وَ الْمُمْتَثِلِينَ لأَِوَامِرِهِ وَالْمُحَامِينَ عَنْهُ وَ السَّابِقِينَ إلَيإِرَادَتِهِ وَ الْمُسْتَشْهَدِينَ بَيْنَ يَدَيْهِ و اطاعت كنندگان اَوامرش، و مدافعانحضرتش، و پيش گيرندگان به جانب خواستهاش، و كشته شدگان در پيشگاهش.
سلام علیکم صبح شما اولیای خدا مجاهد ومخلص خدا به خیر انشالله حضرت حق بهترین خیر این دعا را شامل شما وخانواده مکرمتان بکرداند ودر دنیا زیارت اهل بیت عصمت وطهارت علیه السلام ودر اخرت شفاعتشان روزیتان کند ودر دارالسلام عند ربهم روزیتان شود
دعاگویتان هستیم انشالله به حق امیرالمومنین علیه السلام دعای بنده کمترین درحق شما با امین وفرج وظهور امام زمان عج به اجابت برسد
التماس دعا
4_475751598937604130.mp3
1.78M
࿐᪥•💞﷽💞•᪥࿐
@moosighi_salem
موسیقی سالم
࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐
#جواد_ذبیحی
🎶 مدح علی علیه السلام❤️
Mortazaye Mojtaba Haram Amir Al momenin Alayhesalam(1403-01-07) Najaf Ashraf.mp3
16.19M
🔈 #مرتضای_مجتبی
📌 قطرهای از دریای بیکران فضائل امیرالمؤمنین (علیهالسلام)
* اگر جن و انس همه نویسنده و حسابگر شوند، نمیتوانند فضائل امیرالمؤمنین (علیهالسلام) را حساب کنند! [2:16]
* حضور امیرالمؤمنین (علیهالسلام) در تشییع جنازه خود! [4:52]
* شبی که امیرالمؤمنین (علیهالسلام) همزمان مهمان چهل نفر بودند! [7:46]
* به لکنت افتادن امام مجتبی (علیهالسلام) به خاطر درک عظمت امیرالمؤمنین (علیهالسلام)! [9:17]
* ۲۳ سال سکوت و علمآموزی از محضر پیامبر اکرم (صلاللهعلیهوآله) [12:11]
* تنها جملهای که امام مجتبی (علیهالسلام) در تنها خطبه خود در زمان حیات امیرالمؤمنین (علیهالسلام) فرمود [12:59]
⚜ امیرالمؤمنین (علیهالسلام) بابی است که هر که به آن رسید ایمان دارد و هر که از آن خارج شود کافر است [16:30]
* خواب امیرالمؤمنین (علیهالسلام) در سحر ۱۹ ماه مبارک؛ خدایا من را از ایشان بگیر و بدتر از من نصیبشان کن! [21:21]
* صوت زیبایی که در شب معراج با پیامبر اکرم (صلاللهعلیهوآله) سخن میگفت [24:23]
* خطبه امام حسن مجتبی (علیهالسلام) در صبح شهادت امیرالمؤمنین (علیهالسلام) [25:50]
* هنگامی که کودکان آستین به دهان گرفتند ... [28:51]
📚 معرفی کتاب: مَناقِبُ آلِ أبی طالب،نوشته ابنشهرآشوب
⏰ مدت زمان: ۳۱:۴۷
📆 ۱۴۰۳/۰۱/۰۷
#امیرالمؤمنین_علیهالسلام
#نجف_اشرف
🔔@Aminikhaah_Media
40.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹حاج مهدی رسولی
نان خونین...
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَجبعلیالمرتضی
#غزه
◇◆◇
کاش این بغض گلو یه امون بده
یا گریه بهم راهو نشون بده
افطار و سحرم شد غصه و غم
ذره ذره دارم دق میکنم
برادر وقتی تو محاصره ای
دیگه چه افطاری و سحری؟
عُذرا عُذرا یا رمضان
الشعب بغزه جوعان
هم بارون آتیش رو سرشون
هم زیر آواره پیکرشون
غزه تنها مونده غرقه خون
عادت کردیم انگاری همه مون
عاشورا شد ما موندیم یه کنار
تماشاچی شدیم آخر کار
عُذرا عُذرا یا رمضان
#طوفان_الاقصی
#بیمارستانالشفاء
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَجبأميرالمؤمنين
بسمه تعالی شانه
شرح لیلةالقدر
قسمت ۹
گفتیم لیلةالقدر تشکیکی است لذا از مرتبه اعلای وجود که حقیقت انسان کامل است شروع میشود تا مراتب پایینتر آن به عالم طبیعت رسیده و بین دو جلد به صورت کتبی و حرفی اعنی ۱۱۴ سوره قرآن قرار گرفته است.
اصل این قرآن کجاست؟ این قرآن در عالم امر است. لذا میفرماید این قرآن هفت بلکه هفتاد بطن دارد. این هفتاد اشاره به همین عالمی است که سیصدهزار سال قبل از خلقت است.
چون در ابجد عدد «کُن» هفتاد است لذا کُن اشاره به عالم امر دارد و عدد آن در ابجد ۷۰ است. یعنی چه که قرآن ۷۰ بطن دارد؟ یعنی ریشه قرآن به عالم امر بازمیگردد.
إِنَّهُ فِي أُمِّ الْكِتَابِ لَدَيْنَا لَعَلِيٌّ حَكِيمٌ. (زخرف/۴)
حقیقت قرآن در مرتبهی امالکتاب است. همان جایی که امالائمه است. همان جایی که پیغمبر این بوی خوش عالم وجود را استشمام کرده است. حال، چه هفتاد را عدد کثرت فرض کنیم یعنی قرآن بیشمار بطن دارد، زیرا قرآن از حقیقت لایتناهی حق متعال نازل شده پس کنه آن نیز لایتناهی است،
قُلْ كُلٌّ يَعْمَلُ عَلَىٰ شَاكِلَتِهِ. (اسراء/۸۴)
چه بفرمایید که اینجا اشاره به آن مقام امر دارد که خدا قرآن را از مقام امر نازل کرده است.
✨لذا میفرماید:
يَا مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَكِ اللَّهُ الَّذِي خَلَقَكِ قَبْلَ أَنْ يَخْلُقَكِ.
ای فاطمه! ای حقیقتی که خدا قبل از اینکه تو را به عالم خلق بیاورد در عالم امر مورد امتحان قرار داده است.
مگر عالم امر امتحان دارد؟ حال اینها چیستند؟ ما نمیفهمیم.
میفرماید که این متعلق به سیصدهزارسال قبل است که همهی بوهای بهشتی را تحت تأثیر قرار داد و خدا و ذات حق متعال به دست قدرتاللهی خودش این بو را انشاء کرده است. مال خداست.
قادر اسم ذات حق متعال است لذا به ید قدرت خودش، به دو دست جمال و جلال خودش یا به دست واحد قدرت خودش که بر جمال و جلال او قهر و غلبه دارد-
جلال و جمال مرتبه پایین تری دارد و مربوط به مرتبه واحدیت است- به ید قدرت خودش این نور فاطمه زهرا را انشاء فرموده است.
و من نمیدانم که از خلقت او چه چیزی را اراده کرد. ای جناب جبرائیل، از خلقت او اراده کرد که از آیینهی جمال او، خودش را ببیند و بساط هستی را از این مبدأ بگستراند و اهل بیت علیهم السلام را ظهور دهد و الله اعلم.
جبرئیل راست میگوید! ما هم نمیدانیم که آن کنه اراده حق متعال از تجلی این نور و این رایحه طیبه چه بوده است.
در ادامه میفرماید همین که مشغول گفتگو بودم، فرشتگانی که متعلق به همین نور بود با خود تحفه ای آوردند و گفتند که این از طرف حق متعال، همین ید قدرت حق متعال است و تمثل یافته همان رایحه است.
پیغمبر در عالم مثال کلی، این رایحه خوش طیبه عالم وجود را به شکل یک تفاحی دید که صورت تمثلی آن بود. تفاح یعنی سیب. [متن روایت]
خدا به تو سلام رساند و به تو تحفهای داد. پیغمبر این را به شکل سیب دید. حال چرا به شکل سیب دید؟! مراد از این سیب چیست که حضرت ختمی مرتبت آن را بصورت سیب گرفت؟
فرق بین تحفه و تفاح چیست؟ فرق در الفِ احدیت است. خدا تحفهای به پیغمبر داد. الفِ احدیت خود را داخل این تحفه گذاشت و تفاح شد و آن را به پیغمبر تقدیم کرد.
لذا حضرت فاطمه زهرا-سلامالله علیها- قیام را دوست داشت. الوَلَدُ سِرُّ أبیه. سرِّ مقام حضرت فاطمی که فُطِمَ الخَلق عَن کُنهِ مَعرِفَتِها مقام واحدیت و مقام احدیت عالم وجود است. همواره دوست میداشت که در نماز بایستد.
حَتّی تَتَوَرَّمَ قَدَماها.
روایاتی از حسن بصری و ابن شهرآشوب و دیگران داریم که هیچ شخصی در عالم زاهدتر از فاطمه زهرا-سلامالله علیها- نبوده است. از بس قیام میکرد پاهای مبارکش ورم میکرد.
لذا میفرماید من عَرَفَ ظاهر الالف و باطنه وصل الى درجة الصديقين و مرتبة المقربين. هر کس ظاهر و باطن الف را بشناسد، به مقام صدیقین و مقربین میرسد.
الف چیست؟ الف مقام غیبی عالم وجود است. مرتبهی احدیتی است که از ذات حق متعال ظاهر شده است. الف فاطمه زهرا -سلامالله علیها- است.
در نوشتار، پس از این الف "ا" ، لف قرار گرفته. لف مرتبهی تجلی بعد از الف در عالم حروف است.
عدد لف ۱۱۰ است و ۱۱۰ عدد امیرالمؤمنین علیبن ابیطالب است یعنی از فاطمه ائمه اطهار صادر شدند. ملفوظی الف هم ۱۱۰ است یعنی آن اولی که همزه[ء] است،
ه+م+ز+ه نیز ۱۱۰ است. هم ظاهر الف و هم باطن آن ولایت است. هم خود حضرت فاطمه زهرا صاحب ولایت است هم فرزندان او از این ولایت صادر شدند.
سبحان الله!
لذا پیغمبر این را به شکل سیب دید و عجب که در فارسی هم عدد سیب ۷۲ است! و قوای انسان کامل ۷۲ حرف است و با خودش ۷۳ حرف میشود که حروف اسم اعظم است.
ادامه دارد
التماس دعا
صادقزاده
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
࿐᪥•💞﷽💞•᪥࿐
@ghoran_tasviri_akhlagh
࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐
🔹لطف خدا به بندگان خصوصا گنه کاران
▪️ویژه شب های قدر
آیت الله #ناصری ره
بسمه تعالی شانه
شرح مراتب نفس اماره
قسمت ۲۷
«قَالُوا ادْعُ لَنَا رَبَّكَ يُبَيِّن لَّنَا مَا هِيَ إِنَّ الْبَقَرَ تَشَابَهَ عَلَيْنَا وَإِنَّا إِن شَاءَ اللَّهُ لَمُهْتَدُونَ» (بقره/۷۰) قسمت پایانی این آیه جالب توجه است. یعنی اگر ما از دام خیال هم رها شویم، ان شاءالله هدایت میشویم. پیغمبر صلی الله علیه و آله و سلم نیز فرمودهاند که اگر این ان شاءالله را نمیگفتند، هرگز این گاو برایشان معلوم و مشخص نمیشد. نفس ایشان قابلیت ذبح داشته است که پیغمبر خدا به آنها دستور میدهد نفسشان را بکشند. اگر این نفوس قابلیت ذبح شدن نداشتند که آنها را رها میکرد. «قُلِ اللَّهُ ثُمَّ ذَرْهُمْ فِي خَوْضِهِمْ يَلْعَبُونَ» (انعام/۹۱) در این آیه از مشیت الهی استفاده میکنند و میگویند اگر خدا بخواهد ما هدایت میشویم. مشیت الهی امر بسیار مهمی است به گونهای که اگر مشیت الهی به هدایت شما تعلق نگیرد، هدایت نمیشوید. آیا این جبر است؟ خیر. ما که از خدایی حرف نمیزنیم که در آسمانها باشد و مثل جدا بودن من و شما، از ما جدا باشد. بلکه ما جلوهی خدا هستیم و ظهور مشیت او در درون ماست. «یهْدِی مَن یشَاءُ». اگر شما بخواهید مشیت خدا هم میخواهد. تمام مخلوقات نظام هستی به وفق استعداد، طلب و درخواست خودشان در حال حرکت به سمت حق متعال هستند. پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم میفرمایند: «اِعمَلوا فَکُلٌّ مُیسَّرٌ لِما خُلِقَ له». هر مخلوقی از آن جهتی که آن مخلوق از حق متعال طلب ظهور کرده است، مورد حمایت خدا قرار دارد. اگر شما در باطن نظام هستی از خداوند هدایت بخواهید؛ یقین بدانید که خدا تمام اسباب و علل معدّه را فراهم میکند تا شما به هدایت برسید. زمانی که فرعون برای جلوگیری از متولد شدن موسی نوزادان را کشت، این نوزادها در باطن خودشان قرار بود به کمالاتی برسند. ارادهی خدا بر این است که آن نوزادها به این کمالات برسند لذا تمام این کمالات را در موسی به ظهور میرساند. در برزخ هم خدا به آنها عنایت میکند تا آنها به وفق استعدادشان به کمال برسند لذا ما نمیتوانیم از کمالات دیگران به خدا شکایت کنیم چرا که خودمان نخواستهایم و تلاشی نکردهایم.
بنیاسرائیل میگویند اگر خدا بخواهد ما هدایت میشویم زیرا میدانند که جریان فیض از پایین به بالا نیست. همین آب هم در نشئه ظاهر از بالا به پایین میآید. چون جریان فیض نظام هستی همواره از بالا به پایین است، باید همواره انشاءالله بگوییم. «أَنزَلَ مِنَ السَّمَاءِ مَاءً فَسَالَتْ أَوْدِيَةٌ بِقَدَرِهَا» (رعد/۱۷) فیض همواره در جریان است و انسان به وفق طلبش از آن بهرهمند میشود. چون در حق متعال که بخل راه ندارد...
«قَالَ إِنَّهُ يَقُولُ إِنَّهَا بَقَرَةٌ لَّا ذَلُولٌ تُثِيرُ الْأَرْضَ وَلَا تَسْقِي الْحَرْثَ مُسَلَّمَةٌ لَّا شِيَةَ فِيهَا قَالُوا الْآنَ جِئْتَ بِالْحَقِّ فَذَبَحُوهَا وَمَا كَادُوا يَفْعَلُونَ» (بقره/۷۱) این گاو نفس گاو رامی نیست که زمین را شخم بزند. اگر رام باشد که زمینِ استعداد را شخم میزند و از آن معارف و حقایق و نور خارج میشود. چه نفسی رام است؟ نفسی که تابع حق متعال باشد. دربارهی نظام هستی قائل هستند که عالم ذلول حق متعال است. یعنی کاری به من و شما ندارد ولی اگر خداوند به او دستور دهد که از این رام بودن خارج شو، پشهای نمرود را میکشد، همین بادی که مظهر رحمت است یک قوم را زیر و زبر میکند. در این آیه هم از خصوصیات گاو نفس رام نبودن را برمیشمارد که اگر رام و اهلی بود دیگر نیازی نبود شما او را بکشید. چه نفسی رام است؟ نفسی که تابع عقل و شرع باشد. «ما آتاكُمُ الرَّسُولُ فَخُذُوهُ وَ ما نَهاكُمْ عَنْهُ فَانْتَهُوا» (حشر/۷) اگر نفس انسان تحت تعالیم عقل قدسی رام شود، حقایق درون قلب خود را شخم میزند. لذا حضرت عیسی علیهالسلام فرمود که علم و معارف در آسمانها نیست بلکه در درون خودتان است. چه کار باید بکنیم تا به این حقایق دست پیدا کنیم؟ این نفس را مهار کنیم و از غضب و شهوت آن را حفظ کنیم، سپس او خودش این حقایق را از درونت بیرون میکشد...
ادامه دارد
التماس دعا
صادقزاده
4_293413254921716472.mp3
4.09M
࿐᪥•💞﷽💞•᪥࿐
@ghoran_tasviri_akhlagh
#قرآنتصویری
࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐
💠تند خوانی جزء بیست و سوم🌸
🎙استاد معتز آقایی🌸
تقدیم به ساحت مقدس امام عصر ارواحنا فداه❤️