| ازدواج با بهترین همسر دنیا |
#قسمت_پنجم
بهترین همسر دنیا چه کسی است؟ قبل از پاسخ به این سوال باید توجه داشت که بهترین بودن دو گونه است. مثلا وقتی می گوییم بهترین شناگر دنیا یا بهترین ریاضی دان دنیا، می دانیم که این شخص، یک نفر است. یک نفر قهرمان المپیک می شود و می شود بهترین شناگر دنیا. اما نوع دیگری از بهترین هم وجود دارد. مثلا بهترین غذا برای شخص مریض ممکن است یک سوپ بی نمک و بی مزه باشد که در حالت عادی ما اصلا به سراغش نمی رویم. برای بعضی هم بهترین غذا می شود کباب مثل بعضی کسانی که زخم معده دارند. پس بهترین غذا می شود یک عنوان نسبت. یک غذا نسبت به یک نفر می شود بهترین غذا و برای شخص دیگر بهترین نیست اگر بدترین غذا نباشد.
ممکن است یک همسر برای شخصی بهترین همسر باشد اما همان فرد برای دیگری، همسر خوبی نباشد. به تعبیر دیگر بهترین همسر، یک عنوان نسبی است. چنین نیست که بهترین همسر در دنیا مانند بهترین شناگر باشد که بگوییم در دنیا فقط یک نفر می تواند بهترین همسر باشد؛ بلکه بهترین همسر برای هر شخص متفاوت با بهترین همسر برای شخص دیگر است. همانطور که یک غذا برای یک شخص ممکن است دارو باشد و برای دیگری زهر.
علم ما در این مورد که بهترین شرایط برای بنده شدن چیست، بسیار ناقص و ضعیف است. به همین ترتیب هم علم ما در مورد اینکه چگونه همسری مناسب ترین گزینه است علم ناقصی است. پس چه باید کرد؟ چگونه باید بهترین همسر دنیا را یافت و او را راضی به ازدواج کرد؟ به خصوص زمانی اهمیت این سوال مشخص می شود که توجه کنیم ممکن است این همسر، ما را به سعادت و اعلی علیین برساند یا ما را بیچاره کند و به اسفل السافلین بکشاند. (پناه بر خدا)
بیان شد که بهترین همسر دنیا برای هر شخص متفاوت از دیگری است. پس هر شخصی می تواند بهترین همسر دنیا را داشته باشد زیرا خصوصیات مورد نیاز او در همسرش، با دیگری متفاوت است. همچنین بیان شد که بهترین همسر دنیا شخصی است که بیشترین تاثیر مثبت را در سیر الی الله داشته باشد. البته اینکه این شخص باید دارای چه ویژگی هایی باشد و همسر مناسب ما هم دقیقا چه انسانی است بر ما پوشیده است. پس چه باید کرد؟
راه حل این ماجرا با دستان مبارک صدیقه طاهره گشوده می شود که با مدد مادری اش این مشکل را هم حل نماید. حضرت در روایت بسیار زیبایی می فرمایند: «مَنْ أَصْعَدَ إِلَى اللَّهِ خَالِصَ عِبَادَتِهِ أَهْبَطَ اللَّهُ إِلَيْهِ أَفْضَلَ مَصْلَحَتِه» [هرکس عبادت خالصانه خود را به سوی خدا بفرستد خداوند بالاترین مصلحت های او را برایش نازل می کند] (بحار الانوار/ ج68/ ص184/ ح44). ما وقتی کاری را انجام می دهیم دقیقا به دنبال چیزی هستیم که به صلاح ماست یعنی چیزی که خیر ما است. خیر ما در چیست؟ خیر ما در ازدواج در چیست؟
از این روایت می توان برداشت کرد که اگر کسی کارهایش و از جمله ازدواج کردنش، شد عبادت خالصانه؛ آن وقت آنچه در این ازدواج برایش پیش می آید می شود بالاترین مصلحت. اینکه چه رنجهایی باید در این ازدواج کشید و اینکه چه امور موافق طبع ما در این ازدواج رخ می دهد همه اش می شود بالاترین مصلحت. اگر کسی شدیم که بنای قلبی اش بر عبادت خالصانه شد آن گاه می توان گفت با هر کس ازدواج کنیم با بهترین همسر دنیا ازدواج کرده ایم. خب چه طور در ازدواج، بنده مخلص باشیم؟
@ghorbani_hamedani
| ازدواج با بهترین همسر دنیا |
#قسمت_ششم
خالصانه در ازدواج یعنی از ابتدای ازدواج بناداریم که اگر اعمال خالص ما را شمردند یکیش هم ازدواج باشد. چرا ازدواج کردی؟ چون خداخواست. او از ازدواج خوشش می آید. خب ملاکت برای ازدواج چه بود؟ من ملاکی نداشتم جز آنچه خدا به عنوان ملاک فرموده بود.
اینکه باید خالصانه ازدواج کرد به معنای این نیست که انسان سرش را پایین بیندازد و با هر خانم یا آقایی که شد ازدواج کند. خیر. انتخاب همسر قوانینی دارد. اما باید بدانیم که کار ما در این انتخاب همسر این است که وظیفه مان به عنوان کسی که می خواهد انتخاب همسر کند را در مقابل خدای متعال به بهترین شکل انجام دهیم. یعنی باید خیالمان راحت باشد که آنچه به عنوان بنده از سوی ما باید انجام می شد انجام شد.
اگر قرار است مطالعاتی بکنیم آن مطالعات انجام شد. اگر باید مشورت بگیریم، اگر باید با طرف مقابل صحبت کنیم و در حرفها و رفتارش دقت کنیم، اگر لازم است پیرامون او و خانواده اش از منابع موثقی تحقیق کنیم و اگر هر کار دیگری که لازم است انجام دهیم، حتی برانداز ظاهر طرف مقابل، انجام دهیم؛ در این صورت اسم این ازدواج می شود بندگی خالصانه.
با این حال این بنده خالص می داند که آنچه او انجام داده فقط کاری است که خدا به او سپرده بود. پس چه کسی انتخاب همسر می کند. خدا. این بنده وظیفه ای را بر عهده داشته اما کار اصلی را کس دیگری انجام می دهد. وقتی در ازدواج و انتخاب همسر بنده باشیم نتیجه اش این است که بهترین مصلحت ما برایمان نازل می شود. بهترین مصلحت ما در مورد همسر یعنی ازدواج با بهترین همسر دنیا. پس اگر در ازدواج می خواهیم با بهترین همسر دنیا ازدواج کنیم باید ازدواج ما دقیقا مصداق بندگی باشد. توجه کنیم که چنین انتخاب همسری کار ساده ای نیست. از لحظه اولی که بنای بر ازدواج داریم باید بدانیم که برای چه ازدواج می کنیم. ازدواج در منظومه معارف دینی ما کجاست و باید به چه طریقی ازدواج کرد.
خوب است به یک نکته ظریف در اینجا توجه کنیم. حتما دیدید که افرادی دوستی های قبل از ازدواج را برای آشنایی بیشتر دو طرف پیشنهاد می دهند. می دانیم که دوستی قبل از ازدواج یعنی گناه. چقدر در دوستی قبل از ازدواج اعمال حرام انجام می شود. معاذالله.
چرا افرادی چنین پیشنهادی می دهند. (البته این افراد ممکن است روانشناس و مشاور هم باشند). دلیلش واضح است. چون اینها انسان را تنها می بینند که باید مشکلش را خودش حل کند. خب وقتی من قرار است انتخاب همسر کنم باید بیشترین شناخت را داشته باشم. برای بیشترین شناخت هم حتما یکی از بهترین راه ها همین دوستی هاست. البته به زعم آنها.
جدای از همه اشکالات رواشناسی و شرعی این کار، یک اشکال اساسی اش همین تنها دیدن انسان در انتخاب همسر است. انسان مدرن انسان تنهایی است. وقتی تنها بودی باید مشکلت را خودت حل کنی. انسان با چند نفر می تواند قبل از ازدواج دوستی کند؟ در دوستی قبل از ازدواج چقدر شناخت پیدا می شود؟ آیا می توان تضمین کرد که وقتی ازدواج صورت گرفت، این همسر بهترین همسر دنیا است؟ قطعا جواب منفی است. این مسیر مانند بسیاری از مسیرهایی که تمدن غرب جلوی پای بشر گذاشته راه حل ناشی از استیصال است. خب بشر ضعیف به تنهایی بیش از این از دستش بر نمی آید.
اما اگر کسی موحد بود و بنای قلبی اش بر بندگی خالصانه بود و نه گردنکشی در برابر خدا و احکام الهی، قطعا می توان ادعا کرد که هر همسری که نصیب او شود بهترین همسر دنیا است. این همسر ممکن است در آن طرف عالم باشد. خداوند وسیله این ازدواج را فراهم خواهد کرد. پس مهمترین راه برای رسیدن به بهترین همسر دنیا این است که تنهایی خواستگاری نریم. جوری ازدواج کنیم که دستمان از دست خدا رها نشود. بنده باشیم یعنی هرچه خدا گفت بگیم چشم.
@ghorbani_hamedani
| ازدواج با بهترین همسر دنیا |
#قسمت_آخر
در آخر هم می خواهم رازی را از ازدواج خودمان افشاء کنم. اولین بار که قرار شد با خانم صحبت کنیم با اجازه والدین دو طرف، در منزل یکی از روحانیون خوشنام دانشگاه بود که خیلی با ایشان مانوس بودم و واسطه ازدواج هم ایشان بودند. البته چون خانواده خانم در آن شهرستان نبودند، قرار بود ما اول صحبت کنیم و بعد اگر به توافق رسیدیم بریم شهرشون برای مراسمات بعدی.
خب هر کدوم تعارف کردیم که شما شروع کنید. قرار شد من شروع کنم. منم این جوری شروع کردم: بسم الله الرحمن الرحیم. به نظر شما هدف از خلقت چیه؟ اولین سوال خواستگاری این بود. ایشان هم مثل شما تعجب کردند که مثلا اینجا جلسه خواستگاریه نه کلاس فلسفه. خب طبیعی بود که خودم باید جواب می دادم. کار ندارم. دو ساعت و نیم بحث فلسفی در مورد هدف از خلقت و جایگاه ازدواج در خلقت انسان به درازا کشید. بعد از دو ساعت و نیم برای اینکه دستمان خالی نباشه یکم پرسیدیم شما چندتا خواهر برادرید و از این جور اطلاعات که برگشتیم پیش خانواده ها و گفتن چی گفتید یه اطلاعاتی بدیم ضایع نشیم.
هرچند بعد از اون ماجرا هم هروقت برای کسی تعریف کردم تعجب و خنده تحویل می گرفتم، اما واقعیتش اینه که این سوال اگر حل نشه ما مثل آدم های گیج نمی فهمیم برای چی زنده ایم و برای چی باید ازدواج کنیم و برای چی باید این رنج ها رو تحمل کنیم. اگر کسی این نظام فکری و دینی رو بفهمه کلی از مشکلاتش حل میشه. حالا شما رفتید خواستگاری از این سوالها نپرسید. ایشان هم نجابت به خرج دادند جلسه رو به هم نزدن. شما مواظب خودتون باشید کار دست خودتون ندید.
@ghorbani_hamedani
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان امر فرمودند که در فضای مجازی بیشتر فعالیت داشته باشیم. قبلا این کانال توسط یکی از دوستان عزیز اداره میشد که چشمنوازی پستها مرهون هنر ایشان است که از محضرشان محروم هستیم. ان شاء الله پس از این اگر نکاتی به ذهن حقیر رسید تقدیم خواهم کرد. حتما حقیر را از نظرات ارزشمندتان محروم نفرمایید.
ارادتمند: قربانی همدانی
بسم الله الرحمن الرحیم
چرا کارهایمان سامان نمییابد؟ (۱)
عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ أَبِي يَعْفُورٍ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ عَلَيْهِ السَّلَامُ، قَالَ:
«مَنْ أَصْبَحَ وَ أَمْسى وَ الدُّنْيَا أَكْبَرُ هَمِّهِ، جَعَلَ اللَّهُ تَعَالَى الْفَقْرَ بَيْنَ عَيْنَيْهِ، وَ شَتَّتَ أَمْرَهُ، وَ لَمْ يَنَلْ مِنَ الدُّنْيَا إِلَّا مَا قُسِمَ لَهُ؛ وَ مَنْ أَصْبَحَ وَ أَمْسى وَ الْآخِرَةُ أَكْبَرُ هَمِّهِ، جَعَلَ اللَّهُ الْغِنى فِي قَلْبِهِ، وَ جَمَعَ لَهُ أَمْرَهُ»
كافي (ط - دار الحديث)، ج3، ص: 776
در این روایت نورانی که در کافی شریف و برخی کتب دیگر حدیثی نقل شده امام صادق (علیهالسلام) میفرمایند کسی که بزرگترین هم و غمش دنیا باشد اولا بیش از آنچه روزیاش شده نصیبش نمیشود. ثانیا همیشه فقر را جلوی چشمش میبیند کنایه از اینکه همیشه احساس فقر میکند و ثالثا هیچوقت کارهایش سروسامان نمییابد. به عکس اگر کسی بزرگترین همّ و غمش آخرت باشد اولا خداوند غنا را در قلبش قرار میدهد و لذا زندگیاش اگر با فقر هم همراه باشد احساس فقر و بیچارگی نمیکند به عکس کسی که بزرگترین همش دنیا باشد حتی اگر بسیار ثروتمند هم باشد بازهم احساس فقر و نداری میکند و ثانیا خداوند امور او را جمع و جور و به سامان میکند. در روایت دیگری میفرماید دنیا با تسلیم به سوی چنین فردی میآید.
این روایت پرمغز نکات بسیار مهمی را بیان میدارد که شایسته است ساعتها به آن فکر کنیم. زود از این روایت نگذریم و حق آن را ادا کنیم.
نکته مهمی که باید در این روایت توجه کنیم این است که اگر چنین مشکلاتی در زندگی داریم یعنی اگر کارمان به سامان نیست یا احساس فقر داریم نشان میدهد بزگترین هم و غم ما دنیا است. خودمان را گول نزنیم. معنای این روایت این نیست که چنین شخصی حتما از راه حرام به دنبال ثروت است یا ثروت را برای فخر و برتری جویی میخواهد یا اهل جهنم است بلکه میفرماید این شخص دنیا را زیادی جدی گرفته و لذا این آثار برای او به وجود آمده است. برای دنیا کار کنیم جدی هم کار کنیم اما دنیا را زیاد جدی نگیریم. غصه بالا و پایین زندگی را نباید خورد.
ذیل این روایت نکات فراوان را میتوان بیان کرد. کمی به خودمان فکر کنیم. ما یک بار بیشتر فرصت زندگی کردن نداریم. حواسمان باشد ابد در پیش داریم و ابد را امروز میسازیم.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
@ghorbani_hamedani
قربانی همدانی
بسم الله الرحمن الرحیم چرا کارهایمان سامان نمییابد؟ (۱) عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ أَبِي يَعْفُورٍ
شاید باید بیش از ده پست در مورد این روایت نوشته شود تا کمی از حقش ادا شود.
بسم الله الرحمن الرحیم
چرا کارهایمان سامان نمییابد؟ (۲)
همین که صبح و شام فکرمان مشغول پرداخت قسط و پاس کردن چک و مدیریت کارمندان و تمییزکردن منزل و تعمیر ماشین و گرفتن نمره قبولی و غیره است یعنی دنیا بزرگترین هم و غم ماست. این روایت نمیفرماید عملی انجام نده یا تنبلی کن یا برای دنیا تلاش نکن یا خانهات را تمییز نکن یا درست را نخوان. این روایت با دلت کار دارد نه با اعمالت. حتما تا جایی که در توان داریم و وظیفه است باید تلاش کنیم اما وقتی صبح را به شب میرسانیم و دغدغهمان این امور است اما یکبار از خود نمیپرسیم امروز چرا عصبانی شدم یا چرا از تشر رئیسم ترسیدم یا چرا در نمازم آنگونه که باید حواسم جمع نبود یا چرا فلانی را زود قضاوت کردم، یعنی بزرگترین هم ما آخرت نیست بلکه دنیاست.
از بیرون به خودمان نگاه کنیم. به دلمان. ببینیم از صبح تا شب دغدغهاش چیست. از بودن چه چیزی خوشحال میشود از نبود چه چیزی به هم میریزد. چرا فکر نمیکنیم افرادی مراحل بالای ایمان را دارند به طوری که اگر دنیا به ایشان رو کند و به بالاترین مقامات دنیایی و مادی برسند یا دنیا به آنها پشت کند و دچار انواع فقر و بلا شوند برایشان تفاوتی ندارد؛ اما ما با مویزی گرمیمان میشود و با غورهای سردی. وقتی برایمان مهم نیست که نماز دیروز و امروز و فردایمان یکجور است ولی اگر چند میلیون ضرر مالی کنیم چند روز غصه میخوریم یا اگر درسی را بیفتیم یا اگر خشی به ماشین نو مان بیفتد به هم میریزیم یعنی بزرگترین هم و غم و دغدغه ما دنیاست.
مخاطب این روایت مومنین هستند نه کافرین. مومنینی که چه بسا اهل بهشت باشند اما هنوز دنیا در دلشان بزرگ است. هنوز صبح که برمیخیزند به جای اینکه به فکر خودشان باشند دغدغهشان همین امور روزمره زندگی است.
اهل مکاشفهای به شاگردش فرمود چرا در دلت طناب میبینم. گفت لباسم را شستهام اما طناب پیدا نکردم که آن را پهن کنم. فرمود دنبال طناب بگرد اما چرا دلت را مشغول کردی. حکایت ما این است. چه کماند افرادی که قرآن آنها را تکریم میکند. افرادی که تجارت و اشتغال به دنیا آنها را از ذکر خدا باز نمیدارد.
«في بُيُوتٍ أَذِنَ اللَّهُ أَنْ تُرْفَعَ وَ يُذْكَرَ فيهَا اسْمُهُ يُسَبِّحُ لَهُ فيها بِالْغُدُوِّ وَ الْآصالِ رِجالٌ لا تُلْهيهِمْ تِجارَةٌ وَ لا بَيْعٌ عَنْ ذِكْرِ اللَّهِ وَ إِقامِ الصَّلاةِ وَ إيتاءِ الزَّكاةِ يَخافُونَ يَوْماً تَتَقَلَّبُ فيهِ الْقُلُوبُ وَ الْأَبْصارُ» (نور/36-37)
ترجمه: [این نور خدا] در خانههايى است كه خدا رخصت داده كه [قدر و منزلت] آنها رفعت يابد و نامش در آنها ياد شود. در آن [خانه] ها هر بامداد و شامگاه او را نيايش می كنند مردانى كه نه تجارت و نه داد و ستدى، آنان را از ياد خدا و برپا داشتن نماز و دادن زكات، به خود مشغول نمىدارد، و از روزى كه دلها و ديدهها در آن زير و رو مىشود می هراسند.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
@ghorbani_hamedani
May 11
17.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ویژگیهای ماه شعبان در کلام حضرت آیتالله جوادی آملی (حفظهالله)
🤲 اللهم ان لم تکن غفرت لنا فیما مضی من شعبان فاغفر لنا فیما بقی منه
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
ماه شعبان مَنِه از دست قدح، کاین خورشید
از نظر تا شبِ عیدِ رمضان خواهد شد
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
@ghorbani_hamedani
چه کسانی تاآخر #انقلابی میمانند؟
زبدهترین افراد بامبانی فکری صحیح و بابالاترین شوروشعار انقلابی اگر اهل محاسبه و #تهذیب_نفس نباشند بالاخره روزی ازاین کاروان پیاده خواهند شد. راه دینداری باانواع امتحانات سنگین همراه است. اگر اهل #محاسبه و #مراقبه نباشیم روزی یکی از این منیتها مارا منحرف خواهد کرد.
آدرس صفحه در #ویراستی
https://virasty.com/ghorbani_hamedani
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
@ghorbani_hamedani
بسم الله الرحمن الرحیم
شما به #عشق در نگاه اول معتقدید؟
این جمله معروف، یکی از کودکانهترین جملات در باب عشق است. گاهی شخص #هوس غذایی میکند و غذاهای دیگر برایش دلپذیر نیست حتی اگر آن غذاها را دوست داشته باشد. گاهی نیز شخصی از جنس مخالف را هوس میکند و دیگران را نمیبیند. هوسِ متراکم را عشق نامیدن ظلم به عشق است. اینکه میگوید عاشق فلانی شدهام به هماناندازه میارزد که میگوید عاشق فلان غذا هستم.
عشق جز با قربانیکردن منیتها به دست نمیآید. کسی که هوس کرده به دنبال ارضاء هوس خویش است و شخص مقابل را برای نفسش میخواهد اما عاشق همه چیز را برای معشوقش میخواهد. کسی عاشق میشود که هوسهایش را در راه معشوق نادیده بگیرد اما آنکه هوسش به شخصی گیر کرده و به شخصی تمایل پیدا کرده معشوق را برای خودش و رفع نیازهایش میخواهد. عاشق، معشوق را میخواهد و هوسباز، خودش را. عشق با نفس و منیت و شهوت جمع نمیشود.
برای رسیدن به عشق سالها باید خون دل خورد. سالها باید در خانه دل نشست تا احدی جز معشوق در آن پا نگذارد. سالها باید مراقبت کرد تا نکند خواست خود را بر میل معشوق ترجیح دهد. مگر حریم مقدس عشق جای هر بیسروپایی است. برای عاشقی قلبی طاهر از هوا و هوس و منیت و حقد و کینه و حسد لازم است.
زندگی محل تمرین گذشتن از من است. حتی عشق زمینی به همسر جز با گذشتن از خود به دست نمیآید. زندگی زناشویی محلی است برای تمرین گذشتن از خود، شاید کمی مزه عشق حقیقی را تجربه کنیم.
عشق کار نازکانِ نرم نیست
عشق کار پهلوان است ای پسر
✍️ #مجتبی_قربانی_همدانی
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
@ghorbani_hamedani
از عارف بزرگ آیتالله کشمیری از شاگردان حضرت آیتالله قاضی (رضوان الله علیهما) نقل شده که درهنگام #افطار، دِلال کنید. دلال یعنی ناز کردن. لقمه اول افطار را نزدیک دهان ببرید اما نخورید. دعا کنید و به خدا عرض کنید اگر حاجتم را بدهی میخورم. خدای مهربان ناز بنده را میخرد. دلال معجزه میکند.
#ماه_رمضان
آدرس صفحه در #ویراستی
https://virasty.com/ghorbani_hamedani
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
@ghorbani_hamedani
روز اول.mp3
2.17M
📻 برنامه «چشم ماه روشن» شبکه رادیویی همدان
جلسه اول
🎙مجتبی قربانی همدانی
⏱ زمان: ۲:۵۸
🗓 تاریخ: ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
(روز اول ماه مبارک رمضان)
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
@ghorbani_hamedani
هدایت شده از در محضر استاد احمد عابدی
18.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ بیانات استاد احمد عابدی درباره بنیاد خیریه و اهمیت اطعام در غزه
🔴 امروز بزرگترین مسئله دنیا اسلام مسئله غزه و فلسطینه و این صهیونیست های غاصب علاوه بر اینکه انواع سلاح های اهدایی استکبار را بر سر مردم مظلوم و قهرمان فلسطین می ریزند، امروزه از سلاح گرسنگی هم دارند استفاده میکنند و مردم رو با گرسنگی دارند به شهادت میرسونند.
🔷🔸🔷🔸🔷🔸🔷🔸🔷
اطلاعات حساب خیریه
❌برای کپی کردن متن روی شماره ها کلیک کنید❌
بانک پاسارگاد:
شماره کارت:
5022291329674046شماره حساب:
2308100179177931شماره شبا:
IR710570023081017917793101بانک ملت: شماره کارت:
6104338926896834شماره حساب:
8899889953شماره شبا:
IR210120020000008899889953🔷🔸🔷🔸🔷🔸🔷🔸🔷🔸 📌 با عضويت در كانال و با معرفی به دوستان خود، و جذب کمک های مردمی، از خادمين افتخارى و ياور مردم مظلوم غزه شويد. اجرکم عندالله. 🔹کانال رسمی بنياد خيريه اُمّ اليتامىٰ خديجة الكبرىٰ سلام الله علیها🔻 🆔@bonyadkhadijah 🆔 🇮🇷 👉 @ahmad_aabedi ┗⊰⃟☘࿐ྀུ༅🇸🇩🌷🇮🇷࿇━┛
روز دوم.mp3
2.2M
📻 برنامه «چشم ماه روشن» شبکه رادیویی همدان
جلسه دوم
🎙مجتبی قربانی همدانی
⏱ زمان: ۲:۵۲
🗓 تاریخ: ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
(روز سوم ماه مبارک رمضان)
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
@ghorbani_hamedani
دلیل عمده نگهداری از حیوان خانگی فرار از #رنج #فرزندآوری است. حیوان خانگی پاسخ کاذبی به نیاز انسان به فرزند است درحالی رنج نگهداریش بسیار کمتر ازرنج #تربیت_فرزند است. تمدن مادی، انسان راکودکی میخواهد که غرق درحیات حیوانی است وحاضر نیست رنج ورود به عرصههای جدی حیات طیبه انسانی را بپذیرد.
#سگ_گردانی
آدرس صفحه در #ویراستی
https://virasty.com/ghorbani_hamedani
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
@ghorbani_hamedani
جلسه سوم.mp3
3.03M
📻 برنامه «چشم ماه روشن» شبکه رادیویی همدان
جلسه سوم
🎙مجتبی قربانی همدانی
⏱ زمان: ۲:۰۶
🗓 تاریخ: ۱۴۰۲/۱۲/۲۶
(روز پنجم ماه مبارک رمضان)
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
@ghorbani_hamedani
جلسه چهارم.mp3
4.11M
📻 برنامه «چشم ماه روشن» شبکه رادیویی همدان
جلسه چهارم
📋تفاوت حسد و غبطه
🎙مجتبی قربانی همدانی
⏱ زمان: ۲:۵۱
🗓 تاریخ: ۱۴۰۲/۱۲/۲۷
(روز ششم ماه مبارک رمضان)
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
@ghorbani_hamedani
جلسه پنجم.mp3
4.75M
📻 برنامه «چشم ماه روشن» شبکه رادیویی همدان
جلسه پنجم
📋تضمین دنیا و آخرت
🎙مجتبی قربانی همدانی
⏱ زمان: ۳:۱۸
🗓 تاریخ: ۱۴۰۲/۱۲/۲۸
(روز هفتم ماه مبارک رمضان)
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
@ghorbani_hamedani
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم و رحمةالله
طاعات و عبادات قبول
سال نو مبارک
ان شاء الله سال نو سال ظهور عمومی و شخصی حضرت حجت (عجلاللهتعالیفرجهالشریف) برای همه مومنان و محبان ایشان باشد. امیدوارم در بهار طبیعت و بهار عبادت و بندگی، نفسهای مرده ما با انوار حیاتبخش حضرت ربیع الانام (ارواحنا فداه) جانی دوباره گیرد و چشمههای حکمت بر قلب و زبانمان جاری شود تا حیات طیبه انسانی را در محضر آن حاضر غایب تجربه کنیم و به سرمنزل انسانیت و سعادت حقیقی نائل شویم.
التماس دعا
ارادتمند: قربانی همدانی
اینکه دنیا بزرگترین هم و غم و نگرانی ما باشد لزوما به این معنا نیست که ما به دنبال پولدارتر شدن و زندگی لاکچری هستیم بلکه اگر صبح و شب درفکر گذران زندگی و رتق و فتق امور هستیم یعنی #دنیا بزرگترین هم و غم ماست. زیاد جدی گرفتن دنیا ونگران بودن برای همین امور جاری زندگی ناشی از ضعف #ایمان است.
#اخلاق
آدرس صفحه در #ویراستی
https://virasty.com/ghorbani_hamedani
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
@ghorbani_hamedani
یکی از برکات #رنج #خودشناسی است. لایههای پنهان انسان در رنج بروز میکنند. درونیترین صفات انسان که ما هر روز با آنها سروکار داریم اما به آنها توجه نداریم با رنج شناخته میشوند. در زمان آسایش و فراخ، انسانها حتی برای خودشان هم نقاب دارند. در رنج است که عیار انسان مشخص میشود.
#حکمت_رنج
آدرس صفحه در #ویراستی
https://virasty.com/ghorbani_hamedani
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
@ghorbani_hamedani