «ولایت امیرالمؤمنین» به اتمام و اکمال رسید. کلمه لا اله الا الله کلمه نفی و اثبات است و آن نفی غیر و اثبات غیور است چه غیرت او غیر سوز است. این کلمه شرطی دارد و آن شرط ولایت است و اگر این کلمه طیبه بدون شرطش لحاظ شود خروج از دایره توحید است. چون ذات اقدس غیبی از هر شرطی مبراست، آنجا نه نفی راه دارد و نه اثبات! لابشرط مقسمی است یعنی هیچ قید و لحاظ و اعتباری را نمیپذیرد حتی همین شرط عدم شرط را. لذا اگر بخواهیم از آن ذات چیزی را نفی کنیم یا چیزی را برای او اثبات کنیم او را مشروط به شرط و مقید به قید کردیم حال اینکه او من حیث هی هی ذات لابشرط مقسمی است و این حیث هی هی هم حد او نیست؛ آنجا نه حرف راه دارد نه سکوت، نه شهود راه دارد نه حضور!
عنقا شکار کس نشود دام بازچین
کاینجا همیشه باد بدست است دام را
نفی و اثبات مربوط به مرتبه اطلاق قسمی است که نفس رحمانی و مرتبه امامت و ولایت مطلقه کلیه الهیه است پس تمام تسبیحها و تحمیدها و طاعات و عبادات و عرفان و شهود و... به این مقام منیع برمیگردد پس فهم کن سرّ توسل را. منتها چون در صدر اسلام عقول هنوز به بلوغ نرسیده بود، پیامبر اسلام صلوات الله علیه و آله فقط کلمه «لا اله الّا الله» را بیان کرد. هرچه کمالات جامعه بیشتر شد و افهام قوی تر شد مطلب آشکارتر شد و فرمود «الله لا اله الّا هو»... بعد که تک مردانی پیدا شدند که تاب حمل سرّ ولایت را داشتند حضرت فرمود «لا هو الّا هو». آنگاه در جنگ بدر مطلب را علنی کرد و از لسان امیرالمؤمنین علیه السلام اظهار فرمود که در رویا جناب خضر مرا گفت: «یا هو یا من لا هو الا هو». و جناب ختمی مرتبت صلی الله علیه وآله فرمود: علمت اسم الاعظم.
آن اسم اعظم، خود حضرت علی علیه السلام است و خضر شانی از شئون خود مولاست.
پس اول، اسلام فلاح را در لا اله الا الله قرار داد و آخر امر دین را کامل کرد و در تاویل آیه «قَدْ أَفْلَحَ الْمُؤْمِنُونَ» فرمود: بكَ یا علی. «هُوَ الْأَوَّلُ وَالظَّاهِرُ» شد لا اله الا الله و «هُوَ الْآخِرُ وَالْبَاطِنُ» شد شرط لا اله الا الله. شرط مصدر است و مشروط و شرائط مشتق از اوست.
در حدیث سلسله الذهب که سرتاپا طلاست حضرت ثامن شروط لا اله الا الله فرمود: «کَلِمَةُ لا إلهَ إلّا اللّهُ حِصنی فَمَن دَخَلَ حِصنی اَمِنَ مِن عَذابی بِشُروطِها وَ أنَا مِن شُروطِها.» لا اله الا الله حصن امام است و داخل این حصن و من فی البیت اصل است و حصار و بیت فرع. این لا اله الا الله همان ولایت علوی است که سبب فلاح و رستگاری ابدی است لذا در حدیث عرشی دیگر فرمود: «وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي»
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَ کَمَالَ دِینِهِ وَ تَمَامَ نِعْمَتِهِ بِوِلاَیَةِ مولیٰنا أَمِیرالْمُؤْمِنِینَ عَلِیِّ بْنِ أَبِیطَالِبٍ وَ أَولادِهِ المَعْصومین عَلَیْهِم السَّلاَم
التماس دعا
صادقزاده
بسمه تعالی شانه
حسین منی وانا من حسین
قسمت بیست وهشتم
نور واحد در صورت مخلوقات ظهور دارد. یک نحوه ظهور او، در صورت تمام مخلوقات عالم است اعم از انسان، جماد، حیوان، نبات، فلک و ملک و همهی مخلوقات عالم. همهی مخلوقات عالم به طفیل وجودی او ظهور کردهاند. این نور در هر مخلوقی سریان دارد؛ «اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ» (نور/۳۵)
یعنی هر مخلوقی به حیث جنبهی وجودی و کمالی خود، هرچه دارد از این نور واحد گرفته است.
هر گیاهی که از زمین روید
وحده لا شریک له گوید...
هر مخلوقی هم مظهر «لَیْسَ کَمِثْلِهِ شَیْءٌ» میباشد. واحد و فرد است. شما نمیتوانید دو مخلوق در عالم بیابید که من حیث جمیع جهات، به هم شبیه باشند. اگر شما از هر لحاظ هم شباهت و سنخیت قائل بشوید، همین که این ها دو تا هستند پس صد در صد شبیه هم نیستند. هر چیزی با خودش عینیت دارد لذا هر مخلوقی که در عالم است چون ظهور این نور واحد است، خودش نیز واحد است. همه مخلوقات این نور واحد را نشان میدهند. اما چه مقدار از این نور واحد را نشان میدهند؟ به اندازه استعداد و قابلیتشان...
خورشید چقدر از این نور واحد را توانسته در این عالم نشان دهد؟ به اندازه ظرفیتش. هرچه قدر قابلیت دارد به همان اندازه توانسته نور اهل بیت علیهم السلام را نشان دهد. و هکذا هر مخلوقی. مخلوقات عالم وجود همگی ضیق هستند و تحت مقوله اند؛ یعنی همه حد دارند. چون حد دارند، توانستهاند حد معینی از این نور را ظهور بدهند.
حتی اگر از مخلوقات عالم طبیعت فراتر برویم و برسیم به مخلوقات عالم علیین، آن ها هم حد معینی دارند. به تعبیر امیرالمؤمنین علیهالسلام در نهجالبلاغه، ملائکه ای هستند که «وَ هُم رُکَّع». این ها فقط رکوع دارند و از سجده هیچ بهره ای ندارند. یعنی اگر از این ملائکه بپرسیم که مزهی سجده کردن به حق متعال چگونه است؟ میگویند نمیدانیم. ما مامور به رکوع هستیم. برخی از ملائکه هم «وَ هُم سُجَّد»، کارشان فقط سجده است. یعنی حد معینی دارند. حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام میخواهد بفرماید که ملائکهی الهی هم تحت مقوله هستند و فوق مقوله نیستند. دارای کمال هستند اما کمالشان معین است. در یک حدی وقوف دارند.
پیغمبر صلی الله علیه و آله و سلّم در معراجش وقتی با جناب جبرئیل در حال سیر عوالم وجودی است، به جبرئیل میگوید که دنبال من بیا. جبرئیل میگوید: «لَوْ دَنَوْتُ أَنْمُلَه لاَحْتَرَقْتُ»، اگر به اندازهی بند انگشت جلوتر بیایم بالم میسوزد. یعنی منِ جبرئیل که از ملائکهی مقربین الهی هستم، از این فراتر قدرت رشد و سعهی وجودی ندارم. ظرفیت و استعداد من تا همین حد است. من از این بالاتر نمیتوانم بیایم. اگر بیایم فراتر از ظرفیت خودم عمل کردم و مندک میشوم. اگر شما در استکانی بیشتر از ظرفیتش آب بریزید، چه اتفاقی میافتد؟ یا ظرفش را از بین میبرد یا سر ریز میکند...
ادامه دارد
التماس دعا
صادقزاده
سلام علیکم
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّكِينَ بِوِلاَيَةِ أَمِيرِالْمُؤْمِنِينَ عَلیِ بنِ ابِیطَالِب وَ الْأَئِمَّةِ عَلَيْهِمُ السَّلاَمُ
عیدالله الاکبر، عيدالولاية ،یوم العهد المعهود ،یوم المیثاق المأخوذ ،عید سعید غدیر خم،روز اتمام نعمت ، روز اکمال دین و عید ولایت مولانا امیرالمؤمنین، اسد الله الغالب ،علی ابن ابیطالب علیه آلاف التحیه و الثناء هزاران هزار بار بر شما و عزیزانتان، مبارک باد.
روزتان علوی🌹🌺🌹🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
࿐᪥•💞﷽💞•᪥࿐
@ghoran_tasviri_akhlagh
قرآن تصویری
࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐
الا یا ایها الساقی....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
࿐᪥•💞﷽💞•᪥࿐
@ghoran_tasviri_akhlagh
قرآن تصویری
࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐
بهترین منظره خانه هایی است
که در وقت نماز صبح چراغ خانه هایشان روشن است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
࿐᪥•💞﷽💞•᪥࿐
@ghoran_tasviri_akhlagh
قرآن تصویری
࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐
هر کس به کسی نازد
ما هم به علی نازیم....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
࿐᪥•💞﷽💞•᪥࿐
@ghoran_tasviri_akhlagh
قرآن تصویری
࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐
هر چه می خواهی طلب کن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
࿐᪥•💞﷽💞•᪥࿐
@ghoran_tasviri_akhlagh
قرآن تصویری
࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐
لا فتی ای پدر
لا فتی جز شما